Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

well, i suppose i should say a few words...

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

well, i suppose i should say a few words...

are you feeling fashionable?

perjantai 19. maaliskuuta 2010

 

well, i suppose i should say a few words...

En oo vieläkään toipunu kunnolla eilisestä. Pääsin töistä vasta yheksältä illalla ja suuntasin sieltä vaatteidenvaihdon jälkeen Burleski -klubille jossa oli nettikasino Mr.Greenin järkkäämä hyväntekeväisyystilaisuus. Mä en oo mikään uhkapelien ylin ystävä, mut koska kutsutut sai pelata Mr.Greenin tarjoamilla pelimerkeillä ja voittaja sai lahjottaa pottinsa valitsemalleen hyväntekeväisyysjärjestölle, kuulosti tilaisuus ihan käymisen arvoselta. Mua myös kiinnosti nähdä Burleski, koska sinne tuskin olis tullu muuten vaan lähettyä. Paikalla oli esiintymässä Las Vegaslainen burleskitähti ja Miss Exotic World 2009 Kalani Kokonuts.



Mulla ei ollu järkkäriä mukana, joten pahoittelut tosta superhuonosta laadusta. Otin Kalanista tasan 3 kuvaa ja muuten kamera säily visusti laukussa. Mua vähän harmittaa se nyt, koska mulla oli eilen päällä asu, jonka olisin halunnu esitellä täällä blogissa.

Me eksyttiin Lauran ja Ninan kanssa Burleskin yläkertaan juomaan ilmasta skumppaa ja Nina lähti sieltä jossain vaiheessa, koska aikuisten pitää kuulemma herätä aikasin töihin. Meiänki olis Lauran kanssa pitäny tajuta mennä kotiin nukkumaan tai jotain, koska tänhetkinen olo ei todellakaan oo se maailman paras.



Tää päivä on kulunu läppärin ja Ninnin kanssa sängyssä makoillen. Oon kattonu mm. Skinsiä ja Eagle vs. Sharkin, joka oli aika erikoinen mut ihan supersöpö. Suosittelen!
Nyt taidanki siirtyä tonne sohvalle odottelemaan töistä kotiutuvaa Eetua joka lupas tuoda kebabia mukanaan. Mulla on maailman paras bf!

Kommentit:
Eagle vs. Shark on tosi sulonen ja hyvä leffa :D
Toi hyväntekeväisyystilaisuus vaikutti tosi mielenkiintoselta jutulta, ja kuvien perusteella on mielenkiintonen klubikin!
 
mitäs sit jos eetu syö sun kebabit niinku hampurilaistakaa ei tuonu? ;) ihana ninni
 
Heh, arvaa oliko mulla paha olo koko päivän töissä? :D Hyi hitto! Ilmainen skumppa on petollista, hyvin petollista. :) Mut kivaa oli!
 
pakko ihmetellä tota h&m:n nettikauppaa; mulla on vaan positiivisia kokemuksia siitä! :o viimeksi tosin odottelin pienen ikuisuuden leopardilakanoita ja kun soittelin asiakaspalveluun, siellä kertoi mukavanoloinen nainen, että parin viikon sisällä pitäis tilaus saapua. koska tilausta ei ollu vielä lähetetty, asiakaspalvelija sai siinä manuaalisesti lisättyä ne seeprapussilakanat vielä mun tilaukseen, kun jäin siihen niistäkin höpöttämään :D
 
iida: burleski oli kyllä ihan käymisen arvonen paikka :)

anonyymi: ahhaha ainiin se hamppariepisodi! tällä kertaa se on kuitenki tuomassa 2 kebab-annosta (sillonhan se osti sen hampparin itelleen eikä edes ajatellu että mäki saattaisin haluta), joten veikkaan ettei se jaksa syödä sitä mulle tarkotettua :D

anonyymi: saitko sit ikinä niitä seeprapussilakanoita? :D

ninav: hahah voi ei! oli kyllä tosi kivaa :)
 
Kyllä mullekin kelpais kebabia tuova poikaystävä ;D
 
ihan paras toi kissa. love it <3
 
Eagle vs. Shark on niin suloinen elokuva, katsoin sen canal plussalta puolisen vuotta sitten ja olin heti myyty :) ihanan nörttejä ihmisiä!
 
Oi, Jemaine Clement! Aivan ihana ihminen johon suurista ponnisteluistani huolimatta en ole onnistunut törmäämään kadulla :)!
 
aww maailman söpöin kisuliiiiiiii<3
 
aaaaw ninnin ilme! varmaan söpöin kissa minkä oon ikinä nähny:>
 
noi sun kissas aina kurkkii joka välistä.. söpöjä:DDD
 
hei, mulla on samanlainen kone! (:
 
Nyt kyllä aiheesta pusikkoon, mutta tilaatko yleensä brittien ebaystä vai amerikasta ? :)
 
http://monkiworld.com/international/#/stores/helsinki

Jeejee 19.5 päästään monki shoppailemaan :)
 
Sulonen Ninni kuva :)
 
Oi, Eagle vs. Shark! Se on ollut pakko katsoa - listallani vaikka kuinka pitkään! Nyt pitää ottaa itseäni niskasta kiinni ja katoa se viimein. :)
 
Mitä pidit Burleskista? pidin juuri syntymäpäiväjuhlat siellä, ja se oli ihan huikaiseva, vielä kun sinä iltana siellä oli muutenkin meno ihan kirjaimellisesti katossa^^

Kuin Moulin Rouge konsanaan!
 
Mistä oot ostanu noita Skins-dvd:itä? Onko ne suomenkielisiä? :)
 
Awww.. tossa vikassa kuvassa on niin huippufiilis. :D
 
mikä sukunimi kokonuts :DD haha
 
hei, muistanko mää oikein, että niitten h&m:n kenkien piti tulla myyntiin vkola 9? :D ei oo näkyny ja itken kohta verta niitten takia:<
 
Hassua, ettei törmätty tuolla! Meikäläinen oli nimittäin myös paikalla. :) Ensi kerralla parempi onni. :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]