Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

merenneidon kynnet

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

merenneidon kynnet

are you feeling fashionable?

perjantai 19. helmikuuta 2010

 

merenneidon kynnet

Eetu tuli yövuoronsa jälkeen kotiin ja herätti mut pusuilla ja kynsikehuilla. Olin vähän ihmeissäni jälkimmäisestä, koska yleensä se ei edes huomaa mitään kynsijuttuja ja jos huomaa, ei sillä oo minkäänlaista mielipidettä asiasta. Joskus oon jopa joutunu perustelemaan sille valintojani, mut tällä kertaa sain vastata tosi ylpeenä että mulla on merenneidon kynnet.





Kyseessä on Color Clubin kynsilakka Electro Candy -kokoelmasta ja sävy on Pure Energy 866, joka on luonnossa ehkä ihan vähän vihertävämpi. Miks muuten kaikki sinisen, turkoosin ja vihreän sävyt on alkanu kiinnostamaan mua? Voiko toi mun jadenvihreä tatuointi (joka muuten kuoriutuu ja rasvatut ihoriekaleet näyttää niin ällöttävältä että mun on pakko käyttää pitkähihasia pari päivää) vaikuttaa näin paljon kaikkeen? :D
No kuitenki, sain oman lakkani testikäyttöön. Noita myydään pikagoogletuksen perusteella ainaki Nailfixin nettikaupassa ja vielä alennuksessa!

Olin kuullu paljon kehuja näistä CC:n lakoista ja mulla oli niiden ansiosta odotukset tosi korkeella. Se, että lakkaa tarvitsi kolme kerrosta ennenkun sain tasasen lopputuloksen, ei vakuuttanu mua ihan täysin. Lakka kuitenki kuivu nopeemmin kun mun muut lakat ja näyttää kynsissä niin hyvältä, ettei kolme kertaa lakkaaminen haittaa...

Plää mun pitää valmistautua töihin lähtöön, mut koitan palailla illalla vähän älykkäämmän postauksen merkeissä. Hyvää perjantaita kaikille!

Kommentit:
en ole löytänyt Mavalaa parempaa lakkaa mistään, edes OPI.
 
Meillä oli Wanhat käymässä amiksella ja yhellä tytöllä oli just ton värinen hirmu isolla tyllihelmalla varustettu puku ja se näytti niin söpöltä merenneidolta! :D
 
nanu: munkaan mielestä opin lakat ei oo kovin hyviä..
mavalan lakat on kyllä kivoja, mut niillä ei oo (tai en oo ainakaan nähny) kirkkaita sävyjä joista oon tällä hetkellä innostunu :/

susanna: aww :D
 
Kopion mun eilisen kysymyksen tänne, kun toi arvontaboxi ei ehkä ollut ihan paras paikka kysellä=) Sori, kun tulee toistoa:

"Etkös ostanu joku aika sitten kirpparilta ihanan vilan niittitunikan? Oisko mahdollista nähdä siitä kuva päällä tai kertositko ainakin, onko se tyköistuva vai vai väljä? Kun harkitsen nettikaupasta samanlaisen tilaamista. Kiitti jo etukäteen!"
 
Ihana väri! Näyttää kyllä tosi hyvältä..
 
ite käytän lähinnä China Glazea ja Depende:siä. Seppälän uudet Models Own lakat on ihania ja kirkkaita! Tosin nekin jotenkin levittyy hassusti eli tarttee kaksi kerrosta ainakin, mutta pigmenttiä löytyy! :)
 
Voi tuitui Eetua :) kelpais miullekkin jos joskus poikaystävä huomais mun vaivalla lakatut kynnet :(
 
Tosi kaunis väri! :)
 
ja mä en ole vielä edes tajunnut mistä noita Mavalan lakkoja löytää.
 
Heips! Sulla on tosi kivannäkönen blogi, mielenkiintosta juttua ja kaikkea. Olisin kiinnostunut tietämään, miten olet tehnyt tämän ulkoasun? Otaksun että olet sen itse väsännyt, kun ei tämätapaisia mistään taida löytyä :D Olisiko mahdollista saada ohjeita jossain päivityksessä jonkun vastaavanlaisen ulkoasun muokkaamiseen?

Kiitos ja hyvät viikonloput!
 
missä eetu on töissä :)?
 
ku oothan ginassa töissä? Jos oikeen oon ymmärtäny,nii voisitko tehä postauksen siitä. Millaista siellä on/miten pääsit sinne jne..
Kiitti :)
 
ihanan väristä! :)
 
Löysin just äsken tän sun blogin ja alanpa seurailemaan. :) Vaikuttaa kivalta ja mielenkiintoselta, ja itelleki tuli hyvä mieli kun oot niin piristävä persoona ja kirjotat sillee hyvänmielenolosesti. :D
 
Toi on kyl tosi kivan värinen! =o Mullakin on nyt joku ihmeen sininen/turkoosi kausi menossa :D
 
oi nään kaikkialla noita kivoja turkoosin sävyjä ja ärsyttää niin paljon ku itellä ei oo, pitää varmaan käydä tsekkaa h&m:ltä joku halpis turkoosi kynsilakka, koska mäkin tykkään täl hetkel just tommosista sävyistä :-)
 
aah, ihanan väristä! :>
 
Electro candy ♥ ne värit on niiiin ihania. i'm in love.
 
Mäkin ihmettelin eilen, kun mun mies kehui mun kynsiä. :D Se nimittäin ei ikinä välitä mun kynsilakoista, lähinnä vaan "pilkkaa" mun värivalintoja..

Eilen siis multa sattui löytymään melkein samanväristä lakkaa kynsistä.
 
vautsi, toi lakka näyttää ihanalt sun ihoo vasten :)
 
Hei Nadja! http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_283861_F_1.jpg Mun mielestä noi näyttää ihan sulta!
 
Sää varmaan tietäisit mistä löytäis "tuunailuun" tarkotettuja niittejä? :-D oon ihan käsi näitten juttujen kanssa
 
Ihan mielettömän kiva väri!
 
No ei se turhaan kehunut!! Tosi ihana ja pirteä väri!
~S~
 
Mulla on joku vastaava Lumene Natural Coden kynsilakka. Pullossa se on ihanan värinen mutta kyllä sitä pitää aika monta kerrosta laittaa että näyttää kivalle :/. Joskus pistin mustaa lakkaa sen alle niin näytti ihan ok:lle.
 
osaa ne yllättääkin, eikä turhaan kehuja tullut!!Ihana väri<3
 
anonyymi: se on pepun kohdalta tyköistuva mut mahan kohalta väljä :D koita saada sen päivän asuun tässä lähipäivinä :)

riikka: kiitti :)

sirpa: china glazea en oo kokeillu, mut dependin lakoista tykkään paljon :)
mun mielestä ne model's ownin lakat näyttääki vähän siltä että ne levittyy huonosti :D

jenny: hanki samaa lakkaa niin ehkä se sit huomaa :D

christina: kiitos :)

pearl: mavalan lakkoja saa ainaki stockalta ja sokokselta :)

ninnni: otin bloggerin valmispohjan ja muokkasin sitä aika paljon. katotaan jos saan joskus aikaseks tehtyä postauksen aiheesta :)

anonyymi: yhessä semmosessa työpaikassa :D

em-: pistetään korvan taakse :)

tid: niin on :)

anonyymi: aww kiitti <3

ctrl: :D

iida: hennesillä näytti olevan ihanan värisiä lakkoja :)

sofiia: :)

salli: samoin! :)

anonyymi: eli kaikkien kynsihuomiota miehiltä haluavien kannattaa lakata kynnet turkoosiks :D

anonyymi: kiitti :)

lulu: noi on kyllä tosi kivoja! mulla tosin on jo ankkurikorviksia, joten en tarvitse niitä lisää. kiitos kuitenki vinkistä :)

emmi: halvimmalla pääsee repimällä niitit irti jostain vanhasta niittivyöstä joita löytää kirppareiltakin eurolla tai parilla :)
irtoniittejä saa ostettua mm. goottivaatteita myyvistä kaupoista :)

a: kiitti :)

anonyymi: :)

i'm lacking: mä jotenki kuvittelin että mustaa alle laittamalla tulis liian tummat kynnet. pitääki kokeilla joskus :)

anonyymi: niinpä, kiitos :)
 
"Eetu tuli yövuoronsa jälkeen kotiin ja herätti mut pusuilla ja kynsikehuilla."

aww :>
 
Ei mun mielestä tullut oikeastaan tummat, mutta välillä tulee vähän suttusen näkönen jos se musta näkyy jostain vaikka yrittäis laittaa siististi :D.
 
Oh c'mon, mistä muka tollasia miehiä enää löytyy??? :DDD Epäreilua. No mut joo, tosi suloista. <3 Ihanan väriset kynnet kyl. *--*
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]