Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lauantai-illan asu

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lauantai-illan asu

are you feeling fashionable?

sunnuntai 29. elokuuta 2010

 

lauantai-illan asu





Sulkakorvikset Youth vs. Future
Mekko Gina Tricot
Nilkkurit H&M, 2nd hand



Olin siis eilen tossa ylläolevassa asussa kaksissa eri illanistujaisissa ja niiden jälkeen vielä baarissa ja oon nyt ihan poikki! En juonu mitenkään hirveesti, mutta oon silti ihan superväsyny eikä mulla oo tälläkään kertaa mitään älykästä kirjoteltavaa. Eikä välillä edes tee mieli kirjotella mitään, kun kuitenkin joku tulee näsäviisastelemaan ja neuvomaan asioista joista ei tiedä mitään. Siis mua ärsyttää ihan suunnattomasti sellanen turha päteminen ja se, että ihminen luulee olevansa oikeassa ja tietävänsä mikä on jollekki tuntemattomalle ihmiselle parhaaks. Mulla ei itelläni tulis mieleenkään kirjotella kenenkään blogiin tyhmyyksiä. Enkä nyt tarkota mitään "hyi oot läski" -kommentteja, vaan esim. sitä, kun tein Lontooplaylistin Spotifyyn ja kerroin keränneeni listaan pääasiassa brittibändejä, tuli kommenttia että "fail. se ja se bändi on kyllä sieltä ja sieltä". Huoh. Näitä löytyis loputtomiin ja toi nyt on jo ihan vanha juttu, mut loistava esimerkki siitä että välillä kannattais olla ihan hiljaa ja jos on huono olla, niin sitä ei tarvitse purkaa tuntemattomille ihmisille internetissä. Mä en saa moneen muuhun blogiin verrattuna paljoakaan anotyhmäilyjä osakseni, mut mua itteäni ärsyttää esim. lemppariblogien kommenttibokseja lukiessa ihmisten tyhmyys. Tuntuu että jengi syynää suurennuslasin kanssa jokaikisen postauksen jokaikisen sanan, jotta löytäis jotain mihin tarttua ja mistä valittaa. Toivon tosissani että nää ihmiset löytää jotain parempaa sisältöä elämilleen ja voi tulevaisuudessa henkisesti paremmin, tai vaihtoehtosesti kasvaa vaan aikuiseks.

Mua on jo pitkään ärsyttäny ihmisten tyhmäilyt, enkä voinu jättää avautumatta asiasta. Kiitos ja anteeks :D

Ps. Haluisin lähettää pusuja tytöille jotka tuli perjantai-iltana juttelemaan ja halaamaan McDonald'sissa. Ajattelen teitä vieläki suurella lämmöllä :)

Pps. Kiitokset Meri-Tuulille asukuvista! ♥

Kommentit:
olet ihan mielettömän nätti näissä kuvissa.
Muakin ärsyttää tyhmät kommentit blogeissa, jonka takia en enää kommenttibokseja luekkaan, en tajuu miten te bloggaajat kestätte.
 
oot joku superkaunis kuvassa ! ja muutenki !!
 
Ooooh, oot tosi nätti!!! :)) ja kuinka ihana mekko!!
 
Mahtavat korvikset! Oiskohan noita hopeisina, ne ois ehkä vielä upeammat..
 
toi mekon väri sopii sun ihoon täydellisesti! <3
 
Toi mekko sopii sulle aivan hirmusen hyvin !!!:)
 
ihan turha toi anteekspyynto että avauduit, koska kaikki varmaan (paitsi ne urpot siis) aattelee samalla tavalla.... ihan sairaan pyllystä sellanen.

ja kiva toi mekko, sopii sulle vaikka erivärinenkun sulla yleensä=)
 
Raaah, niin täydellinen mekko! :)
 
Ihana mekko!! rakastuin:) ja sullapa näyttää olevan virheeton iho ja muutenkin oot tosi laiha niin mekko näyttää kivalta :)
 
vitsi oot tosi kaunis näissä kuvissa ! Toi mekko sopii sulle tosi hyvin (: ja joo oon kattonu blogien bokseis olevii ano kommenttei nii oon alkanu miettii et miks helvettis sit kiinnostaa seuraa niitä blogei ku ei oo mitää järkevää sanottavaa ja ton pätemisen voi pitää ihan omassa mielessään. mut ehk ne saa siit jotai omaa mielihyvää ku oot väärässä, ihmeellist vikojen metsästystä. pärjäile ! (:
 
Hey sweety <3
I Love your Blog. Its very nice. I follow you now. Its nice too see you on my Blog and when you follow me bag, omg, that was so fucking good :D

Love, Ayse
 
oot niin kaunis :) ja tän blogin perusteella vaikutat oikeasti tosi reilulta tyypiltä, tosi harmi että tulee noita tyhmiä anonyymi kommentteja :/ vaikka niitä ei tarvi ottaa henk kohtasesti on se varmaan aika rankkaa saada paljon pskaa niskaan kun omassa elämässä nyt yleensä on ihan tarpeeksi huolia :/ pöh.
<3
 
herrajestas tunnistin ton kommentin omakseni O_O ja pyydän vilpittömästi anteeksi p*rseilyäni ja sulla on oikeesti ihana blogi!
 
voi ku oot kaunis :) pakko kysyä et ootko laihtunu vai tekeekö mekko/kuvat sen kun näytät laihemmalta? argh, onpas dorka kysymys ku eipä asialla oo merkitystäkään mut olempas nyt kakka utelias anonyymi :D oot jokatapaukses ihana <3
 
Oletpas kaunis näissä kuvissa, näytät jotenkin niin aidon iloiselta. :)
 
En oo oikein ikinä käsittänyt, että miten kestätte niitä kommentteja. Toivon todella, että kukaan bloggaaja ei ottais niitä mitenkään ja vois vaan ohittaa satuttamatta itteään. Mutta tiedän, että onhan niistä varmaan välillä vaikea olla loukkaantumatta..
Lemppariblogeissa se ärsyttää ja tekis mieli heti alkaa sanoo vastaan, mut en viitti ku siitä ne vasta innostuu.
 
oot niin kaunis rakas
 
ASIAA ! Herrajumala että muakin ärsyttää noi jutut -.-
 
mietin muuten, että se, mikset saa niin hirveesti anonyymien mussutusta osakses, saattaa johtua osittain siitä ettet hirveesti jaa mielipiteitäs tai tee erikseen jotain mielipidepostauksia. sä vaan elät omaa hienoa pientä elämääs ja haluat jakaa kaikkia mukavia asioita lukijoille, jotka tulee innoissaan lukemaan sun kirjotuksia. :---) joidenkin on vaan pakko sitten ettiä jotain mussutuksen aihetta.

peukut pystyyn sulle! ♥
 
Oi miten nätti olet! Musta toi asu sopii sulle ihan loistavasti! :) Joo, tosi monien kommentteja lukiessa herää suuri myötähäpeän tunne. Ei luoja mistä ihmiset jaksaakin valittaa. Voi vaan miettiä minkä ikäisiä ne ovat, ainakin henkinen ikä vaikuttaa alhaiselta. Ja vaikka ei jonkun blogista tykkää, niin ei sitä sen kummemmin tarvitse toitottaa ellei rakentavaa kritiikkiä anna.
 
uu, aika kiva mekko :) onks toi oikeesti harmaa vai tollanen vihertävä ku tää läppäri ei näytä värejä välttämät kauheen hyvin? tosin mun ei pitäis kyllä hankkia yhtään minkäänvärisiä mekkoja ihan hetkeen nii ei sil kauheesti oo väliä :D

ja anot on tosiaan välillä aika käsittämättömiä, ite sain edellisessä blogissani vähän tuntumaa siihen millasta se teillä suositummilla bloggareilla voi joskus olla ja eipä kyllä käy kateeks :/ itellä palaa käpy aina ku näkee jotain ihan järjettömiä negiskommentteja kenen tahansa postauksissa
 
ootpa ihana pulla!
 
Oot kyl niin oikeessa, joillakin ei sitten ole parempaa tekemistä kun tulla pätemään ja ilkkumaan.

ps. toi mekko on superihana!
 
ÄÖÄÖÄÖ oon katellu tuommosta mekkoa ja VARSINKIN nuita korviksia oolalaa! Ooot tosi nätti näisä kuvia=)
 
Mä taas en ymmärrä miksette vaan jätä julkaisematta sellasia tyhmiä kommentteja? En tiedä yhtään onnistuisko sellainen mutta aattelin kuitenkin ehdotta...tekis tästä blogien lukemisesta niin paljon mukavampaa kun ei tarttis selailla noitten idiootti anojen kommenttien läpi.

Pääasiassa halusin kommentoida että sulla on aivan ihana blogi, ja tykkään ihan kaikista eniten sun kuvista!! En yhtään tykkää kun jossain blogeissa on sellasia kuvia missä se bloggaaja kattoo alaspäin tai sivulle tai jotain muuta paskaa eikä hymyile! Tyyli sekin mut mun mielestä on kiva kattella kuvia joissa se bloggaaja hymyilee, tulee heti itellekkin parempi mieli.

Keep up the good work. <3
 
Mullakin menee hermot kun lukee vähänkin isompien bloggaajine kommenttibokseja, ja aina sielä on joku pätemässä, joku tietää paremmin. eniten just nyt mua ärsyttää mungolife annan blogissa se että joka ikisessä postauksessa joku kitisee että voi simba parkaa. Eiköhän se bloggaaja itse tiedä miten elämänsä haluaa elää? Kaikista ei tarvitse eikä voi olla samaa mieltä, mut onko pakko valittaa? :D Tulipa pitkä kommentti, halusin vaan sanoa etten tajua miten jaksatte. Tsemppiä<3
 
http://colourme.indiedays.com < ootkos tollasta blogia lukenut? Näyttäis olevan samanlainen rusettifetissi ku sulla :D
 
nadjulii, älä kuihdu pois! :D <3
 
Hei muuten ootko muuten huomannu että konadeja on stokkalla? kun ite huomasin viime viikolla ja olin ihan innoissani, että ei tarvii tilata nellyltä vaan voi suoraan sieltä ostaa ! =)
 
Toi mekko ja noi korvikset sopii täydellisesti yhtee! Oot kyllä iha supernätti (:
 
http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=pihatie&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A Hei olis kiva jos porukat kävis kattoos ku pitäis saada myytyä :) BTW ihana mekko!
 
ihanat korvikset ja mekko! :)
 
Jee kivousasu! <3
 
aivan mielettömän kiva asu:) Voisin tulla kähveltämään tuon mekon, kengät ja korvikset heti omaan kaappiin!
 
great dress! These are divine golden buttons:)
 
Mielettömän nätti mekko, ja mielettömämmän nätti Nadja! Mun mielestä oot viime aikoina näyttäny kaikissa kuvissa niin onnelliselta, hymyilet selvästi enemmän asukuvissa :)
Heh, toi idioottikommentointi ärsyttää muakin. On ihan outoa, että jotkut jaksaa oikeasti tekstistä etsiä vaan olemattomia virheitä, joita marmattaa :o
Mut kiitti sulle ihanasta blogista, äläkä välitä noista idioottikommentaattoreista <3
 
ootko sä laihtunut kun näytät tositosi hoikalta näissä kuvissa?
 
Täydellinen toi mekko!
 
hihi! olit niiin ihana ja mukava livenä! ( ei sillä ettetkö blogis vaikuta silt )! oli tosi kiva nähä sut sillon mäkkärissä :-)) keeep up the good work :-) t. perjantai illan mäkkäri tyttö :D
 
Oi vitsi toi mekko on upee! :> Sopii sulle tosi hyvin.

www.storiesaboutlittlethings.blogspot.com
 
ihana toi mekkoooo!!!
 
sulle sopii toi sävy täydellisesti!! ja mitä noihin tyhmiin kommentteihin tulee niin tuskin ne kommentoijat edes tajuaa koskaan kuinka tyhmää on käyttää blogien mollaamiseen aikaa jota voisivat käyttää omaan henkiseen kehitykseen...
 
I HA NA mekko ei juma mun on pakko saada kans ! :D

ps. oot kans aika ihana ja määki huvittuneena sekä hyvin järkyttyneenä luen monista blogeista niitä anokommentteja... siis äly hoi ?! onneks mulla on niin vähän lukijoita että kommentitki on ollu tosi ihania :) koita kestää !
 
ää nadja ei sulle sovi noin tylsän väriset vaatteet :-----)
 
makee asu !!!!!!
 
Ihana mekko! Oon meinannut ton tyylisen mekon tilata netistä, mutta se olisi tullut niin kalliiksi postikulujen takia :s Tiedätkö yhtään minkä muun värisiä noita on ja paljonko maksoi? :) (Jos siis on uusi mekko ja vielä kaupassa :D )
 
ihana mekko!
 
Ihanat noi korvikset!
 
"Toivon tosissani että nää ihmiset löytää jotain parempaa sisältöä elämilleen ja voi tulevaisuudessa henkisesti paremmin, tai vaihtoehtosesti kasvaa vaan aikuiseks."

et ois just paremmin voinu asiaa ilmaista :) oot niin ihana :D
 
Ihana asu! Toi sopii sulle ni-in hyvin n_n
 
unelmamekkooooooo<3<3 nyt tuli kyllä stoppi shoppauslakkoon, tollanen on pakko saada! :P onks ton ostamisest kauan aikaa? :) ja yyyyh tollaset vamma-anot on...vammoja! ))): pois maailmasta semmoset!
 
Oot ihan oikeessa tossa asiassa mistä "valitit". Minä en tajua miksi ihmiset lukee blogeja, joista kuitenkin löytää vaan pahaa sanottavaa? Ehkä just siks, että pitää päästä sanomaan jotain pahaa.

En ymmärrä, mistä noita ilkeitä anonyymejä oikein tulee!
 
ei toi mekko on aivan ihana ! :o
 
Älyttömän ihana mekko!
 
Toimiva asukokonaisuus! Jotenkin hyvin aikuismaisen kaunis :)
 
NOI KULTAISET KORVIKSET ON AIVAN UPEAT!! Oon niin hurahtanut hippi-inkkari tyyliin et noi ois kyl pakko saada! Eli tilasitko ne korvikset ton nettisivuston kautta vai mistä ja paljon oli hintaa ? :)
 
sulla on ylinätti hymy :)!
 
Ärsyttäviä kun vielä anonyyminä kommentoivat että ei kirjautuneena uskalla haukkua, noloa porukkaa, hyvä nadja!
 
toi teksti on just niin totta ku olla ja voi! mutta btw nätti mekko ja sinä :-)
 
aivan sairaan ihanat korvakorut! <3
 
Oi, oletpa ollut nättinä.. Hyvin sopii tuo armyn vihreä ja kulta yhdistelmä sulle!!!
 
Oon ihan samaa mieltä. En ymmärrä mikä tarve ihmisillä on päteä tollasista asioista! Päteminen nyt yleensäkin on ihan perseestä. Niin ja se on tosi iso asia, miten sen kommentin ilmaisee. Ton sun esimerkki kommentinkin ois voinut ilmaista tuhat kertaa kivemminkin, mutta siinä nyt varmaan oli ihan tavoitteenakin vain ärsyttää.

Ja eniten ihmetyttää miks pitää lukea sellasia blogeja missä kaikista asioista on eriä mieltä. Vihaan sitä kun sanotaan, että puhuu paskaa koska on kateellinen. Mutta näissä tapauksissa ei ihan oikeesti tuu mitään muuta syytä mieleen, miksi ihminen oikeen etsimällä etsis toisesta virheitä, ku kateus. Aika ikävää jos haluaa kuluttaa aikaansa siihen, että sais toisen olemaan väärässä. :-(
 
tosiaan joskus harmittelit että how i met your mother on tullu nyt katottuu.. mulla itellä sama ongelma nyyh ;( mutta tosiaan löysitkö sen tilalle muita hyvii sarjoja?
 
aivan mielettömän ihana mekko ja sopii sulle :)
 
LIIAN IHANA MEKKO ! <3
 
Oi, ihanan pireitä kuvia! Tosi nättinä olet näissä :-D Ja kengät on muuten aivan ihanat <3
 
http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=pihatie&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A
 
Kattelin näitä kuvia ja voi, kun täytyy sanoa että oot näissä kuvissa todella kaunis. :)
Näissä fotoissa kun sulla on jotenkin tooosi iloinen hymy!
 
Aivan mahtavat KORVIKSET! Ja tuo mekko on tosi nätti myös :) Sun pitäis ruveta jokskin stylistiksi tai muuta semmosta, sulla on niin hyvä tyylitaju.
 
Oi tuo mekko on kyl ihana ja sopii sulle hyvin. :) Ja nuo korvikset kans tosi ihanat! Pisti tosin silmään tuo kynsilakka että se on aika erikoinen värivalinta tuon mekon kans.. :)
 
Hei Nadja,

Osaatko sanoa käykö valtterissa paljon ihmisiä arkisin? En itse ole koskaan käynyt, mutta tarkoitus mennä myymään niin ajattelin että sinulta saattaisi löytyä tietoa :)
Kiitos!
 
Voi jestas, miten jollain voi olla noin kaunis hymy!
 
this earings are great!
 
en oo nyt johki aikaan lukenu sun blogia ja nyt oon sitten kommentoinu about jokaiseen postaukseen peräkkäin joten ttivistän nyt näitä että ihanuusmekko tässä postauksessa ja toi alemman postauksen leopaita on niiin kivis, mäkin haluun jotain leokuvioo ja miten voit pukeutua kokomustaan, eikö tuu goottifiilis? :DD ite en ikin voi just ton takia mut se johtuuki ehk mun teinigoottiaikakaudesta :---P
 
ihan superihana mekko! en ehkä voi kattoo näitä kuvia koska on megakateus. :D
 
oot joku superkaunis kuvassa ! ja muutenki !!
 
Onko tossa mekossa vetoketju? :)
 
oooooh ootpa kaunis! haluaisin kirjoittaa tuon kaunis-sanan niin isoilla ja paksuilla caps lockeilla mut se näyttäis tyhmältä mut oikeesti, tosi kaunis olet!
 
oot ihan sika kaunis ja söpö :) <3
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]