Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

syyskenkäfiilistelyä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

syyskenkäfiilistelyä

are you feeling fashionable?

keskiviikko 11. elokuuta 2010

 

syyskenkäfiilistelyä

Älkää suuttuko mulle, mut mä oon lähipäivinä fiilistelly tosi paljon kaikkia syysjuttuja! En oo koskaan ollu mikään suuri kesäpukeutumisen ystävä, vaan kevät ja syksy on mulle niitä pukeutumisen kannalta inspiroivimpia vuodenaikoja. Tykkään eniten niistä ajoista kun ulkona on sen verran viilee ilma että tarvii jonkun ohuen takin/neuleen, mut talvitakkia ei vielä tarvitse. Mä oottelen salaa mun rakkaan takkini ja sen sinisen kaksosen käyttöön ottamista, vaikka toisaalta mulla ei mitään lämpimiä ilmoja tai kesää vastaankaan oo.

Mut palataan nyt takasin siihen syysfiilistelyyn! Oon jostain saanu päähäni, että mun on pakko saada maiharit ja/tai prätkäsaappaat. Ne näyttäis ihan täydellisiltä mekkojen ja pitkien neuleiden kanssa. Mulla on nyt jo mielessä noin 500miljoonaa erilaista asuyhdistelmää jotka kaikki sisältää ne maiharit/saappaat ja jotain mun vaatekaapista revittyä. Samalla saisin mun vanhoille lempparivaatteille "uuden elämän" yhdistämällä ne ronskeihin kenkiin. Tai näin ainakin uskottelen itelleni :D



Kuva Lookbook ja kengät Ellos, Topshop, Asos

Mä oon jo kahdesti meinannu klikata noi oikeen yläkulman Elloksen saappaat ostoskoriin, mut mun mielestä 79€ tekonahkasista kengistä tuntuu aika kovalta hinnalta, koska esim. Topshopin kautta bongatut Dr. Martensit maksaa suunnilleen saman verran. Ylärivin vasemman yläkulman kengät on myöskin Ellokselta ja aika lähellä täydellisyyttä, mut noikin sais olla nahkaa ja "korko" ihan vähän matalampi. Mulla on visio niistä täydellisistä saappaista ja toivon kovasti että ne tulee vastaan syksymmällä. Ja saa muuten vinkata jos joku teistä tietää mistä ne täydelliset saappaat löytyy :)

Kommentit:
tuntuu hassulta kun toiset tykkää syyspukeutumisesta, kun itse aina selailee suu mutrussa syyskuvastoja ja miettii että buu kun kaikki värit ja hienous häviää heti syksyn tullen!
:--)

Tuollaiset saappaat on varmasti tosi hyvän näköiset ja hyvät syyskengät, jos ne ovat oikean kokoiset, minulla on yhdet maiharit jotka ovat aivan liian suuret ja muistuttavat sen takia kumisaappaita jalassa kun menevät ruttuun kävellessä.
Mutta onnea vielä etsintöihin! :3
 
tollasen mc-malliset löytyy hm:ltä tekonahkaisina ja maksaa 29,95e:) se on jo tekonahkaisista musta ihan kohtuullinen hinta:D koukuttais vähän itteäkin ostaa sellaset mut en sitte tiiä osaisinko käyttää niitä ku ne on nii "ronskit":DD
 
joudutko suoristamaan suoristusraudalla hiuksia vai onko ne ihan noin suorat ilman rautaakin? :)
 
Jee ostin eilen Aleksi 13:sta Ois:n aidot nahkaiset prätkäsaappaat, jossa on sekä niitti"nauhoja" että nauhat, sekä noi maihareiden "kärjet". Vaikea selittää :D Ne oli oikeasti 90 €, mutta puoleen hintaan 45 €, vikat malliaan ja mun kokoa :D pure love.
 
Mistä noi Dr. Martensien vieressä olevat kengät on? :-) Mäkin odotan niin innolla syksyä!
 
Ylimmät "bootsit" on kyl hienot :3





http://doyouremembertheday.blogspot.com/
 
mulla on tollaset ihmeelliset onks ne ny maiharit ? :D
 
http://files.hm.com/media/products/865/DXL865_77712_09090_38_8982.jpg

en ite tykkää noista mut mitä mieltä sä oot ? (:
 
vitsi mäkin haluun jotkut tollaset<3
 
Oi oon kans ite niiin ruvennu kuolaa tommosten saappaitten perään! =) Ois just jees sillee syksyl ja talvel koska noi varmasti ois lämpimät jalassa!
 
http://pikkuisenviileaa.blogspot.com/ itse tilasin nuo juuri ellokselta ja on ihan MIELETÖMÄN hyvät jalassa...sain vielä jonkun "yhdestä tuotteesta -30%" alen niin jäi hintaa joku 35 eskoa...ei paha :
 
itelläni kanssa syksy paljon inspiroivampaa aikaa pukeutumisen kannalta. Ja noi keskimmäiset kengät on täydellisyyttä!
 
Mä ostin omat prätkäbuutsini jo kesäkuussa, en odota yhtään syksyä en ;-)
 
RAKASTAN prätkäbootseja. Tosin etin vielä kans täydellistä mallia mutta kiitos näistä, silmä lepää! <3
 
Kannattaa hankkia Dr.Martensit,ne on TOSI hyvät jalassa ja niitä saa kivoissa väreissä! Ne on kyllä vähän hintavat,mutta laadukkaat!
 
aaaaaa mulla sama juttu! oon kuolannu viime aikoina netistä semmosia kiiltävän punasia dr martenseja *p*♥
 
http://www.andiamo.fi/mallisto.html?p=1 tuolta noi ekat bikerit!
 
kun sulla on tuolla blogin yläosassa tuo mainos, niin mistä blogeihin saa sellasia? :)
 
Maiharit on hyvä valinta aina, itse omistan perintokappaleet, jotka sain mutsiltani. Aidot, teräskärkiset Doc Martensit, jotka äippä osti ollesaan about 18- vuotias eli joskus 1986, oon niistä ylpeämpi kuin mistään muusta mun vaatekappaleesta. Ne on kokeneet kovia ja nähneet maailmaan, mutta kyllä niillä vielä kulkee ^_^
 
ITsekkin rakastan syksyä ja kun saa käyttää neuleita tai ihania bändihuppareita : D
Omat polvenpituiset maiharini ovat KenkäMarskista. En ole kyllä varma että onko siell "prätkämaihareita" mutta tavallisia sekä New Rock:ja siellä ainakin on.
 
chairoi: hahah musta taas kevätkuvastot on ankeita kun kaikki kivat vaatteet on pelkästään pastelliväreissä :D

anonyymi: mäki oon katellu niitä kenkiä, mut niissä on jotain mikä häiritsee mua :/

anonyymi: nyt lähiaikoina mä oon vielä suoristellu raudalla kun viime chi-suoristuksesta on jo melkeen vuosi :)

eve: ooh kuulostaa ihan täydelliseltä! :)

essit: ne on asokselta :)

satu: niinpä :)

veera: :)

anonyymi: joku mua noissa häiritsee ja muutenki haluaisin mielummin ihan nahkaversiot kengistä :)

pinja: :)

jasmin: niinpä, ja veikkaan ettei tollasilla liukasteliskaan niin helposti :)

v1lpu: hei kiitti ku muistutit että mullaki on toi 30% alekoodi. ehkä munki sit pitäis pistää tilausta menemään.... :)

maiju: :)

piu: hahah :D

ami: toivotaan että meille molemmille löytyy pian ne täydelliset saappaat :)

anonyymi: ei hinta mun mielestä niin paha oo, jos alle kympillä halvemmalla myydään tekonahkasia saappaita :)

strange: ooh mäki haluisin jotku värikkäät martensit, vaikka mustat olis tietysti turvalliset :)

anonyymi: mua häiritsee toi "skills" -teksti noissa kengissä :D

anonyymi: muhun otettiin yhteyttä ja kysyttiin että haluunko ottaa sellasen mainoksen blogiini. mut esim. bubbleroomilla on mainoksia mitä voi ottaa blogiinsa ilman erillistä pyyntöä :)

maire-elina: voi kuulostaa ihanalta! :)

artist: kiitokset kenkämarskin olemassaolosta muistuttamisesta! siellä pitääki käydä :)
 
Mun mielestä sulle ei ainakaan sopis hirveesti sellaset perus maiharit koska ne on turhan 'miehekkäät' ja 'ronskit' sun tyylin. Mutta jotku maiharit jossa on jotain niittejä ja on erikoisemman malliset, vois sopia sulle :)
 
Argh, sait mutkin nyt himoamaan noita oikean yläkulman saappaita. On kyllä vain tosiaan aika suolainen hinta tekonahkaisista saappaista :s Tosin mullakin olis se -30% koodi..

Mutta itsekin odotan kyllä syyspukeutumista! Vaikka kesä on ihana, kirpeä syksyinen ilma kun voi vetää sukkahousut jalkaan, laittaa myssyn päähän ja nahkatakin päälle, on vielä ihanampi <3
 
Mulla on ihan samat fiilikset syyspukeutumisesta! Muakin on himottanu tollaset prätkäbootsit jo vaikka kuinka kauan, tässä nyt täpinöissäni oottelen et tulis palkka tilille ni kävisin ostamassa :D
 
Ellokselle tulee usein -50% alekoodeja, nyt on -40% kampanja..ja kappas, kengille ei jääkään enää paljoa hintaa..
 
mää myös oon samaa mieltä siitä että syksy on ihanaa pukeutumis aikaa ! nyt on ollu niin helle että on vaa joka pv sillee toppi ja shortsit :/ ja maiharit ois jees itellekki =)
 
Mä ostin mustat kiiltonahkaiset Martensit Lontoon Camdenista 60 punnalla. :) Rakkautta. <3
 
Mullaki on haussa tollaset bikerbootsit! Löysin lähes täydelliset korkeavuorenkadun kenkä-kolosta, bruno premin nahkaiset yksilöt joissa on samalla tavalla soljet ku noissa elloksen saappaissa mut se nahka ei ole noin 'kiiltävää'. On sekä ruskeena että mustana mut hinta tais olla sen 179 eli vähän liian kallis mulle :(
 
Mä oon himoinnut kanssa mustia "siroja" bootseja! Lisää aiheesta kiitos! ;)
 
Turun keskustan Aleksi13:sta löytyy vielä noita aiemmin mainittuja o.i.s:n saappaita (tai luulen ainakin että kyseessä on ne) :) Ja on muuten ihanat jalassa, en malta odottaa, että saan ne kunnolla käyttöön <3
 
Tilasin Englanin eBaystä Catepillarit, malli muistaakseni outlaw ja hinta 60.jotain (puntaa tai euroa;-) Eivät kyllä todellakaan ole sirot, vaan just sellaset aidot bikerit, nahkaiset, varmaan ikuiset<3 Me love!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]