Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

LONTOOOOO!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

LONTOOOOO!

are you feeling fashionable?

maanantai 26. huhtikuuta 2010

 

LONTOOOOO!

Mulla on kesäkuussa elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma, jonka huimasta kahesta viikosta tulee vietettyä puolet Lontoossa. Ajankohta on 18.-24.6. ja oon niiiiin fiiliksissä tästä ettei mitään rajaa! Ostettiin siis Lauran kanssa perjantaina lennot ja Easyjetin kautta ostetulle menopaluulle tuli hintaa 175€/henkilö. Hintaan sisältyy lentokenttäverot sekä 20kg painava matkalaukku.

Me etitään just sopivia hotelleja/hostelleja ja tajusin vasta tässä vaiheessa että reissusta olis ihan hyvä mainita täällä blogissa niin saadaan samalla vinkkejä hinta-laatu suhteeltaan hyvistä yöpaikoista. Meiän reissubudjetti on aika pieni, joten me etitään nyt edullisia, mutta lähellä keskustaa olevia hotelleja/hostelleja. Ja joo, me tiedetään että hostelleissa on tosi halpaa yöpyä, mut me ei haluta kenenkään tuntemattomien kanssa samaan huoneeseen ja yksityishuoneet hostelleissa on yllättävän kalliita joten ehdotelkaa sen mukaan :D

Tällä hetkellä meillä on kiikarissa pari varteenotettavaa vaihtoehtoa, joiden hinta on n. 300-400e/2henkilöä/6yötä. Halvalla mennään, koska meiän tarkotuksena on käydä siellä vaan nukkumassa ja käyttää muu aika Lontoossa hengailuun. Kyselen vielä lähempänä reissua käymisen arvosista paikoista, mut nyt olis kiva jos suosittelisitte niitä hyviä yöpaikkoja :)

Kommentit:
Me oltiin yötä täällä: http://www.royalbayswater.com/

En tosin tiiä oliko siellä kahden hengen huoneita. Jos sellasta haette. Me oltiin isossa dormissa ja oli ihan hyvä ratkaisu ainakin meidän porukalle kun siellä tosiaan tuli vaan nukuttua.

Sijainti oli kiva. Bussi kulki edestä ja metro vierestä. Nottinghillille ja Oxfordstreetin päähän oli kävelymatkat ja Hyde Park oli siinä eessä.

Ja hintaan kuului pieni aamupala :>
 
Oo, vähä kiva lähtee Lontooseen! <:
 
AAAAH täälä ei voisi olla kateellisempaa ihmistä. Oli kai viime viikonloppu kun postailin Lontookuolausmatkakuumehinkuitku- postauksen?
 
http://www.hostelbookers.com/hostels/england/london/1350/ metrolla pääsee tosi helposti keskustaan =)
 
heyyy suosittelen travel lodgea, riippuu sijannista minkä hintainen mutta paikka on hyvää tasoa ja aikas halpa ja vaikka et menisikään täysin keskustaan niin lontoossa on todella hyvät metro yhteydet (: hyvää matkaa! lontoo on upea paikka :D

Lontooseen kaipaava <3
 
http://www.parkplaza.com/londonuk_riverbank

En tiiä yhtään hintaa, oltiin äidin kanssa viime huhtikuussa kaks yötä kylläkin. Thamesin rannalla, joistain huoneista näkee bigbenin :) Harmi kun äitikään ei muista tota hintalaatua, mutta hotelli oli kyllä tosi nätti ja metroasemalle on lyhyt matka :--) Mut tosi kiva et tonne lähet, lontoo on niiiin ihana ! ♥
 
http://www.ish.org.uk/
Suosittelen kyllä tota international students housea! olin viime kesänä lontoossa kaverin kanssa ja oltiin 2 hengen huoneessa en-suite (oma suihku siis). Huone ei oo mikään kaunis mutta puhdas (lontoossa kuulemma muutenkin asumistaso on aika alhainen eli 3 tähden hotellitkaan ei oo kuulemma mitään kovin luksusta eli periaatteessa ihan sama missä nukkuu) ja ennen kaikkea metroasema on tien toisella puolella ja kaikki muutenkin lähellä. plus sieltä saa aamupalan ilmaseks ja muutakin sapuskaa, jota ei tosin koskaan sitten syöty:D

2 hengen huone tais olla 30puntaa/yö jos oikein muistan:)
 
Sen sanon että bayswaterin alueelta kannattaa varata hotelli! :) Metrot lähellä, melko rauhallinen alue (huomioon ottaen että aika keskustassa), Hyde Park vieressä, ja tottakai metromatkan päässä Oxford Sreet ;) Notting Hillin kaupunginosa on ihan vieressä, melkeempä kävelymatkan päässä. Samoin Paddingtonin juna-asema! Jos tulee lentokoneella Heathrowin kentälle niin sieltä kulkee juna suoraan Paddingtonille mistä on todella lyhyt matka yöpaikkaan :)

Oon ite kattonu lontoon hotelleja bayswaterisra niin Ceveland Hotel olis sellanen mitä mä suosisin, halpa ja siinä nukkuu! Jos mielessä on kiertää Lontoota niin hotellissa tulee vietettyä aika vähän aikaa. Toiset hotellit mistä on vähän kokemusta on Apollo ja Kings hotel bayswaterissa. Molemmat sijaitsee samalla kadulla.

Hotellien siisteys lontoossa on kyllä kieltämättä aika kehno. Joissain ihan hyvinkin luokitelluissa hotelleissa saattaa olla hometta, mutta sen selittää brittien kostea ilmasto.

''If you are tired of London you are tired of your whole life!'' Tekis niin ihanaa päästä taas Lontooseen, ikävä sinne on vaikka paikkaa nähnyt jo monet kerrat ;) Toivottavasti näistä oli jotain hyötyä :)
 
http://www.hostelworld.com/availability.php/St-Christopher-s-Shepherds-Bush/London/506

Itse oltiin tuolla, alakerrassa sellanen hauska Aussibaari. Parasta tossa on kuitenkin sijainti: kirjaimellisesti kadun toisella puolella on Euroopan suurin (?) ostoskeskus, ihan mieletön paikka! Yhtä lähellä on punaisen linjan metropysäkki, mistä pääsee supernopeasti kaikkialle.

Meillä oli private ensuite ja se oli aivan fine, nukuttiin siellä ja that's it. :)
 
moi!
ite olin muutama viikko sitte Lontoossa. Yövyttiin kaverin kans Prince Willian -hotellissa: http://www.princewilliamhotel.co.uk/index.html . Edullinen ja mun mielestä hinta-laatusuhteelta ok. Hintaan kuulu aamupala, joka oli aika vaatimaton (paahtareita, juusto, voita, erilaisia hilloja, muroja, mehua, kahvia, teetä), mutta kyllä sillä pari tuntia pärjäs. Sivuilla sanotaan, että Internet huoneissa, siitä kumminki pitää maksaa erikseen. Hotelli on lähellä Paddintonin asemaa ja kävelymatkan päässä Hyde parkista, joten hyvä sijainti. Ite huoneet oli aika vaatimattomia, mutta huoneen kylppäri oli kiva. Vaihdettiin ekan yön jälkeen sellaseen, missä oli kylpyamme, jossa nautin pari vaahtokylpyä! :)
 
Mä suosittelen Paddingtonin/Bayswaterin aluetta, se on ihan mahtava jos lentää heathrowlle, pääsee helposti junalla. Te tosin lennätte gatwickille, mutta on toi silti tosi kivaa aluetta! Oxford streetille kävelee helposti ja metrolla pääsee paddingtonilta monelle eri linjalle helposti! Hyde park on myös siinä ihan lähellä, sinne on kiva mennä piknikille syömään kaupasta ostettuja eväitä (=opiskelijabudjetti ruokailu!) :)

Ai että kun alkoi taas tekee mieli Lontooseen! :)
 
ite ku käyn lontoossa niin hengaan Holiday Inn -hotelleissa! löytyy joka puolelta lontoota, hinta toki kasvaa mitä lähemmäs keskustaa mennään:--)
 
royal eagle hotell oli hyvä, ja kohtuullisen edullinen hyvään sijaintiin nähden (Hyde Parkin kupeessa). Tosin huoneen kanssa oli alussa jotain ongelmia, eli kun kolmen aikaan yöllä mentiin hotellille niin meille kerrottiin, että yövytte ensimmäisen yön toisessa hotellissa. Meidät kuljetettiin taksilla tähän toiseen hotelliin maksutta ja luvattiin ilmainen kuljetus aamulla takaisin, mihin aikaan vain haluaisimme palata. Toisen hotellin huone oli kiva, mutta vähän tuohon aikaan ja vieraassa maassa epäilytti tuollainen yllätys. Aamulla saimme kyydin takaisin, mutta meiltä alettiin penätä maksua. Ohjasimme kuskin respaan, jossa asia selvisi, emmekä joutuneet maksamaan taksista.
Loppuaika hotllilla sujui oikein mukavasti!
 
Kannattaa kyl tarkkaan kattoo minne päänsä painaa. Meidän hotelli oli tosi halpa ja kotiinviemisinä bed bug-näppylöitä. Onneksi eivät kotiin asti tulleet.. :( creepy! Kannattaa lukea arvosteluita hotelleista jos mahdollista, niissä mainitaan usein jos on törmätty bed bugseihin. Niitä on paljon Lontoon hotelleissa.
 
lontoossa tuskin on sellasta yöpymispaikkaa, joka olisi sekä supersiisti, kohtuuhintainen, että hyvä sijainniltaan. joten jos suostuu tinkimään mukavuudesta -kun kerran sinne mennään vain nukkumaan- suosittelen piccadilly backpackersia (samalla nimellä löytyy nettisivut). hostelli löytyy siis niin keskeltä kylää, ettei enää syvemmälle vilinään pääse, nimittäin paikka on aivan piccadilly circusin tuttujen valomainostauluhässäköiden takana, aivan ihanan sohon vieressä. sijainti on niin loistava, ettei matkusteluun kulu juurikaan rahaa. päivälippuihin korkeintaan, koska niillä voi matkustaa metrolla ja bussilla ainakin. hintaa en nyt ulkoa muista, mutta erittäin kohtuuhintainen sillä alueella. oltiin neljän hengen dormissa, jonne sattui tosi mukavat huonekaverit. muutenkin hostelli oli nuoria matkailijoita täynnä, joten ilmapiiri oli rento. mutta tosiaan, turhia mukavuuksia ei täällä valitettavasti ole, vessat ja suihkut ovat luonnollisesti käytävällä ja suosittelen omaa makuupussia mukaan.
 
http://www.royalbayswater.com/ on hyvä ja halpa. noin 20€/yö maksoi.
 
Mä olin viime kesänä Lontoossa ja majauduin Travelodge-nimiseen hotelliin. Se oli ihan mukava mesta: aamupala sisältyi hintaan - joka ei kauheasti vaivannut lompakkoa - ja siivouspalvelu toimi. Huoneessa oli kaikki tarvittava, tosin ei mitään muuta. Mutta suosittelen :)
 
Oi toivottavsti tulee kiva matka, ite oon menossa kans Lontooseen ihan parin viikon päästä :)
 
mikäli edullista keskusta-asumista mielit, tutustu ihmeessä tähän: http://www.lsevacations.co.uk/residences/carrsaunders.htm. ihan ydinkeskustassa, oxford streetille pääsee kävellen viidessä minuutissa!
 
http://www.piccadillyhotel.net/

Joku ehti jo kyllä ennen mua... :)
Mutta kyseisessä hostellissa kaksi kertaa yöpyneenä voin suositella. Tunnelma on tosi rento ja sijainti on ihan paras!
Private-huoneet ei taida olla edullisimmasta päästä, mutta mä tykkäsin nukkua 4 hengen dormissa, huonekaverit oli ihania ja ympäri maailmaa, joten oli kiva tutustua niihin. :) (tokalla kerralla reissasin siis yksin, niinkun muutkin mun huonekaverit...ekalla kerralla olin kaverin kanssa eikä kyllä pahemmin tutustuttu kämppiksiin...)
 
Viime kesänä yövyin viikon ajan täällä: http://www.imperialhotels.co.uk/royal-national

Oli kyllä sellainen hotelli, mihin voisin toistekin mennä. Se sijaitsee keskustassa aivan British Museumin lähellä ja Russel Squaren metroasemakin löytyy ihan kulman takaa, mikä oli kyllä aika kullan arvoinen asia, kun jalat illalla huusivat hoosiannaa kaiken sen kävelemisen jälkeen. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan ja ihan hotellin läheltä löytyy myös parikin ruokakauppaa. Itse ainakin säästettiin matkan aikana tosi paljon rahaa, kun ostettiin suurin osa ruuista lähikaupasta, eikä käyty ravintolassa kuin ehkä yhtenä päivänä.

Tuota aiemmin mainittua Prince William Hotelia voin myös suositella. Onhan se melko vaatimaton, mutta siisteys, sijainti Paddingtonin aseman lähellä ja hintaan sisältyvä aamiainen ovat plussaa.

Kylläpä alkoi taas tehdä mieli Lontooseen... Onneks on syyskuussa matka tiedossa Musea katsomaan Wembleylle :D
 
Miksi ette lennä ryanairin koneella? Olisitte saaneet junaliput Tampereelle + lennot Tampere - Lontoo - Tampere + junaliput takaisin Helsinkiin ehkä 80e/hlö :D

Mutta viettäkäähän oikein ihana loma siellä, täytyy myötää että oon vähän kade.. :-)
 
suosittelen majestic hotellia joka sijaitsee earl´s courtilla ja on hyvät yhteyden joka puolelle! hotellilta on kävelymatka harrodsille,national history museumille ja victoria&albert museolle, metroasemia on joka puolella ja suora yhteys mm piccadilly circukseen. Olin kavereitten kanssa 7 yötä ja jotain 400e se meiltä kustansi
 
Piccadilly backpackers - n. 40 euroa yö/2 hengen huone. Todella halpa mielettömän hyvään sijaintiin nähden. Aamusin oli aina kylmät suihkut but you can't have it all.
 
Piccadilly backpackers - n. 40 euroa yö/2 hengen huone. Todella halpa mielettömän hyvään sijaintiin nähden. Aamusin oli aina kylmät suihkut but you can't have it all.
 
oivoi Lontoo <3
 
kiitos kaikille tosi hyvistä vinkeistä! tässä alkaa olemaan jo pieni valinnanvaikeus :D

ps. anonyymi joka kysyit miksei mennä ryanairilla: mä oon pihinä ihmisenä tehny hintavertailut ja oltais säästetty tyyliin 20e siinä että oltais raahauduttu tampereelle. sen lisäks ryanair lentää stanstediin ja easyjet puolestaan gatwickiin josta pääsee paremmin keskustaan. niin ja easyjetin ruumaan saa ottaa painavemman laukun halvemmalla, eli kaikki shoppailut mahtuu sinne hyvin :D

eikä ryanair lennä lontoosta takasin torstaina 24. päivä joten oltais jouduttu tulemaan takasin jo 23. päivä ja lyhentämään reissua, koska pe 25. päivä meiän pitää olla jo takasin suomessa :)
 
Suoraan edullista hotellia en osaa sanoa mutta aina kun reissua suunnitellaan ja hotelleja etsitään niin katsotaan täältä: alpharooms.com, hinnat on edullisemmat kun hotellien omilta sivuilta ja paikasta on hyviä kokemuksia.
 
http://www.hostellondon.com/ Tuolta löytyy :D
 
Hahaa, mäkin oon Lontoossa 19-22.6 :D
 
Pakko nyt ekaa kertaa oikein kommentoida tänne koska mua harmittaa aivan hirrrveesti jos et tätä vaihtoehtoa vielä tiedä, eli www.couchsurfing.org tai com

Kyseisen sivuston kautta siis saa hyvällä tuurilla itselleen ilmaisen hostin, joka voi viedä teitä paikkoihin ja tutustuttaa paikalliseen menoon ja yöpyminen on tietysti ilmaista ja samalla voi saada ihan oikeita uusia kavereita!

Eli profiilia sinne väsäämään, mä voin laittaa suositukset jos linkkaat profiilin tänne sun blogiin :D


Annie
:)
 
Pickadilly Backpackers! The (party) hostel to stay at, halpa ja loistavalla paikalla. Vaikken sitten noista private huoneista tiedäkään, itse kun olen kimppadormimajoituksen suuri ystävä. Mutta paikka on Lontoon hintatasolla halpa ja loistavalla paikalla, nimensä mukaisesti aivan Piccadilly Circucsen tuntumassa, metro nurkan takana ja Oxford Street 10min kävelymatkan päässä. Tuolla tuli vietettyä yksi parhaimmista Euroopan reissuista kaverin kanssa ikinä ja suosittelen lämpimästi :)
 
Hei tsekkaa matkablogi archiegonelebanon.blogspot.com Se mimmi on iha pähkinöinä Lontoosta, jotain vinkkejäki siellä jo on.
 
http://www.travelnow.com/hotels/searchframe.jsp?locale=fi&currencyCode=EUR&cid=132275

Tuolta voit tehdä ehkä hotellilöydön ;)
 
easyhotel on tosi hyvä, ainakin Paddingtonissa! Kävelymatkan päässä Oxford streetiltä ja yks yö makso jonkun 30€ ku tilas ajoissa. HUoneet on tosi pieniä, mut siistejä. Paddingtonin lisäks noita easyhoteleja on ainakin Earls Courtissa, South Kensingtonissa ja Victoriassa.
 
http://www.queensparkhotel.com/
 
Oi että!!! Oon niiiiiiin kateellinen sulle ku pääset lontooseen! ;D Oon ite käyny siellä kuus kertaa, ja jokaisella keralla on ollu aina vaan kivempaa! Siellä on tietysti aika kallista, mutta kyllä pärjää vähemmällä raha määrälläkin. Oon menossa syksyllä kaverin kanssa lontooseen nii ollaan ettimässä hotellia, ja ollaan taipumassa tämän suuntaan:

http://fi.hotels.com/hotel/details.html?pointName&reviewOrder=date_newest_first&lon=0.0&roomno=1&destinationId=549499&rooms[0].numberOfAdults=2&tab=description&hotelId=192432&lat=0.0

Pitkä osote, mutta hyvä hotelli (toivottavasti) ;D

Muistakaa syödä "fish and chips" - ruokaa, perinteisesti sanomalehtikäärösta, rakastut♥♥ Ruoka oli yks parhaista kokemuksista, mutta teitä varmasti kiinnostaa paljon vaatteet nii kyllä niitäki löytyy.

Nii ja hyvää matkaa teille ;)


Lontoonrakastaja♥
 
Kannattaa käydä katsomassa hotels.comista!
siellä on ihan halpoja paikkoja ja paljon valinnan varaa ja vielä keskustasta!
 
Kuten jo monet ovat sanoneet niin kannattaa olla tarkkoja noiden lontoon hotellien kanssa.

itse olimme siellä kolmen sukupolven naisten reissulla niin hotellit lontoossa ovat aivan eri tasoa kuin suomessa. 3 tähden hotelli lontoossa on useimmiten aika rupu-hotelli. mutta tosiaan koska metro-yhteydet ovat niin hyvät niin b&b-majoituksista löytyy myös idyllisiä ja pieniä paikkoja. tosin niihinki mahtuu aika paljon ei niin hyviä paikkoja. parasta olisi että saisitte vinkin joltain joka on ollut paikanpäällä, se on oikeastaan ainoa varma tapa saada hyvä yöpymispaikka, koska lontoon kanssa melkein muuten aina otat sikaa säkissä.

Hyvää reissua!
 
Oiii Lontoo on niin ihana paikka! en vaan viitti varata itelleni enää lisää matkoja ku 1.6-30.8 välisenä aikana mulla on varattuna jo kolme matkaa. Se riittänee täksi kesäksi :D
 
http://www.stgeorge-hotel.net/ Todella hyvällä paikalla, 300m oxford streetille ja Primarkille!
 
Jee täällä kans yksi joka lähdössä ensi kesänä Lontooseen!

Kannattaa kokeilla CouchSurfingia :)
 
NADJA! Sitten kun meet sinne, niin et viihtis tehä semmosta ihanaa postausta, minne kannattaa mennnä jne? Kun itsekin menen syksyllä ekaa kertaa elämässä, niin olisi kiva vähän tietää, miten liikkua siellä ja minne mennä jne :)
 
just hankin itse kuudeksi päiväksi ebookersista hotellin ja menopaluulennot yhteishintaan 380€. kannattanee sieltä kurkkia (:
 
Kysy Annalta, se tuntuu tietävän Lontoosta kaiken :D
 
Joku jo mainitsikin ton Russel Squaren, joka on aivan mahtava paikka..vähän niinku keskellä kaikkea..lähellä Camdenia ja Oxford streettiä ja ihan paikan päältäki löytyy joitaki ihania vaatekaupoja ja ruokapaikkoja. kannattaa kattoa just Imperial London Hotels sivut.Niillä on 6 hotellia Russel Sguarella, kahdessa olen yöpynyt ( President, aivan mahtava,oma suihku ja vessa ja County hotel, ihan ookoo,vessat ja suihkut käytävällä)ja yhdessä ollu töissä ( Royal National, vähän kalliimpi) mut kaikki siis hyviä!!suosittelen hotelleja ja paikkaa! =)
 
Ma valttelisin kylla tuota mainittua Piccadilly backpackersia. Oon siella kerran yopynyt, tuloksena punanen naama bedbucksien takia, varastettu t-paita seka todella toykea, englantia osaamaton, henkilokunta. Ei kiitos ikana enaa!!!!!!

Lontoo on ihana, ihan tulee mieleen oman ajat kun siella viela asustelin.
 
meiän porukat on kans lähdössä kesäkuussa Lontooseen, ja ne yöpyy "St Mark Hotel" nimisessä paikassa. Sieltä löytyy kahden hengen huoneita, ja mun vanhempien varaus 5 yöksi maksoi 401€ sisältäen aamupalan. hotelli on tosi idyllinen
pikkuhotelli ilmeisesti aika lähellä keskustaa. tässä on vielä nettiosoite:
http://www.st-markhotel.co.uk/

-S
 
Moikka Nadja ! http://fi.hotels.com/de549499/Hotellit-yhdistynyt-kuningaskunta-lontoo/ tuolta sivulta löytyy tosi halpoja hotelleja läheltä keskustaa : )
 
mäkin olen suuntaamassa kesälomalla Lontooseen! =)
 
Oon tuolla ihan samaan aikaan ku sä! :o Tuskinpa nähdään kuitenkaan, oli vaan pakko sanoo :-D
 
Itse yövyin kaverini kanssa Astor Victoria Hostellissa, ja tykättiin molemmat kovasti :) otettiin neljän hengen ensuite, johon oli mahdollista tulla huonekaveriksi vain tyttöjä. En kuollaksenikaan muista, mitä 4 yötä maksoi, mutta olisko yö ollut jotain alle 20 puntaa.
Hostellista on tosi lyhyt matka Pimlicon metroasemalle ja liikkuminen oli helppoa. Sielä oli myös älykiva henkilökunta :) ei mitään luksusta, mutta siisti ja rento paikka! aamupala sisältyi hintaan, mutta siitä en osaa mitää sanoa ku ei kertaakaa käyty. varmaan jotain muroa ja paahtista ja teetä.

Ja kannattaa käydä jos on kauhunnälkäinen London Tombs (?) nimisessä paikassa ! :D eka käytiin London Dungeonis, ja heti sen jälkeen käytiin tuola ja dungeoni oli kyllä ihan kesy siihen verrattuna! Se on ihan melkein vastapäätä London Dungeonia.

Voikun pääsis Lontooseen<3
 
nyyh mäki tahon :c
tuun sun matkalaukkuu >8))
 
Lontoo on ihana. :) Suosittelen Oyster Cardin (http://www.tfl.gov.uk/tickets/14836.aspx) hankkimista, halvensi julkisilla liikkumista paaljon. Ja oli muutenkin helpompi liikkua, kun ei tarvinnut erikseen miettiä maksua yms. Ja me oltiin yötä pienessä, söpössä Lord Jim - nimisessä hotellissa. Se sijaitsee Kensingtonissa, ihan lyhyen kävelymatkan päässä Kensingtonin metroasemalta. Bussit kulki myös hyvin. :) Hintaa huoneelle (kaksi henkeä, parisänky) on sivujen mukan n. 75puntaa/yö. http://www.lordjimhotellondon.co.uk/
 
Me ollaan menossa kesällä tänne:
http://www.wardoniahotel.co.uk/index.php
Teidän reissuajankohtana näyttäis olevan tilaa, ja hinta 3 yöltä alle 400e - parisängyssä vielä halvempi ;)

Ei olla siis tuolla itse ennen käyty, mutta arvostelut puhuu puolestaan:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g186338-d637234-Reviews-Wardonia_Hotel-London_England.html
 
Kannattaa käydä cafe nerossa. Sieltä saa maailman parasta kylmää kaakaota ja sellasta juustokakkujuttuu..<3
 
Hei tapaamisiin, olen samaan aikaan Lontoossa kielimatkalla :--))

xx,
Maryjane
 
bayswater on kyllä huippu paikka! ihan parin pysäkin päässä keskustasta ja TOSI rauhallista seutua. siellä on mm. hyviä etnisiä rafloja ja hyde park. ite yövyttiin vajaa viikko white leaf -hotellissa, joka ei tosiaan ollu mikää viiden tähden paikka, mut huoneet oli siistit, sängyt hyvät, lämmintä vettä tuli ja aamupala yms palvelut pelas. kaikenlisäks toi on ihan sikahalpa. eli jos on tarkotus käydä vaan nukkumassa, niin toi white leaf hotel on musta siihen pätevä, mut jos haluaa hotellihuoneelta jotai erityistä niin sit ehkä ei.
 
En suosittele sulle mitään hotellia Lontoossa. Oon ollut tosi monessa ja aina jotain ärsyttävää vikaa, ja en oo edes kovin vaativa. Viimeisimmästä sain bedbugs (jotain luteita kai suomeks), joita on ollut Suomessa joskus -50-luvulla viimeks. Ja näyttäis, että ikuiset arvet jäi.

Mut siis mulla oli asiaakin. Mua hämmentää ihan hulluna, että feisbuuk ehdottaa sua koko ajan mun kaveriks. Eikä meillä oo mitään yhteyksiä. Oot siinä etusivulla useemmin kuin kukaan muu. Mut ei se haittaa, tykkään sun nimestä tosi paljon.
 
vou. missä tuollainen paikka on? Ollaan kaverin kanssa lähdössä ensi keväänä sinne ja kun ollaan katteltu hotelleja niin ovat olleet hurjasti kalliimpia neljältä päivältä..
Kivaa on että lähdette sinne. En malta odottaa että pääsen itsekkin sinne :)
 
Mäkin suosittelen easyhotellia, tosi halpa ja siisti, huoneet kylläkin tooodella pieniä. Paddingtonin sijainti oli tosi hyvä.
 
nyt selvis mullekki missä oot töissä ;)
 
Tuolla hintahaitarilla lienee melko mahdotonta löytää mitään majoitusta. Ellei sitten sitten jostain ihan kaupungin laidoilta :)
 
http://www.st-christophers.co.uk/london-hostels
 
Hihhei meen just viikkoo ennen teitä Lontooseen !! : DDDD En muista enää hotellin nimeä, mutta kivalta vaikkutti : D
 
nadja hei! sitten ku oot palaillu sieltä lontoosta, niin et viittis tehä sellasta oikeen kunnonkunnon lontoo -postausta? :--------) ite oon lähdössä sinne heinäkuun 10. ensimmäistä kertaa, ja vaikka ollaankin eka pari päivää siellä englannin etelärannalla (:D) kavereilla jotka tulee sitte ekana päivänä mukaan lontooseen, olis silti kiva kuulla parhaista liikkeistä, ravintoloista yms. paikoista missä kannattais käydä?:)
 
Oohh Lontooseen ♥ Oon pari kertaa ollu, ja lokakuussa taas menossa, joku ihanin paikka ikinä ! :)) ♥ Mutta ei oo yöpymispaikoista vinkkejä ku itte oon ollu aina sukulaisilla..
 
http://www.hostelbookers.com/hostels/england/london/4507/

itse yövyin tässä hostellissa ja oli reilimatkani paras hostelli! henkilökunta todella mukavaa, suihkutilat siistit, keittiö jossa voi ite kokata, aamupala kuuluu(tosin hostelliaamiaiset eivät todellakaan ole kovin erikoisia..), sängyissä oli verhot, jotka antoivat kivasti omaa rauhaa ja turvaa ja lisäksi alakerrassa oli jotain pelijuttuja ja teeveetä ja muuta vastaavaa. Niin ja tämä on kivenheiton päässä Hyde Parkista ja sieltä on todella helppo kävellä Lontoon mahtavalle shoppailukadulle, mikä Oxford Street tai vastaava se olikaan! Jos menisin Lontooseen uudestaan niin menisin todennäköisesti tänne :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]