Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kovassa käytössä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kovassa käytössä

are you feeling fashionable?

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

 

kovassa käytössä

Multa on jonkun verran pyydelty mm. lempikosmetiikan, esineiden sekä vaatteiden listausta ja aionki tänään alottaa lemppariasiapostausten sarjan esittelemällä mun tän hetken lempparit tai muuten vaan tällä hetkellä käytössä olevat hius- ja ihonhoitojutut.



Alotetaan Freemaneilla. Mun mielestä on aika söpöä että Eetu on ostanu noista suurimman osan ja käyttääki paria noista lähes yhtä ahkerasti kun minä. Freemanin tuotteet on hinta-laatusuhteeltaan tosi hyviä, ja plussaa tulee ihanien tuoksujen lisäks eläinkokeettomuudesta.
Mun lemppari on toi vadelmakuorintamössö.



Vartaloa ja käsiä rasvaan ikuisuuslempparini Erioilin (jonka korkki on hävinny) lisäks H&M:ltä testiin saadulla eco sertifioidulla body lotionilla. Unohdin kuvasta saman sarjan hand creamin... Tällä hetkellä käytössä on myös suihkusaippua, jonka tuoksu on ihana mut koostumuksessa vois olla parantamisen varaa. Saippua on liian juoksevaa ja koska purkin korkki on alhaalla, valuu sitä suihkusaippuaa korkkiin ja avatessa menee saippuaa hukkaan. Tai sit mä en vaan osaa :D



Kasvot kuorin apteekista ostetulla Neutrogenan Blackhead Eliminating Daily Scrubilla, jonka toimivuudesta en oo ihan satavarma, mut ainaki tää tuoksuu tehokkaalta. Sitäpaitsi on tän käyttö varmaan parempi kun ei mitään.
Vedenpitävän silmämeikin poistan Cliniquen meikinpoistoaineella. Mun on pakko ostaa tää ja myös toi Youth Surge kun nää minitesterit loppuu vaikka Cliniquen hinnat ei ookaan ihan niitä opiskelijaystävällisimpiä.
Nivean Oxygen Power on mun uus kasvojenpesulemppari! Ostin tän pari kuukautta sitten ja tää on ollu tosi riittosaa. Tällä saa tehokkaasti pois myös (vedenpitämättömän) silmämeikin. Ja noi kuplat näyttää kivalta!





Tykkään vaihdella shampoita ja hoitoaineita, mut tällä hetkellä käytän eniten noita blogiristeilyn goodiebagista kuoriutuineita Aussieita. Toi shampoo tuoksuu ihan purkalta!
CHI shampoo ja hoitoaine on tarkotettu tän mun suoristuskäsittelyn hoitoon, mut toi ei tunnu "puhdistavan" tarpeeks, joten käytän yleensä sen tilalta Tigin Control Freakia tai sit sitä Aussieta.



Aussien 3 Minute Miracle tekee hiuksista ihanan sileät ja pehmeät. Suihkun jälkeen laitan hiuksiini CHI silkkitippoja sekä hiuksia suoristettaessa ghd:n lämpösuojaa.



Sain tosiaan tossa hetki sitten ghd:n testikäyttöön ja oon niin rakastunu! Tää ei oo ihan yhtä söpö kun esim. Roosanauhakampanjan ghd, mut toimii vähintään yhtä hyvin.



Suoristuksen jälkeen (pakko myöntää että suoristan hiukset ehkä kerran tai kaksi viikossa) laitan hiuksiini Eetulta "lainattua" Tigin Matte Separation -vahaa, jolla saa hiuksiin kivasti tekstuuria. En tosin suosittele laittamaan tätä otsikseen ellei halua liimalettiefektiä :D
Hiuslakkana käytän Tigin Masterpieceä koska se vaan on parasta.

Löytyykö teiltä samoja lemppareita? Entä onko teillä tiedossa joku maailman paras tuote jota mun pitäis testata? :)

Kommentit:
Noi Tigi vihreät shampoot ja toi lakka mulla on samat, tykkään tuoksusta paljon ja lopputulos on kans tosi hyvä 8-)
 
Tigin Masterpice on vaan parasta - kuten myös GHD ja Aussiet ;) Ja Freemanit kans!
 
Millaset sun hiukset ois jos et suoristais jos saan kysyy :D näyttää hirvee kärsineiltä nyt :/
 
Toi Aussien shampoo tuoksuu oikeesti sairaan hyvälle!
 
Aussien 3 minutes miracle on ihan paras tukkatuote, mitä olen ikinä kokeillut/käyttänyt. Se tekee mun karheista ja pörhöisistä hiuksista huomattavasti sileämmät ja pehmeämmät.

Mulla on myös tuo Tigin vihreä shampoo, mutta en tykkää käyttää sitä. Minusta se ei pese kunnolla ja mulla on aina jotenkin semmonen olo, että se on pelkkää silikonimönjää. Sitä Tigin vihreää hiuksiin jätettävää juttua käytän välillä, se on ihan ok.
 
sara: niinpä! :D

oona: :)

anonyymi: ei mun hiukset niin kärsineet oo, tukka vaan alkaa kihartua ja se saa aikaan kärsineen näkösen efektin. jos esim. kokeilee mun tukkaa, niin se on semmonen pehmeä eikä kuiva ja kärsiny vaikka saattaaki näyttää siltä. mullahan olis oikeesti afro joka ei oo se kaikista helppohoitosin hiustyyppi... täältä löytyy enemmän juttua mun hiushistoriasta :)
 
Tota Freemanin kurkkunaamiota on niin ihana repiä naamalta! :D Musta tuntuu, että se ei varsinaisesti edes vaikuta mitään, mutta sitä on vaan niin kiva käyttää.
 
mistä sun ghd-suoristusrauta on hommattu? :) ja paljonko maksoi?
 
Lorealin ja Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaineet oon todennut parhaiksi! Lähtee tosi hyvin ja ilma mitää kauheeta hankausta. Suosittelen kokeilemaan, melko edullisia ja hinnoiltaan siis opiskelijaystävällisempia kuin tuo cliniquen (jonka olen kyllä myös todennut hyväksi :-D Mutta se ei voita noita kahta!) (-:
 
tiitu: mun mielestä se tigin shampoo taas pesee hyin. mullakin muuten on se tigin hiuksiin jätettävä juttu jota en ookaan muistanu käyttää hetkeen :)

janni: niin tuoksuu! :)

haili: hahah oon täysin samaa mieltä! :D

vv: sain ghd:n testattavaks tuolta ghd:n nettikaupasta, joten en oo maksanu siitä mitään :)

mariia: ooh kiitos vinkistä! :)
 
Nivean kasvomaidolla lähtee vesiliukoinen meikki ihan hulahtamalla! Sekunneissa.
Suosittelen myös testaamaan Nelliinan hehkuttamaa Klippoteket kuivashampoota jos on kiireisiä päiviä. Se on ihan mainiota ja lisäksi antaa voluumia ja tuuheutta hiuksiin rankalla kädellä!
Bed headilla on myös se tuubimainen hopeanvärinen shampoo- ja hoitisspurkki, jossa tekstit pinkillä... Se ON purkkaa ;)
 
Hei! Mistä noita Freemanin tuotteita voi ostaa? :)
 
Ite käytän vedenkestävää ripsiväriä päivittäin kun muut valuu samantien veks, ja poistan sen ihan Pirkan vauvaöljyllä. Poistaessani ihan asianmukaisella putserilla silmiä, niin joudun hankaamaan ihan kamalasti, joka ei silmänympärysiholle hyvää tee - vauvaöljyllä ei tarvitse hangata lainkaan, eikä poistoon tarvita edes vanulappuja. Meikit lähtee ihan uskomattoman helposti veks, ja öljy maksaa vain pari euroa :)
 
oon vähän epäilly noita freemanejä mutta kai noita pitää sit itekki kokeilla jos kertä on hyviä !
 
wow! you have a lot of cream and stuff, i have a few ones... but you have a lot! :o
 
huuuuh..ku paljo kaikkee :)
 
Mä oon monesti miettiny että ostaisin noita freemanin mössöjä, mutta joka kerta jääny ostamatta :D ne näyttää niin söpöiltä kuitenkin, joten voi olla että mäkin kohta omistan pari noita :D
 
Freemanit ainaki samat lempparit ja Bed Headin Control Freakit
 
Eikö sulla oo mitään kasvovettä käytössä? :o Kannattaa ottaa käyttöön saman sarjan kasvovesi ku toi putsari on :)
 
Toimiva tuote on toi neutrogenan mömmö, ainut jolla multa lähti mustapäät pois (luukunottamatta mekaanista puhdistusta..) mutta se vaati useemman vkon päivittäistä käyttöä.. nykyään oon vältellyt käyttämästä päivittäin sillä apteekissa varoitettiin että usein käytettynä se aiheuttaa couperosaa!! Mitä ihmettelen kun tuotten nimi on kuitenkin DAILY scrub...

-
 
Oon ihan in love noihin Aussien tuotteisiin. (--:
 
voitko tehä postauksen sun tän hetken lempparivaatteist?:)
 
tigi kyl maailman paras keksintö ! mut kannattaa kokeilla myös tota tigin superstar ja headshot shampoo hoitoaine juttui ne on ainaki mulla toiminu paremmin ku toi control freak (::
 
Freemanit on parhaita! ;D
 
No kivat sulle kun saat kokeiltavaks ghd:n ! oon kade :D Mutta tosiaan tigin tuotteet on kyllä hyviä ! Kannattaa kanssa kokeilla sellasta nivean straight joku mikälie shampoota, hoitoainetta ja lämpösuojaa ! Pitää munkin kiharat aika hyvin aisoissa ja kun lisää vielä suoristuksen tulee oikein hyvää jälkeä :)
 
freemaneissa on kyl ihanat purkit ja tuoksut! en tiennykään, ettei ne testaa eläimillä tiesin vaan luonnonmukaisista hmmh.. jutskista. toi peel of cucumber mask on sairaan kiva. :D siis ku sen repii ihosta irti. ihan ku lois nahkaa ku paraski matelija.

masterpiece lakka on myös ihana. se tuoksu ja se kun siinä on kiiltoyhdisteet samassa. itelleni tykkään kyllä ehkä vähä kovemman pidon lakoista. esim. tigin hard head on siinä mielessä kivempi, muuut onhan masterpiecen purkkiki ku raketti!

niin ja ghd:n raudat on vaan jotain parhautta. moni on kehunu aussien tuotteita. pitää varmaan ihte etsiä käsiini ja kokeiluun myös.
 
hei! olet vasta 21-vuotias, joten suosittelisin sulle kyllä mieluummin jotain toista kosteusvoidetta kuin youth surgea, joka on ennemminkin 30v+ ja siitä ylöspäin. ei sulla ole vielä käyttöä ryppyvoiteille, kaikenlisäks voi olla liiankin tehokas ja aiheuttaa epäpuhtauksia. :) suosittelisin ennemmin vaikka superdefenseä tai ihan cliniquen perus dramatically different moisturizing lotionia.
 
Tigin kaikki tuotteet tuoksuu niin ihanille, et käytän niitä ihan senkin takia. Toi lakka ei mulla oo ehkä parhaimmalla tavalla pitänyt, mutta tuoksuu tuhatsatamiljoonatsiljoona kertaa paremmalle kuin muut lakat
 
mistä noita CHI:n silkkitippoja saa ? =)
 
Aussiet on maailman parhaimpia kyllä. :) Ja Freemaneja unohtamatta!
 
Erioilin rasva on parasta mitä oon koskaan kokeillut!
 
Tuo Nivean Oxygen Power on ihan parasta ja se kestää ihan uskomattoman kauan!
 
tigin masterpiece on todellakin paras!! tuoksuu nii kivalta :)kaikki aina haistelee mun hiuksia
 
Hei mistä tollasia Freemaneja saa?;o En oo ainakaan huomannu täälläpäin tollasia, mutta uskon että löytyy jostain. Että onko jotain tiettyä kauppaa joka myy noita?
 
mistä tota assieta voi ostaa ? oon miettiny pitkään :D
 
Mä vannon myös Freemanien nimeen, ihana tuoksu ja toimii hyvin! :) Käytän myös samaa GHD:n lämpösuojaa ja se on ollut myös mahtava.
 
Mistä noita Freeman juttuja saa?=)
 
oon lukenu blogias jo hetken mutten ikinä kommentoinu mtn ja nytpä päätin :) sulla on aivan ihana blogi ja tykkään kovasti lueskella sitä. sun tyyli on ihana ja vaikutat muutenkin sellaiselta fiksulta jalat maassa tyypiltä ja blogistas tulee hyvä fiilis :)

-maija-
 
Mulla on joku freemanin vartalovoide ja oon käyttänyt sitä tasan kerran... Laitoin sitä illalla suihkun jälkeen, mutta haju oli niin kamala että rupes oksettamaan enkä saanu nukuttua :D Piti käydä uudelleen suihkussa pesemässä se pois.

Kaupassa se tuoksui vielä aivan hyvälle... :s
 
Tuo bed hairin lakka on ihan paras! Rakastuin heti ekalla suihkaisulla !
 
Tuo bed hairin lakka on ihan paras! Rakastuin heti ekalla suihkaisulla !
 
siis tarkotin bed headin lakkaa :D
 
Tulit mun mieleen kun olin tänään WTC:ssä ! Siellä on nimittäin yhen sellasen pikku koru/sälä kaupan loppuunmyynti -50% ja siel tuntu olevan jonkun verran sellasta sun tyylistä tavaraa :D Hinnat todella alhaisia, 1-5e
 
Moi! Joo apua,mäkin oon hoksannu että toi CHI-shampoo ei oikein puhdista kunnolla.. Vaikka silkkisuoristuksen tekijä eli siis se kampaaja väitti mulle kivenkovaa että ne pesee todella hyvin ja on kaikkein parhaita. Kai ne sit joillakin toimii,mutta itellä ei siis myöskää. :/ Harmi sinänä ku kuitenkin aika hintavat oli se koko setti... Kiva blogi!

ex-käkkäräpää
 
Käytän samaa Nivean kasvonpesu-ainetta, joka on munkin mielestä ihan parasta, ennen joulua ostin ja vieläkin riittää!
 
Eikö noita Freemaneita voi ostaa ihan vaan normikaupoistakin? :--o

Jos haluut sileyttä ja kiiltoa hiusten latvoihin, niin Tigin Rockaholic -sarjan Shine Blaster on kuulemma tosi hyvä (:
 
Mitämitämitä, enkö mä ookkaan ainut joka käyttää Eriolia!? :DD Se on ollu mun lempparirasva jo kymmenisen vuotta :D
 
Tigin tuotteet on vaan parhaita (vaikka hinta ei olekaan niin mukava) ja niiden tuoksu! Mulla on sama hiuslakka :) ja tota samaa Neutrogenan puhdistusmönjää mulla on ollu, mutta en kyllä huomannut että se olis toiminu niinkuin lupasi. pitäisi varmaan kokeilla noita Aussien hiustuotteita kun kaikki kehuvat niitä. :D
 
Mistä noita Freeman-tuotteita voi ostaa? :)
 
iris: mä en oikein osaa käyttää kasvomaitoja. mun mielestä on helpompi pestä naama samalla kun käy suihkussa :)

tanja: ainakin stockalta, sokokselta ja anttilasta :)

hanna: oho! toi kuulostaa kokeilemisen arvoselta :)

petra: ainaki purkit ja tuoksut on söpöjä :D

paula macarena: well i've got some of them for free :D

sirpa: tosiaan osa on blogin kautta saatuja :)

tytti: suosittelen omistamaan :)

julia: :)

enye: ei oo, ku oon senki käytössä niin laiska :D pitäis varmaan silti hankkia semmonen :)

nanna: oho, aika outoa! mä käytän tota pari kertaa viikossa ja ehkä sen takia ei oo tullu mitään kovin näkyviä tuloksia :)

anonyymi: niin meki ollaan eetun kanssa :D

anonyymi: voin! :)

-: kiitos vinkistä :)

sofiia: :)

lotta: mulla on tainnu joskus olla jotain nivean suoristusjuttua, mut en kyllä muista että mitä :D pistetään toi korvantaakse! :)

lotta: joo mäki tykkään sen naamion repimisestä :D
suosittelen kyllä kokeilemaan noita aussieita :)

tarie: hei kiitos paljon vinkeistä :)

justiina: mulla toi lakka toimii hyvin, koska en osaa tehä mitään superkampauksia :D

anonyymi: kampaamoista. googleta vaikka "chi tampere" ja laita tietysti tampereen tilalle se sun kotikaupunki :D noita ei tosin myydä läheskään niin monessa kampaamossa kun esim tigejä :(

noona: niin on :)

veera: munki mielestä :)

superninni: niinpä! :)

empsukka: haha :D

nita: niitä saa ainakin stockmannilta, anttilasta ja sokoksesta :)

anonyymi: en ihan satavarmasti osaa sanoa, mut ainakin kickseistä :)

reetta: se vaikuttaa kyllä tosi hyvältä :)

anonyymi: ainaki anttilasta, stockalta ja sokokselta :)

anonyymi: aww kiitos paljon <3

meeri: oho! mä en oo ite testaillu noita freemanin rasvoja, joten en osaa sanoa mitään tosta hajusta. harmi :/

tcity: :D

anonyymi: oho! koitan muistaa käydä siellä kun sinnepäin eksyn :)

anonyymi: harmi! entä jos peset tyyliin joka toinen kerta chillä ja joka toinen kerta jollain muulla? :D

anonyymi: se on kyllä tosi riittosaa :)

strange: pitää kokeilla! :)

eve: se on niin parasta! :)

violeta: suosittelen kyllä noita aussieita :)

ninnisi: ainaki anttiloista, sokoksista ja stockmanneilta. veikkaan että niitä on muissaki kaupoissa :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]