Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

muuttumisleikki Forumissa!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

muuttumisleikki Forumissa!

are you feeling fashionable?

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

 

muuttumisleikki Forumissa!

Arvatkaapa mitä?
Me järkätään Annan kanssa muuttumisleikki Forumissa Naistenpäivän kunniaks ja teillä lukijoilla on mahollisuus päästä mukaan!

Homma siis menee niin, että Forumin ihanat liikkeet tarjoaa muuttujille meikin, hiukset (leikkaus, värjäys, kampaus) ja me Annan kanssa stailataan teidät. Stailatuilla on mahollisuus ostaa vaatteet omakseen maukkaalla aleprosentilla varustettuna ;)
Hommassa on vielä semmonenkin pieni lisä, että me viedään voittajat syömään ja päästään tutustumaan teihin paremmin. Me ollaan Annan kanssa ihan superfiiliksissä tästä ja toivotaan että tekin ootte!

Voittajia arvotaan 2kpl, eli yks mun blogista ja yks Annan blogista.
Arvonnassa ei oo mitään ikärajaa tai muita rajotuksia kun se, että voittaja pääsee tulemaan Forumiin maanantaina 8.3. 13.30-18.00 ja että voittajan kuvat saa julkaista Forumin sivuilla (alle 18-vuotiaiden täytyy pyytää lupa vanhemmilta)

Osallistu kilpailuun vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:
- Nimi? (Etunimi riittää)
- Ikä?
- Miksi tarvitset/haluat muodonmuutoksen?
Muista jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi!

Kilpailu päättyy perjantaina 20.00!

Kommentit:
- Minna Lindqvist
- 19
- Koska mulla on kamala juurikasvu, ylikasvanu hiusmalli ja liian vähän kivoja vaatteita!
 
voih kun mulla ei oo mitään mahdollisuuksia päästä mukaan kun en pääse millään paikanpäälle. :(

no mutta onnea silti ja toivottavasti tulee kivat voittajat ja niitä kuvia nähdään täälä sun blogissakin. :)
 
Moikkamoi mä oon Roosa :)
Ensinnäkin aivan mieeeeeeeeelettömän siisti kilpailu! Huuuuhuhuhuhuh
Olen juuri saavuttanut sen naisen iän eli olen 18-vuotias!

Minä tarvitsen ja haluan kovasti muodonmuutoksen, koska mun ulkonäkö ei oo muuttunu sitten ensimmäisen luokkakuvan. Mä oon aina näyttäny samalta ja mun hiukset on aina ollu samanlaiset: vaaleet ja pitkät.
Kampaajalla en oo ikinä käyny! Mun äiti välillä leikkelee mun huonoja latvoja pois :D Välil on vähän sellai fiilis että en ees uskalla mennä kampaajalle tai siis parturille..mikälie, pelkään että mun hiukset pilataan täysin, mutta ois kyllä jo aika kohdata toiki pelko :D
Sitten tuo meikkauspuoli, noh se on se perus eyelineri ja ripsiväri, emmä värejä oikein uskalla käyttää. Ja mitä vielä, tähän kuuluu stailaus teidän hoivissa ja vielä syöminenki teidän kanssa! Ihan mahtavaa :D Nyt kerranki ku on koko makeover-paketti tarjolla, ni totta hitossa mä osallistun ja oon ihan innoissani tästä, niinku tekin x)!
 
- Merica Sell
- 15, pian 16
- Koska en oo ikinä leikkauttanu/värjänny hiuskia kampaajalla ja mun vaatteet ja tyyli on niin tylsä

mericae@luukku.com
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
näin tänään hennesin lastenpuolella rusettisormuksia! siinä oli kolme samassa: hopee, pinkki ja keltanen! ihan sunnäkösiä ;--)
 
Tuli mieleen, että jos tuohon muodonmuutokseen osallistuu, niin onko se ihan kokonaan ilmaista? :o
Siis koko muodonmuutos?
 
Moipsu mä oon Riina ;---)
- 15 vuotias
- Tarvitsisin/haluaisin muodonmuutoksen koska hiukseni ovat pilalle menneet kotivärjäyksessä.. Mutta pituutta en haluis päästää menemään kun sitä oon kasvattanut tosi kauan :D
- Ja olis tosi kiva päästä kokeilee teidän valitsemianne vaatteita ja jatkaa sit niillä:)
- Meikkaus on perus meikkivoiteet, eyelineri ja ripsiväri, joskus aurinkopuuteria varjostamaan poskiin, ja haluaisin tooositositosi kovasti oppia meikkaamaan finnit piiloon!
- Sit toi syöminen teijän kanssa! Huuuui ois tosi hienoo päästä tutustuu teihin paremmin :)!
 
jenna oinonen, 17v
nenna.92@hotmail.com

Olen kauan miettinyt mitä teen näille muodosta pois kasvaneilel hiuksille, joissa on kamala juuri kasvu. Eloa jollain tavalla vaaleisiin hiuksiini (muuta väriä). Ja mikä kuulostaisikaan paremmalta kuin se että joku stailaisi miut, edes kaverini eivät ole koskaan tehneet sitä. :) Ja vaikak en voittaisikaan tulen kyllä käymään sillon maanantaina forumissa.
 
- Nimi? Aino
- Ikä? 18
- Miksi tarvitset/haluat muodonmuutoksen? En vain tykkää hiuksistani ja niissä olisi paljonkin parantamisen varaa, mutta niitä ei voi edes värjätä huonon kunnon takia. joten :/
 
Niin ja hups unohin ton sähköpostin... eli rriiiinas@windowslive.com
(neljä i-kirjainta :D)
 
anonyymi: kiitos vinkistä! pitääki kävästä siellä :)

jasmin: meikki, hiukset ja ruoka on ilmasia, mutta jos haluat pitää ne vaatteet joilla sut on stailattu, niin niistä pitää maksaa. niistä kuitenkin saa alennusta :)
 
- Maria
- 16
- Oon aina aina halunnu päästä muodonmuutokseen, enkä koskaan ole päässyt vaikka yritys on ollut kova. :D Mikä onkaan parempaa viettää maanantai koulun sijaan Foorumissa ammattilaisten kanssa, jotka tekee taivaalliset unelmahiukset ja meikkaa ja vielä suosikkibloggaajat stailaa + pääsee vielä syömään heidän kanssaan! Varsinkin hiuksille muodonmuutos tulisi todellakin tarpeeseen, tämän - ei minkään näköisen hiusmallin - kanssa eläminen ei ole kivaa. :D

- maria.aaltonen@luukku.com
 
Hei sä oot ihana :) päivittelet aina ja aika nätti ja tommonen kilpailukin vielä. Osallistusin kyllä mut mullon meikkikoulu edessä ja kampaajallakin käynti, niin eiköhän anneta muille mahollisuudet ;) valitkaa joku joka haluaa eroon tylsistä hiuksistaan vinks vinks, se on ehkä kamalin tilanne ever! :O
 
Superrrsiisti kilpailu! Harmi vaan että oon ite tollon töissä ni joudun olemaan vaan kade voittajalle. :D Mut tosi siistiä että järjestätte tälläsiä juttuja. :)
 
Marjut 17 vuotta.
Haluaisin muodonmuutoksen, koska oon aina ollu tällänen perustylsä pukeutuja mutta silti ihastelen monia vaatteita ja yleensäkin muotia. Jotenkin en vaan saa niitä vaatteita koskaan itseni päälle asti :o
Lisäksi hiusvärkkini on näyttänyt samalta viimeiset kolme vuotta, joten saattaisi olla hieman uudistuksen paikka kun tuo täysi-ikäisyyskin kolkuttelee jo lähimailla ;)

Kaikista huipuin juttu olis kuitenki päästä juttelemaan ja tutustumaan sun ja Annan kans [nimim. molempien haltioitunut blogin seuraaja]
 
- Sini-Tuuli
- 18
- En ikinä oo käyny kampaajalla. Haluaisin ton otsiksen jotenki kivasti leikattavaks ja värin iha platinavalkonenblondiks :D Kotikonstein en oikeen oo ikinä saanu ja nytkin on hiukset vähä kellertävään päin. Toiseks ois kiva olla sun stailattavana koska sulla on sellanen tyyli josta tykkään tosi paljon. Meikkivinkitkin ois ihan jees koska ite en juurikaan uskalla mitenkään erikoisesti meikata.
 
- Linda
- 18
- Haluaisin muodonmuutoksen, koska olen katsonut miljoonia kertoja stailausohjelmia telkkarista. Muutokset ovat aina olleet uskomattoman upeita. Olisi mukavaa saada muodonmuutos, koska saisi hyviä vinkkejä ammattilaisilta millaset vaatteet sopii omalle vartalolleni ja mitä kannattaisi muistaa ostaessaan vaatteita. Omassa pukeutumisessani ja meikkaamisessa olisi niin paljon parannettavaa, niin sen takia olisin oikea henkilö voittamaan. Osaisin myös arvostaa todella paljon sitä vaivaa, jonka järjestäjät näkevät.

lindan-@luukku.com
 
Heips! (:

Olen reilu ja osallistun vain kilpailuun täällä sinun blogissasi. Ja toivon tietysti voittoa jee!

No olen 21-vuotta.
Olen opiskeluiden ja työn takia supersuper kuormittunut ja uupunut. Ois kivaa saada normi arkeen jotain vaihtelua, iloa ja eloa!

Lisäksi viime viikonloppuna ajattelin säästää rahaa ja värjätä itse oman pään. Olin rohkea ja tein värinpoiston ja laitoin pinkkiä shokkiväriä päähän. Värjäyskertoja tuli yhteensä neljä ja lopputulos on Anita Hirvosen kaksois-sisaru-lookki :D Ei menny nappiin ei.

Oon kiva, spontaani ja muuttumisleikki kykyinen! Arvostaisin kovastipaljon, mikäli saisin mahdollisuuden tulla muuttumisleikkiin! En ole ikinä voittanut mitään, niin tämä olisi kiva ylläri! (:

S.posti: Janniina@luukku.com
 
Apua, kuulostaa ihanalta, mutten tiedä uskallanko :D
 
tuleeks tähä mitää
 
- Marketta
- 22
- Koska olen viimeksi puoli vuotta sitten värjännyt hiukset, ja mulla on kauhea juurikasvu hiuksissa tällä hetkellä. :D En ole ikinä kampaajalla värjännyt hiuksiani, enkä sen lisäksi ole koskaan voittanut mitään kilpailua. Lisäksi olisi mahtavaa päästä jonkun muun stailaamaan vaatetukseen ja meikkiin, koska itse en meikkaa melkein ollenkaan ja olisi mielenkiintoista nähdä miten joku toinen meikkaa minut. Lisäksi olisi kiva päästä tapaamaan kivoja blogityttösiä. :)

pullasuti@hotmail.com
 
- Reetta
- kesällä 14
- Oma tyyli vielä hakusessa, olisi kiva nähdä, millaisiin vaatteisiin te mut pukisitte ja ehkä löytäis siinä vähän suuntaa omalle pukeutumiselleen. :) Ja hiuksia oon ajatellu muutenkin värjätä tässä lähiaikoina.

Sähköpostista reettamoi@hotmail.com saa kiinni. :)
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Tässä vielä s-postini :
saana.sjoblom@hotmail.com
 
Moi, olen Maija, 25-vee ja haluaisin muodonmuutoksessa nähdä, miten joku vieraampi ihminen tulkitsee ja visualisoi ulkonäkööni sopivan tyylin. Käytännössä siis olisi hauska nähdä muitakin näkökulmia siihen, miten tätä kroppaa ja naamaa voisi pukea ja laittaa. :D
maija(at)silmanlumetta.fi
 
- Carita
- 18
- Olisi mukava päästä mukaan, sillä oma look todellakin kaipaisi pientä päivitystä.
Suurin osa vaatteista on samoja mitä käytin yläasteella (okei muutamat ala-asteen kuteetkin löytyy..), eli melko tylsä ja samana on pysynyt.
En myöskään osaa pukeutua omaa ulkonäköä korostaen, vaan peittelen itseäni ja menen aina siitä missä aita on matalin.
Kaipaisin hieman omaia viboja ja naisellisuutta tyyliini.

Hiuksetkin vain ovat :D en osaa tehdä niille mitään, joten kampaan ne aamuisin ja jätän siihen.
Uskallusta ei ole värjätä tai leikata, eikä rahaa mennä asiantuntevan henkilön pakeille.

Muodonmuutos luultavasti parantaisi hieman itseluottamustani ja antaisi neuvoja oman ulkonäköni kohentamiseen.

@ panic-@hotmail.com
 
JNf87hsf mistä lähtien muotibloggari on ollut synonyymi stylistille? :-D Ei jessus. Nähdään taas, kuinka paljon eri ammatteja arvostetaan :P
 
- My Paasivaara
-17
-En minä, enkä oma kampaajani ole keksinyt hyvää hiusmallia tai väriä ja olis niin mahtia päästä tapaamaan ja jutskaamaan teijän kanssa sekä saamaan vinkkejä teiltä! :)
 
toi ois just mun syntymäpäivänä !

tyhmää että asun liian kaukana, mutta teille tulee varmasti kivaa voittajien kanssa :-)
 
selja klinga
25v
koska oon sairastellut muutaman vuoden,elän tässä iässä määräaikaisella eläkkeellä,että ei ole rahaa edes ollut mennä kampaajalle normaaliin tasausleikaukseen =)
lisäksi lihoin yhdestä lääkkeestä aika paljon ja vaikka kuinka nyt yritän laihtua haluaisin neuvoa hieman pukeutumiseen tms... =)
 
-Janni Nurmi
-13 kohta 14
- Mulla on ollut aina samat tummat ja puolpitkät hiukset ja kampaajalla kävin varmaan 2 vuotta sitten ? Mä meikkaan aina kun on joku tarkotus (juhlat,keikkat tmv.) ja silloin on ripsari ja ehkä eyeliner, joten ois kiva saada uusia vinkkejä meikkaamiseen. Mun vaatekaappikin tarvitsisi uusi vaatteita.

janni.nurmi@hotmail.com
 
Hei, olen Sara ja olen 16v. Haluan muodonmuutoksen, koska
1) mun tukka on niin tylsä että haluan että sille tehdään jotain! eikä tukka myöskään tottele mua itseäni lainkaan. Tukka on myöskin ollut samanmallinen jo vuosia, tällainen ihan tavallinen.
2) en osaa loihtia meikeillä yhtään mitään aikaan - heitän naamaan meikkivoidetta, ripsaria ja eyelineria, muuhun mulla ei taidot riitä.. Olisi kiva saada neuvoja, ja myöskin ekaa kertaa nähdä naama jonkun ammattilaisen ehostamana!
3) en ole ikinä ollut missään muodonmuutoksessa tai edes ammattilaisten laitettavana, ja olisi ihan mahtavaa kokea se
4) toki haluisin myös nähdä, millaisia vaatteita te keksisitte mulle!

sarapatinen@gmail.com
 
Nimi on Helena ja ikää löytyy 19 vuotta. Muodonmuutos etenkin hiusten osalta virkistäis etenki tässä kevään kynnyksellä ihan kivasti. Ylipitkä, keskiruskea ''heppatyttötukka'' keskijakauksella vois nyt kyllä vaihtua johonki vähä reteempään.
 
- Jasmine S.
- 16
- Koska, en oo ikinä osannu leikata hiuksia ja en oikeen tiiä mikä malli sopii mulle, leikkaan aina hiukset samalla tavalla ja ois kiva tietää mikä muukin tyyli sopii mulle ku se on vakkari, eli kerroksittain leikatut hiukset :)
 
Nimi on Helena ja ikää löytyy 19 vuotta. Muuttumisleikki etenki hiusten osalta virkistäis ihan kivasti näin kevään kynnyksellä. Ylipitkä, keskiruskea ''heppatyttötukka'' keskijakauksella vois kyl vaihtuu johonki uuteen, jännittävään malliin piitkästä aikaa.
 
-Enna
-15
-koska mulla on todella tylsä tukka, meikkaustapa, enkä oikee tiiä millaset vaatteet mulle sopis :(
 
Olen Marianne 18 vee, ehkä liiankin tavistyttö Helsingistä.
Tarvisin ja haluaisin muodonmuutoksen sen takia, koska mun hiukset on ollu aina tämmöset tylsät ja samanlaiset, muutoksia ei oo tapahtunut ikuisuuksiin. Oon ehkä vähän liiankin juuttunut samoihin juttuihin, olisi ihanaa saada uutta näkökulmaan tyyli ja meikki asioihin. Ja tietty olis kiva hengata teidän kanssa! :) Ja mun sähköpostiosote on marsa.parsa@hotmail.com, jos nyt sattuisi vaikka voitto osumaan kohdalle :)
 
♥ Kati

♥ Vielä tämän kuukauden aikana pyöreät kaksikymmentä!

♥ Eiköhän selitykseksi riitä se, etten ole kohta vuoteen käynyt kampaajalla ja hiuksia koristaa kaikki ruskean sekä mustan sävyt.. :--D Ja tottakai lähenevät syntymäpäivätkin olis hyvä syy hemmotteluun opiskelujen sekä kahden työn välillä!
 
Oon Helinä ja 23 v. Tarvitsen muodonmuutoksen, koska oon näyttäny samalta about 5 vuotta ja tarvisin siihen muutoksen! :D En oo ite saanu sitä aikaseks.
whitedove516@yahoo.com
 
Mirka
25
No ulkoinen muutoshan piristää aina sisäistäkin :)

letyourlifesongsing@gmail.com
 
Osallistutaanpa nyt sitten täällä sunkin blogin puolella!

-Heidi
-24
-Koska mua masensi kun katsoin peiliin tänä aamuna!

hanibanibani@hotmail.com
 
-Emmi
-16
-Tarvitsisin muodonmuutoksen, koska kaipaan aina elämääni uusia kokemuksia,seikkailuja ja persoonallisuutta!Vaihtelen jatkuvasti tyyliä fiiliksen mukaan,mutta mikään ei oo vielä tuntunu täysin omalta, ehkä muodonmuutos auttais löytämään sen just mun jutun. Kampaajalla en oo käyny pitkään aikaan, koska ei oo varaa maksaa värjäystä (on aika pitkät ja paksut hiukset nii värjäys kestää kauan---> hinta huikee) vaikka juurikasvu alkaakin näyttää melkosen kamalalta.Ja sitte ois myös sellane juttu että SILMÄMEIKKI: sitä en oo koskaan oppinu kunnolla tekeen vaikka oon meikannu vuosikaudet, en vaan jotenkaan hoksaa että mikä sopis mulle :D

Eli tiivistetymmin must ois ihan mahtisuperii voittaa tällänen uudistus että oppisin tietämään mikä on mun tyyliin sopivaa :)

geaseyl@hotmail.com
 
- Amanda
- 15
- Koska mun hiukset on super pitkät ja paksut ni kampaajalla värjäys maksaa mansikoita ni ois kiva ilmaseks saada hahah :D Ja olis kiva tutustua teihin livenä. :)
 
Nimi - Salla
Ikä - 18v.
Miksi tarvitset/haluat muodonmuutoksen? - Musta tuntuu että mun tyyli on rullannu samana vuodesta toiseen: mustaavalkostaharmaata, peruspaitaa, perusfarkkuja plaah. Hiuksissa aivan sama juttu. Joka aamu se sama tappelu tän takkupesän kanssa.
Eli uusia vaatteita ja uusi fleda kiitos ! :)

ssal@luukku.com
 
Bettina reiman ja olen 14 vuotta.

Koska mun hiusten malli on ylikasvanut ja oon omassakin blogissa mietiskellyt mitä teen tälle pörröpäälle :) Tällähetkellä vain vähän pikkiä otsiksessa mutta kovasti houkuttais laittaa lisää, melkein koko päähän mutta en niin suurta muutosta osaa tehdä itse joten tarvitsisin tosissan kampaajaa. Yleensä värjäilen itse.

Pukeutumisessa tarvitsisin vinkkejä, oma tyyli kun on vielä hakusessa ;)

Vähänkö siisti kilpailu, toivontoivon kovasti voittoa. Tunnustan että voittajalle olen kyllä kade :D
Olis tosi mukava tutustua teihin ja päästä viettämään mukava päivä ´forumissa.
hihii oon kyllä innoissani ^^
 
Innoissani häsläsin ja unohdin s-postin. Bettina.reiman@gmail.com :)
 
Heippa!
- Nita
- 13 vuotta (v. 96)
- Hiuksiin ois vaihteeksi kiva saada uusi malli ja väriä! + toi stailus on tosi siisti juttu! ♥ Ja tää koko kilpailu on aivan mahtava :)

nitamatchalov@luukku.com
 
-Maija
-17
-Tykkään tyylistäni, oikeastaan taidan olla vähän liiankin kiintynyt tyylini ja olisi kiva kokeilla jotain ihan uutta! :)
maija.luukko@pp.inet.fi
 
hei jees tää vois olla sellanen sopiva sysäys siihen suuntaan, että nyt oikeesti leikkaisin sen niin kauan haaveilemani puolisiilin, plus saisin samalla muutenkin hiukset ihan uuteen kondikseen.
Plus meikkaamisessa oon täys susi, ihan sävyttävällä päivävoiteella ja ripsientaivuttajalla mennään, joten tähänkin ois korkea aika tulla muutos.
Ihan mielettömän mukavaa ja rentouttavaa ois antautua ihan täysillä muiden vietäviks, ja kattoa miltä toisten mieltymykset ja näkemykset sais mut näyttämään. Jännää. Ihan superb kilpailua, eikä vähiten sen takia että sinä ja Anna jotenkin liitytte siihen. JAIKs, oon fiiliksissä. Vaikka arpaonnenni tuntien tiedän, että turhaan haha!

ja tähän loppuun ne pakolliset fkatat;nimi on sanni,ikää 22 ja sposti sanni.hurtig@gmail.com
 
Hei, olen Anniina ja juuri viikon päästä täytän 25 vuotta, ensimmäisen varttivuosisadan, ja sen kunniaksi ehdottomasti tarvisi muuttumisleikkiä! I'm not a girl, not yet a woman - vaan jotain siltä väliltä, ja vaikka koko ajan sitä naiseutta kohti ollaan vuosien puolesta menossa, niin tällaisia leikkejä varten lapsenmielisyys säilyy aina^^
 
- Mirella :)
- 17weee!
- Hiukseni ovat kärsineet, täynnä kaksihaaraisia, omituisen väriset ja olen täysin kyllästynyt ainaiseen samaan malliin!:)
 
-Jemina jeminaq@hotmail.com
-19
- Heissan! Olen kamppaillut kauan huonosta itsetunnosta miten mitenkin. En osaa olla sinut oman ulkonäköni kanssa. Muuttaminen Helsinkiin Pohjois-Suomesta on tuottanut vaikeuksia tuntea itseäni itseksi. Tarvitsisin piristystä! Puolen vuoden sisään on tiedossa muuttaminen uuteen kämppään, viimeiset ylioppilaskirjoitukset, kesätyöt ja niiden haku ja tulevaisuuden opiskelupaikka. Kirjoistusten stressin lisäksi stressiä tulee edessä olevista muutoksista, joita raahaan mukanani. En osaa rentoutua.. Haluaisin päästä irtautumaan kotoa tenttikirjojen äärestä, saada rentoutusta&piristystä ja sellainen tsemppi-päivä, että saisin lisää puhtia ja samalla tuntisin itseni kauniiksi. Hiusten hienoksi saaminen myös auttaisi enoni häissä, jotka ovat kolmen viikon kuluttua ja jonne olen lupautunut esiintymään. Voi ei..
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
- Emma
- 18v
- Vähän piristystä tähän tylsään pänttäämiseen (kirjoitukset + tuleva oikiksen pääsykoe ei ole hyvä yhdistelmä!)

Edellisen kommentin voi poistaa, tuli väärältä tililtä. :D
 
Iris Lehmuksela,
27-vuotias

Koska olen pienituloinen opiskelija, joka laittoi viimeiset säästönsä kampaajakäyntiin ja lopputulos oli ihan hirveä. Lisäksi haluaisin ehdottomasti tavata teidät Ihanat Tytöt ja päästä viettämään aikaa lempibloggareideni kanssa! Haluaisin myös nähdä kuinka stailaisitte mut :)
 
iina
17
Pääsin just sairaalasta pitkään jatkuneen nilkan leikkelyjen jälkeen ja näytän ihan hirveeltä, hiuksissa ei ole enää mitään mallia ja ois muutenkin kiva lähtee ihmisten ilmoille ja tehdä normijuttuja :)
 
- Julia
- 14, piakkoin 15
- Kaipaan tyyliini vaihtelua ja lisää persoonallisuutta. Haluan myös oppia itsekin vinkkejä ulkonäön huolehtimiseen . Kokemus olisi muutenkin varmasti mahtava, koska tykkään kokeilla uusia asioita. =)
 
-Emilia
- 19
- Oon aina haaveillut tälläsestä muodonmuutos-jutusta, ja omat hiuksetkin kaipais sitä tosi kovasti!
 
-Henje
-17 mutta ah enää vaivaiset 5kk niin täytän sen 18 (!!!)
-Mulla on niiin ylipitkät hiukset mut en uskalla leikata niitä tai keksi niille mitään. Enkä oo ikinä värjänny hiuksia kampaajalla tai leikannu mitenkän erikoisesti, vaan tasottanu, koska äiti ei jaksa antaa mulle rahaa tuhlattavaksi kampaajalle :( buu, i know :( ah mikä ihana kilpailu!
 
ja hups email unohtu:
henjee_@hotmail.com
 
-Bela
-15, pian 16
-Koska mulla on ollut varmaan 6 luokalta asti sama hiusmalli ja alan olla aika tympääntynyt siihen :D tyylikin on aivan kadoksissa, sillä en uskalla kokeilla mitään uutta, enkä myöskään osaa yhdistellä vaatteita toisiinsa. stailauksestanne voisi saada jotain apua siihenkin pulmaan ;)

bbelamoi@hotmail.com
 
ooi mieki osallistuisin mielelläni mutta en ole silloin helsingissä =(
 
Moikka!

Itse en halua osallistua tähän, mutta mielenkiinnosta lueskelin muiden vastauksia :>

Tahdon vain kertoa, että toivon sydämestäni, että Jemina (3. maaliskuuta 2010 20.02) olisi toinen muuttumisleikkiin pääsevistä. Ihanan aidon oloinen viesti :>
 
-Eerika
-15
-koska mun hiukset on olleet aivan liian pitkään samanlaiset ja haluisin päästä vihdoin jonkun ammattilaisen käsiin että kuulisin mikä olis se mun juttu. ja tarviin uusia vaatteita ja vinkkejä että mikä mulle sopisi. enkä oo koskaan ollut meikattavana ja se ois tosi kivaa :) mut olis ihan superkivaa päästä teiän kaa viettämään aikaa!

ee-ka@hotmail.com
 
Moooi Nadja! :)

Mun nimi on Christa Lindén ja oon 17 ja haluaisin todellatodella paljon päästä muodonmuutokseen! Oon aina toivonu et tippuispa mulle vaikka postista joku lappu että "Olet voittanut muodonmuutoksen", mut tämä kyllä olisi paljon parempi vaihtoehto :) Ja sitten että miksi muodonmuutokseen? Oon oikealta hiusväriltäni vaalea ja nyt 4 vuotta ollut brunettena. Haluaisin takaisin vaaleaksi, mutta ei oikein ole rahaa kun kampaajakerta on aina vähintää sen 100€ + että kertoja pitäisi olla monia kun on vaalennus kyseessä. Ja olisi kyllä parempi kuulla jonkun mielipide asiasta =) Entä sitten meikkaus? Olen aivan järjettömän huono meikkaamaan (meikkivoide, meikkipuuteri, ripsari, luomiväri ja jotenkin aurinkopuuteria nassuun, aika tylsää..) Olisi kiva kuulla miten kannattaisi meikata ja mikä minulle sopisi :) Ja stailaushan näistä olisi aivan mahtava juttu! Arvostan näkemystäsi muodin suhteen ja uskoisin että osaisit valita minulle hyvän asukokonaisuuden. Ja syöminen teidän kanssanne olisi mahtavaa! Olisi todella hienoa tutustua teihin ihan oikeasti ja olen aina harmitellut etten pidä blogia niin ei teihin oikein tutustumaankaan. Eli ei voi muuta sanoa kuin olisi todella MAHTAVAA voittaa muodonmuutos :)

Ja loppuunhan voi laittaa ihan huumorilla jonkun anonyymin kommentin: "Jos en voita tätä nii sit ziiz lopetan tän blogin lukemisen". :D Ja siltä varalta että et ymmärrä ihan huumoriani (moni ei ymmärrä) niin toi oli ihan aikuisten oikeesti läppää :)) Onnee mulle kisaa ja miten kävikään (toive: minäminäminä voitan!) niin mukavaa päivää teille! :)
 
- Gerli
- 21
- Muuttumisleikit on aina piristäviä ja olisi ihanaa saada jotain muutosta tälle mun tukalle, joka on mallia KAMALA tällä hetkellä. Olisi myös kivaa saada vähän neuvoja meikkaukseen ammattilaisilta. Tietysti haluun myös, että stailaatte mut ja pääsen tutustuu mun lemppariblogien kirjottajiin.
 
hui ihanaa ois osallistua mutta taitaapa jäädä väliin nyt :P :P en varmaan pääsis tonne maanantaina mutta suurin syy on kyllä mun järjetön ujous :D oo kyllä kaikin puolin tyytymätön omaan ulkonäkööni tai lähinnä hiuksiin, värjäys epäonnistu totaalisesti, ja tyylikin on tällä hetkellä vähä jumissa :P nojoo mutta onnea kaikille muille ja pitäkeepäs hauskaa sitte :))

p.s. ihana blogi tää! :>
 
Ina Mononen
19v.

Mä tarvitsen muodonmuutoksen KOSKA mulla on ollut iät ajat sama hiusmalli, en vaan uskalla muuttaa sitä millään tapaa! Pelkään että kampaaja on huono tai mun idea on huono ja lopputulos vielä huonompi! Kuten hiusmallin myös vaatetyylin täytyyy muuttua! Tykkään paljon vaatteista, katselen paljon ihmisiä ja niistä saan usein ideoita vaateostoksiin tai asukokonaisuuksiin! Mulla on sellanen luulo että jos joku asukokonaisuus sopii jollekkin toiselle niin luulen että se sopii mulle myös! Ja sehän ei aina pidä paikkaansa:) Joten nyt olis mulle paras mahdollisuus saada teiltä apua löytämään oma tyylini ja hienot hiukset päähän! :) TERVEISIÄ!

ina_mononen@hotmail.com
 
- Nimi? (Etunimi riittää)
- Ikä?
- Miksi tarvitset/haluat muodonmuutoksen?
Muista jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi!

Noora
20
ja haluaisin päästä koska se olis siisteintä ikinä. en voi perustella sanomalla etten olis ikinä ollu kampaajalla tms mutta niin. olis äärimmäisen jees.

ja sähköpostiosoite on noora.kuparinen@gmail.com
 
Mirka, 24
Tarviin muuttumisleikin ehdottomasti siks, että oon tällä hetkellä lukulomalla (pääsykokeisiin luen) kotona, enkä oo tehny itelleni mitään moneen viikkoon. Sais tollasesta varmaan vähän uutta puhtia lukemiseenkin, edes yhdeks päiväks ihan muuta ajateltavaa.
Sitä paitsi, olis kiva päästä viettään aikaa sun ja Annan kans :)
 
Emma ja 25v. Tarvitsen ehdottomasti muuttumisleikkiä sillä meikkaamiseni ja oikeastaan pukeutumiseni ei ole muuttunut teiniajoista. Ja nyt pitäisi opettaa teinejä. Miulla alkaa perusharjoittelu juuri tuona päivänä ja ois ihana päästä heti hemmotteluun. Tää kevät on tosi rankka opiskelujen puolesta kun luen samalla pääsykokeisiinkin ja muutin justiinsa. Opintotuella ei paljoa hemmotella itteensä, joten mie tarvitsen suuresti tätä.

emma.ronkainen@helsinki.fi
 
-annina
-25
-blondista bruneksi muuttuminen on vaikeampaa kuin luulin, väri on tällähetkellä epätasainen ja kulahtanut. lisäksi hiusten malli on kasvanut ulos noin vuosi sitten (epätoivoinen kasvatusprosessi menossa).

ja kerrankin olisi töissä aamuvuoro jolloin vapaa-aika alkaa jo puoliltapäivin. lisäksi olen juuri astumassa asumuseroon eikä lähitulevaisuudessa tule olemaan varaa kampaajakäyntiin :/
 
Fiilistelinkin jo Annan blogissa, että apuaaa, vähänkö te järkkäätte upeita juttuja. 8-) Asun semikaukana ja mulla on psykan tentti maanantaina, mutta hitto, pakkohan sitä on silti kokeilla onnea kun on näin upea mahdollisuus. Junalla pääsee ja tentistä voi lähteä ajoissa pois. :D

Eli nimenihän on Caroliina, mikä on varmaan aika selvää, kun nimimerkki on sama. Olen 18-vuotias. Tarvitsen muodonmuutoksen, koska lirulettini kaipaisi kipeästi jonkinlaista uutta leikkausta, koska se on kasvanut vanhasta aivan ulos, ja olen niin häpeissäni siitä, että käytän melkein joka päivä pipoa. 8--D Väri näyttää myös aivan kamalalta. Haluaisin muodomuutoksen ihan vain sen takia, että pääsisin hengaamaan ja jutskaamaan teidän kanssanne, koska te vaikutatte just sellasilta tyypeiltä, joiden kanssa tulisin loistavasti toimeen.

Ja sähköposti on turborlz@hotmail.com.
 
adeliina , 17 v
- haluaisin muodon muutoksen koska tää talvi on niiiiiiiiin masentavaa aikaa että MYÖS hiukset ja kaikki on iha masentuneita :( ne haluis jotai uutta ja samoin tyyliki vois kaivata jotain piristystä (: ps.tosi kiva tälläne kilpailu :)

adeliina93@hotmail.com
 
-Katariina
-17v
-Haluaisin muuttumisleikkiin. Nimenomaan leikkiin. Ei ole kyse siitä, ettenkö pitäisi nykyisestä tyylistäni ja hiuksistani, omaisin buustia tarvitsevan itsetunnon tai elämäni olisi tylsää, vaan juttu kuulosti niin hauskalta! Olisi kiva nähdä, mitä joku toinen laittaisi päälleni ja meikkaisi minut. Otin ja värjäsin brunesta platinablondiksi vuosi sitten ja väri haalistuu koko ajan.. Mutta en haluaisi värjätä takaisin! Mutta tarvitsin neuvoja sen hoitoon ja laittoon ym. Lisäksi heitin juuri luvattoman vanhoja meikkejä pois. Meikkauksen meikit kirjaisin tarkasti ylös.:) Olen kerran nähnyt teidät molemmat livenä, silloin en vielä tullut juttelemaan. Ehkä nyt uskaltaisi ;D.
catta111@suomi24.fi
 
- Essi
- 19
- Haluan muuttumis leikkiin, koska minulla on vuodesta toiseen ollut sama tyyli hiuksissa ja en uskalla kokeilla mitään uutta. Muutenkaan opiskelijabudjetilla ei paljon kampaajalla värjäillä hiuksia. Muuttumisleikki olisi mukava piriste pääsykoe-stressaajalle :)

ezzi_20@hotmail.com
 
- Nimi? Jonna
- Ikä? 15
- Miksi tarvitset/haluat muodonmuutoksen?
Koska olen nainen, tai naisen alku ainakin. Ja koska jokainen nainen tarvitsee välillä hemmottelua, ja se kuuluu naisen perus tarpeisiin ja oikeuksiin. Ja mikä sen parempi tapa aloittaa raskas koeviikko ja piristää synkkää talvea !
 
-Anna
-16
-Mitä sanoo maailman pahimmista vaatekriiseistä ja naama-ahdistuksista kärsivä teini muodonmuutokselle? Kyllä kiitos. Kevät on uusiutumisen aikaa, se kelpaisi minulle, niin ulkonäön kuin sisäisenkin minuuteni kanssa. Olisi myös mahtavaa päästä tapaamaan teitä!
 
-mariap
-26
-tarvitsen piristystä tähän opiskelijaköyhäilyyn
 
Riikka ja 18-vuotta!
Kuulostaa kaikkeudessaan ihan superilta tää skaba :) Ois mielenkiintosta nähä millä tavalla te mut vaatettaisitte ja mikä mulle sopisi.
Tähän kurittomaan takapiiskaan pitäis ehdottomasti saada jonkunlaista kuria ja ammattilaisen näkemystä, ainoastaan opiskelijan budjetti ja keskustan kampaamoiden hinnat ovat esteenä.. Mun kuluneet viikot on koostuneet lähinnä kirjaston ankeista betoninäkymistä, kiitos tulevien ylppäreiden. Stressi on kova ja itteeni panostus valitettavasti jäänyt. Simsalabim, tässä kuitenkin oisi ratkaisu! Rentouttava päivä uusien kaiffareitten parissa, uutta puhtia ja muffinssin tuoksusia terkkuja kotiin viemiseks :) not bad!
 
- Mie oon Elina(:
- Ikää löytyy 18
- Tarvitsen kipeästi muodonmuutosta, koska mulla on auennut ihan uusi hieno sivu elämästä ja nykyinen lookkini ei siihen sovi, tai ainakin haluaisin senkin puolesta kääntää uuden sivun:) En ole ikinä uskaltanut muuttua, mutta nyt olen siihen 110% valmis:) ps. Suhunkin olis ihan huippua tutustua !

elina.vanamo@luukku.com
 
Nimi on Sandra.
Oon 19v.
Olis SUPERSIIDEE saada uus kiva tukka ja sitten tietty ostaa ne teidän valkkaamat (alehinnoitellut!!) vaatteet. Ois varmaan kyllä joku paras päivä ikinä tämmönen :) Rakastan shoppailua ja ulkonäkö on muutenkin mulle aikas tärkeä juttu kaiken muun ohella, niin oishan se loistava voittaa tämmönen juttu ! <3
 
Voi että kun ois mukava voittaa tuo, mutta ei oo mahdollista ees osallistua, kun asun tosi kaukana Helsingistä... :(
 
"Tahdon vain kertoa, että toivon sydämestäni, että Jemina (3. maaliskuuta 2010 20.02) olisi toinen muuttumisleikkiin pääsevistä. Ihanan aidon oloinen viesti :>"

Samoin :)
 
-Sonja 21 v.

Haluisin mielelläni siun ja Annan stailaukseen ja olis samalla kiva tutustua teihin molempiin. Uskon, että saisin teiltä joitain kivoja vinkkejä oman tyylini elvyttämiseen - se kun tuntuu olevan jokseenkin hukassa. Harvoin sitä pääsee myös ilmaiseksi kampaajalle ja meikkiin, joten täytyyhän sitä tarttua tilaisuuteen! :)

sonja.airikka(at)hotmail.com
 
Elikkä mä oon Janika ja mahtavasti 15 vuotias :D. Kun luin ton jutun niin uuuu kun innostuin. Ois tooooosi kiva päästä tonne teitä tapaan ja pääseen muodonmuutokseen:). Mulla on ollu koko piiitkän ikäni tosi paksut ja pitkät (isolla peellä) ja jotenkin "hankalat" hiukset.Leikkasin ne viime vuonna sitten lyhyemmiks, lapaluiden kohdalle suurinpiirtein, ja nyt oon sen jälkeen käyny viime vuoden syksyllä viimeks kampaajalla.. Joten nyt kun tuli tollanen tarjous, niin ois kyllä tosi mukava saada mahollisuus päästä tonne. Vaikka toi onkin koulupäivä, niin who cares, saapahan kivan maanantain kerrankin! Sitten vaatepuoli. Ois tosi kiva päästä teidän stailattavaks, et sais ainakin vähän suuntaa miten vois pukeutua. Tuntuu että "vieläkin" on oma tyyli hakusessa, ja haluisin löytää vihdoin sen kultaisen keskitien. Onhan tässä vielä aikaa, mut kun mun vaatteet vaihtelee aina mistä tahansa kaikkeen kamaalaan. Välillä koulupäivän päätteeks kun on päässy kotiin niin sit rupeen miettiin että mitkä kauheet vaatteet mä oikein laitoinkaan kouluun... Ja luulisin et jos löytäis ehkä vähän ees sitä omaa tyyliä teidän kanssa, niin se vois parantaa mun surkeeta itsetuntoo. Ainakin toivoisin niin. MUTTA, se ei selviä, ellei sitä kokeilla, joten toivon että oisin just se :). Mut se jää nähtäväksi..
 
moiks !
- oon Lilli
- 15
- koska mun hiukset vaan on niis ei oo mitään ihmeellistä ne on vaa kunno pörröt :D ja tarvisin ees jotai piristettä tähänki kaameesee talvee joka on kestäny iha liian kauan :D Ja ois ihanaa saada jotai uusii ideoit meikkaukseenki ja vaatteet on aina mieluisia ;) oon innokas blogin lukia suaki oon seurannu melkee iha alusta asti.

lilli.keh@welho.com
 
moi. oon emma ja 16 vuotta. tää juttu kuulostaa ihanalta ja just siltä mitä nyt tarttisin! vähän piristystä arkeen ja joku muutos superhuonokuntoisiin hiuksiin ja tylsään vaatekaapin sisältöön. luen teidän kummanki blogia ja tykkäilen, ja siks ois myös tosi kiva päästä juttelee teidän kanssa sekä teidän stailaukseen!:)toivotaan siis parasta.
mun sähköposti on emma.leppo@hotmail.com
jee :)
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
voisihan sitä onnea koittaa vaikka asunkin aika kaukana :)

-Jenni
-16v
-Haluaisin muodonmuutoksen, koska oon jo pitkään halunnut vähän kokeilla uusia juttuja itselleni ja nythän siihen ois loistava tilaisuus! :) olisi myös todella mukavaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin. :)

jenni.s@wippies.fi
 
Sofia, 16v

Mun pitäs voittaa koska mulla ei ole tyyliä ollenkaan, ja itseasiassa suunnittelin tässä että voisi uudistaa ihan kokonaan (=keksiä se tyyli, kröhöm, mitä uudistusta ku ei oo alunperinkään) Tai vaikka pukeutua viikon ajan jonkun stailaamiin vaatekokonaisuuksiin, ja katsoa kuinka itsetunto paranee ja oli mulla muitaki suunnitelmia, mut en ehkä ihan romaania tee.
Siis käytän välillä ihan järkyttäviä vaatteita, hävettää itekki + tää hiusmalli on ollu jo ihan liikaa, ja oon toivonut pääseväni kampaajalle jo pitkään, en ole koskaan ollut!
Ja noh, meikki. Mä en osaa meikkaa ollenkaan, mitä nyt ripsari mut niin. Pliis, pelastakaa mut tyylikatastrofilta!

JA olis siistiä jutskailla tiedän kanssa (ja ruokaa, kuka nyt ruoasta ei tykkäis hei!), ja tutustuu (:
 
-Maija
-27
-Koska tykkään sun tyylistä älyttömästi, edellisestä kampaajakäynnistä on vierähtäny taas hetki, meikkivinkkejä kaipaan kipeästi ja kukaan ei ole koskaan aikasemmin stailannut mua :)
 
1. Juulia (juuliaraivio@gmail.com)
2. 18
3. Olen luku"loman" kanssa painiskeleva abi, joka stressaa asioista ihan liikaa ja kaipaa ehotonta piristystä esim. tälläsen muodossa. VINKVINK. Ei vaan, pelkään aivan sikana nykysin kampaajalla tehdä mitään erikoista tukkaani parin hirveän kokemuksen jälkeen (parhaillaan toivun traumasta, jossa sain kirkuvan oranssin kuontalon) ja olisi kiva jo tässä vaiheessa saada vähän muutosta tukalle yo-juhlia ajatellen. Henkiläkohtasesti en ymmärrä tukkani sielunelämää alkuunkaan, jos joku muu onnistuis siinä paremmin ! Tykkään sun söpöstä ja yksinkertaisesta tyylistä, melkein kaikki vaatteet voisin nähdä myös itseni päällä joten olisi kiva nähdä miten se tyyli oikeasti istuis mulle. Lisäksi mulla on aikaa, auto ja viikon vanha ajokortti, jolla pääsisin Forumiin täältä jumalan selän takaa pörryyttelemään ! Kaikki palaset kohdallaan, eikö ?! : )
 
- Johanna
- 18
- Oon tällä hetkellä niin hirvittävän kamalan kulahtaneen näköinen, ettei paljoa naurata. Olen käynyt vain kerran elämässäni kampaajalla!
Sähköpostini: johanna.san@luukku.com
 
Nimi: Hanna Heinonen
Ikä: 25
S-posti: hsheinonen@gmail.com

Muodonmuutos olisi todellakin tarpeen! Stressaavin vuosi ikinä takana ja vielä vähän edessäkin - opintojen loppuun saattamista, työn etsimistä ja haastetteluissa käymistä, uusi koti ja totaalinen rahattomuus. Vähemmästäkin mieli maassa, joten muodonmuutos olisi niiin tervetullut piristysruiske. Ja ehkä sillä uudella muodolla irtoaisi töitäkin paremmin... ;)
 
Adriana, 24, olisin mielelläni mukana^^ Pikkukoirani suorastaan käskee osallistumaan. Ennen kaikkea se stailisti/pukeutumisneuvonta-osuus olisi kiinnostavaa <3
 
Mun nimi on Erika Kalliokoski, ja ikää löytyy pian 15 vuotta. Oon totaalisen hukassa mun tyylini kanssa. Joka päivä itken ja poraan, kun mikään vaate ei istu, ja kaikki vaatteeni ovat rumia. Tarvitsisin kipeästi muutosta, että olisin itse tyytyväinen itseeni. Tunnen itseni tasapaksuksi makkaraksi, joten pukeudun yleensä mustaan toppiin, farkkuihin ja nauletakkiin. Farkkujen sisään hautaan makkarani, ja neuletakilla peitän jenkkakahvat.Tarvitsen todellakin apuanne :D
Hiusvärejä olen kokeillut kaikkia mahdollisia, mutta aina tekee mieli vaihtaa, koska en löydä Sitä Täydellistä hiusväriä. Hiusmallini on kamala lätty, enkä oikein tiedä miten saisin siihen lisää volyymia.
Haluaisin jotain sähäkkyyttä hiuksiini.
Meikkini ovat todella iso ongelma minulle. En osaa ja viitsi meikata kummemmin. Kajaalit leviävät pitkin naamaa, ripsiväri varisee ja meikkivoide on 3 astetta liian tummaa.Hjälp :DD

Oon aina halunnu muodonmuutosta ja toivon todella että nyt tärppää :)Lisäksi oon salaa haaveillu että voisin ystävystyä mun kahen lempibloggaajan kanssa :)
 
houkuttelis mut en ehkä osallistu, kun pitäisi eka sellaiset 3-6h istua junassa että sinne pääsis=D

ottakaa sit sellaset before - after -kuvat uhreista!
 
-Hanna-Kaisa
-27
-Koska olen löytänyt blogimaailman (olen dinosauruskäinen) vasta nyt tänä talvena ja blogit ovat vastaus kotiäidin päiväunihetkiin. Ihanaa rentoutumista ja hömppähaaveilua, kiitos niistä. Olen aika varmasti ainoa arvontaan osallistuva 2 rämäpääprinsessatyttöröisen äiti, joka on innosunut uudelleen vaatteista, koruista ja ehdottomasti kengistä! Palautuminen omankokoiseksi innostaa vaatehankintoihin, mutta tyylini jäi vuodelle 2005! Apua tarvitaan! Tytteröiset olisivat myös aivan yhtä innoissaan kuin äitinsäkin!
kappumam@gmail.com
 
Moii oon Ida-Maria 16 vuotta,
ja tää voitto osuis täydelliseen saumaan mulle, koska oon vähänniinku hukannut oman tyylini ympäriinsä, koska talvella on ihan kamalaa pukeutua hyvin koska se on ihan mahdotonta! Eli uutta kesälookkia kehiin ;-) haha

ja jos vilkaiset mun blogin puolelle niin käy aika selväks että mun hiukset kaipaa ihan maksimaalisen kurinpalautuksen, aaa!

Ja vitsi miten kiva ois teidän tyttöjen kanssa hengailla, luv!♥

ida.mariaolva@gmail.com
idamariavisions.blogspot.com
 
Nimi: Riikka

Ikä: 22

Miksi haluaisin muodonmuutokseen?

Muutaman kuukauden pääse ensimmäistä ja ehkäpä viimeistä kertaa hyvän ystäväni häihin kaasoksi. Kaipaisin kovasti meikki- ja kampausvinkkejä näitä juhlallisuuksia ajatellen. Omaa miestäni haluaisin myös tietysti ilahduttaa hehkeällä ulkonäöllä.

Lisäksi olen opintojeni puolipälissä ja satun kaivautumaan täältä tehtäväpinon alta ja matkustamaan sinne etelään juuri Extreemin makeööverin aikaan. Pieni (tai suuri) virkistys ei olisi pahitteeksi, jotta jaksan puurtaa tämän harmaan ajanjakson loppuun.

stigmation@suomi24.fi
 
Nimi on Milla ja ikää (jo!) 22 vuotta... Muutos oli tähän kohtaan hyvinki ajankohtainen, koska hiukset kaipais _hieman_ jotain uudistusta ja muutenki ois kiva saada vinkkejä "vierailta" ihmisiltä :) Toisekseen koulutöitä on enemmän kuin liikaa ja oppari painaa päälle... Sais vähän lisäpuhtia kouluun, kesän töihinki ja tuleviin harjotteluihin.. Ja eiks kevät oo aina uudistumisen aikaa?:)
 
Moi! Olen Lotta ja olen 14-vuotias.
Haluaisin muodon muutokseen koska, olen pienikokoinen ja haluaisin oppia löytämään itselleni kivoja vaatteita, jotka eivät kuitenkaan ole lastenosastolta. Uskon, että te olisitte juuri ne oikeat ihmiset siihen hommaan! Rakastan molempien teidän tyylejänne. Olisi yös ihanaa saada joku uusi ja räväkämpi hiusmalli. Meikkini myös koostuu vain ripsarista ja puuterista, joten olisi kiva saada siihenkin jotain vinkkejä!

lotta@welho.com
 
Moi!

Oon Roosa ja 19vee.

Haluaisin muodonmuutoksen, koska se varmasti piristäis mua ja arkeani. Pääsisi myös viettämään päivän eri kaupungissa teidän kanssa. :)

Olisi myös kivaa, kun joku muu välillä laittaisi hiukset, meikkaisi ja valitsisi vaatteet, koska tuntuu, että olen aina samannäköisenä liikenteessä.

Olen panostanut tyyliini viime kuukausina enemmän, mutta tuntuu että jotain vielä puuttuu. Muodonmuutoksessa tyylini selkiytyisi varmasti vielä enemmän.

roosah-@hotmail.com
 
HUOH ! miksi juuri mä satun asumaan Turussa. :(
 
Eli siis oon soile,16, ja haluisin muuttumisleikkiin että voisin kokeilla eri tyylejä ja sitä kautta löytää oman juttuni. Olis kiva antaa kampaajalla vapaat kädet ja oppia jotain uusia kikkoja meikin teossa. Ja muutenkin olis tosi kiva päästä tapaan sut ja anna että voisitte kertoo vähän enemmän bloggailusta ja kaikee kivaa:):) ainii s-posti on s-oile@hotmail.com
 
Ina
14 :<
koska mun hiukset on suoraansanottuna kauheet & vaatteita tarvis lisää, mutten keksi, mitä ostaisin :D (+mullon nälkä !)

inakukka@gmail.com
 
- Sofia Kouvo
- 17
- jouduin kasvattamaan hiuksia musikaalia varten (yleensä olen siis ihan lyhythiuksinen) ja nyt on kauhee kriisi et mitä näille taas tekisin pitkän kampaajatauon jälkeen :)
 
Ääk ajattelin, että uskallankohan osallistua, mutta prkl tottakai ku on tämmönen mahdollisuus!

- Noora
- 19v.
- Tarviin muodon muutoksen, koska olis hyvä välillä kuulla muiden mielipide siitä mitä olis hyvä pukee päälle ja olis ihan unelma päästä meikattavaks ja laitettavaks. Tää on tämmönen juttu mistä voi vaan haaveilla, joten nyt olis mahdollisuus siihen, niin tottakai haluisin tämmösen toiveen toteutuvan. :-) Ja tottakai tarvisin (=haluisin) vähän uusia vaatteita, hehe. Ja teihinkin olis kiva tutustua! :)

norah1991@hotmail.com
 
- nimi : eveliina
- Ikä : 13 (kohta 14 XD)
- Hiukseni ovat hieman kulahtaneet ja juurikasvua näkyilee ei niin mukavasti . tyylini on hieman hukassa ja sitä en osaisi varmaan tästä enää itse mukauttaa oikeaan suuntaan . kasvoissakin löytyy pientä vibaa jota voi muokata :))
 
Hei, oon Elena 21v, kova tahto olisi päästä muuttumisleikkiin!

Sain 2kk:ta sitten lapsen ja entiset vaatteet jotenkin kummassa kutistuneet, vai täytyykö myöntää että oon ehkä muutaman kilon lihonut ;S

Hiukset aina ponnarilla tai sojottaa miten sattuu kun aika ei riitä niitä vänksläämään. Meikkikin yleensä aika natu kun taidot ei riitä nättiä ja näyttävää tekemään varsinkaan omaan naamavärkkiin sopivaksi.

Tarvitsen teidän apuanne, tekemään minusta nätin äidin :)
s-posti: elena_italiana@hotmail.com
 
Anna 18 vuotta.
anna.henttonen@espoo.opit.fi

Olen varsin varma omasta ulkomuodostani ja vaatevalinnoistani, ja olisi just hauskaa päästä näkemään mitä joku muu - eli te - valitsisitte mulle! Ammatilaismeikkiin ja hiustenlaittoon olisi huippua päästä, koska voisin saada vinkkejä miten toteuttaa hius- ja meikkivisioni yo-juhliini keväällä :)

Väsyneen talven jälkeen voin viimein paremmin ja yksinkertaisesti ansaitsen jotain uutta ja hauskaa itselleni. Lisäksi olisi hauskaa päästä tutustumaan teihin kahteen!
 
- Bettina
- 15
Haluisin päästä ensinnäkin muodonmuutokseen koska en yksinkertasesti tiedä mikä mulle sopii. Monta vuotta omaa tyyliä yrittänyt hakea mutta eihän siitä mitään ole tullut!
Hiukset olisi tosi ihana päästä uusimaan, koska mul ei oo ikinä ollu ku tällaset vaaleet puolpitkät.. meikkaustaki olis kiva oppia ja mitkä värit sopis jne :)kummankin teidän blogeista tykkään valtavasti ja teihin ois huippukiva päästä tutustumaan!
 
- Suvi
- öö 20 tai 21.. aaapua en oikeesti muista! noni olen 21, poikaystävä valaisi :D
- Oon ollu samannäkönen(ei uutta hiustyyliä ym) viimeset 3v ja haluan muutosta! ensinnäkin toi uus hiusmalli olis ihana.. jos kerran asiantunteva osais suositella jotai mikä sopisi mun pallopäälle :)
suvi.kinnunen@edu.hel.fi
 
- Ella
- 16
- Ois kiva nähdä mitä saatte aikaa ja nähä uusii tyylei:) khihi toivottavast tajusit
- vamppyyri_buffy@hotmail.com
 
- Taru
- 17
- Koska haluan kokeilla jotain uutta ja jännää!!
- eloise@suomi24.fi
 
Anna, 25v. sorvali(at)msn.com

Minulla on ruma juurikasvu, tylsä leikkaus, en ole mikään hyvä meikkaamaan ja haluaisin kokeilla vaatteissa jotain uutta, mutta en oikein osaa/uskalla. :)
 
Ihan mahtava kisa ja tottakai haluan mukaan!
Olen siis Heidi, juuri lukulomalla oleva abi ja äskettäin täytin 19 vuotta. Olis tottakai mahtavaa päästä stailattavaks, teillä kun on aika erilainen tyyli kun mulla niin lopputulos olis jännä nähdä! Jo pidempään on pyöriny mielessä, että vois tehdä jotain ihan uutta hiuksille, mitään hyvää ideaa ei vaan oo vielä tullu. Oon varma että sieltä löytyis jotain kivoja ja erilaisia ajatuksia.
Olen tosin aika uus lukija sun blogissa, mutta aivan ihastunut sun tyyliin! Yritin tulla ystävänpäivänä moikkaamaan sua Forumiin, mutta poikaystävällä olikin vähän yllärisuunnitelmia ;) Ehdottomasti ois siis kiva stailauksen lisäks tavata sut ja Anna, koska olette saaneet upeilla blogeillanne mut haaveilemaan omankin blogin aloittamista!

sähköposti on siis:
heidelicious@hotmail.fi
 
Niin nimeni on Ada ja olen 17-vuotias. Haluisin muodonmuutokseen noin tuhannesta syystä mut kerron täs nyt relevanteimmat. Ensinnäki koska mun tukka sais olla vähän paremmin tyyliini sopiva. Mul on plondi, suora ja leukaan asti ulottuva kuontalo sekä otsis. Olis kiva saada se vähän rokahtavan rikotuksi tms. tyylikästä. Vaatetyylinikin on siis aik rock-vaikutteinen, vaik lähiaikoina vaatekomerooni on minulle tuntemattomasta syystä souluttautunut vahingossa vaatteita, jotka kuuluisivat pikemminkin isoäitini garderoobiin..... Mul on hirveesti semmosii ihmevillatakkeja, mummokenkiä sekä helminauhoja. Siis olis kiva saada vaatteita jotka on yhtäaikaa klassisen tyylikkäitä ja vähän rokahtavia. Itse asiassa pidän hirveesti Nadjan vaatteista, niin olis ehk mielenkiintoista sullekin oi Nadja, jos yrittäisit stailaa mua niiku aikalailla sunnäköisillä vaatteilla, mut rock-vivahteella. Adjektiivit jotka kuvais vaatteita, joista pidän olis: söpö, rock, grunge, vintage, hassu ja hehehe barokki :D Olis siis jätteroligt jos saisin pirteen, nuorekkaan ja tyylikkään lookin, kun nykyäännäytän huolestuttavasti hiukan 1800-luvun piialta tai vaihtoehtoisesti konservatiiviselta suomenruotsalaiselta snobitädiltä. Ja tietysti musta olis aivan mahtavaa tavata sinut Nadja, sillä oon stalkannu sua ja blogiis vaik kuinka kauan :D Olis kiva saada tietää millanen oot ihkaelävänä ku nyt oon tavannut sut vaa virtuaalimaailman syövereissä. Mä viel luulen et me tultais hyvin juttuun, koska oot ainaki blogis persuteella kiinnostava, avoin ja fiksu. Mäki oon (tai yritän olla) noita sanoja kuvaava persoona :D Sit viel olis tietty kiva saada jotai pakkelivinkkei, ku meikki on yleensä aika tavallinen. Sellasen tumman, dramaattisen silmämeikin kun sais niin AH!


ada.holli@hotmail.com

PS. Olis muuten cool jos voitais käydä kans jollai kirpparilla mut ei oo pakko
 
-Lotta
-20
-Pieni muuttumisleikki tekisi todella terää näin kevään lähestyessä, että voisi itsekkin puhjeta kukkaan samaan aikaan kevään saapuessa. Ja vielä kun noin mukavia tyttöjä saisi seurakseen niin mikäs sen parempaa;>

xenn@hotmail.com
 
Tiina, 19v.

Haluaisin teidän käsittelyynne ihan yksinkertaisesti sen takia, että tyylini junnaa paikoillaan: hiukset aina samalla tavalla, meikki joka päivä sama ja vaatteet menee sitä mekko/pitkä toppi+legginssit+neuletakki -linjaa ihan joka päivä! En vaan itse osaa maustaa pukeutumistani kunnolla, enkä osaa revitellä mitenkään ihmeemmin, ainakaan ilman apua. :)Nostaisi varmasti itsetuntoanikin kun huomaisin, että erikoisemmatkin tai trendikkäämmät vaatteet sopivat minulle. En ole ihan sitä kokoa S/36 niin kuin suurin osa nuorista, joten välillä tuntuu olevan vaikeaa mukautua joihinkin trendeihin. Hiuksiinikin olisi mahtavaa saada jotain uutta, hiukseni ovat olleet samassa mallissa yläasteen kasiluokalta asti. :D
Ihailen sun ja Nadjan tyylejä jo senkin takia, etteivät ne ole ihan massaa, vaan te osaatte oikeasti pukea itsenne yksilöllisesti ja mukavasti, samalla näyttäen muille, että yksilöllisyys on hieno asia ja sitä ei missään nimessä kannata pelätä.
Tällainen muodonmuutosleikki olisi hauska synttärilahjakin minulle, kun täytän 20 parin viikon päästä. (:
 
Mikaela
19vuotta
mikaela.koskela@hotmail.com

Minä ja varsinkin hiukseni tarvitsivat todenteolla muodonmuutosta! Mulla on ollut sivuotsisi vuodesta 2004 ja tummanruskeat tai mustat hiukset. Ei raitoja, ei vaihtelevaa pituutta, ei eri sävyjä, ei mitään. Juuri eilen katselin haikeana kaupassa hiusvärejä ja haaveilin ihanista, hyvä kuntoisista pitkistä vaaleanruskeista hiuksista.

En ole ikinä värjännyt paria raitaa lapsena lukuunottamatta hiuksia kampaajalla ja muutenkin suhtaudun kampaamokäynteihin hieman kyynisesti. Jännittää ja siitä syystä hiukseni saavatkin uuden (tai no saman) mallin vain pari kertaa vuodessa.
Myös oikeat pidennykset klipsien sijaan on ollut haaveena pitkään ja olisi upeaa päästä ammattitaitoisen kampaajan käsittelyyn.

Meikkauksessa olemisestakin mulla on lähinnä huonoja kokemuksia. Nimittäin niinkin tärkeänä päivänä kuin wanhojen tanssit. En tykännyt meikistäni jonka meikkaaja teki (enkä kampauksestani), yhtään. Tästä syystä ei tansseistakaan ole kuin pari kuvaa. Itsetunto oli niin maaassa koko päivän. Olisi ihana päästä kumoamaan nämä kokemukset, varsinkin ennen lähestyviä ylioppilasjuhlia, jolloin ehkä pitäisi uskaltautua "ammattilaisten" käsiin.

Uskon, että Forumin muodonmuutostiimi on niin upea (plus te, jonka jo tiedänkin) ja ammattitaitoinen, jonka vuoksi päivästä tulisi unohtumaton ja saisin ehkä taas luottamusta käydä useammin kampaajan käsittelyssä. Ja ehkä jopa samalla luottokampaajan :-)

Tyylini on hukassa omasta blogista huolimatta ja monet ihanat vaatteet lojuvat inspiraation puutteessa vain vaatekaapissa. Tämä olisi upea mahdollisuus itselle (ja blogini lukijoille) löytää oma tyyli ja keinoja upeaan pukeutumiseen.

Please Forum, Anna ja Nadja, pimp my hair and style!
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
- Nea Seuri
- 13
- Koska mulla on kauhee juurikasvu ja muutenki kamalat hiukset. Ja kaipaisin tyyliammattilaisten vinkkejä ;)
 
Hanna, 21v.
Hiustenkasvatusoperaation myötä tukka on aikamoinen leuhka, joten olis kiva saaha siihen jotain muotoo, vaikka kasvatankin sitä. Meikkiä ei oo kukaan muu ikinä naamaani sutinu, ja itekin oon siinä huono, niin neuvot olis tarpeen.

hanna.ahtonen (ät) helsinki.fi
 
Moi, olen Nea, 17 vuotta mittarissa !

En ole ennen tämmösiin blogin kisoihin osallistunutkaan, mut päätinpä tähän nyt osallistua ku palkintokin on sen verran huisi :D

Eli asiaan.. Mulla ei koskaan ole olleet mitkään parhaat kirjoittajan lahjat mut kokeillaan kiteyttää mun viesti tähän

Eli kampaajaa tänne mun puolelle tarvittais ja nopeesti! Oon yrittänyt värjäillä näitä hiuksia joskus ruskeaan, joskus punaiseen, huonolla menestyksellä. Mulla on todella ohut hius ja muutenkin aika hirveässä kunnossa kaverin kampaajanäytteen jäljiltä. Haluaisin uuden värin ja mallin tähän tukkaan, en oikein osaa tätä mitenkään muotoilla tai laittaa, ainoat hiusjutut mitä käytän on shampoo ja hoitoaine. Ois kiva saada ihan ammattilaisten vinkkejä tähän ongelmaan :)

Meikki on aika iso ongelma myös. Ainoat meikit mitä käytän on meikkivoide+ripsiväri... Oon joskus kajalia tai eyelineriä tunkenu silmiini, tässäkään ei lopputulos ole ollut mikään maailman mahtavin... :D

JA tyyli, tää sun blogis tais olla eka mitä aloin seuraamaan, ja oon siitä lähtien ihannoinut sun tyyliäs ja ois tooooooooooodella upeeta päästä sun stailattavaks ja saada sulta vinkkejä. Mulla ei oikeastaan edes ole mitään tyyliä enkä osaa/uskalla yhdistellä värejä, materiaaleja tai no mitään muutakaan. Perushupparit+farkut alkaa käymään pikkuhiljaan hermoon... Muutenkin ois tosi mahtavaa päästä tutustumaan suhun vielä paremmin!

Sposti only_shadows_dance@hotmail.com
 
-Cessi
-18
-Olis varmaan korkea aika munkin löytää se tyyli itelleni. Käytän enimmäkseen tummia vaatteita ja pelkään että mulle ei sovi värikkäät vaatteet. Haluan siis saada päivitystä, mutta kuitenkin viihtyä vaatteissani :)

cessi_zzz_bastamow@hotmail.com
 
Laura Similä
17
Ilmaseks on kiva saada!
 
-jessi
-20
-ois ihan jees kun pitkään odotettu hiihtolomareissu porukoiden kanssa peruuntuikin yllättäen :( ei ookaan oikeen mitään piristystä tähän lomaan,töitäkään ei oo tippunu tiiviistä 3kk etsimisestä huolimatta, joten shoppailurahaa ei todellakaan ole :--/ ja tota reissua venattiin ne vaivaiset puol vuotta... : C
(janessa1@luukku.com on sähköposti if u guys need it::)
 
ainiin sposti unohtu: mmaaarit(a)gmail.com ps. huomaa (a)->@
 
Mä niin tarvitsisin tätä! Mul loppu juuri työt, joten vapaatakin on, samoin ikää 27. Pitkä avoliitto päättyi vähän aikaa sitten ja tarvitsisin uusia tuulia! Uskoisin et tää antais niin hyvän pohjan uudelle alulle - tahtoisin ulkoisesti muuttua ja arvostaa itseäni enemmän! we can do it!
 
-Sofie
-29
-Oon lykännyt kampaajalle menoa varmaan kuukauden, koska en tiedä mitä tekisin hiuspehkolleni. Siksi joka päivä on ollut bad hair day...
sophie.prettymuch@gmail.com
 
- jemzukka LilChic_@hotmail.com
- 19

Moromoro!
Mun hiukset on hirveen kuivat
ja vaatteet aika nuivat
Hiukset tippuu päästä
tässä kylmässä säässä
Meikkii en osaa laittaa
siihen apu ei haittaa
Muutosta en voi ostaa
koska ei ole rahaa nostaa.
Piristystä tää opiskelija kaipaa, koska himas on vaan lukuaikaa.
Uusi ilme olisi tosi magee ja jees
koska tarviin apuu tähän naamaan vähän ees.
 
- Alisa Knuutinen
- 15
- Koska tykkään vaihtelusta ja se olisi kivaa piristystä harmaaseen arkeen ;-) Tykkään kokeilla uusia asioita
 
-Katja
-29v
-Ensinnäkin olen monet kerrat haaveillut muuttumisleikistä kun telkkarista on tullut jotain sellaisia ohjelmia. Ja aatellut että olispa kiva päästä mukaan sellaiseen. Ja nyt vielä kaipaan kipeästi kampaajan käsittelyä, koska hiukseni ovat aivan ylikasvaneet ja juurikasvukin on kova. Olisi myös kiva saada jonkun toisen ihmisen näkemys tyyliini, koska tuntuu että kaipaisin siihen jotain piristystä.
Ja mikä parasta pääsisi tutustumaan kahteen ihanaan bloggariin.
katja.aaltosetala@gmail.com
 
-Maikki
-16
-Koska kaipaan muutosta ja ois kiva viettää päivä kivojen ihmisten kassa :)
 
-Ida
-17
-Täytän just alle viikon päästä 18 ja mikä olis sen hienompaa ku saada kunno muodonmuutos enne ku täyttää! Oma tukkani ja tyylini kaipaisikin siis jotain uutta tähän vanhaan ja samanajatkuneeseen tyyliin.

gaimaani@hotmail.com
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
- Elina
- 16 v.
- Muodonmuutos olisi oikein kiva pieni piristysruiske elämääni, koska en saa itsestäni hirveän tyylikkään näköistä. Ajanpuute ja matti kukkarossa tilanteet tuottavat arkisin myös ongelmia. Jos saisin meikin ja uuden kampauksen, teidän stailaus olisi takuulla piste I:n päälle!
(elina.silvola@hotmail.com)
 
- Annuliina
- 13, kohta 14
- koska oon aina halunnu muodonmuutokseen ja hiukseni ovat kauheat, niitä ei ole koskaan värjätty ja muodosta en oikeen tykkää. Olisi kiva nähdä miten te pukisitte miut ja näi. Ja sitte ois mukava oppia uusia meikkivinkkejä ym. Ja viel syömää teiän kans, se on kyl noist paras palkinto ! (:

annuliinapulli@gmail.com
 
Mikaela
18v.
Mikaela.j@hotmail.com

RAKASTAN MUOTIA! Unelmani on jo pitkään ollut saada mahdollisuus osallistua johonkin vastaavanlaiseen muutosleikkiin, jossa pääsee muodin ammattilasten hoiviin. Elän tällä hetkellä muutosten aikaa. Lukio loppuu ja elämä alkaa, ja se elämä vaatii uuden lookin! Mukavaahan tässä myös on se että pääsee tutustumaan sinuun ja Annaan paremmin. Tyttöenergiaa naistenpäivänä !
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Moikka o/

Mie olen Satu, 23-vuotias typykkä Helsingistä. Koska haluan ilmaista asiani lyhyesti ja ytimekkäästi (lätisemättä turhia), lainaan jo lukioajoiltani tuttua ja turvallista tekstinjaottelutapaa - toisin sanoen ranskalaisia viivoja :D

Tärkeimmät perusteluni, miksi juuri minä olisin muuttumisleikin tarpeessa:

- Sen lisäksi, että olen jämähtänyt niin ajatusmaailmaltani kuin toimintatavoiltani "kultaisiin" lukioaikoihin, myös pukeutumistyylini on jämähtänyt samalle ajalle. Jalkaan eksyvät päivästä toiseen samat farkut ja yläosaksi kelpuutan minkä tahansa "mukavan ja käytännöllisen" trikoopaidan. Samaa pukeutumiskaavaa on nyt toteutettu "onnistuneesti" 7 ja puoli vuotta.

- Työskentelen asiakaspalvelutyössä, joka edellyttää ainakin jonkinlaista tyylitajua ja värisilmää. Osaankin opastaa muita vallan mainiosti! Mikäli kuitenkin lähden miettimään (ja jalostamaan) omia meikkaus-, kampaus- ja pukeutumistyylejäni, olen täysin kädetön. Mielikuvitukseni loppuu kesken viimeistään siinä vaiheessa, kun pitäisi keksiä jotain vaihtoehtoista päällepantavaa, niiden iänikuisten farkkujen ja trikoopaitojen rinnalle.

- Toisin teille haastetta! Olen veikeä sekoitus mukavuudenhakuista maalaistolloa, asiallista citynaista, intohimoista hevimusiikin suurkuluttajaa ja kauneudenhoitoalan turhamaista estetiikanperäänhaihattelijaa ;) Teillä olisi varmasti tekemistä keksiä sellaisia asuyhdistelmiä, jotka sopisivat yhteen kaikkien näiden "peruspiirteideni" kanssa!

- Ja vielä viimeisimpänä! Minusta olisi niin mukava tavata sinut Nadja kasvotusten :) Vaikka olen asiakaspalvelualalla (ja olen sinutkin nähnyt työpaikallani useampaan otteeseen), olen jänistänyt ja jättänyt juttelematta :D Nyt olisi mahdollisuus turista mukavia, leimautumatta hulluksi blogistalkkeriksi :D

PS: Niin - ja mullakin on kaksi kissaa! Ja kyllä! Tämä on erittäin oleellinen fakta!

Kiitos ja anteeksi :DD

revontultenrepija@hotmail.com
 
Anna-Maija
26v

Tahtoisin muodonmuutoksen, koska ihan oikeilla kampaajilla voisi olla täysin erilainen käsitys siitä miten mun hiukset kannattaa leikata. Nykyisin olen napsinut niitä vain itse omaksi ilokseni. No mut hei se on tosi rentouttavaa ja hauskaa! :D ja haaveena on aina ollut päästä ammattitaitoisiin käsiin laitattaa hiukset ja meikki. Voisi saada hyviä ideoita jatkoon :)
 
- Ninni

- 25

- Haluan siks kun mulla ei ole varaa käydä kampaajalla ja olis hemmottelua

super.ninni@luukku.com

:)
 
Nimi: Emmi

Ikä: 20

s-posti: emmi.korte@luukku.com

Minä tarvitsen ja haluan kovasti muodonmuutoksen sillä olen jämähtänyt tiettyyn tyyliin ja viimeisestä kampaamokäynnistäni on hävyttömän kauan. Lisäksi poikaystäväni on lähdössä matkalle ja olisi kiva yllättää hänet uudella lookilla. ;)
 
Heippa!
- Katja Gortsakova
- 16
- Haluaisin muodonmuutokseen, sillä olen vain totaalisesti kyllästynyt ulkonäkööni ja kaipaan pikasta vaihtelua keväänki kunniaksi!:) Haluaisin saada teiltä rohkaisua uuden hiustyylin kokeiluun, koska siihen ei vain iteltä tarpeeksi voimia riitä!;)

- ekateriina.gortsakova@welho.com
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]