Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nyyyyyyyyh!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nyyyyyyyyh!

are you feeling fashionable?

maanantai 18. tammikuuta 2010

 

nyyyyyyyyh!

Taisinki joskus mainita tilanneeni itelleni joululahjan. Ostin sen ebaysta 23.12. ja paketti tuli vasta tänään, melkeen kuukauden jälkeen perille asti. En kuitenkaan antanu sen haitata, koska paketista piti kuoriutua maailman täydellisimmät Topshopin over knee saappaat! Mutta kuten oon jo pari kertaa todennu; kaikkeen kovasti odotettuun joutuu pettymään :(



Kengät on siis muuten ihan mahtavat (aitoa mokkaa, loistava malli, kerranki oikeesti polven yli ulottuvat saappaat) mutta ne on ihan liian isot. Koko on 40, mut tosi reilu sellanen. Laitoin noihin 39-kokoset pohjalliset ja ne tyyliin heiluu tuolla sisällä :D Ja kuten kuvista huomaa, on saappaat myös liian löysät nilkoista ja pohkeista. BUU!

Mitä mieltä te ootte, onko kengät käytettävät vai täytyykö mun myöntää tappio ja laittaa ne myyntiin?

Tunnisteet:


Kommentit:
myyntiin niin voin ostaa ne ;)
 
ostajaehdokas nro.2 löytyy täältä!! ;)
 
eieieiei!
teiän pitää kertoa rehellinen mielipide siitä että onko noi liian ison näköset eikä ryöstää toisen rakkaussaappaita :D
 
ei näytä edes isoilta ! käytettävät ehdottomasti
 
MYYNTIIN, jotta mäkin voin tapella noista! No ei kun, jos ihan rehellisiä ollaan niin siltikin mun mielestä sun kandeis luopua noista ja myydä ne jollekkin muulle omistajalle. Ei oikeasti liian isoja kenkiä vain tuu käytettyy.
 
Käys kysymässä suutarilta, et voisko noita kaventaa. Sit vaan oikeen kokoset ja paksuset pohjalliset sisään ni se ois "avot" :)
 
mun mielestä ehkä kuitenkin myyntiin :/
 
noi näyttää kyllä tosiaan vähän isoilta joten olen myynnin kannalla mutta koita eka kaikki kikat miten saisit ne sulle sopiviks :D
 
Ehdottasin että kerta saappaat on niin muserruttavasti liian isot, myyt ne, mut jemmaat rahat sitä the one -saapasparia varten, etkä anna ittes ostaa mitään "rakkauspaitoja ja maailman söpöimpiä korviksia" kun niitä sulla todellisuudessa vaikuttaa olevan määrittelemätön tuhat ihan puolpitämättöminäkin, etkä sä niillä saa koskaan saa materiatarvetta kokonaan tyydytetyksi. Jos ostit täydelliset overkneet itelles joululahjaksi, ni eikö olis ihan oikeus ja kohtuus että myös saat ne, ? olettaen että täydellisyyteen lukeutuu myös istuvuus ja tukevuus?
 
Ihan hyviltä nuo näyttää, koita pitää ja jos on ihan toivottomat käyttää niin sitten myyntiin :>
 
Mun mielestä näyttää kivalta että noi on tosta ylhäältä vähän löysemmät, ja jos ne pysyy sun jalassa ja niilla on kiva liikuksella, niin ite en ainakaan myyntiin laittaisi! Omaa silmääni miellyttää muissakin saappaisi pieni löysyys, sillä ei liian kireätkään saapaat hyviltä näytä :)
 
käyttöön ehdottomasti, pohjalliset tekee ihmeitä ! sitäpaitsi yks koko ei tunnu missään, kun ei oo ees korkoa =)
 
cool boots!
 
ei noi ainakaan näytä yhtään isoilta kuvissa, että jos on mukavat jalassa eikä heilu pahasti niin pidä ihmeessä :----) ja löysyys näyttää vaan hyvältä!
 
Kokeile isommat pohjalliset tai paksummat pohjalliset. Tosin ei pohjalliset tuo sitä kireyttä tietty varteen... Kokeile ensin näitä kotikonsteja ja tee sitten päätös harkiten! Jos tuntuu ettei niitä tuu käytettyä niin sitten myyntiin.

Mulla noi vois olla sopivat ;)
 
Ei ne kuvissa ainakaan näytä miltään liian kanooteilta sun jalkaan, mut tosiaan - tulisko sun kuitenkaan käytettyä liian isoja saappaita?

Jos päädyt laittamaan ihanuudet myyntiin, niin myös mä lupaan tapella niistä ;) <3
 
tuolta takaa ja kantapäästä näyttää vähän isoilta, mut ei sitä kyllä päältä päin muuten huomaa. jos kuitenkin tuntuu huonolta/löysältä jalassa niin suosittelisin luopuun :D sit voit ostaa jotku sopivammat niillä myyntirahoilla!
 
Ei ne ainakaan näytä liian isoilta:)

Mulla on päinvastainen ongelma. Ostin samanlaiset(omissani ei tosin noita venykkeitä) secondhand ylipolvensaappaat ja ne ovat 39,5 kokoiseen jalkaani vähän liian pienet. Varret ovat liian kapeat ja jalkaosa samoten liian pieni. Et haluaisi tehdä vaihtokauppoja;)? Nuo kasarisaappaani ovat todella hyväkuntoiset ja tietty voin maksaa välejä...

efiina@luukku.com
 
tässä viestissä on kyllä pointti, jos etsit täydellisiä saappaita, ja nämä ei ole ne, miksi pitää? varsinkin kun saat samalla hinnalla myytyä millä ostitkin. liian isot kengät alkaa helposti hiertää..
 
Ääh, myyntiin :--( Toi ei kuitenkaan oo 'ihan pikku vika', koska ennenku luin tekstiäkään huomasin niiden olevan liian löysät pohkeesta D: Toi malli on kyl tosi siisti ! Oispa vaan ollu sulle sopivamman, ois varmasti pukenu sua tosi hyvin (-:
 
hmm musta voisit ihan hyvin käyttää noita:D laita vaik viel villasukat!
 
kokeilepas farkkujen tm. paksumpien kanssa, sukkikset kun on niin ohuet. farkut kun ei kuitenkaan puristaisi, eli ei tulisi töppöjalkameininkiä vaikka saappaiden alla olisikin enemmän matskuu =)
 
Mun mielestä sun pitäis pitää noi ja käyttää niitä! Tosi söpöt :--)
 
Laita villasukat jalkaan nii ne on hyvät ;-)
 
Villasukat kyllä ois aika hyvä idis!
Paljon ne on siis maksanu? mäkin voisin ostaa ne kuten jo moni muuki;)
 
Mikset käytä farkkujen kanssa? :D Vois olla hieman paksummat ja ei kengätkään tuntuis tuosta "lahje -osuudesta" (vitsi mä oon hyvä Suomen kielessä) niin isoilta?

Tai mulla on ainakin yhdet saappaat jotka ois ihan mission impossible käyttää sukkiksilla. :>
 
auts, näyttää kyllä nilkoista isolta, ihan mahtavat kengät, ehkä laittaisin myyntiin
(en tappele kengistä, itellä on koko 38)
toisaalta jos tykkäät tositositosi paljon, laita täytettä kenkään tjn ;)
 
Henk.koht. olen sitä mieltä että.. Nuo ei näytä edes isoille. Katsoin kuvista että "mitäs vikaa noissa nyt sit on" mutta sitten tajusin kun kerroit. Noihin saappaisiin sopii tuollainen löysä look ja tottahan toki jos itseäsi harmittaa niin voit käydä suutarilta kyselemässä kaventamista varresta. Mutta itse ainakin pitäisin jos ne kumminkin kävely kelpoiset ovat! :)
 
Sulla oli aiiivaann ihanan pinkkiä kynsilakkaa siellä indiedaysin lanseeraus illassa. Mistä oot sen ostanu ja mitä merkkiä? Mä haluan samaa ehdottomasti :D!

Ps: Itse pitäisin saappaat, ei näytä omaan silmään häiritsevän isoilta tms.
 
I would like boots like that :)
 
Joojoo, myyntiin vaan. Yks ostaja lisää ilmottautuu tässä. :D
 
Toi tausta on muuten tosi kiva, mutta hankala lukee harmaata tekstiä kirjavalta pohjalta :/
 
voisko noita käyttää missään suutarilla tms? :-D noi on kyllä tosi kivat, pidä ehdottomasti :)
 
kiitos vinkistä! tosin mokkasaappaiden kaventaminen saattaa tulla aika kalliiks :(
 
noi mun ostamat oli miljoonasta saapasparista ainoat joiden malli oli mulle mieleen. seuraavien yhtä ihanien (mutta sopivien) saappaiden metsästyksessä saattaa mennä niin kauan että kesäki ehtii tulla :D
 
mäki tykkään siitä että saappaat on tuolta reiden kohalta vähän löysät, mut ei ne silti näytä kovin hyvältä kun pohjeosio on ihan superlöysä ja tekee pohkeista oudon muotoset :(
 
on ne aika toivottomat :(
 
mua häiritsee eniten just pohkeet ja toi kantapääosio :D
 
kokeilin saappaita farkkujen kanssa ennen noiden kuvien ottamista ja ne oli silti liian löysät :(
 
olis varmaan ihana jalkagrilli esim. 8tunnin koulu- tai työpäivän aikana :D
 
täällä olis kans yksi ostajaehdokas! oon vaikka kuinka kauan ettiny just tuon tyylisiä saappaita mutta mistään ei tunnu löytyvän! :<
nuo mitä luultavimmin olis mun 41- jättijalalle sopiva kokoa:)
 
kokeilin saappaita farkkujen kanssa eikä sekään auttanu :(
 
saappaat makso postikuluineen n. 70e
 
me too, if only they were a bit smaller :)
 
kyseessä on dependin lakka jota saa kicksistä. pikkupullolla on hintaa 2,90 :)
 
sun kannattaa päivittää sun internetselain. jos sun selainhommelit on kunnossa, niin sen leoparditaustan päällä näkyy valkonen laatikko jossa tää tekstiosio on :)
 
sulle nää varmaan olis sopivat :)
 
mua pelottaa se, että miten paljon mokkasaappaiden kavennus saattaa olla aika kallista :(
eikä sekään silti pelastais sitä että saappaiden jalkaosiokin on ihan liian iso. ehkä mun vaan pitää luopua noista. nyyh.
 
Villasukkaa väliin! :)
 
höpsistä mihinkään myyntiin laitat, ei kukaan nyt niin tarkkaa kato että millaset ne sun jaloissa on, jos noi kerta on sun rakkaudet ni tottakai sä pidät ne, laitat vaan villasukan jalkaan ni ei tuu ainakaan kylymä. :D
 
myyntiin... ei näytä hyvältä :( valitettavasti
 
! ÄLÄ MYY ! muut vaa haluaa varastaa sun rakkauspakkaussaappaat !:D ei myyntiin ! ne sopii sulle ja ne tosta kuvasta huutaa sun nimee, mitä ny vähä löysät mut hyvät ne onnn!!! trust me ! ;)
 
Miksei sitä kavennuksen hintaa voi käydä kysymässä ja sitten miettiä uudelleen, myykö vai eikö? (: Ja jos noihin laittaa oikeen kokoset pohjalliset, niin eikö se auttais ollenkaan?
 
Ei noi pahalta näytä, joten melkein sanoisin että käyttöön. Mutta sitten alkaa v*tuttamaan jos käykin niin että huomaatkin parin kuukauden päästä, että ne lojuvatkin jossain kaapin pohjalla pari kertaa käytettynä ja viet ne myyntiin ja saat paljon vähemmän rahaa niistä kuin mitä nyt jos laittaisit ne heti myyntiin. Joten aika fifty-fifty. :D
 
Pidäpidäpidä! : D Omatkin kengät on liian isot. Mokkasaappaat hyvinkin. Kyllä niillä kävellä voi kuitenkin.
 
ehkä kannattaa myydä, näyttää just vähä semmosiltä lörpöttäviltä ja liian isoilta. :/
 
Täälläkin ostaja ehdokas!! Riippuu kyllä koosta aika paljon että meneekö?
 
Laita kunnon pohjalliset ja paksut sukat niin hyvin pelittää :D
 
En ite ainakaan huomannu löysyyttä nilkoissa ja pohkeissa ennen ku mainitsit niistä. eli siis vilasukat jalkaan ja thats it ;)
 
mulla on itellänikin tollaset vastaavat mokkaset polvenylisaappaat joissa on varren yläosassa sellanen mokkanen nauha jolla ne varret saa kiristettyä, tosin se nauha on niissä saappaissa kiinni ommeltuna et kai se noihinkin pitäs jotenki sit viritellä..en ehkä osannu hyvin selittää, eli kysy jos et ymmärtäny :) voithan siis kokeilla sellasta ratkasua!
 
ja voithan kokeilla jos sellasen mokkasen nauhan sais vaikka jotenkin kieritettyä sen saappaan päältä jo sieltä nilkasta asti, kierität siis sellasen nauhan koko kengän ympäri tasasesti!
 
näyttää kyl aika isoilt, tuo uggit mieleen, MYYNTIIN
 
Ihan hyvältä näyttää noinkin, että jos varmasti pääsee käyttöön vähän odotettua väljempänäkin, niin älä myy! Jos et itse tykkää, niin sitten ei muuta ku myyntiin.
 
Heeei älä nyt ihmeessä vielä luovu noista upeista ja söpöistä kenkuleista! Vaikka ne olisivatkin vähän isot,eivät ne mun mielestä yhtään tyhmältä näytä :)Tosi söpöt on!
Mutta se on sitten asia erikseen jos ne ei oo hyvät jalassa,sitten kannattaa miettiä uudelleen! Mutta kehotan että käyttelet niitä jonkin aikaan, ja jos ne on ihan mahdottomat jalassa niin sitten vasta luovut niistä, koska jos teet liian nopean päätöksen pikku pettymyksen takia,saattaa myöhemmin harmittaa kovastikkin kengistä luopuminen. Itsekkin olen tuollaisia metsästänyt mutta mun ruikku kintuille kaikki tollaset on varmaan iihan liian isoja :(
 
No jos ne on ihan kamalan isot niin ei niitä varmaan kannata pitää.. Onko noissa joku venyke tuo kaistale tuossa takana? itse joskus laitoin liian leveeseen saappaan varteen hakaneuloja "koristeeksi", samalla kiristivät vartta ettei lörpöttäny niin paljoa..
 
Tosi vaikee sanoo onko ne sulle hyvän kokoiset..
Mutta mun mielestä näyttää näin katsottuna hyvältä ja ovat kyllä ihanat kengät!!

Oon muuten itse tullut viime keväänä siihen tulokseen että aina kun jotain kovasti odottaa niin siihen joutuu pettymään.. (Odotin mekkoa jonka piti olla ku unelma 2kuukautta ja sit se olikin ihan erilainen ku kuvittelin :( onneks oli palautus-oikeus)
 
jos niillä pystyy kävelemään hyvin yms. niin en todellakaan suosittele että myisit. varsinkaan, kun oot oottanu niitä noinkin pitkään !

en usko että sellanen pieni yhden koon ero haittaa loppujen lopuksi paljoa sillä saappaat nimittäin näyttävät tossa tosi hyvältä eikä yhtään liian isoilta :>
 
Mun mielestä ne näyttää aika hyviltä:) Tietysti en tiedä miltä ne tuntuu jaloissa, mutta varsinkin ekassa kuvassa ihanan näköiset.
 
Kantapää näyttää kyllä tosi isolta, menee hassusti kurttuun. Pistä myyntiin ja tilaa uudet, kokoa pienemmät?
 
oon kyllä vahvasti sitä mieltä että sun pitää noi myydä ! :)
OSTANOSTANHETI!
iha perfectooo, tykkään kivasti ku tuol takanaki tommone juttu vähä extraa ;p
ps. iloveurblog
 
noi saappaat on kyllä kivat edestä, mutta takaa näky on aika kamala. huspois tuollaiset kaapista, ei harmitakaan niin kovasti sitten :)
 
Ei nuo pahalta näytä. Jos löydät samanlaiset omaa kokoa, niin laita nuo myyntiin.
 
sehän on vaan hyvä ettei purista. laita villasukat alle :)
 
oi että, noi saappaat on upeet! jos vaa mitenkää tulet käyttämään, nii pidä ehdottomasti! lovelove<3

mut sit jos oot sitä mieltä ettet tuu käyttää niitä, nii kantsii sit varmaa myydä eteenpäin.
 
Kauniit ovat saappaat ja jos niistä oikeasti pidät, niin suosittelisin tuotteen palauttamista ja koon 39 saappaiden tilaamista...
 
Jos nuo todella jättimäiset on niin eikö kantsis tilaa uudet 38 kokoo?
 
no siis ne on iihanat mutta jos mahdollista palauta ja vaihda pienempään kokoon. jos ei mahd, älä vaihda tai myy, täällä sanoo että myisit vaan ne jotka haluaisi itse ne!
 
^ Öö mitä järkeä niitä on pitää jos ne on liian isot. Tunnusta tappiosi, toivottavasti et tuhlannu liikaa rahaa niihin.
 
Myy ne mulle... no ei. En voi ostaa kun mun jalka on niin tyyyyyhmän pieni, 35 tai 35 ja puol. Tyssäs ku seinään toi jalan kasvu, kun oli vitosluokalla. Myy noi pois, mul on kokemusta isoista saappaista. Jos sun jalkas hölskyy niissä, niin sulla voi kääntyy jalka väärään asentoon.
 
ihanat kengät, mut jos ne on sulle isot miks ihmeessä säilyttäisit ne.. mun mielestä sun pitäis myydä ne ja ostaa uudet mutta pienemmät. :)
 
Hei,paljolla myyt,ostan heti!???
 
no musta ne näyttää kivoilta, mutta eihän ne mun jaloissa oo ollukkaa. mutta jos päätät laittaa muuntin niin voisinpa ostaa pois ! :D
 
kannatan ehdottomasti että myyt ne. mulle. nyt heti :D
 
Määä ostin melko samanlaiset Linzishoesilta, ei oo kyllä aitoo mokkaa ja ilman takahärpäkettä. Mutta makso vaan 40 euroo ja ne on tarpeeks napakat!
 
vieläkö nämä ihanuudet sinulla? :) paljonka näillä hintaa olisi?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]