Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

festarikauden avajaiset

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

festarikauden avajaiset

are you feeling fashionable?

torstai 27. toukokuuta 2010

 

festarikauden avajaiset

Forumin Onlyssä vietetään festarikauden avajaisia tiistaina 8.6. klo 17-20 ja paikalla on osa meistä ihanista tytöistä. Anna lähtee sillon Aasiaan eikä me muut olla niin yhtään kateellisia siitä. Eipä.No mut kuitenki, ohjelmassa on tollon kaikkea kivaa kuten erikoistarjouksia ja kilpailuja joista voi voittaa mm. vaatteita ja liput Provinssirockiin. Ja koska kyseessä on Onlyn festarit, on siellä luvassa myös livemusiikkia. Ensimmäinen festareiden artistikiinnitys on ihana Timi Lexikon. Ja vaikken mä yleensä ton tyylisestä musiikista pidäkään, on Timi vallottanu mut täysin persoonallaan ja oon niin fiiliksissä siitä että Timi on mukana! Loput artistit julkistetaan myöhemmin, joten kannattaa tarkkailla tota Forumin blogia.

Tähän(kään) tapahtumaan ei oo mitään ikärajaa, joten nähään siellä!

Kommentit:
voi persaus. tuun just seuraavana paivana suomeen. Ois ollu kiva tulla moikkaamaan ihania bloggareita.. :)
 
Käviskö kerrankin hyvä säkä näiden tapahtumien kanssa ja olisin tuolloin Hesassa? Toivotaan parasta, vois meinaan olla mahollista ! :D
 
mä asun täällä mistä timi on kotosin :)
 
No hööh mäkin lähen Aasiaan taino thaimaaseen silloin. No ens kerralla sitten :)
 
Höh, oon juuri tuolloin Helsingissä, mutta pitäis olla Green Dayn keikalle menossa samaan aikaan. No, ehkä jätän ton GD keikan välistä. ;)
 
ei tonne kukaa tuu ku on green dayn keikka samana päivänä
 
OISIN NIIN TULLU mutta green day vie :D Joskus toiste sitte =)
 
Voi pahus ku on just tollo 8.6 ku sillon on myös Green Dayn keikka nii ei pääse tonne ku on jonottamas :D Noh, ehk ens kerral sit :)
 
kaikki on varmaa GD'n keikal .. :D ehkä mä ilmestyn sinne yksikseni sitten, koska mua ei GD kiinnosta :-------------------D
 
MOIKKA!!! Mulla on sellanen käsitys että oot Gina Tricotissa töissä (korjaa jos oon väärässä :D) ja mä oon myös hakenut yhteen liikkeeseen töihin ja ajattelin nyt kysyä vähän sun mielipidettä. Eli siis ne etti tarvittaessa töihin kutsuttavia kesämyyjiä Lahteen. Ja mä soitin siinä työpaikkailmotuksessa olevaan numeroon ennen kun lähetin sinne hakemuksen ja kyselin vähän (muun muassa sitä millon työ käytännössä alkais yms.) ja osotin samalla että oot erittäin kiinnostunut kyseisestä paikasta. Nyt sitte mietin että voisinko vielä mitenkään parantaa mun mahollisuuksia haastatteluun pääsyyn? Kannattaisko esim soittaa vielä maanantaina tai käydä paikanpäällä näyttäytymässä tai muuta? hakuaika meni siis tänään perjantaina umpeen.

Tiedän jo valmiiks että sinne hakee miljoona ihmistä töihin ja mahollisuudet tulla valituks ees haastatteluun on äärimmäisen pienet, mut haluisin sinne ihan mielettömästi töihin, mut en myöskään haluis "pilata" mahollisuuksiani yli-innokkaalla asenteella.

huh.. tulipas kilometriteksti :D toivottavasti en liian epäselvästi selittäny :D

ps. sulla on ihanan hyväntuulin blogi!!! yks mun lemppareista!! <3
 
hei, aika sopivasti sattu! Mulla on 8.6 synttärit ja meen sillon Hesaan. Ehkä mä sit käväsen Forumissakin... :D
 
jep, green dayn keikka sillo :)
 
hei kattelin tässä cybershopin koruja ja löysin yhet korvikset joista voisit tykätä : 3 http://www.cybershop.fi/product/3156/aearrings--swallows
 
sanni: eikä! toivottavasti pääset sit johonki muuhun tapahtumaan :)

von w: joo olis ihan superkiva jos pääsisit tulemaan!! :)

anonyymi: jee :D

jennifer: eikä, voi harmi :(

anonyymi: joo siis mehän oletettiin että kaikki jättää menemättä sinne gd:n keikalle kun on mahollisuus tavata meiät ;D

anonyymi: veikkaan ettei koko suomi oo menossa sinne green dayn keikalle :)

anonyymi: no joku toinen kerta sit :)

piipsaa: harmi, joku toinen kerta sitte :)

anonyymi: hahah hyvä, ei muakaan ;)

anonyymi: vaatekaupoissa on sen verran kiireistä (ainaki ginalla) ettei sinne kannata kauheena soitella koko aika :D
sun olis kannattanu käydä viemässä se sun työhakemus suoraan liikkeeseen, jollon olisit samalla voinu "näyttäytyä" ja olisit jääny mieleen paremmin. mä tein ite silleen. mut eihän toi mun menettelytapa tarkota sitä että peli on menetetty sun osalta. pidän sulle peukkuja! :)

jassu: jee kivaa! :)

anonyymi: toivotaan ettei ihan kaikki oo siellä sillon :)

sonja: hei noi on tosi kivat. kiitos vinkistä :)
 
No voihan mörkö ny, en ookaan tuolloin Hesassa, vasta loppuviikosta :( buuuuuuu
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]