Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

N niinku Nadja, A niinku Ananas, D niinku Draktori, J niinku Jalopeeno ja A niinku toinen Ananas

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

N niinku Nadja, A niinku Ananas, D niinku Draktori, J niinku Jalopeeno ja A niinku toinen Ananas

are you feeling fashionable?

lauantai 23. tammikuuta 2010

 

N niinku Nadja, A niinku Ananas, D niinku Draktori, J niinku Jalopeeno ja A niinku toinen Ananas

Kiitokset Villelle otsikosta ♥

Mulla on pitkästäpitkästäpitkästä aikaa vapaa viikonloppu enkä oikeen tiedä että miten päin olisin. Kävin tänään koulun jälkeen Ninnun kanssa yhillä ja tulin sit tänne kotiin moikkaamaan Eetua ennenkun se lähti yövuoroon. Oon siis ihan ypöyksin täällä kotona eikä mulla oo mitään tekemistä enkä jaksa liikkua mihinkään -tosin kukaan ei tietenkään oo juhlimassa sillon ku mulla on vapaata joten ihan turhaan liikkuisin mihinkään. Nyyh.

Ajattelin yrittää mennä aikasin nukkumaan sekä yrittää herätä huomenna aikasin koska oon kehitelly itelleni vaikka mitä tekemistä vapaapäivän kunniaks.





Mites noi väsyilmeet? :D



Päivän asu:
Huivi H&M
Neuletakki Zara
Paita Gina Tricot
Kaulakoru ebay
Hame ebay
Säärystimet Pieces
Kengät ebay



Näin viimeviikolla töissä tommosen samanlaisen korun, mut se tais olla jonku toisen työntekijän tai jääny joltain asiakkaalta. Sen verran kuitenki tiesin, ettei noin kaunista korua voida myydä Suomessa. Ryntäsin heti töiden jälkeen ebayapajille metsästämään itelleni samanlaista ja löysin koruni aika kalliilla, mut en antanu hinnan haitata. Oon rakastunu!

Tunnisteet: ,


Kommentit:
eikä!!
tää on niin mun tuuria :D
 
Hei!
Juuri tuollaisia, koruja on ollut sekä hopeana että kultaisena Seppälässä! Omani bongasin hurjasta alesta ja hintaa jäi muutama euro, eli kyllä suomestakin löytyy :)
Juuri samanlainen! häkin ovi aukeaa vähän ylöspäin ja kyyhky on täysin samis!
harmi että menit tilaan kalliilla!
 
haha olit tosi kivan tuntunen, mut mä olin vähän jäässä :D:D Oli hauska nähä sut livenä !
 
söpöpöpönen toi huivi sun päässä haluan myös :>
 
H&M:ltä oon kotiuttanu vastaavan korun hopeisena. : > Tykkään älypaljon tosta huiviviritelmästäs!
 
ooh millon? hopeinen vois myös olla kiva!
t. hamsteri
 
kiitoksia! mäki tykkään tosta huivista tosipaljon :)
 
hahah mä olin vielä jäisempi! en muuten tajunnu että se olit sinä :D
 
hih mullaki on huomiseks suunnitelmii sillai et kohta pitäis varmaan mennä nukkumaan tai jotain :D

pitäis kai mennä kirppistelemään kun tyyliä metsästämässä -veeralla on porissa kirppispöytä, pitäisi se käydä katsastamassa :))
 
Minkä hintaset nuo sinun ebayn kenkäihanuudet on ja tiiäkkö onko niitä vielä tarjolla?
 
Oi toi koru on kyllä tosi ihana! Miksen itse ikinä löydä tollasia mahtavuuksia?
 
veeralla on varmasti kivoja juttuja myynnissä. hyvää kirppisonnea ja silleen :P
 
Mä voin myydä ne sulle (mainostelen täällä taas, en vaan keksi parempaa kanavaa), tilasin liian isot! Jos koko 38 on vaan sopiva. Laita mailia iseepinkanimals@hotmail.com. :)
 
öö en kyllä yhtään muista kenkien hintaa. olisko ollu jotain 30-50e? noi mun kengäthän on kopiot topshopin aztec -mallista. kannattaa ettiä ainaki noilla hakusanoilla :)

mun kengät on tekonahkaa ja halvemmat ku ne topshopin versiot, mut en valitettavasti muista että millä hakusanalla oon ite löytäny noi :/
 
Oh noes, mulla oli tommonen koru hopeisena, mutta se häkki lähti eräällä kaupunkireissulla omille teilleen! Nyyhkin sen perään vieläkin.. Ja tämmöset postaukset on suolaa haavoille. Jos joku ihana haluaa luopua omastaan niin postia osoitteeseen arvenel@jippii.fi, olisin ehkä superonnellinen.
 
Voi Nadja, jos oisin Helsinkiä yhtään lähempänä niin lähtisin sun kanssa bailaamaan!
 
ei hätää siskot; http://www.koruharakka.com/juhlava-3dlintuhakkikaulakoru-p-1177.html oman lintuhäkkikorun tilasin tuolta ja tuli ihan parissa päivässä postiluukusta! :)
 
missä baareissa käyt helsingissä?
saaks sut lisää facebookissa kaveriks..? :}
 
toi koru on ehkä hienoin mitä oon nähny :o sikamakee !
 
Siis tuo koru on kyllä aivan uskomattoman hieno!
Mä niin tykkään tuommosista tavallisuudesta poikkeavista koruista, joissa on se joku juttu. :D
 
Mä sain samaisen kaulakorun hopean värisenä joululahjaksi Koruharakasta. Söpö on! :)
 
just meinasin tulla jymypaljastamaan, että mulla on toi sama koru hopeisena seppälästä, mutta muut olikin ehtiny jo ensin :< nyyh. mut se on ihana. <3
 
Toi häkki kaulakoru on yks omista lemppari koruistani! :> Itse ostin omani h&mstä noin 1,5v sitten ja niitä löytyi silloin sekä hopeisena että kultaisena. Jos ton sun häkin ovea pystyy liikuttelemaan niin uskon aika varmasti että se on hmstä. Muistan että olin ihan järkytyksessä kun löysin ton mun oman, sillä ei tommosia koruja just suomesta pitäis löytyä :>
 
oiiii jotkut ihanimmat kengät!!!:) ja toi koru on just sun näkönen;D
 
Wow, vähän ihana toi lintuhäkkikoru ! *w*
 
misä oot töisä ?? =)
 
Moi Nadja!

Mun on vaan pakko sanoa että sulla on todella kiva blogi, ja ihanaa kun jaksat päivittää niin usein! Ainoa huono puoli on, että mulle on noussut ihan järkyttävä blogikuume! Kohta on ehkä IHAN pakko alkaa itsekin bloggaamaan kun olen niin tähän tykästynyt, hih. (:

Annie

P.S. Mietin ihan tuhannen kauan et mistä oot tutun näkönen, ootko ollu joskus vuonna 1 ja 2 Demissä Maybelline-tyttönä? :D Jostain tuli tämmönen fläsäri omista Demi-ajoista, haha!
 
Aivan ihana koru! :)
 
Oot oikeesti iha ylisöpöö mut miks sun suu on ain auki ? :(
 
Noita koruja myytiin myös (kultana ja hopeana) H&M:ssä jonkun aikaa sitten. Tällä hetkellä mm. Cybershop myy melkein samanlaisia: http://www.cybershop.fi/product/4729/anecklace--bird-cage
 
Oii, ihana koru! (:
 
NADJA, ihana asu! Ja arvaa mitä mä tajusin just, siis se täytyy olla näin: nuo sun niittibootsit jotka on Ebaysta... Mulla on siis tismalleen samanlaiset, mut ilman vaan noita kultasia niittejä, oliskohan mitenkää mahdollista et joku on laittanu nuo niitit ite oston jälkeen, enennku sä oot ostanu ne. koska siis mulla on noita solkia myöten samanlaiset! Ostin ne alkusyksystä Sellon DinSkosta :))
 
mulla on tommonen samanlainen hopeisena. ihan sama koru! maksoi muistaakseni kirpparilla 1€ :)
 
kyl noit korui myytii h&m joskus. itellä on sellanen, on ihan samanlainen kultanen.
 
kkiva asu =) noi kengät on niiin ihanat!
 
oi oi oi mitkä kenkäset!
 
mäkin oon katsellut noita samaisia kultaisia koruja seppälässä, että sieltä niitä ainakin vähän aikaa sitten löytyi!
 
Multakin löytyy hopeinen samanlainen koru, se on Seppälästä.:) Muistan vieläki kun olin niin onnellinen ku yks tollanen koru riippu siellä ja mietin just että miten Seppälässä voi olla tällänen myynnissä.
 
http://www.cybershop.fi/product/3155/anecklace--swallow
 
bongasin tollasen korun,ja ajattelin et saattaisit ehkä tykätä.. : D
 
Luw U! <33333333
 
siis what MISTÄ KIRPPARILTA? :DDDDDD
<3333333333 se on ihana koru, tiedän ;s :z ;)
 
mulle kans!:z
 
Tollanen koru ois kyl hieno :)
 
näin noita samoja accezorizessa ennen jouluuu =)
 
Miul on täsmälleen samanlainen koru! Ostin sen n. 1,5 v sitten Turun H&M:ltä! Ehkäpä niitä ei ole sitten kaikissa henkoissa ollut...
 
Nadja, miten sä aina löydät ebaystä kaiken mitä meet sinne ettimään ? :D Mä kun meen sinne välil surffailee tai etiskelee jotain nii en kyllä ikinä löydä sitä mitä haluisin -.- vinkkejä ebay-shoppailuun ?
 
oi toi koru on niin ihana! kuolasin sitä aika pitkään täältä: http://galibardy.co.uk/womensshop_necklaces.html mut nyt en ainakaa pikasel ettimisel enää löytäny:( oon hyvin kateelline sulle:p
 
Hih, teilläkin on tollaset tietsikan kaiuttimet tv:ssä. Meiltäkin löytyy samanlaiset ja lisäksi tuo samainen tv-taso tummana :)
 
Hei, määpä ostin tuollasen korun vuosi sitten seppälästä hopeisena.
 
ihana asu! ihan sairaan upee! oot nii kaunis että kateeks käy!
 
Ihana koru!! ((:
 
Onko toi Draktori vitsi? :D
 
hahaa neetallaki on tommone ja kun meidän äiskä näki sen nii seki sitten halus samanlaisen :-) noh neetta kävi sitten ostaa sen sille! ja noita siis saa ihan suomesta, oisko ollu vielä niin erikoisesta paikasta kun h&m :DD
 
Mulla kans kävi mieletön tuuri oman hopeisen kyyhky-häkki-koruni kanssa. Oli vika kappale,mulla ei ollut rahaa mukana ja olin menossa töihin. Pyysin poikaystävää hakemaan korun mulle,mutta viimenen oli sitten mennyt! Olin niiiiin sad unelmien korun menettämisestä... kunnes aamulla heräsin ja kyseinen koru oli yöpöydällä, ilkeä huijaava poikaystävä! Joka sai roppa kaupalla pusuja illalla :D
 
hah, toi koru on H&M:ltä :D niit myytiin viime kesänä tai keväänä :p mulki on tollanen (ah sisko taiski jo ehtii mainita :D)
 
jossain toisessa blogissa törmäsin samanlaiseen koruun ja ihastuin. nyt vaan mietin, että uskaltaudunko ebayn ihmeelliseen maailmaan. o_O en ainakaan ennen kun on palkka tullu tilille.
 
Helsingin rautatieaseman Cybershopista ostin samanlaisen mutta hopeisen :)
 
Mua kiinnostaisi tietää, miten tutustuitte aikoinaan Eetun kanssa? Moni muotibloggaaja on kertonut "rakkaustarinastaan" ja olisi kiva lukea teidänkin tarinanne.

P.S. Kiva blogi!
 
You must get know that I every time buy custom essay papersor written essay detecting writing services and students order essay writing about this topic . Thus, thank you for the good enough material!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]