Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

plöö

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

plöö

are you feeling fashionable?

torstai 29. huhtikuuta 2010

 

plöö

Mun päivä alko tänään tosi kivasti. Sain nukkua pitkään, kävin ennen töihin menoa mäkissä ja töissäki oli kivaa. Aika meni tosi nopeesti ja asiakkaat oli ihania. Siis jos ei lasketa mukaan niitä kahta venäläistä miestä jotka yritti saada mua sovittamaan vaatteita :D

Pääsin töistä vasta yheksältä ja suuntasin sieltä suoraan Kaksi Tvån näytökseen, joka alko samaan aikaan. Olin paikalla 21.17 ja Anna & kumppanit oli jo menny tapahtumaan edeltä. Osa teistä varmaan tietääki että Kaapelitehtaalla on n. 500miljoonaa ovea... No, mä en ollu tajunnu tarkistaa että missäpäin Kaapelia näytös on, joten kulutin 10minuuttia oikeen paikan löytämiseen. Löysin perille n. 21.30 jollon näin näytöksen viimiset kolme asua. JEE! Mua ketutti tosi paljon, koska olisin halunnu nähä Tarusta muutakin kun selän.
Jos olisin tienny missaavani kaiken, olisin voinu tulla suoraan töistä kotiin Eetun ja Valerian luo. Vallu on tullu Jyväskylästä asti tänne meille pariks yöks hihi. Kun tulin tänne kotiin, oli Eetu ja Vallu laittamassa meille vegaaniruokaa ja pääsin suoraan syömään ja kattomaan leffaa. Elämä on sittenki kivaa!
Nyt kuunnellaan tässä Sunny Day Real Estatea (luv) ja mennään ihan just nukkumaan. Huomenna (tai siis tänään, koska kello on jo yli kakstoista) olis luvassa piiiitkä työ+paltsupäivä ja mä istun koneella kahen aikaan yöllä. Voisin siis mennä tästä nukkumaan, mut sitä ennen esittelen tän päivän asun:



Raitapaita Gina Tricot, kirppis
Rusetti on ryöstetty Lauralta
Hame Gina Tricot
Vintagesaappaat ebay


Kommentit:
Mikä on paltsupäivä? :D Eks sulla just ollu palkkapäivä?!
 
Osaatko sä venäjää? :-)
 
aivan mielettömän ihana asu :)
 
amazing look
 
Musta on tosi outoa, kun helsingissä näkee tosi paljon noita venäläisiä miehiä ostamassa naistenvaatteita! Miksei niiden naiset voi tulla mukaan ostoksille..? :D
 
jasmin: paltsu=palaveri :)

veera: en osaa. sehän siinä olikin ku yritin enkuks selittää niille ettei mulla oo aikaa sovitella ja ne intti venäjäks vastaan :D

ninnisi: kiitti :)

kingaaaa: thanks! :)

elisse: no niinpä! :D
 
JESTAS! millon toi hame on ostettu ginasta? tai oliskohan niitä vielä jäljellä? :) ihana!
 
se sun tatska ei sovi sulle :(
 
tosi kiva asu<3 varmaa hienoin mitä oon sulla nähny :)
 
hei mistä saat noi hvii ginatrikoti vaatteita kirppikselt ? =o
 
"Oi sulla on aivan ihanat hiukset! haluaisin itekkin tuollaiset ihanan karheat ja "kuivanoloiset" hiukset:) siis ihan totta tää on täysin positiivinen kommentti. ois kiva jos sulla ois joku vinkki miten saisin omista hiuksistani kuivat. (uskon kyllä että sun hiuslaatu on luonnostaan karhea mutta tarvisin apua kun tää asia on mulle tärkeä. vihaan nimittäin omia hiuksiani:D) hiukseni on ruskeat enkä oo kuitenkaan blondaamassa niitä (mikä saattaisi kuivattaa) vaan lähinnä halusisin jonkun ihmekeinon tai -aineen joka kuivattais hiukseni:D??

26. huhtikuuta 2010 10.02
"
 
ooks töissä ginassa vai hennesis?
 
hei täällä uusi vakkarilukija, moi! :D ihastuin kertaheitolla ihanan tyttömäiseen ja persoonalliseen tyyliisi. lisäksi vaikutat tosi symppikseltä tytöltä, me likes!

(tällanen random-kommentti vaan, sorppa!)
 
Huippukiva asu! 8)
 
tää on ihan älyttömän ihana kuva susta :--) <3
 
oi toi hame ♥___♥ ja asu yleensäänkin :)
 
Tosi kiva asu siulla ollut päällä! Pakko hehkuttaa, kun sain tänään vihdoin aikaseks hakee postista p-pasin korut, niin ne (siis siun tekemät) on kyllä toooooosi upeita! :))

"elisse kirjoitti...

Musta on tosi outoa, kun helsingissä näkee tosi paljon noita venäläisiä miehiä ostamassa naistenvaatteita! Miksei niiden naiset voi tulla mukaan ostoksille..? :D
29. huhtikuuta 2010 11.23"

^^tällä LPR:ssä huomaa usein kanssa noita miehiä ostoksilla (rajan vieressä kun ollaan niin miun veikkausten mukaan 50% asiakkaista on venäläisiä...). Pitkien pohdintojen seurauksella keksin, että rouvat ovat kauneushoidoissa tmv. samalla kun miehet käyvät niitten ostoslistoja läpi!
 
Kaksitvån sivuille tuli kaikki näytöskuvat eilisestä, niin voit kattoo kaikki missaamas vaatteet tosta linkistä! :)

http://www.kaksitva.com/?page_id=6
 
Ihanat saappaat, ja hyvä värimaailma sun asussas; koko turkuki on mustavalkonen just tänään;D

//maija
 
Hei sano Valerialle terveisiä, mä tiedän/tunnen ko tapauksen ;)
 
sunny day real estate ♥ ihanaaaaaa
 
anonyymi: hame on ostettu tyyliin vuos sitten, joten niitä ei valitettavasti löydy enää kaupoista :/

anonyymi: yhyy

anonyymi: kiitos! mun mielestä toi oli tosi perus :D

oonjenna: no ostan niitä sieltä kirppikseltä :D

anonyymi: hanki luonnonafro, ota siihen suoristuskäsittely, odota että kihara alkaa taivuttamaan suoristettuja hiuksia ja TADAA saat ihaaaanan pörrösen ja kuivan näkösen tukan.

anonyymi: toisessa niistä :D

josefiina: hei kiitos tosi paljon <3

zionnah: kiitos :)

lilly: kiitti :)

anonyymi: kiitoksia :)

vilma: jee tosi kiva ku tykkäät uusista koruistas! ja toi kauneushoitola-teoria kuulostaa tosi hyvältä :)

anssi: jee kiitos vinkistä! :)

blondeluxe: kiitti :D

anonyymi: palleri lähti jo :(

strange: niin on!! :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]