Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

muuttumisleikkijä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

muuttumisleikkijä

are you feeling fashionable?

lauantai 6. maaliskuuta 2010

 

muuttumisleikkijä

Noniin!
Oon nyt valkannu tyypin joka pääsee maanantaina Forumin muuttumisleikkiin ja se on.....

JEMINA tällä kommentilla:

"Heissan! Olen kamppaillut kauan huonosta itsetunnosta miten mitenkin. En osaa olla sinut oman ulkonäköni kanssa. Muuttaminen Helsinkiin Pohjois-Suomesta on tuottanut vaikeuksia tuntea itseäni itseksi. Tarvitsisin piristystä! Puolen vuoden sisään on tiedossa muuttaminen uuteen kämppään, viimeiset ylioppilaskirjoitukset, kesätyöt ja niiden haku ja tulevaisuuden opiskelupaikka. Kirjoistusten stressin lisäksi stressiä tulee edessä olevista muutoksista, joita raahaan mukanani. En osaa rentoutua.. Haluaisin päästä irtautumaan kotoa tenttikirjojen äärestä, saada rentoutusta&piristystä ja sellainen tsemppi-päivä, että saisin lisää puhtia ja samalla tuntisin itseni kauniiksi. Hiusten hienoksi saaminen myös auttaisi enoni häissä, jotka ovat kolmen viikon kuluttua ja jonne olen lupautunut esiintymään."

Jemina vaikuttaa kommenttinsa perusteella ihanan aidolta ja tutustumisen arvoselta tyypiltä, kuten moni muukin kommentin jättäneistä, mut tässä kommentissa oli sitä jotain joka sai mut jo ensimmäistä kertaa kommenttia lukiessa pistämään nimimerkin muistiin ja harkitsemaan muuttumisleikkiin mukaan ottoa. Nyt kaikki kommentit luettuani oon edelleenkin sitä mieltä, että Jemina ansaitsee muuttumisleikkinsä. Olihan teitä paljon muitakin ansaitsevia ja mua vähän harmittaa se, etten voi valita teistä ihanista mukaan kun yhden, mut näillä mennään tällä kertaa.

Postausta muuttumisleikistä tulee sekä tänne mun blogiin että myös Forumin blogiin ens viikon alussa. Pysykää kuulolla!


Kommentit:
Onnea Jeminalle! Toivottavasti muuttumisleikistä on hyötyä =)
 
onnea jemina! :) oikealle meni, kuulosti tyttö tosi ihanalle tyypille!
 
Moi Nadja,
Ootko ikinä tehny postausta blogin ulkoasun muuttamisesta? mulla ois tarvetta semmoselle :)
 
aa, se valittiin tekstin perusteella, hö, oisin panostanu sit enemmän tekstiin ku luulin että vastausten joukosta ihan randomilla arvotaan :D

Mutta paljon onnea Jeminalle, ansaitsee voittonsa, ja hyvän tsemppipäivän :) !

Hei muuten, missä koulussa opiskelet? Oon miettiny ihan sikapitkään, että ootko mun kanssa samassa koulussa : D
 
Hauska nähdä millainen lopputulos tulee...
 
Oi, tää palkinto meni kyllä ihan oikeeseen osoitteeseen. Onnea Jeminalle!:)
 
Onnea Jeminalle! :)
 
Ööö, etkös sä aiemmin lupaillut, että kommentoijista _arvotaan_ se voittaja? Varmasti hyvään osoitteeseen tuo Jeminan muuttumisleikki menee ja sitä rataa, mutta jäi vaan mietityttämään.
 
Onnea Jeminalle, ihan oikeaan osoitteeseen voitto meni :> Kiva nähdä sitten lopputulos!
 
Onnittelen Jeminaa ja odotan innolla muuttumisleikin lopputulosta nähtäväksi!
 
joo yhdyn kyl 100 % Sofian kommenttiin!
Sanoit,että 'Voittajia arvotaan 2kpl, eli yks mun blogista ja yks Annan blogista. ' ja nyt sit kuitenkin päädyit valikoimaan voittajan kaikien kommenttien joukosta. Okei pointtinsa tossakin, koska jos joku perustelee ihan kunnolla,et miks hänen pitäis päästä mukaan niin itse valitseminen on varmaan vähän käytännöllisempi vaihtoehto kuin arpominen.
Mut silti, sun moka!
 
Onnea Jeminalle ! :)
 
Onnea Jemina, tuli palkinto oikeaan osoitteeseen :)!!!
 
Jeminalle paljon onnea (=
 
Jeenna: En tiedä Nadjasta mutta minä olen ainakin tehnyt jonkinlaisen postauksen blogin ulkoasun muuttamisesta, jos kiinnostaa niin katso:

http://minaitte.net/2010/01/20/ohjeita-blogin-ulkoasuun/
 
Yhdyn muihin; Jemina varmasti ansaitsee palkintonsa. :)
Onnea siis hänelle!! =))

/Cecilia
 
oiii lämpöiset onnittelut jeminalle :)
 
Onnea Jeminalle ! :)
 
Onnea Jeminalle! Ihanan kuuloinen tyttö :) Voitto meni oikeeseen osoitteeseen. T: Jenni
 
Jännä että siinä ilmoittautumispostauksessa kirjotit että:

"Voittajia arvotaan 2kpl, eli yks mun blogista ja yks Annan blogista.
Arvonnassa ei oo mitään ikärajaa tai muita rajotuksia"

mutta nyt voittaja valittiinkin tekstin perusteella. Ja muistaakseni Annankin blogissa puhuttiin nimen omaan arvonnasta. Onko vika mussa, vai eikö arvonta yleensä tarkoita satunnaisesti jonkun valitsemista?

Ja Forumin blogin kommentointi ei taida toimia, sillä kommentteja pystyy kyllä lähettämään, mutta ne ei ilmesty näkyviin ja siinä lukee "Kommenttisi odottaa hyväksymistä".
 
sofia,

Ja Forumin blogin kommentointi ei taida toimia, sillä kommentteja pystyy kyllä lähettämään, mutta ne ei ilmesty näkyviin ja siinä lukee "Kommenttisi odottaa hyväksymistä".


toi tarkottaa että kun bloggaaja on hyväksynyt kommentin, niin se tulee näkyviin. et ne ei tuukkaa heti. ei siin oo mitään vikaa. :D
 
:D voittajalle onnea. Musta on tosi kiva että järkkäätte kaikkia tuommosia juttuja :)
 
"toi tarkottaa että kun bloggaaja on hyväksynyt kommentin, niin se tulee näkyviin. et ne ei tuukkaa heti. ei siin oo mitään vikaa. :D"

Ei... Lähetin Annan postaukseen kommentin 7.2., mutta se odottaa vieläkin hyväksymistä, eli joko Annalla ei ole kuukauden sisällä ehitynyt hyväksyä kommenttia tai sitten kommentointi ei toimi niin kuin pitäisi. Kumpikohan on todennäköisempää? :)
 
j: :)

anonyymi: :)

jeenna: en oo tehny asiasta postausta, mut pistän ton sun ehdotuksen korvan taakse ja katotaan että saanko joskus väsättyä semmosen postauksen :)

vihreäkaupunki: :)

sofia: en ollu tainnu kovin selvästi ilmasta asiaa, mut kyllä jossain kohdassa luki että kyseessä on kilpailu...
ja ymmärrät varmaan etten halua paljastaa kouluani täällä blogissa :)

anna: :)

vanill: postaus oli tosiaan vähän epäselvä, mut tarkotus oli pitää kilpailu jonka paras kommentti palkitaan. ja vaikka kyseessä oliski ollu arvonta, olis mun mielestä ollu kiva jos kommentissa lukee perusteluna muutakin kun "noku se olis kivaa" :D

noona: :)

anonyymi: sama täällä :)

anonyymi: myönnän, että olisin voinu selvemmin ilmasta sen, että voittajaksi valitaan paras kommentti ja kyllä, mun moka :)

maaya: :)

anonyymi: :)

anonyymi: :)

inka: sulla näytti olevan kiva ohje ulkoasun muokkaukseen :)

anonyymi: :)

veeraus: :)

anonyymi: :)

sofia: teksti oli harhaanjohtava, mut myöhemminhän siinä sit puhuttiin kilpailusta. mun käsittääkseni kilpailu on semmonen jossa paras palkitaan :)

forumin blogin kommentointi kyllä toimii, mut me ei tyttöjen kanssa osata hyväksyä niitä kommentteja :D
kommentointijuttu koitetaan korjata lähiaikoina :)

s: :D

nana: on kyllä tosi kiva järkkäillä tommosia :)
 
http://www.huuto.net/kohteet/uudet-topshop-ruskeat-nilkkurit/131064627

ihan sun näköset nilkkurit, oli pakko pastee kun näytti niin sulta :DD

ihana blogi ja onnee jeminalle!!
 
Onnea Jemina :>
 
Onko toi sit reilua että kerroit väärin siinä ja sanoit että siinä arvotaan ja jotku on voinu ajatella vaan että no sanonpahan vaan jtn ja sit ois ollu tota jeminaakin huononpi selitys päästä muuttumishommaan, mut enpähän mitenkää pahasti tarkota ku mulla ei oo tarvetta tollaseen mut ajattelin tässä myös noita muita sun lukijoitas.. ja onnee jeminalle mut mistäs sitä tietää jos se valehtelee tossa sen tarinassa? koska musta kauheeta säälin keräystä.. HUOH sanon minä..
 
Ja en mä ainakaan kehtais valehdella tossa jutussa, enkä usko että tää Jeminakaa
 
No voi luoja mikä kriisi tosta nyt tuli! Jemina voitti ton kisan ja sillä sipuli älkäää viittikö nurista :-g

-bella
 
Kylläpä on katkeria tyyppejä, kun eivät itse voittaneet kyseistä muuttumisleikkiä.
Ehkäpä tää saa teidätkin panostamaan enemmän arvontaan osallistumiseen, jos kerta haluatte voittaa ettekä kirjoita sinne vaan "osallistun"..
Voitto meni minunkin mielestä oikeaan paikkaan :)
Toivottavasti Jemina piristyy muuttumisleikistä :)
 
Te, joita niin suunnattomasti vituttaa, ettette päässeet muutumisleikkiin, menkää itseenne. Sekä Nadjan että Annan blogien voittajat ovat juuri oikeita kisaan ja mun mielestä olis idioottimaista arpoa kyseinen palkinto.

Onko teiltä pois, jos joku, jonka elämässä on tällä hetkellä vaikeaa, saa ilmaisen piristyksen? Ei ainakaan pitäisi olla.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]