Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kierrätystehtaalla

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kierrätystehtaalla

are you feeling fashionable?

maanantai 26. huhtikuuta 2010

 

kierrätystehtaalla

Mulla on tällä hetkellä ainekset kolmeen eri postaukseen lauantailta, koska sillon sattu ja tapahtu. Alotetaan kuitenkin esittelyllä Kaapelitehtaalla järjestetystä Kierrätystehtaasta.















You Compelete Me:n pöytä oli mun lemppari. Harmi vaan että Kaapelilla oli semmonen tungos ettei myyntipöydistä saanu otettua kunnollisia kuvia :D



Tällä YCM:n rusettipannalla oli hintaa muistaakseni 20e. Toi on ihana!







Laura puolestaan ihastu maatuskaneulatyynyihin



Ja me molemmat ihastuttiin croisantteihin :D





Kiertokulku oli tehny lamppuja mm. pesukoneiden rummuista ja lääkepurkeista. Mä oon muuten tehny ohjeen kuvanmukasen LP-kellon tekemiseen. Se löytyy täältä :)



Nää korvikset on tehty piparkakkumuoteista!



Tavaratorille sai tuoda vanhoja aesineitä ja vaatteita joita sai halutessaan ottaa. Me ei kauheesti jaksettu kierrellä tuolla, koska ajateltiin kaikkien parhaiden juttujen menneen heti. Ei myöskään jaksettu mennä sinne mun hehkuttaman Ompeluseurojen pisteeseen ompelemaan, koska siellä ei ollu vapaita ompelukoneita ja meitä väsytti. Mä olin nukkunu edellisenä yönä 4h ja mua houkutti päiväunet paljon enemmän kun ompeleminen. Varsinki ku illalla oli vielä vuorossa blogimiitti eikä mulla ollu mitään hajua asustani.









Onnistuin pitämään lompakonnyörit (eli nepparin) tiukalla vaikka tuolla oliski ollu ihania juttuja pilvin pimein. Mun ainoaksi ostokseksi jäi sarjakuvalehden sivusta tehtyyn pussiin pakattu Kooky Gemsin rusettikoru jolla oli hintaa 12e :)

Kävikö kukaan teistä tuolla?

Kommentit:
aa, aivan ihania kaikkia tavaroita♥ haluisin tollaseen paikkaan itekki ja en varmasti malttais olla ostamatta mitään !
 
Oijoi olisin halunnut mennä tonne ! Tulee kauhee inspiraatio !
 
tiedätkö minkä merkkisiä noi söpöt pussukat on ton leopardi kuvan jälkeen? eli voiskohan niitä ostaa näin jälkikäteen jostain :)
 
ihana toi koru! niin ja tosta kellosta vielä, että ku teit omas niin mistä ostit ne Lp:t`? tai ku haluisin tehä poikaystävälle ton kellon, mutta haluisin sen levyn jostai sen lempparibändistä/artistista.. Nii pitäs löytää varmaa jostai levykaupasta semmonen:D varsinkin ku se kuuntelee vähän ei-niin tunnettua musiikkia:D joo tää oli ihan sekava teksti:D
 
Huh huh, mä olisin tullu hulluksi tuosa väen paljoudessa :O
 
voi eii rakastuin ihan noihin pupuihin ja noihin ihme otuksiin! tahtoo ^^
 
olisin niin lujaa halunnu päästä tonne!
vähä ihania noi pikkupussukat ja maatuskatki oli ihan kivoja :)
 
Mä olin näytöksessä niin tuli oltua sen vuoks molempina päivinä. Huh oikeesti miten paljon väkeä oli liikkeellä. Kuulemma myös 15 sellasta näytteilleasettajaa oli jäänyt tapahtuman ulkopuolelle jotka olis halunnu tulla mukaan. Ton paikan kapasiteetti ei kyllä enää kestä kasvattaa tapahtumaa joten saas nähä siirtyyks se isompiin tiloihin. Nyt ei ollu enää kovin kivaa ees kierrellä kun joka paikassa oli kauhee tungos etenki lauantaina. Ja ilmaistorilla sai olla kyllä väijymässä niitä jotka toi kamaa jos halus löytää mitään kivaa. Viime vuonna tais olla vähä lepposampaa.
 
Mitä toi villakoira kaulakoru maksoi?:)
 
vaik kui kivoi kaikki noi ;) ne kellot oli kans ihan järjettömän hienoi, haluisin tehä ite sellasen :---D
 
Oi kiiitos niiiiin paljon tosta kellon teko-ohjeesta, huomenna meen kirpparille ostaa lp-levyn :D
 
Kivat kuvat! Kierrätystehdas näyttää kehittyneen tapahtumana huomattavasti muutaman vuoden aikana. Ihania leluja, ja ihania löytöjä.
 
Oisin kyllä halunnu päästä tonne! Näyttää kivalta :))
 
Näyttääpä tyhmältä. En olis missään tapauksessa halunnu olla paikalla.
 
Ärgh! Ärsyttää kun asun täällä korvessa, ihan mielettömän näköinen tapahtuma! 8D
 
Oispa tää ollut vasta parin viikon päästä kun itse olisin tuolla suunnalla ollut niin olisin varmana käynyt vilkaisemassa! :-) Noh, ei voi mitään!
 
voi voi voi voiiiiii tuo korupöytä näyttää juuri sellaiselta missä olisin varmasti viihtyny enemmänki ku laki sallii :---DDD
 
Bongasin nämä ankkurikorvikset huuto.netistä, ihan sun näköset !

http://www.huuto.net/kohteet/upeat-mustat-ankkurikorvikset/136397656
 
gosh kuinka paljon populaa siellä oli!
Kuolaan noiden kaikkien kuvissa näkyvien korujen perään.. :)
 
ihania tavaroita<3
oliko kallista? =)
toin on sika ihana toi rusetti-kaulakoru sopii sulle ihan sika hyvin! =)
tuolla varmaa viettää koko päivän? =))
 
luojan kiitos en sattunut paikalle, olis kukkarossa varmaan aikamoinen lama ton tapahtuman jälkeen:-)
 
Hei ootko sä tehnyt mitään postausta ebay-jutuista? Siis jotain neuvoja ja vinkkejä tms.. Tein just tunnuksen sinne, ja kaipailisin jotain vinkkejä vaateshoppailuun :D. Voitko vaikka jotain hyviä hakusanoaehdotuksia heittää (nojoo, et ehkä haluu että muut pääsee apajille :D). Ainoo neronleimaus minkä keksin oli "checked topshop", sieltä tuli kaikkee kivaa! :D
 
Kävin ja oisin halunnu ostaa kaikki otukset :D. Oli kyllä ihanaa tavaraa tuola ja yhden sormuksen pöllin tätini kojulta mukaan :D.
 
aaa, näyttää niin kivalta! :D
 
Ensimmäinen anonyymi:

Tunnistan, että pussukat on Onnela Designin, itellä yksi heidän pussukkansa. :) Ostin sen torilta myös, eli en oo varma mistä kaikkialta niitä saa, mutta olen vissiin nähnyt Tampereella muutaman pikkuisen putiikin ikkunassa (ainakin Koskaria vastapäätä olevassa käsityökaupassa) ja netissäkin taidetaan myydä, googlettamaan siis!
 
"voi eii rakastuin ihan noihin pupuihin ja noihin ihme otuksiin! tahtoo ^^"

hei!eksyin tänne blogiin kun lueskelin juttuja Kierrätystehtaalta. Törmäsin tekemiini pupuihin kuvissasi, eli puput on tehnyt Ainokainen:).
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]