Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hihii!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hihii!

are you feeling fashionable?

tiistai 24. elokuuta 2010

 

hihii!

Tilasin viimeyönä Ellokselta uudet syyssaappaat!



Mähän olinkin jo tässä postauksessa kuolaillu niitä ja päätin vihdoinki pistää tilausta menemään. Saappaathan maksaa normaalisti 79€, mutta mulla oli joku 40% alekoodi jonka avulla saappaille jäi postikuluineen hintaa n. 57€. On muuten hassua, että mulle ilmestyy tasasin väliajoin noita erilaisia alekoodeja ja muita tarjouksia, vaikken oo tilannu Ellokselta mitään moneen vuoteen ja mun asiakastiedoissakin on melkeen 4 vuotta vanha osote jonka tajusin vasta tilauksen hyväksynnän jälkeen. Sen vanhan asunnon uusi asukas varmaan nauttii kovasti mun elloskirjeistä :D Onneks kuitenkin saapumisilmotus tulee tekstiviestillä niin voin sit käydä noutamassa paketin Vallilasta.

Kommentit:
Hihii tosiaan, senkin ovela ryökäle!
 
love those!!!
 
aivan ihanat nuo kengät !
 
Toivottavasti kenkulit sopii, sillä Ellos ei oikeen tykkää ale-tuotteiden palautuksista. :P
 
Mullekin tulee noita vaikken oo kans vähään aikaan tilannu mitään. :o
 
Mäkin haluan noi! Ei vaan innosta toi hinta, hö. Kerrot sit minkälaista laatua noi on ja miltä tuntuu muutenki!
 
Minulla on Elloksen kanssa ihan sama juttu ja suoraan sanoen olen täysin kyllästynyt samaan kerran viikossa muoviin pakattua roskapostia. Olen tasan kerran tilannut sieltä mitään (juurikin joskus neljä vuotta sitten) enkä aio tilatakaan lisää. Harmi, että Elloksella on usein hyvät tarjoukset ja vaatteetkin on ihan kivoja mutta vituttaa tuo jatkuva roskapostittelu niin paljon. Toivottavasti lopettavat joskus niiden lappusten lähettelemisen.
 
Hihihi ihanat "äijäsaappaat" :) Noilla kelpaa kyllä viilettää syksyn halki.
 
Hihi, ei niitä sun ellosposteja laiteta sinne, kyllä ne jakeluosotelapusta näkee ettei siellä asu ketään Nadjaa enää :-)
 
Mäkin sorruin eilen tekemään ellokselle kenkätilauksen, kiitos ton alekoodin!

Ihan turhaan ne muuten ees lähettää niitä mainoksia kotiin kun netissä näkyy ne samat koodit siellä omilla sivuilla. Rasittavaa kun niitä tippuu postiluukusta monta kertaa viikossa :D Mua ei ainakaan niiden mainosten ansiolla saa tilaamaan, ne lentää heti roskikseen. Jos alennuskoodit kiinnostaa niin katson netistä.
 
Vähän noi on siistit, itselläkin hankinnan alla jotkut vastaavat kengät! :-)
 
-40% 79 eurosta on kyllä n.49 euroa :D
 
eikun siis 47 :D
 
Moikka Nadja! :)
Miten noista youtube linkeistä saa noin pienen?
 
Noi on niiiiiiiiin ihanat saappaat! Ihastuin niihin ku näin ne täällä ekaa kertaa ja haluan kans tilata ne mut hinta vähän kirpaisee kun työttömällä ei ole varaa....:DD
 
hahah, joo mulle tulee kans tota ellospostia ihan sairaan usein, melkein joka viikko varmaan! mä oon vaan tässä meinannut että laitan niille meiliä ja pyydän niitä lopettamaan sen lähettelyn. hirveetä luonnonvarojen tuhlaamista, vaikka mä en siis mikään yltiöekoihminen ookaan. ja mulla on valitettavasti vaan negatiivia kokemuksia elloksen kamoista, kengät ja vaatteet on tosi huonolaatuisia. :( toivottavasti sulla on noiden kenkien kanssa parempi tuuri!
 
ÖÖ.. Oletko sä Suomesta? Kun sul on noin tumma iho ja nimikään ei ole suomalainen. Onks sut adoptoitu??
 
Ai nyt sä tilasit noi! :) Pitäis hyödyntää itekin elloksen alelaput, mutta ne on niin ärsyttäviä kun niitä tulee ja tulee jokapäivä niitä lappuja :D
 
ääh liian samanlaista mitä sulla ehkäpä on tms :s en kyllä edes tiedä onko sulla tommosia mut muistelisin vaan:-)
 
uuu kivat!! :)
 
anonyymi: ovela ryökäle? :D

kingaaa: i love them too :)

essi: niinpä :)

anonyymi: noi on ihan normaalihintaset joista sain alennuskoodilla alennuksen. musta tuntuu että se on eri asia kun aletuotteet :)

essi: :D

ami: joo kerron! huomasin kuvauksesta että noiden sisäpohja on nahkaa, jee :D

jemnie: no niinpä! mä en oo onneks joutunu kärsimään tosta paperipostista kun niillä on mun vanha osote, mut ymmärrän kyllä miks sua ärsyttää :)

balczi: niinpä :)

anonyymi: no kyllä meille tulee edellisen asukkaan postia vaikka niiden pitäis nähä ettei täällä asu ketään kennethiä enää.. :)

riikka: jep! olis hyvä jos elloksen sivuilta sais jostain valittua että haluaako niitä kirjeitä kotiin vai ei :)

noona: :)

anonyymi: tossa lukee että POSTIKULUINEEN 57€. kannattaa lukea juttu kunnolla ennenkun tulee viilaamaan pilkkua :)

anonyymi: kerroin sen jo edellisen postauksen kommenttilaatikossa, eli:
kopioit blogiin sen youtube-urlin ja etit siitä urlista "height" -kohdan ja laitat siihen 25. tää juttu toimii pelkästään sillon jos et oo laittanu kehyksiä siihen videoon :)

anonyymi: voi harmi! toivottavasti löydät vastaavat edullisemmin :)

sazu: iik! mä oon tosiaan tilannu viimeks ellokselta joskus 4 vuotta sitten ja sillonki taisin tilata jotain sisustusjuttuja, joten mulla ei oo hajua noista elloksen vaatteiden ja kenkien laadukkuudesta, mut toivotaan ettei noi kengät ihan heti hajoa :)

anonyymi: mun äiti on suomalainen ja isä sierra leonesta :)

ansq: mä en oo onneks joutunu kärsimään niistä alelapuista :D

anonyymi: mulla ei oo mitään läheskään ton tyylisiä :)

joz: kiitti :)
 
"40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia ja mattoja ja se vähennetään tilauksesi kalleimmasta tuotteesta. Alennuksen saaminen edellyttää, että et palauta siihen oikeuttavaa tuotetta." :I Joten toivotaan, että sopivat!
 
Ooo ihanat, mäki haluun!
 
Muuttaneiden kirjeet ohjataan uuteen osoitteeseen, ei suinkaan vanhaan asuntoon.

t: postissa työskentelevä.
 
that is a nice shoe :D
i would like to speank finnish to understand what you wrote, so I must ask: Did you bought them or are you going to? :O
 
toivottavasti vastaisit tähän kyssää :D että eks sua sit mummelina haittais ku sun rinnas ois kauheet rypyt tai siis tissien yläpuolel tiekkö mihi ehkä otat ne pääskys tatskat ni eks sua oikeesti mummelina haittaa et kaks semmosta ryppystä pääskystä loikoilee siinä?
 
Uuu, muoti kengät :: )


www.blognamedsweet.blogspot.com
 
"40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia ja mattoja ja se vähennetään tilauksesi kalleimmasta tuotteesta. Alennuksen saaminen edellyttää, että et palauta siihen oikeuttavaa tuotetta." :I Joten toivotaan, että sopivat!"

Onko luetun ymmärtämisen kanssa kenties vaikeuksia? Kengät voi kyllä palauttaa, ne voi myös vaihtaa mikäli koko ei ole sopiva. Jos on tilannut kerralla useamman tuotteen ja palauttaa "tilauksen kalleimman tuotteen" eli sen josta alennus on vähennetty, menettää samalla alennuksen. Silloin maksat pitämistäsi tuotteista normaalin hinnan.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]