Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

iik!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

iik!

are you feeling fashionable?

maanantai 8. helmikuuta 2010

 

iik!

Oon nyt kuukauden ajan blogannu indiedaysillä eikä tää tunnu ihan mun jutulta. En halua kuulua "blogien kermaan" tai siihen rajattuun "sisäpiiriin", vaan haluan olla Nadja. Haluan blogata bloggerissa, askarrella, kirppistellä, mummoilla ja pullailla. Eihän indiedays rajota muuta kun bloggerointia, mut tää juttu ei vaan toimi. Ja nyt olis aika paljastaa se toinen jännä blogimuutos, eli:
Meikä lähtee indiedaysistä!
Ilmotin joku aika sitten haluavani lähteä ja sovittiin indiedaysin tyyppien kanssa yhteistyön päättämisestä. Muutan siis takasin bloggeriin hyvillä mielin eikä mulla oo mitään indiedaysillä bloggaavia tai työskenteleviä vastaan, ja tunne on molemminpuolinen. Oli kiva olla mukana ihan uudenlaisen verkkomedian luomisessa, harmi vaan että homma ei mun osalta toiminu.
Kiitokset ja hyvät jatkot kaikille indieläisille, toivon että nähään vielä joskus! Jossei muuten niin sitten indiedaysin 1v-bileissä vai mitä? ;)

Blogin siirto tapahtuu tällä viikolla, joten älkää ihmetelkö blogihiljaisuutta, käyttökatkoksia tai yleistä hitautta. Koitan vielä päästä ilmottelemaan ennenkun blogin siirto alkaa..

Kommentit:
Eihän tämä mikään huonu juttu ole, on se ihan kivaa jos nadja haluaa olla bloggerinadja eikä indiedaysnadja (:
 
Toi sun perustelu oli niin hyvä, että oon melkein lähdön kannalla :D

Mutta oikeestihan ei ainakaan mun blogien lukemiseen oo Indiedays vaikuttanut. Kivasti osotteet vaihtuu blogilistalla eikä tartte itte tehdä mitään. :)
 
Siis mitä helvettiä, kolmas blogi tähän mennessä (tänään) joka on päättänyt häipyä indiedaysiltä? Sattumaa? Ei siinä mitään, mulle on oikeastaan ihan sama bloggeri/indiedays, kunhan ihmettelen :).
 
miksi lähdet indiedaysiltä?
 
kaikki kyllä hoituu yllättävän helposti :)
 
me kaikki ollaan päätetty häipyä indiedaysiltä jo ajat sitten ja tänään on se päivä jollon voidaan kertoa teille lukijoille asiasta :)
 
johtunee forum-yhteistyöstä? kumpi taho kielsi yhteistyön molempien kanssa?
 
No teitähän nyt lähtee sieltä kun sieniä sateella ;D Mua ei haittaa ollenkaan kun ei se blogin sisältöön enemmikseen vaikuta! Hyvä että teet niinkun ittestäs parhaalta tuntuu! :)
 
siis eihän indiedays ehtiny olla pystyssäkään ku jonku kuukauden? aika yllättävää että noin moni bloggari tajus heti (siis jos ajat sitten jo päätitte erota) et ei tää ookaan oma juttu. aika hankala uskoo ettei tää ollu sovittu homma jo alusta asti, indie sai mainosta ja bloggarit rahaa. miten vaan, sitä ei kyllä kukaan varmaan usko et tää homma meni niin ku kaikki nyt väittää :) sama se sinänsä, jotenki vaan ärsyttää miten tyhminä lukijoita pidetäänkään!
 
Kunhan vaan jatkat blogin kirjottamista, niin ei mitään hätää!;)
 
sen pitäis selvitä tosta tekstistä; tää ei vaan oo mun juttu.
luottamuksellisen sopimuksen takia en voi paljastaa enempää, eikä se lähdön syy muutenkaan oo se pääasia, vaan se, että teen niin mikä musta tuntuu parhaalta ja toivoisin että ymmärrätte sen ilman sen kummempia selittelyjä :)
 
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oot ihana pulla :)

tykkään meinaan enemmän sun bloggerin ulkoasusta ja muutenkin jeejejeje :-)
 
Tuossa tuo Anonymous puhui ihan fiksuja.. Nyt alko ihan mietityttään. Tosin mitäpä väliä sillä, vaikka koko juttu oliskin ollut pelkkä mainoskikka. Pidän blogistasi, sama se, missä sitä pidät. :) Keitä muita indiedaysistä lähtee?
 
niinpä :)
 
kumpikaan taho ei kieltäny yhteistyötä toisen kanssa. tää on ihan mun oma päätös :)
 
hyvä juttu :)
 
OMFG! foliohatut esiin! kyseessä on salaliitto!!!!!1
 
jeeee! ite oot ihana! :)
 
Hyvät perustelut ja miksi sitä väkisin tekemään yhteistyötä jos ei maistu. Täytyy kyllä myöntää, että on vaan positiivista kun vaihdat takaisin BloggeriNadjaksi. :)
 
kyseessä ei ollu mainoskikka, vaan oltiin ihan tosissamme bloggaamassa indiedaysilla. kaikki ei vaan aina mee niinku on suunniteltu.. :)
 
Tervetuloa (vai tervemenoa? :D) takaisin bloggeriin! Blogisi on suosikkejani, ihan missä tahansa se sijaitseekaan. Kunhan vain jatkat kirjoittamista niin kaikki on mainiosti. <3
 
Minulle on ihan sama kummasta luen postauksia. Mutta alkaa kyllä hiljalleen epäilyttämään tämä Indiedays ja Forum juttu. Vaikka asia ei minulle kuulukkaan, niin päähän nyt vain sattuu pälkähtämään ajatuksia toisen yhteistyötahon sopimusehdoista, jotka "pakottavat" luopumaan toisesta yhteistyötahosta. No samapa tuo! Eikä nuo asiat millään tavoin ratkaise sitä jaksaako blogia seurata vai ei. Ja jos jonkun kohdalla ratkaisee niin ei taida silloin bloggaajan jutut oikesti kiinnosta.

Postauksen sisältö ja kirjoittaja ratkaisee lukeeko juttuja vai ei. Ja sinun juttujasi jaksaa seurata vaikka maan ääriin :) Ja niin taidan tehdäkkin :)
 
Welcome back 2 blogger :) Musta oli siistiä silloin kun saitte tämmösen mahdollisuuden, mutta toki hommassa (tai ainakin mielikuvassa blogaamisesta) on aina enemmän persoonallisuutta kun pysyy omillaan. Kyllähän ne yhteistyökumppanit saa äänensä kuuluviin bloggerissakin.
 
e vitsi oltii teidän pöydällä 11 aikaa olin viel mainostanut kaverille et siel on vaik mitä,mut kaikki menny jo ainoat mitkä jäi vaivaa oli viinipunaset korkkarit=)
 
kiitti <3
 
kiva kuulla että oot sitä mieltä :)
 
kyse ei ollu siitä että toinen tahoista olis kieltäny tekemästä yhteistyötä toisen kanssa, vaan siitä että mä täysin vapaaehtosesti halusin lähteä indiedaysiltä.

ps. kiva kuulla että jaksat lukea blogia jatkossankin :)
 
Aiotko ottaa mainokia bloggeriin?
 
oon täysin samaa mieltä :)
 
olitte ihan liian myöhässä! kaikki parhaat oli menny jo ennen yheksää :/
laura muuten anto ne viininpunaset korkkarit ilmaseks jollekki tytölle :D
 
JEEEEEE
 
tällä hetkellä ei oo suunnitteilla mainosten ottamista, koska mulle bloggaamisessa ei oo tärkeintä se raha.
jos kuitenki päädyn niitä ottamaan, on ne sellasia joiden takana oon valmis seisomaan. blogiin ei siis oo tulossa penispumppumainoksia, vaan jos/kun niitä tulee, ne on ihan mun itse valitsemia :)
 
hahah, hassu nadja !x)<3
 
Pakko kysästä että saitko silti jotain korvauksia indiedaysissä olemisesta? Siis kun eikös teidän kuulunut saada jotain rahallista korvausta teksteistännee.. Onko sulla lupa kertoa että millasista summista puhuttiin`:)
 
jeeeee! ihan samahan se on mitä kautta tätä blogia lukee, kuhan se on olemassa!:-D ja ihana saada taas uusi ulkoasu(jos se siis muuttuu:D?)
Welcome ''back'' pulla-nadjasemme!<3
 
HAHHAHHAAA :D
Oon ylpee susta, pitääkin tehä niinkun itestä parhaalta tuntuu. Ehdottomasti.
PS. Joko tatska-aika varattu? ..ite meen maaliskuussa hakkauttaan pääskyt rintaan :)
 
Heihei foliohattuilijat, tsekatkaa vähän tilannetta, tästä hommasta lähti nyt muitakin kuin vaan Forum-bloggaajia :P

Jos homma tuntui sinusta Nadja huonolta, niin totta ihmeessä silloin on ihan oikein lähteä, tehdä niinkuin oma pää sanoo! :) Mua kiinnostais uteliaana hirveesti et mikä tässä jutussa on tarkemmin ottaen mättänyt, mutta sitä ei nyt sitten ehkä koskaan saa tietää... ;o
 
Nadja sun blogi ei kuulu blogien kermaan, tää on joku blogien kakun koriste! :--) Sama se missä ja mitä bloggaat, ei tätä blogia voi ku rakastaa. :--D
 
Hyvä, että tahot pullailla vielä jatkossakin. :'D En tiedä miks mut tipahdin nauramaan tolle pullailulle...
 
Ihanaa! : ) Ite olen jotenkin vierastanu alusta asti tota Indiedays:iä, koska pidin Bloggeria paljon kotoisampana ja jotenkin helpommin lähestyttävältä. Hyvä päätös! : )
 
hyvä päätös:)
 
On vaan niin ihanaa et palaat takasin bloggeriin, koska musta kaikki sun blogissa oli parempaa bloggerissa. Tosin sisältö ei vaihdossa muuttunut joten se oli aina hyvää. <3
 
Ketkä muut on sitten lähteny indiedaysistä myös? :O
 
HYVÄ JUTTU! ja tärkeä kommentti tää.
 
lol mitä sähläystä
 
tykkäsinkin enemmän tosta sun bloggerista :)
 
kannatan, en ole oikein tykännyt tästä indiedaysistä.
 
hyvä!! tää onki ainut indiedays-blogi jota seuraan, koska tuntuu että muuten ne kaikki blogit on olleet liian samanlaisia mun makuun. ihanaa <3 :)
 
En mainosta et indiedays ois huono juttu, mut tykkäsin enemmän sun blogger blogista <3 onnea jatkoon (:
 
mahtavaa et muutat takas bloggerii (: blogger on paljo käyttäjäystävällisempi ja blogin ulkoasu oli siel paljon kivempi (isompi banneri jne) :D
 
Kiva kun siirryt takaisin, kannatan aina omilla jaloilla seisomista, vaikka blogiasi lukisinkin sijainnista riippumatta :)
Hyvää kevättä!!
 
Just niin!! <3 :)
 
Sun blogis on hyvä missä osoitteessa tahansa, Nadjamme ihanainen, onneksi! ;D :))
 
Onneksi vaihdat :) En tykännyt ollenkaan tästä Indiedaysin ulkoasusta, koska kaikki blogit näytti samalta. Ootko miettinyt että ostaisit oman domainin ja webhotellin ja perustaisit Wordpress-blogin sinne? Se on helppoa, jopa minä osasin :D Ja tästä indiedayssin kautta on varmaan tullut vähän huono kuva wordpressistä mutta oikeasti se on ihan mielettömän monipuolinen ja omasta mielestäni tosi hyvä :)
 
Hieno juttu kun päätit pitää pääsi tässä asiassa! Tää ulkoasu on kyllä mun mielestä vanhaa kivempi, pidätkö tämän silti? :)
 
Hyvä ku lähit! Tää id on ollu mulla vaa hitaampi ja noi mainokset on häirinny ku ne ei oo sopinu sävy-sävyy ulkoasun kaa :D
 
JEEEE
 
Lopetin blogisi lukemisen kun siirryit tänne indiedaysiin, koska indiedays oli vaan suoraan sanottu huono, mutta jee nyt alan taas lukemaan sun blogia. Hyvä päätös Nadja!!
 
mä ainakin tuen sun päätöstä täysin ja jatkan ehdottomasti tän blogin lukemista :) oot ihana!
 
Sulleki laitan samaa kuin Annalle, oon ilonen että vaihdat takasin bloggeriin! :)
Niinjoo, noi sun perustelut on kyllä hyvät. Ja oikeastaan, mielestäni ei aina edes tarvitse perustella mitä tekee, jos ei itse halua :) pääasia että itselle asia sopii!
 
Go Nadja Go! Itekin tykkäsin ennemmän bloggerista ja hienoo et uskaltaudut irtautumaan indidayssista:)! Mua ei muutenkaan oikeen napannu tää koko indiedaystouhu.
 
JEE pullamummo on parempi ku indiedays! oot ihana.
 
jee!kaikki lähtee indiedays-jutusta, hyvä vaan :D!
 
Mut oli Indiedaysissä käväisemisessä hyväkin puoli; löysin sun blogin! :) Eli tervetuloa takas bloggeriin, aion pysyä lukijana jatkossakin. Ja tottakai pitää tehdä niinkuin itsestä tuntuu, bloggaaminenhan on nautinto eikä velvollisuus. :)
 
Jee ! Tai siis ei indiedaysissä mitään vikaa oo, mut jotenki kivempi et sulla on ihan oma blogi, joka ei oo osa jotai isompaa juttua tai siis sillai :---D No mutta joo, oot ihana kuitenki varmaan joka tapauksessa olipa osote mikä tahansa :3
 
Ihanaa et vaihat takasin, tykkäsin paljo enemmän sun blogist ku olit viel bloggerin puolel :)! Ei oo jotenki ollu sama Nadja täällä :D
 
sinä, arez, mungolife ja more to love lähdette kaikki? oisitte nyt alun alkaen pysytelleet bloggerissa:-)
 
Henkilökohtaisesti pidän blogien "yhteenmuuttamista" hyvänä. Luulenpa, että osaltani Mungon, Arezin, More to loven ja sinun blogisi seuraaminen jää pois, koska koen Indiedaysiin tulemisen helpoksi ja näppäräksi ja löydän kaikki lempparini samasta paikasta.

Toisaalta tämä voi olla myös Indiedaysille hyväksi. Pois lähtee hyvin samantyyppisiä blogeja, ja jäljelle jäävät kirjoittajat, jotka mielestäni suhtautuvat muotiin ja bloggaamiseen astetta vakavammin (niin kuin pitäisikin, kun heille siitä maksetaan).

Pidin kuitenkin blogistasi ja tyylistäsi, vaikkei se inspiroinutkaan omaa pukeutumistani. Ehkä sellainen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, jos tykkää seurata jonkun blogia muista syistä.
 
ihanaaihanaa!!! mulle on nimittäin muutamana päivänä tullu kauhia ikävä sun bloggeri-päiviä! eihän se sisältö muuttunu indiedaysin myötä, mut bloggeri ulkoasu oli jotenki "freesimpi" ja miellyttävämpi omaan silmään :))) Oon siis 100% päätökses kannalla! GO NADJA
 
ihanaa kultapulla! tämä on oikea onnen päivä! tiesin että oot pohjimmiltas hyvinkin jalat maassa tyyppiä. ja vaikka väitetään että "blaa blaa blaa blogi pysyy samanlaisena eikä mikää muutu jadi jadi jaa" niin kyllähän se muuttuu. KAIKKI indiedays-blogit on hirveää promoamista, shampanjan litkimistä risteilyillä ja goodiebagejen esittelyä. ei puhettakaan söpöistä jutuista kuten askartelusta ja semmoisesta. kaikki on niin hienoa ja kansainvälistä ja wou.
olen ylpeä sinusta <3

ps. indiedays-nimi on aika harhaanjohtava kyllä. indiehän tarkoittaa itsenäistä eikä tämä touhu oo sellaista ollenkaan. ehkä bloggerissa nadja saa olla nadja :-)
 
loistavaa!!! :------)
 
Jibii!
Laittelinkin jo MTL:n tytöille, että Indiedaysissä sinällään ei mitään vikaa ollut, mut vähän kyllä tuntu et persoonat alko hukkumaan ulkonäön samankaltaisuuksien kanssa. Enkä siis tarkoita tällä sun tekstejä, niissä se persoonallisuus säily ihan ennallaan! (:
Eristä lainatakseni, ihan vitun jepa!
 
Oikeestaan ihan hyvä et lähdet Indiedaysistä, koska sun persoona hukku melko paljo tän koko brändin alle ja muutenkin sun blogissa ei ollu enää sitä samaa hohtoa mikä siinä ennen oli. sama on kyl käyny kaikille muille bloggaajille. hyvä päätös :)
 
Niinno jos jonkun persoona voi johonkin blogiyhteisöön hukkua niin... harmillista.

Mutta Nadja tietty sulla on selkee oma tyylis, ja jos se ei mielestäsi Indiedayssille istu niin hyvä sitten, jatka samaa rataa bloggerin parissa :) Tottahan Indiedayssin muodostaa tietyn tyyliset blogit, vaikka sana niissä onkin vapaa.
 
Oma mielipiteeni on, että ei näitä blogeja pitävien ihmisten persoona mihinkään hukkumassa ole Indiedayssin takia. Jos ei "erotu joukosta" niin sitä voi sitten miettiä mistä se voisi johtua. Itse luonnehtisin tämän blogiyhteisön lähinnä tuovan yhteisöllisyyden tunnetta, jos jotain, ja lisää postauksia luonnonkosmetiikkabrändien pedikyyribrunsseilta.
 
olen niin samaa mieltä muiden tähän postaukseen kommentoiden kanssa, eli JEE hyvä nadja! :D ihanaa ihanaa ihanaa, että palaat bloggerin pariin, jostain ihan käsittämättömästä syystä vain tykkäsin blogistasi enemmän niinä aikoina! :))
 
Harmi homma, ettet tuntennut indiedaysiä omaksi, mutta rohkea ja fiksu veto vetäytyä jos homma ei oo just sua varten. Meiksi ainakin jatkaa lukemistasi riippumatta siitä missä sä bloggaat. :)
 
Selvennätkö vielä vähän kun mä en nyt oikeasti ihan ymmärtänyt MIKSI lähdet Indiedaysiltä?
 
ne ainoat indiedaysin blogit joita olen jaksanut seurata löytyvät tästä lähteneiden joukosta. itse luulisin sen johtuvan siitä, että vaikka esim. tyyli/muotiasioissa linjat eivät aina natsaa, ovat näistä blogeista välittyvät persoonat sitäkin kiinnostavampia.

indiedays tuntui alusta asti rasittavalta lisältä tähän nykypäivän hapatukseen, jossa kaiken ja kaikkien päämääränä on maksimoida KUULUISUUS ja mammona. en väitä, että indiedaysin tavoitteena olisi ollut tämä, mutta huonosti onnistuneena sellaiselta portaali vaikuttaa.

jos nyt verrannollisesti haluaa yrittää ymmärtää tätä mahdollista 'persoonan hukkumista', voi miettiä esimerkiksi indiedaysin julkaisubileitä. mielummin minä lukisin erilaisia tarinoita bileistä, joissa bloggaajilla on ollut oikeasti hauskaa ja omia oikeita ihmisiä ympärillä. bileet, joiden ainoa tarkoitus tuntui olleen kerätä suomen näennäinen muotikerma saman katon alle, eivät täytä näitä kriteerejä. huoh.

tää homma herättää ymmärrettävästi polemiikkia, koska niin iso innostus katosi sen sileän tien. mutta indiedays nyt tosiaan tuntuu olevan vain sarja sitä jatkumoa, joka lanseerataan hirveällä tohinalla ja hienolta kuulostavin ideoin mutta toteutetaan kehnommin kuin osanottajat olisivat ehkä odottaneet.
 
ts. nadja tuntuu bloggaavan siksi, että pitää siitä, ei siksi että saisi olla osa joitan 'suurempaa'.
 
En nyt jaksa kaikille indiedaysista lähtijöille samaa viestiä laittaa, mutta ilmoitappa heille samat terkut eteenpäin kun näet :)

Eli isot onnittelut päätöksestä! Indiedaysista en löytänyt mitään muuta hyvää, kuin että pääsin kätevästi yhden linkin kautta moniin suosikkiblogeihini. Samaa kuitenkin ajaa suosikkilistoilla olevat linkit, joten harmitus ei kovin suuri ole :D
Mua on ärsyttänyt tää indiedaysin "kerma"konsepti, että tietyt blogit nostetaan jalustalle, vaikka muotiblogeja löytyy niin monia muitakin hyviä! Tää kuitenkin toi varmasti sulle lisää lukijoita, se on positiivinen juttu vain. Mutta kiva, että jatkat omana itsenäsi, leimaantumatta mihinkään muuhun :)
 
Tavallaan kivaa,kun palaat bloggerriin :) Mut hei pidä sama ulkoasu,jos on mahdollista!
 
musta toi on hyvä päätös, kuten täällä on sanottukin indiedays tekee kaikista blogeista niin samanlaisia, siis kaikki jotka on sen portaalin alla. Bloggerissa are you feeling fashionable on enemmän sua!
Tsemppii :-)
 
hahhaha repesin niin pahasti tolle penispumppumainokselle!!: :D:D:D:D
 
Pakko sanoa että ihanaa! :) Omalta osaltani monien vakkari-blogien seuranta jäänyt paljon vähäisemmäksi tämän Indiedays:iin siirtymisen jälkeen, sillä on ollut sellainen olo että bloggaajien "identiteetti" katosi tänne siirtymisen myötä tai siis että se yksilöllisyys ei tullut enää samalla lailla esille.. Enihau, olet sitten missä tahansa, seuraan sua! :)
 
Samaa mieltä niin monen muun kanssa eli JES, että lähet takas blogspottiin :) Mua on muutenki ruvennu ärsyttää koko Indiedays-juttu kun mikä tässä muka on niin indie?! Eli jesjes :D
 
Nii ja sä kun tykkäät kirppareista yms. niin tässä on yksi syy lisää kannattaa kierrätystä: http://yle.fi/ulkomaiset/sarjat_ao2.php?id=1585 ;)
 
K A N N A T E T A A N ! ! ! ihan mahtava juttu ja oikeastaan aika rohkeaki veto. : )
 
olit tosi innoissas tästt ja nyt lopetat, miks? mutta tsemppiä vaaan aijon kyllä yhä edelleen lukea lemppari blogiani (===
 
JEEE onneks :D En oo ikinä tajunnut Indiedaysin ideaa.
 
Jes, päätös on hyvä!
 
Ihanaa Nadja!

Ehdottomasti oikea päätös, olen todella vaikuttunut ratkaisustasi.
 
Älyttömän rohkea, ja ihailtava teko, itse oisin siun tilassa varmaa jääny vaikka en ois pitäny tästä indedaysistä, koska oon nii tollasten etuoikeuksien perään :D! Oot kyllä tosi ihailtava ihminen, vaikka kummiski näin pienestä jutusta on kyse, mut kummiskin!
 
tätä oon oottanu ! mun mielestä kaikki indiedaysin blogit on ihan erilaisia ! onneks ees tää muuttaa ! (=
 
jee jee jee hyvä nadja!
 
Oli tosi kiva tulla moikkaamaan jo lit tosi kauniina :) Harmi että ihmisiä oli niin paljon etten miltein pysynyt pystyssä ja hermothan siinä meni! Onneksi silti asusteita löytyi ja ne nahkaset lapaset oli just tarpeen!

Oisin niin halunnu sen sun paljettilaukun ja kaikkea, mutta ei kaikkea voi saada.
 
hyvä juttu =) jätä tää banneri bloggeriin !
 
vähän kivaa, jotenkin en jaksanut innostua tästä indiedays-jutusta. nyt kun arez ja sinä häippäsette olisi toivelistalla vielä JuulIA bloggerin puolelle :--- ))
 
Itseasiassa oon kans ihan tyytyväinen tästä uutisesta : D. Pakko myöntää että toi indiedays-juttu oli tavallaan muutamien bloggaajien jalustalle nostamista, tai siltä se siis tuntui. En huomannut että jutussa mukana olevien blogit olisi kauheasti muuttuneet, mutta... Niin en tiedä : D Sekavaa ja typerää, mutta hyvä juttu siis !
 
Täytyy kyllä myöntää, että ne kaikki ökyillalliset sun muut ei oikeen sopinu sulle :C eli hyvän valinnan teit hihi. :---)
 
olen iloinen sun päätöksestä. sä ja arez olette ehdottomasti mun suosikkibloggaajat, sillä teistä välittyy semmosta konstailematonta aitoutta ja persoonaa, mikä on aika välttämätöntä blogissa jos mielii pitää mut lukijana. indiedays vei kummastakin vähän hohtoa, joten go you, olette ihania.
 
Tässä on sentään jotain parusteltuna. Voisin jatkaa samalla linjalla, tosin lisään sen, että Indiedays varmasti ajaa asiansa ihan mallikkaasti tällä - jos ei nyt sentään high fashionin - niin skandinaavisten kausitrendien saralla ainakin.

Eli toivon ettei tämä sentään synnytä muiden bloggaajien keskuudessa mitään lumivyörymäisiä lähtöpäätöksiä Indiedayssiltä, sehän söisi (ennestäänkin hataran?) maan koko ko. blogiyhteisön jalkojen alta :D Tarkemmin ajatellen tämä oli melko vahvasti ilmaistu, suoraansanoen uskon mahdollisten jatkumoiden asian tiimoilta olevan melko vähäiset.

PS En silti voi olla mainitsematta, että edelleen ko. portaali olisi voinut valita nimekseen jonkun soveliaamman. "Indie" tuo mieleen lähinnä 17-vuoden hujakoilla liikuskelevan rillipään pojan äänittämässä ensimmäistä demoaan patjoilla äänieristetyssä huoneessaan isoveli apunaan. Polttaen huonolaatuista ruohoa.
 
Oho rohkea päätös
 
Pakko kyllä myöntää mutta oon jotenkin ilonen/helpottunu siitä että lähit indiedaysiltä. Se oli jotenkin epänadjamainen ja kuvat latasivat hyvin hitaasti. Nyt on paljon parempi! : ))
 
Mikä hton perustelu? Saat rahaa enemmän Forumilta?
 
Hahhah kaikki jotka lähti on yllättäen nyt Forumin puolella....
 
viimeisimmälle anonyymille: raha ei liity tähän mitenkään, jos olisin kiinnostunu siitä olisin yhä indiedaysillä ;)
eikä kaikki lähteneet oo tuolla forumin jutussa mukana. ihan turhaan salaliittoteorioitset siellä :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]