Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lontoon shoppaukset, osa 2: korut ja kosmetiikka

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lontoon shoppaukset, osa 2: korut ja kosmetiikka

are you feeling fashionable?

maanantai 28. kesäkuuta 2010

 

lontoon shoppaukset, osa 2: korut ja kosmetiikka

Tällä kertaa esittelyyn pääsee Lontoosta kotiin raahattu kosmetiikka sekä korut ja hiuskoristeet. Ilmotan tänki postauksen ostosten hinnat punnissa, koska en jaksa muuttaa jokaista hintaa euroiks. Jos jotain kiinnostaa, niin tällä hetkellä £1 = 1,22€.



Lontoossa on Superdrug -niminen kosmetiikka/apteekkiketju, jonka liikkeitä löytyy ainakin keskustan lähistöltä miljoonia. Kaikki muut paitsi Lushin teepuukasvovesi (joka oli ollu jo hetken aikaa ostoslistalla) on siis Superdrugista.

-Vasemmasta reunasta löytyy musta kajali, joka näytti sen verran mielenkiintoselta että se oli pakko ostaa. Mä tykkään rajata silmäni geelimäisellä eye linerillä ja siveltimellä, mut se ei toimi alaluomissa joten ostin sit ton mun vanhan Lancomen linerin tilalle. Harmi vaan etten oo vielä ehtiny/jaksanu/muistanu kokeilla tota. Hintaa tolla oli £4.
-MUA:n puuteri & luomiväri löyty tarjouskorista yhen punnan kappalehintaan ja ainakin luomiväri tuntu käteen testattuna yllättävän hyväpigmenttiseltä halvasta hinnastaan huolimatta.
-Escadan Marine Groove on ollu ostoslistalla jo parisen kuukautta ja sain nyt vihdoinki ostettua sen. Kyseessä on 30ml pullo joka makso £18.
-Olin suunnitellu ostavani Lontoosta paljon erilaisia meikkivoiteita varastoon, koska Suomesta ei löydy tarpeeks tummia, mut tuolla taas kävi niin päin että tummaihosille suunnatut meikit oli mulle liian tummia :D Tyydyin sit ostamaan ton Max Factorin meikkivoiteen 12punnalla.





-Camdenista löyty ihana avainkoru viidellä punnalla. Mua vaan vähän häiritsee se, että toi ketju on vaaleempi kun itse avain, mut onneks se on helposti vaihdettavissa.
-Mun ainoaksi Topshopin ostokseksi jäi noi metalliset korvakorut jotka kustansi £6.50.



-Primarkista löyty söpö rusettipanta yhellä punnalla. Tää oli ainut Lontoosta ostettu rusettipanta, hyvä minä!





-Camdenissa oli Berty & Gerty -niminen vintageliike josta löysin superkivan fascinatorin 12punnalla.



-Yhet mun lemppariostoksista on ehdottomasti noi Oasiksen kellot jotka makso £30/kpl. Olin ennen reissua tehny ostoslistan jonka lopulta unohdin julkasta täällä blogissa, mut toi kultanen Oasiksen kello oli sillä listalla ja meninki liikkeeseen metsästämään sitä. Ostin viimisen kultasen yksilön ja jouduin seuraavana päivänä palaamaan hakemaan myös ton hopeisen, koska nää vaan on niin kivoja ja mun Asoksen niittikello alkaa olemaan jo aika kulunu.

-Pinkki & musta sormus on ostettu Primarkista £1,5 kappalehintaan
-Kultanen rusettisormus on Miss Selfridgestä ja se kustansi £4.

Kommentit:
pakko sanoa, sulla on ihanat sormet :-D

mut ihania ostoksia <3!
 
Ihana toi hopea kello :)
 
Toi kultanen rusetti sormus on ihana ! [ :
 
ihania ihania =)
 
Toi kajali on hauska. Tilattiin äidin kanssa Yves Rocherilta kaikkee ja äiti osti tavallisen kajalin ja koton selvis, ku paketti aukastiin et se olikin ton mallinen. Kai se ihan käytänöllinen on. Ei äiti sen paremmin sitä ole kommentoinu :)
 
Ihania ostoksia!<3

Hei onko Ginalla ja yleisestikin alkanut jo kunnon alet pääkaupunkiseudulla? Onko ihan jo -50% alet?
Mietittiin jos hyppäis auton rattiin ja ajeliskin sinnepäin shoppaileen:)

Kiitti jo etukätte:)
 
Tosi kivoja ostoksia, etenki noi oasiksen kellot on iihania! :)
 
OOH! ei saa Nadja laittaa noin ihanista aarteista kuvia! Mun on niin pakko päästä lontooseen! Noi kellot ja pinkki&musta sormus!! AAH! :D noi oli kaiken kukkuraks vielä niin halvatki :DD
ei primarkilla ois nettikauppaa? :DD
 
oho kivan halvalla sait ton escadan hajuveden!ite ostin samankokosen just tässä viimeviikolla suomesta ja maksoin siitä n.35-40 e suunnilleen en muista tarkkaa hintaa :---D
 
ihania ostoksia ,oihh noi kaikki sormukset on ihania ,ja kaikk on .:)) mut aika vähä ostit :o :) mut hyvähän se niin rahat säästyy.:)
 
onks lontoossa halvempaa ku suomes? :)
 
onks lontoossa halvempaa ku suomes? :)
 
oi kivoi juttui! noi sormukset näyttää tosi jeeseilt ::)
 
Kivat sormukset ja noi metalliset korvikset :]
 
näin sut tänään töissä, mut en uskaltanu sanoo et sul on huippukiva blogi :---DD!
 
Moikka Nadja :) Tein sulle Polyvoressa setin, oikeastaan se syntyi vahingossa ja siihen alkoi vain kerääntyä teeman ympärille 'nadjamaisia' asioita - joten tässä tulos

>> http://www.polyvore.com/to_nadjastrange_from_are_you/set?id=20159492

Toivottavasti tykkäät :--)
 
sulla on hyvä tuoksummaku.. oma putelini on tosin ollut hyllyssä jo muutaman kuukauden : ))
 
Superdrug on maailman paras paikka Bootsin jälkeen joka on samanlainen kosmetiikka-/apteekkiketju. Miksei Suomessa oo tollasia apteekkeja josta saa myös hiustuotteet, meikit, kaiken..?
 
ootko enää eetun kans yhessä ? et oo puhunu siitä mitää piiitkää aikaa
 
avainkoru ja rusettipanta ** <3 mäkin haluun !
 
Ihania ostoksia :))
 
noi sulkakorvikset on tosi kivat! ja kellot myös, mut mä en toisaalta ymmärrä. eiks kellot oo jo aika nostalginen juttu? =D tai siis, jos mulla olis rannekello ja mun pitäis tietää paljon kello on niin automaattisesti kaivaisin kännykän taskusta. mä en osaa siis pitää tollasia, mut onhan ne hienoja + mahtava koriste muiden käsikorujen sekaan ;-)
 
ihania ostoksia, mullekki kelpais =)
 
noi sormukset on niin ihania! :>
 
vikan kuvan sormukset = rakkaus <3
 
Hei huomasin, että oot puhunu tosta Valtteri kirpparista. Niin ku sen sivuilla lukee et se on vaa ke, la ja su avoinna nii pitääks se paikkansa tiiätkö :o? :)
 
Ihania ostoksia :) Mun on kanssa tosi kauan pitänyt ostaa tota escadan tuoksua, se on niin täydellinen kesätuoksu.

Kamalaa kun alkoi tekee kovin mieli Lontooseen shoppailemaan..
 
himoihanii noi korut! voi itekki sijoittaa koruihi vähä enemmä.. se on vaa et suomen nää kaiken maailman glitterlaadut ei oo oikee hyvii- ja ei sellasii aitoihin kultasormuksiikaan oo varaa. Mutta hyvin on sulla reissu näköjään menny :)
 
Ihana toi rusettisormus!
 
Oi, oi. Menenpäs varaamaan lennot Lontooseen --->
:D
-Cecilia
 
Hitto kun tuntuu ihan überkaukaiselta tuo viimekesän reissuni Englantiin - kauhea ikävä ystäväperhettä, Lontoota, Brightonia ja ihanaa pikku Henley-on-Thamesia! :(
 
moikka nadja! onnistuneita ostoksia (jälleen kerran :D)! Kysyisin sulta vähän ehodtuksia että mihin liikkeisiin Lontoossa kannattaa mennä? Olen itse lähdössä myös kesälomalla Lontooseen ja hyvät vinkit ei olisi pahasta. Voisitko ehdottaa minulle jotain halpoja ja sijainniltaan sopivia kauppoja jossa myytäisiin vaatteita, kenkiä ja koruja? Entä olisiko sinulla ehdottaa jotain kirpputoreja Lontoossa?
 
anonyymi: hahah kiitos :D

dande: kiitti :)

amih.: kiitos :)

laura: kiitos :)

anonyymi: ginalla alkaa heti ne 50% alet, joten kannattaa ihmeessä suunnata sinne :)

teja: toivotaan että toi munki on hyvä :)

kajsa: kiitti :)

jonna: primarkilla ei valitettavasti oo nettikauppaa, vaikka semmonen olis kyllä tosi kiva :)

anonyymi: joo mäki olin katellu niitä hajuvesiä suomessa, mut hyvä että ostin sellasen vasta tuolta lontoosta :)

anonyymi: mä olin säästäny tota reissua varten rahaa joka oli tarkotus käyttää kokonaan tuolla reissulla, mut sitä sit vahingossa jäi yli :D

anonyymi: se riippuu. metro- ja bussiliput on kalliimpia ja topshop on yllättävän kallis, mut muuten siellä tuntu olevan vähän halvempaa kun suomessa. tai sit osattiin vaan ettiä just ne halvat paikat :D

iida: kiitti :)

anonyymi: kiitos :)

essii: olisit tullu hei :)

assi: aww toi on tosi kiva kollaasi! kiitos <3

-marii: :)

ami: me ei taidettu bongata bootsia, mut tommosia kauppoja sais tosiaan olla suomessaki :)

anonyymi: no mitä siitä pitäis puhua? :D

jonna: kiitti :)

emmma: :D

oona: mä tarviin töissä rannekelloa, koska siellä ei oikeen voi katella puhelinta työajalla. osin kellon alunperin sitä varten, eikä rannekellon käytön opetteleminen edes ollu työlästä :D

nelli: kiitti :)

sofia: kiitos :)

arla aabba: kiitti :)

anonyymi: jos siellä nettisivuilla sanotaan noin, niin eiköhän se pidä paikkansa :D

riikka: osta ihmeessä, toi on tosiaanki ihana kesätuoksu :)

saara: mulla ei oo mitään valittamasta glitterin yms laadusta, joten käytän puljun koruja ihan tyytyväisenä :D

teemu: kiitos :D

cecilia: varaa mullekki! :D

jyyli: toivottavasti pääset sinne taas pian :)

anonyymi: meillä ei ollu aikaa koluta kirpputoreja, mut ostoskaduista paras on oxford street. siellä on miljoonia toinen toistaan ihanampia kauppoja joista löytyy vaikka mitä! camden townissa kannattaa myös käydä. sieltä löytyy ihania mekkoja sekä persoonallisia asusteita yms :)
 
Omaan makuuni nuo sormukset on ehkä vähän liian isoja, mutta sulle ne sopii erittäin hyvin! :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]