Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i'm staring at the asphalt wondering what's buried underneath where i am

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i'm staring at the asphalt wondering what's buried underneath where i am

are you feeling fashionable?

torstai 26. elokuuta 2010

 

i'm staring at the asphalt wondering what's buried underneath where i am











Takki H&M Kids, kirppis
Lintutoppi Vero Moda
Tummansiniset shortsit Vero Moda
Kangaskassi ebay
Kaulakoru 2nd hand
Ballerinat Pieces

Viettelin eilistä vapaapäivääni (joita mulla on tällä viikolla peräti kolme, luksusta!) tossa ylläolevassa asussa. Treffattiin päivällä Saaran kanssa ja illemmalla oli tarkotus suunnata Monki Magazine Partyihin, mut huomasin Facebookista että sinne oli menossa yli 200 ihmistä eikä mua kiinnostanu yhtään mennä sinne tungeksimaan, joten jätin partyt välistä ja menin leikkimään mun veljenpojan kanssa. Me mm. kylvetettiin ja ruokittiin vauva ja mä ehkä 5minuutin ajan podin jotain pientä vauvakuumetta, lol apua.


Kommentit:
Mikäs ikänen sun veli olikaan..? :o
 
Uii tosi söpö outfit : ))
 
ääääää ei oo todellista, toi lintutoppi. Sano vielä että ostit sen forumista? Millon!?!??! Kävin nimittäin viikko sitten kattomassa ja ne oli loppu! Ostitko jo ennen? :( mä haluuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun.
 
voi ei, nyt se tapahtu. tahon tollasen topin. oon pitkään vastustellu kaikkea pääskykuviosta...mutta toi on vaan niin sulonen!
 
vitsi miten söpö toppi !
 
i love that dress (:
 
upea asu :) oikeesti vähän erilainen jotenki ku sun tyyliis kattoo. mut rakastuin :) ja nyt nadja vaan vauvaa vääntämään, eiköhän se eeetukin innostu kun näytät sen pienen vaavin sille :) heh.
 
Sulla on aina nii hienot vaatteet, missä ikinä liikutki! Ja mite voit pitää minishortsei näi kylmällä ? :ooo Ja noista sormuksista vielä, että seppälässä on myynnissä lähes samanlainen ku toi käärme vai mikäonkaa, mutta vaa tiikerinä :) ja toi kamera on ihana <3

-www.blognamedsweet.blogspot.com
 
Toi toppi on niin ihana! Oon kuolannut tota forumissa..Kauheeta jos ne on loppu ny!
 
the dress is awesome! is it new?
 
Söpöpö asu! Mulle kävi ton kyyhkysprintin kanssa niin kuin monen muunkin trendin...kun viimein päätin että tykkään siitä, joku muu oli jo ostanut kaiken minkä olisin halunnut. :E
 
näin sut sörnäisis tänään :) vitjat oot kyl pitkä! :D
 
ihana asu sulla ! (=
 
tosi kaunis asu (:
sopii sulle hyvin ♥

http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/2010/08/here-we-go.html#comments
 
Tää sun blogi on tosi kiva.Käyn aina lukees kun oon koneella.Oon itekki kirjotellu blogia, mutta siinä ei varmaan oikee oo järkee kun kukaan ei lue. Miten sä sait näin paljon lukijoita?
 
jee mulla on toi sama lintumekko mut valkosena! toi sininen on kans ihana <3__<3
 
Tajusin niin väärin ton ekan lauseen; viettelin eilistä vapaapäivääni..... :D ajattelin että miten vapaapäivän voi vietellä. x)

Ei yhtää väsynyt meininki : D
 
onhan tuo pääskyspaita/-mekko juuri ostettu? saahan niitä vielä? iiiiihana! muistatko hintaa? :)
 
VAU !!!!!!!
 
ton topin kuvio muistuttaa tosi tosi paljon sitä gina tricotin lintutoppia! ihan samanvärinenkin!
 
wow! just gorgeous!
 
nice outfit!
---
http://thedominica.blogspot.com
 
tuun yöllä ja ryöstän sun jalat. liimaan omani tilalle, eli et edes huomaa muutosta. tulen luultavasti keskiviikkona, oothan kotona silloin?
 
tuun yöllä ja ryöstän sun jalat. liimaan omani tilalle, eli et edes huomaa muutosta. tulen luultavasti keskiviikkona, oothan kotona silloin?
 
Toi pääskystoppi on kyllä söötti.. hehe:)
 
Moi ! sä oot kuulemma ostanut ebaystä eks niin ? Niin mäkin ajattelin ostaa sieltä. Niin onko se ihan luotettava ? Ja sitten maksaaks se kun sinne rekistöityy??
Liityin lukijaks !
 
sulla on IIhanan kapeat hartiat! :o nam! ja asukin on tosi kiva♥ itelläkin vähän vauvakuuma (vaikka ei sais kyllä olla) kun kaveri sai vauvelin ja sitä tulee joka päivä nähtyä.. :D
 
tää on musta tosi kiva asu! :)
 
Kiva lintutoppi/mekko! Like it!

xoxo

Aino
 
oh,I really like your dress/top.where is it from?
love your hair!
 
nyt rakastuin, ihan täydellinen asu! Haluisin kaiken tosta itelleni = D
 
Olisko aika suoristuttaa tukka..
 
iiihana lintumekko/paita/asia ja toi lintuhäkkikoru sopii siihen loistosti :))
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]