Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

uutuuksia

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

uutuuksia

are you feeling fashionable?

tiistai 27. huhtikuuta 2010

 

uutuuksia

Kävin tosiaan perjantaina vähän shoppailemassa palkkapäivän kunniaks ja oon aika ylpee itestäni, koska mun teki mieli ostaa vaikka mitä mut onnistuin lopulta karsimaan ostokseni näihin kolmeen:



H&M:n pubiruusumekkoa olin katellu jo aiemmin ja nyt kun Forumissa oli jäljellä näitä enää kolme kappaletta joista yks oli mun kokonen, päätin kotiuttaa sen. Tosin toi taitaa olla sittenki vähän iso ja suuntaan tässä jossain vaiheessa Itikseen tai Selloon kokeilemaan pienempää jos niissä on kokoja jäljellä. Miksen mä koskaan osaa ostaa sopivia vaatteita?!
No mut kuitenki, mekko makso 29,95.



Gina Tricotista löysin batiikkivärjätyn jättitaskutunikan 14,90euron hintaan.



Ihastuin malliin sen verran että ostin tunikan myös leopardikuosissa. Mun tekis mieli ostaa myös ihan perusmusta, mut enköhän mä pärjää näillä kahdella :D



Mulla oli tänään töissä päällä toi leopardikuosinen ja tykkäsin siitä kovasti. Tosin olin suunnitellu laittavani tohon vielä vyön mut se sit unohtu kiireessä.





Rusettipanta Seppälä
Leoparditunika Gina Tricot
Eiffeltornikorvikset on ite tehty. Niitä voi ostaa täältä

Mitäs tykkäsitte ostoksista?

Kommentit:
Tykkäsin kovasti ostoksistasi. Itsekin käyttäisin tuota farkkumekkoa ja tuota ginan ensimmäistä mekkoa. Leopardikuviotakin käyttäisin, mutta se ei taida ihan olla mun juttu. Sulle toi leopardikuvioinen sopii tosi hyvin ! :)
 
Oon itekki katellu tota leopardikuvioista, mut vielä en oo kotiuttanu sitä :> sun päällä se ainaki näyttää hyvältä!
 
Toi on ihan super toi H&M farkkumekko!:) Harmi jos s o sulle liian iso.
 
I would be thankful if you translate the text to English also because.. even if i am estonian, finnish is really hard to understand for me. Promise that you think about that translation-thing. ^^
 
farkkumekko on ihana :) itsekin ostin sen jo aikoja sitten. jotenkin tuntuu vaan, että se on kovin lyhyt (olen itse 178cm) :(
 
Ihanan nadjamaisia ostoksia taas kerran :)) Mua harmittaa ettei jumbon henkkamaukalla oo näkyny tota farkkumekkoa, se olis nimittäin sairaan ihana. :/ No, ainakin saan ihastella sitä sun päällä jos en omaa saa :)
 
Ihana toi vika kuva :)
 
kaikki oli tosi ihania, mutta erityisesti toi leopardimekko (:
 
En halua kuulostaa ikävältä sanoessani tämän, mutta suosittelen, että tulevaisuudessa kokeilet vaatteita ennen niiden "kotiuttamista". Ei ole järkeä laittaa 30e mekkoon joka on kuitenkin liian iso ja lähteä sen jälkeen heti ostamaan kokoa pienempää.
Toisaalta rahat ovat omiasi, joten sinähän niiden käyttökohteet päätät.
 
eve: kiitoksia :)

noraa: kiitti! suosittelen sen kotiuttamista koska toi vaikuttaa tosi helpolta perusvaatteelta :)

isla s: ei se mitenkään superpaljon liian iso oo, ja koitan saada sen vaihdettua pienempään :)

miisu: i promise to think about it, but right now i don't have the time to translate my every blog post :/

anonyymi: onhan se joo vähän lyhyt, mut luulis sen menevän vähän paksumpien leggareiden kanssa tms :)

heini: tosi harmi! :(

isa: aww kiitti :D

maija: kiitoksia :)

bobafett: hahah nää arvostelevat kommentit on parhaita <3
tietysti sovittelin mekkoa jo kaupassa, mut sillon ei ollu niin paljoa aikaa fiilistellä istuvuutta kun täällä kotona.
et muuten tainnu tietää, että mekon voi vaihtaa pienempään kokoon ilman ylimääräsiä kuluja? :)
 
Ihanat noi sun ostokset, varsinkin tuo leopardikuvioinen tunika! Joka muuten sopii sulle ihan sikahyvin! :-)
 
Ihania juttuja kaikki! Toi farkkumekko on superihana ja ja noi ginan mekot on kans ihan täydellisiä! <3
 
Tykkään kovin tosta jättitaskutunikasta :) Se ei henkarissa näytä oikeen miltään, lähinnä siltä ettei voi näyttää päällä hyvältä, mutta se on kyllä tosi kiva sun päällä!
 
ihana tuo eka mekko :)
 
Mä kokeilin eilen IHANA SAMAA leopardi-paitaa eilen ginassa, ja miks se ei näyttäny mun päällä noin hyvältä >:| (;DD)
 
ihania!
 
voi ei, toi jättitasku tunika näyttää niin kivalta päällä, munkin on varmaan pakko siirtyä ton kuolaamisesta ostotoimenpiteisiin : )
 
Kiitos opastuksesta lauantaina Nadja! :) Perille päästyäni tajusin, et kyseessä on vanha kunnon Rose Garden, eri nimisenä tietysti :p Toivottavasti sullakin oli hauska loppuilta!
 
Ei mun mieskään ymmärrä miks eka haen kaupasta vaatteita ja sit käyn palauttamassa.. :D Viitateen siis tohon yhteen anoon.

On vaan mukavempi kokeilla vielä kerran (jos toisenkin) kotona, että onko se sittenkään sellainen jonka oikeasti haluaa/tarvitsee.

Noi ginan mekot vaikuttaa tooooodella ihanilta. Pitänee käydä kokeilemassa itsekkin. :--D
 
katoin just tota mustaa mekkoo ginassa mutta muoto oli sen verran omituinen että en edes koittanu sitä. sun päällä se näyttää tosi kivalta että varmaan seuraavalla ostosreissulla tarttuu mukaan, ainaki sovituskoppiin :)
tosi hienoja!
 
Musta on aina kivempi kun skippaa noi henkarikuvat ja esittelee vaatteet kun ne on päällä, koska on kiva nähdä millaiset vaatteet näyttää oikeessa elämässä :) esim toi farkkumekko olis ollu kiva nähäå sun päällä mut onneks ehit ainakin kokeilla leopardia, se näyttää muuten kivalta :)
 
toi farkkumekko on niin ihana!
 
tosi kivoja ostoksia, tykkään paljon! :)
muutenkin siun blogi vaikuttaa kiinnostavalta, voisinkin alkaa seuraamaan tätä ;)
 
Ihania ostoksia oot tehny! =)
 
eikää kaikki noi mekot on ihan mahtavia! ensimmäinen kolahti ja kovaa. mun on ihan pakko saada tommonen mekko päättäreihin! toi leopardikuvioinen sopii sulle tosi hyvin. harmi ku mulle ei oikeen toi leopardikuosi sovi
 
näin sut eilen toi leopardikuosinen tunika päällä :)
 
onks toi farkkumekko h&m:n 'peruspuolelta' vai dividediä? äääääh mä niin haluun ton, mut eipä oo tampereella näkyny :::((((
 
Tottakai vielä käyt nappaamassa tuon topin mustana :D Sopivat sulle malliltaan hyvin (itse näyttäisin varmaankin kangaspussiin verhotulta pallolta) ja kyllä noi värit on sellasia, joita tulee takuuvarmasti käytettyä.
 
EIKÄ, nyt just ku kukkaro sanoo että "ei justiina nyt et saa ostaa mitään" ni tulee kaikkee hienoa ja hauskaa vastaan! Kai ginasta mullekki yks tommonen isotaskutunika liikenis, ehkäehkä. Sulle sopii ihan sika hyvin kaikki eläinkuosi, itelleni en vois ikinä kuvitellakkaan, mut sun päällä näyttää jotenki tosi toimivalta:-)
 
Kiitos vinkistä. Toki tiedän vaihto- ja palautusoikeudesta. Muistin myös äskettäin olleen tilanteen, jossa ostit epäsopivat saappaat nettikaupasta, mutta vaihdon sijaan ostit samanlaiset uudet pienemmät.
Mutta niinkuin sanoin, tarkoitus ei ollut olla ilkeä.
 
Ihan mahti- shoppailuja taas.:)
Lempparista-farkkumekko vie voiton 300-0, vaikka muutki ostokset on ihkuja. 8D
_Cecilia
 
mistä toi kynsilakka on! upeen väristä =)
 
ooi söpöi ostoksii =)
ja ihanan pirteetä kynsilakkaa, mitä se o? :-)
 
Hauska juttu ku toi eka kuva mikä sulla tuolla on niin teen saman tyylistä mekko/hametta se kyllä lähtee vasta rintojen alapuolelta eli vähä niiku hame niin koulussa =)
 
itekkin ostin pari pvää sitten mustan ginan tunikan, ihastuinsiihe todella!! hetken mietin mustan( koko S) ja batiikkivärjätyn (koko XS) välillä, päädyin turvallisempaan mustaan, mutta vähän kaduttaa, on nimittäin hippasen iso:( onneksi ompelukone on kaveri!!! (mustia siis ei ollut enää XS:iä...:))
 
voi että himoitsen tuota sun farkkumekkoa... :(
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]