Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

success!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

success!

are you feeling fashionable?

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

 

success!

Oltiin aamulla Valtterissa myymässä ja voin kertoa, ettei olo ollu kovin virkeä kolmen tunnin yöunien jälkeen. Te olitte ihan hulluja ja rynnitte silleen että pöytälevy irtos niistä jaloista - tosin munhan olis pitäny osata varautua siihen, koska sama kävi edelliselläki kerralla! Meiän pöydän eteen tuli ihan kauhee tungos samalla sekunnilla kun mentiin pöydän luo ja parhaat jutut tais mennä ensimmäisen kymmenen minuutin sisällä lol. Olitte kyllä kivoja (terkkuja niille jotka uskalsi paljastaa lukevansa mun blogia! Mä muuten annoin yhelle moikanneista kissatarran :DD)
Myös mun pikkuveli tyttöystävineen kävi tervehtimässä. Ne toi mulle ihan superihanan yllärin:Kyseessä on söpö Titi Madamin ketturintaneula. Kiitos ihanat ♥

Loppuvaiheessa kun tavaraa oli menny paremmin kun hyvin, me annettiin joidenki ihmisten ottaa meiän pöydästä vaatteita ilmaseks ja loput me (tai siis mun äiti) heitti UFFilaatikkoon. Rahaa tuli enemmän kun odotin, eli reilusti yli kolmesataa! Tein myös pari kivaa löytöä, mut ne on nyt pesukoneessa pyörimässä joten pääsee esittelyyn vasta huomenna..

Lähettiin Valtterista puol yhen aikaan, koska mun piti mennä sieltä suoraan töihin. En olis millään jaksanu mennä vielä sinnekki seisomaan ja myymään vaatteita, mut eihän sunnuntailisistä voinu kieltäytyä ;)

Päivän kirppis- ja työasu oli kuudelta aamulla kauheessa paniikissa valittu ja se näytti tältä:Rusettipanta Seppälä
Asekoru on ite tehty
Bikerliivi Gina Tricot
Tunika Gina Tricot
Wet look leggarit Gina Tricot
Saappaat kirppis

Pahoittelut huonosta kuvasta ja sensuroidusta naamasta, mut Eetu suotu ottamaan musta vaan yheksän kuvaa joista kaks tärähti ja kuudessa näytin siltä kun olisin raskaana. Mulla ei siis ollu muita vaihtoehtoja :D

Vähänkö mua muuten masentaa toi meiän ruma muovimatto ja muutenki tän asunnon ruma sisustus. Olis myös kiva voida kuvata asut ulkona, mut koska meillä ei mee Eetun kanssa aikataulut yksiin (ja sillon kun menee ei tuu heti ensimmäisenä mieleen alkaa kuvaamaan blogijuttuja) ei ankeuskuville voi mitään. Niin ja kesä vois tulla nyt heti!

Kommentit:
kumpa asuisin helsingissä niin oisin voinu tulla nappaan parhaat päältä. Täytyykin sit muuttaa sinne kun saa opiskelut päätökseen.
 
Ota ens kerralla videokamera messiin nii saat K-18-tasoisen äksöngorepätkän kuvattua.. :DD kuullostaa sen verran hurjalta menolta
 
uu täytyy melkein olla vähän kateellinen. itsekin olin tänään valtsussa myymässä kellarikomeroni lähes tyhjäksi, mutta taisi jäädä tulot reilusti alle pariin sataan.. ja ainoaksi omaksi löydöksi jäikin liian iso toppatakki :D tosin syytän sitä, että olin paikalla aika kipeenä ja on paha taipumus myydä heti alkuun alihintaan, vaikka on hyvääkin kamaa.

kävin vilkaisemassa siinä teidän pöydällä, niin ei kyllä kolmea metriä lähemmäs päässyt aamupäivästä.. :)
 
EEEI MISSASIN TON KIRPPIKSEN :--(( toivottavasti meet uudeestaa pian myymää ni sit ens kerral tuun !!
 
se oli siinä ja siinä et siihen teijän pöydille pääsi ees kattomaa mitää ku niin hirveet ryysikset, kaikki töni siinä vaa toisiaan :D onneks sain kuitenki napattua pari kivaa juttua kotiin (:
 
tiedän, että tulevaisuudessa nadjastrange on mun lempivaatekauppa! :D kunhan pääsen tyhjentämään ton kirppiksen joskus 8)
 
heii näin sut valtteris! esittelit just lauralle sitä sun ostamaa farkkumekkoo ja kerroit sille et kuolit :DD nyt vaa odotan kuvaa siit sun päällä, näytti tosi kivalle!! ja sä olit tosi nätti, niinku kaikissa kuvissaki aina :))!
 
Sä sanoit tääl et oot siel kaheksalta. no mä menin vähän ennen kaheksaa ja et ollu siel. sit ootin siin vähän aikaa ja kun et tullu niin menin muualle kiertelee. sit kun tulin uudestaa kattoo niin olit tullu ja kauhee ryysis ja tais mennä kaikki parhaat jutut muille :( nyyh. mut olit tosi nättinä :) en kyl uskaltanu sanoo et luen sun blogii... se jää siis ensi kertaan (jos uskallan tulla enää kun oot myymäs)
 
Muovimattolattiat, tunnen sen tuskan :/ Meillon näet ihan sama tilanne. Risoo välillä niin maan *keleesti, varsinkin kun kaveri juuri asenti ja keulii nyt jatkuvasti asentaneensa laminaattilattian omaan kämppäänsä..
 
Hei miten kirppisvaatteet kannattaisi hinnoitella? Oon menossa itsekin valtterin kirppikselle myymään, ekaa kertaa ja oon ihan pihalla. :D
 
Mietin just aamulla, et jaksaisko lähtee käymää valtsul, mut lämmin peti tais loppujen lopuks viiä voiton. Hitsi
 
Haa, no nyt ymmärrän miks vaikutit jotenkin ankeelta :D. Tollasilla yöunilla onkin varmaan aika kärsimystä olla siellä myymässä...
 
Samanlaiset verhot ku meillä!
 
aattelin et toi vois kiinnostaa-->
http://www.huuto.net/kohteet/harmaa-hattu-gina-tricot-s-m-koko-uusi-/127791196
 
Olis ollu mukava kokea sellanen kaaos, voin vaan kuvitella... :D Mutta kivasti ainakin teit voittoa.
 
kui vanha veljes on? :> laita siitä joku kuva ;)
 
Ostin teijän pöydästä kaikkee ihanaa! Ja varsinkiin yhet ihanat kengät oioi
 
Sunnuntailisät <3 :D

huih, en uskalla kyl mennä kirppareille jos on noin hurjaa! :D
 
Hitto mua kyl nyt ärsyttää: Sillonku ilmotit täällä sen päivämäärän millon oot menos valtteriin, olin ihan innoissani ja päätin, et tollon meen sinne. Pääsisin (toivottavasti) tekemään mahtavia löytöjä + näkemään bloggareita elementissään. Noh, kuinkas kävikään: sairastuin lauantaina enkä sitten päässytkään. Aina ei voi voittaa :/
 
Haha, meillä on samanlaiset verhot olkkarissa :D Ne on vaan niin nätit!
 
Voi vitsi vähä kivasti rahaa :-D Mä kun laitan kirpparille myyntiin oon saanu parhaillaa 175 euroo, et sekin ihan hyvin, mutku sais tollee tuplasti nii pikkasen eri juttu :-D ja aivan sairaan ihana rintaneula !
 
Hehheh porukkaa oli kyl ihan kiitettävästi :-D Monelta muuten olitte siinä myymässä ku mulla kesti aika pitkään löytää se teidän pöytä, ja näytti että olitte vasta purkamassa laukkuja? En muuten viittiny sanoa että luen sun blogia, ens kerralla sitte (:
 
hajosin tolle kirppisryntäykselle ja pöydän hajoomiselle :----D
 
pidätkö kenkii sisällä, vai laitoitko ne jalkaan päivän asu:n takia :D?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]