Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ikävä!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ikävä!

are you feeling fashionable?

torstai 11. helmikuuta 2010

 

ikävä!

Mulla tuli ihan järjetön ikävä mun rakasta takkia! Kyseessä on siis H&M:n biker -mallinen tekonahkatakki jonka ainakin vanhemmat lukijat taitaa muistaa erittäin hyvin. Mä nimittäin käytin sitä viime keväänä, kesänä ja syksynä lähes aina kun oli mahollista.



















Hassua miten yks viidenkympin tekonahkapala saa mut tunteman näin suurta rakkautta. Taitaa varmaan olla sanomattakin selvää, että odotan keväässä eniten rakkaan takkini käyttämistä!

Kommentit:
AWW. nyt munkin tuli ikävä omaa, sun takkis kanssa identtistä rakkauspakkaustani :-D lähtis nyt äkkiä noi lumet ni sais taas käyttää good old bikerii !
 
sopii sulle niin täydellisesti :---)
 
mistä toi pyörä on ostettu?
 
toi takki on tosi ihana !!(:
 
mullakin on niin ikävä bikertakkikelejä!
 
Mullaki on ikävä mun omaa bikeria. Tulis jo se kevät!! :D
 
Oi vitsi, et sulle sopii toi ruutumekko! Hyvä väri sulle :)
 
ASDF tiedän tunteen, venailen ite että pääsen käyttää kevätkenkiäää ((:
Ehk tästä selviää :D
 
Ikävöin samaa takkia. En siis sun, vaan ihan mun omaani:) Voisi se kevät jo tulla!
 
Mullakin on ikävä kevättä, koska mulla on nyt kaks täydellistä uutta kevättakkia :) toinen on sellanen uudempi h&m:n bikertakki, mutta oon miettiny onko ne olkapäät liian kasaria :-D
 
Voi miten söpö postaus! :)
 
hui kauhee, aattelin jo että tolle sun takilles on tapahtunu jotain kamalaa esim. et on hajonnu, mut ei onneksi :D
 
Oi! Mistä ekan kuvan paita/tunika on? Niitä ei varmaan saa enää mistään? :S
 
itse silittelen ja sovittelen kyseistä takkia lähes päivittäin ja odotan, että se pääsee kevät aurinkoon. En mitenkään jaksa odottaa, kauniiden vaatteiden kuuluu jo näkyä! Paksut takit ja sähköiset hiukset sais jo unohtua.
 
Arvaa paljonko sekosin kun löysin samaisen takin ale-rekistä 15e alkutalvesta? <3
 
ää mäkin tahdon kevään jo tänne:--D
 
voih!
ei ihme että ikävä, niin ihana kun tuo vaan on :-D
 
miks en nää sun bannerii??? :(((
 
täytyy sanoa että sulla on aivan IHANA tyyli! :-) tosi suloinen ja sun omanlainen.
mulla on etsinnässä tollainen saman tyylinen takki. näyttää sopivan lähes kaiken kanssa!
 
OOI miten ihana toi neljännen kuvan asu!
 
toi eka kuva missä oot laivalla, niin silloisen postauksen aikana tutustuin sun blogiin:-) alku näytti tosi lupaavalta ja tässä sitä vielä ollaan(-:
 
Sun päällä toi näyttää mielettömän hyvältä! Pukeudut ihanan värikkäästi ja yhdistät kivasti nuo värit toisiinsa. :) Kiitos Nadja, oot yks mun suosikki pukeutujista! <3
 
mulla on vähän sama juttu :D mun oma (teko)nahkatakki on tosi lähellä sydäntä ja koko aika odottelen että milloin sitä vois alkaa käyttään :D
 
Onko toi takki pysyny hyvässä kuosissa, ottaen huomioon et se on H&M:n ? Vai ootko varjellu sitä niin ettei siihen ole tullut mitään kolhuja?
 
täähän näyttää sopivan (melkeen) kaiken kanssa! :D
 
Oi,neljännen kuvan asu on aivan ihana ! :>
 
Ei apua miten ihania kuvia :D
Voisitko joskus kuvitella tekeväs postauksen värien yhdistelemisestä asuissa: Mitkä värit keskenään on sun mielestä ehdoton ei ja mitkä mielyttää omaa silmääs? Oon jo muutamalle muullekki bloggarille ehdottanu tätä samaa, ois nimittäin kiva lukee erilaisista mieltymyksistä :)
 
voi sinä olet ihana tyttö! ja näytät hyvältä toi takki päällä, käy sulle tosi hienosti :) varsinki toi kuva, missä sulla on se ihana mekko ja rusetti jotka on samanlaiset ja ne vaaleanpunaiset kengät, niin supersöpö kuva et katoin sitä muutaman minuutin sillee awwws ;> rakastan sun blogia! tää taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin, vaikka oon jo aika kauan lukenu tätä. mut nyt aattelin että kun kerran luen ja tykkään tästä blogista, on mun velvollisuuteni kommentoida ;DD jatka samaan malliin, oot mahtava!
 
kkiira: niinpä!! :)

viivi: kiitos <3

anonyymi: se mun pinkki pyörä on ostettu netanttilasta :)

ella: kiitti :)

oili: kiva tietää etten oo ainoa! :P

lotta: jep! :)

riksuii: kiitos paljon! se on yks mun lempparimekoista (toinen lemppari on samanlainen, mut turkoosiruudullinen :D)

tepe: toivotaan että selvitään :D

jenna: niin vois! :)

anonyymi: minkälaiset ne olkapäät sitten on? mulla ei oo mitään havaintoa tosta uudemman mallisesta bikeristä :D

anonyymi: kiitti :)

julia: hahah ei onneks! :)

mii: se on ostettu carlingsista kesällä 2008, joten niitä tuskin löytyy enää mistään :/

elina: oon niin samaa mieltä sun kanssa! tosin mä rakastan talvitakkiani lähes yhtä paljon kun tota bikeria, joten siinä mielessä mua ei nää kylmemmät ilmat harmita niin paljoa :)

anonyymi: oho! vähänkö mäki olisin seonnu :D

nilkutin: :D

natinati: :)

anonyymi: en tiedä. kokeilitko päivittää sivua?

anonyymi: kiitos ihana <3

minde: kiitti :)

anonyymi: tosi kiva ku oot tykänny :)

heda: aww kiitos itelles ihanasta kommentista <3

gemma: toivotaan että pian! :)

anonyymi: en oo kohdellu takkia mitenkään erityisen hellästi ja silti takki on ihan uudenverosessa kunnossa. on siis ainaki mun omassa käytössä ollu laadukas ostopaikastaan huolimatta :)

sara: niin sopii :)

emmi: kiitos :)

julia: kiitos tosi hyvästä postausehdotuksesta! otin sen ylös ja koitan muistaa toteuttaa tässä joskus :P

anonyymi: miljoonat kiitokset superihanasta kommentista! toivottavasti tää kommenttineitsyyden menettäminen saa sut kommentoimaan useemminki :)
tosi kiva ku tykkäilet mun blogista <3
pus
 
On kivaa rakastaa niin syvästi jotain vaatetta, että sit on ihan into piukeena päästä käyttään sitä ^^
 
Yy epäreiluan kun muut voi fiilistellä tommosil ihanuus takeil. Ite en oo vielä löytäny semmosta just täydellistä biker takkii :)
 
Minkä kokonen sulla on toi?
 
iiih rakastan noita kuvia, oot niin sulonen ♥♥♥ miksen mäkin vois olla : ((
 
tiedän tunteen <3___<3 odotan niin kevättä että pääsee taas käyttämään kaikkia ihania vaatteita :---)!
 
Ihania ja kesäisiä kuvia. No ei onneksi nyt enää mene järkyttävän kauan että saat taas pitää takkia :)
 
oh ja ah. itsekin rakastunut biker-mallisiin takkeihin. Itselläni on gina tricotin farkkumalli ja kovasti siitä pidän. Nahkamalli on ollut etsinässä viime syksystä, mutta ilmeisesti aivan väärissä kaupoissa olen käynyt kun niitä ei ole löytynyt. Olisiko sinulla vinkkejä mistä takin löytäisi tai oletko itse nähnyt jossain tässä lähiaikoina? :)
KIITOS ihanasta blogista! oma blogi on ollut harkinnan alla jo kauan, ehkä jo tänä keväänä se ilmestyykin <:
 
onkohan toi samanlainen suunnilleen mikä on esim. h&m:n nettikaupassakin tällä hetkellä myynnissä? oon miettinyt sen tilaamista ja en huomaa kauheasti eroja tohon sun takkiin verrattuna, joten taidan tilata! näyttää hyvälle :)
 
Tuohon H&M:n uudempaan bikermalliseen takkiin vielä :-D Ne olkapäät on sellaset vähän korostetut, en tiiä mikä se oikee sana on sille :D Nomutta ei kai ne nii pahat oo ;D
 
on toi takki kyl melko herkku :-) en kyl tiedä miltä näyttäis mun päällä, varmaan kauheelta ;DD mäki odotan kevättä, sillon voi pukeutuu paljon omaperäsemmin!
 
Lindexille on tullu tosi paljon ton tyyppisiä! ;) ainakin forumissa on!
 
On se ihanaa kun on ihmisillä takkeja ja vaatteita ikävä :O
 
Takkikin on siis ihan kiva mutta toi kuvasarjka tollasenaan on just magee!!!! :)
 
Itsellä on vielä etsinnän alla bikertakki <3. Mutta luulisi tuollaisen helposti löytävän, H&M:ltä olen paria yksilöä katsellut :3.
Pieni kevätikävähän tuo pukkaa, mutta vielä enemmän KESÄikävä :'(! Haluan päästä käyttämään punaisia ballerinojani <3 ^^
 
Hei, mua on nyt kauan jo vaivannu ku lueskelin sun aiempia posteja, ja joskus vuonna nakki olit käyttäny sellasta nukanpoistajakonetta vaatteisiis, niin mistäköhän päin ostit sellasen ja mitä se mahto maksaa?

Ite oon kans ettiny samantyyppistä, mutta en oikeen tiiä minkä viittis ostaa ku kotona on sellanen kämänen nukanpoistaja joka ei oikeen tee mitään :D
 
Nöyh, en ikinä saanut ostettua _tuota_ bikermallista :( Ostin lastenpuolelta liian ison... Joten käyttökertoja tullut pyöreät 0. (Hyvä tapa tuhlata 35?e :D:D)
 
Aivan ihana takki :)
 
nyyh luulin jo et tolle takille ois käyny jotain, ku alus luki et sul on sitä ikävä :'(
 
Kysymys!

Miten paljon sulla oikeen menee rahaa vaatteisiin? en oo varmaan kahta kertaa nähny sulla samaa vaatetta! eikö ole jo vähän liikaa? :o

kummastunut.
 
Ihan sairaan siisti toi sun ruutumekkoasu! Mistä oot ostanu ton asun osat? =)
 
Ratkaisu ikävään: pidän samaa takkia sisällä mekon päällä jakkuna! (lämmittää villakangastakian alla)
 
allo nadja! en oo kommentoinu aikasemmin vaikka oonki seuraillu sun kirjottelua jo jonkin aikaa. mutta aattelin vaan kertoa että oot ihan älyttömän kuuma tossa laivakuvassa. sizzling! ja sama toi liila-arskakuva rappusilta. OH MY!
 
ostin omani aikoinaan muutama viikko ennen sua, haaveltuani vastaavasta noin vuoden päivät. bongasin kyseisen takin alun perin kaverini päältä ja siitähän lähtikin uskomattoman armoton metsästys, kunnes lopulta sain bikerin käsiini. RAKASTIN sitä. rakastin, jumaloin ja palvoin.
ja nyt yhtäkkiä se näyttää silmissäni sieluttomalta ja muoviselta, *kyynel*.
 
nadja mun on pakko sanoo että toi timanttitatuointi on aivan mahtava, ja noi vähän vanhemmat kuvat mitä laitoit tähä postauksee, on niiiin ihania ! miten sulla voi olla noin tajuttoman ihana tyyli ! i can't wait että kevät/kesä tulee että saa nähdä noita ihania asukokonaisuuksia !
jatka samaan malliin ! (:
 
oot niin söpö :')
 
i ♥ your clothes
vitsi hieman hieno takki! pitäis varmaa hankkia itellekki joku yhtä kaikenkanssasopiva takki !:))))
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]