Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

only airborne event

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

only airborne event

are you feeling fashionable?

tiistai 26. tammikuuta 2010

 

only airborne event

Eilen oli Onlyn Airborne Denim event, jonne lennätettiin Tanskasta Onlyn suunnittelijatiimi + huhti-toukokuun aikana myyntiin tuleva kevätmallisto. Tyypeillä (ja vaatteilla) mahtaa olla aika rankkaa, ne nimittäin lentää viiden päivän aikana kolmeentoista eri kaupunkiin!
Anygays, tapahtuma järjestettiin Malmin lentokentällä ja paikalla oli hyviä ruokia, juomia ja musiikkia.Tykkään tosi paljon näistä blogin kautta saaduista tapahtumakutsuista, joissa on mahollisuus tutustua uusiin ihmisiin (ylläolevan kuvan tyypillä oli superkivoja tatuointeja ja mun tatuointikuume nousi entisestään) ja kokea jotain sellasta jota ei muuten tulis ikinä koettua, esimerkiks lentokonehallissa syömistä :DJossain vaiheessa siirryttiin ulos odottelemaan Airborne Denim -koneen laskeutumista. Voin kertoa että oli kylmä!Ihastuin ton vasemmassa kulmassa olevan minniprinttipaidan kuvaan, vaikken todellakaan oo mikään suuri printtipaitojen ystävä.

Bongasin farkkutakin, josta sai hauskasti ketjuyksityiskohdan irti vetskarin avulla.
Kommentit:
Mullakin tatuointikuume vaikka kesällä viimeksi otin uuden kuvan mutta uusi kuva ois jo tervetullut;) niihin jää koukkuun, vaikken haluakkaan ihan kovin montaa mutta parille olisi vielä paikka. Ja ottamista vielä helpottaa se kun kaveripiiristä löytyy muutama tekijä, siis ammattilaisia.
Ja minäpä bongasin ihanat kynnet tuosta farkkutakkikuvasta, ihana väri kynsissäsi!! Ja vaikuttaapa farkkutakkikin aika vekkulilta;)
 
Tiedänpä ainakin minkä merkin tuotteita en enää ikinä osta,
monien muidenkin öky- ja kerskamerkkien listaan lisättynä nyt Only.
 
Tahtoo tuon farkkutakin!!!
 
voi miten kateellinen oon sulle, varmaan ihan huippukivaa saada tapahtumakutsuja ja kaikkia muita juttuja mitä tän ihanan blogin kautta saatki! mut oot ansainnu kaiken ton, annat tän blogin kautta meille kaikille niin paljon iloa, ja hyvä että pistit ton bannerin, se on ihana! :-)
 
Tatuoinneista puheen ollen, itsekin oon jo ajatellu uuden ottamista. Ennestää mulla on yksi, mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua että kestääkö kipukynnys, itse kun kammoan sitä tekovaihetta niiin paljon! :D Mutta onhan ne kyllä hienoja =)
Ja annabellan ^ sanoin, niihin jää koukkuun! Eli varaudu (;
Ja näin lopuksi, ihana blogi sulla! :>
 
Upealta näytää mallisto ja muuten myös banneri nyt kun muutit sitä hiukan :)
 
Mä haluaisin kutsuja tollasiin tapahtumiin ihan vaan ruoan takia :D
 
Mahto olla kivaa :)
Jee, banneri on violetti!!<3 :)
 
Ihana tossa ekassa kuvassa oleva rusetti toppi! Muutenkin mallisto näytti kivalta :)
 
Ihana toi printtirusettitoppi(:D)!
 
ois kiva jos vastaisit mun sähköpostiin:---)
 
Hmm, sillon joskus puhuit kyyhkystatuoinneista rinnassa, bongasin toulta kuvan neitoselta sen tapaisen ;)
 
Ouh tuo farkkutakki!!
 
voi ihana tuo printtipaita<333! Hyvä että vaihdoit bannerin väriä, toi on paljon kivempi =)!
 
noi tatskat oli mustakin ihan mielettömät. jos saan sun luvan, ni otan ton kuvan mukaan ku suunnittelen seuraavaa! :)

hei meilläpäin oli kans muotia lentokentällä, nimittäin Bread & Butter -messut Berliinin muotiviikoilla, Tempelhofin kentällä. :D käy kattoo kuvat 2010-11 talven trendeistä mun blogista! :)

-maiju
 
Hih! En ois uskonu että n.100 metrin päässä mun kotoa järjestetään mitään tollasta. Heti kun toi ihana pallo mekko tulee kauppaa nii laitanpa varaukseen.. Saan ihailla noita sulouksia niitä hälytellessäni :-)
 
Tokan kuvan rekissä oleva toppi näyttää ihanalta! (:
 
saatko sähköpostitse kutsuja noihin tapahtumiin ? :) kelpais meinaa mullekki!
Tosi kivan näkösiä noi onlyn vaatteet, varsinkin tokan kuvan rekissä oleva toppi !(:
 
Ois niin kiva päästä tollasiin tilaisuuksiin, ku kummiski kiinnostaa muodin yms uutuudet, ja toki lentokonehallissa syönti ;)
 
Toi on kyl kiva et pääsee kaikenlaisii tapahtumii blongin ansiosta! johtuuhan se tietysti myös bloggaajasta :)
Otin just viikko sitte tatuoinnin mut se ei lakkauttanu mun tatuointivimmaa ::)
 
Aika cool :)
 
uus banneri , nicee :)! ja vautsi mikä häppening, unelmoin aina ite tämmösistä että voi , jospa joskus sais kutsun postimieheltä(yeah,in my sweet dreams). tosi kiva että ees sitten jotkut ihanaiset saa oikeuden osallistua näihin meidän unelmoijien puolesta , ja vieläpä jakaa nämä hetket meidän kanssa ! jättejättekul.
ps. tatuointi kuume iskenyt myös tänne:O
 
Missä vaatekaupas oot töis? Kun en oo varma et näinkö sut joskus Forumis.. Vastaisiks meiliin? thnx :D
 
Kivan näkösiä vaatteita tulossa, vaikka aika perus ketjun linjaa. :)

Pelkään niin paljon lentämistä, etten ois varmaa tullu tonne. :D
 
millon gina tricotin kevätmallisto tulee myyntiin ?
 
Siis mistä mallistosta tuo farkkutakki on? saako sitä jostain tavallisista kaupoista tulevaisuudessa? En oo varma mainitsitko siitä tossa postauksessa jo tarkemmin, toi takki nimittäin räjäytti mun tajunnan ja kaikki muu unohtu :D Olis kiva jos vielä vastaisit, vaikka tää onkin jo vanhempi postaus :)
 
Oho, lieneek
 
Oho, lieneek
 
ö kenties Onlystä? Ei terve, oon vähän tumpelo :D :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]