Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kuumetta!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kuumetta!

are you feeling fashionable?

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

 

kuumetta!

Mulla on ihan hullu tatuointikuume!
Oon jo reilu kolme vuotta haaveillu pääskystatuoinneista rinnassa, ja ostinki joskus pari vuotta sitten kaulakorun joka näyttää kaukaa, nopeesti ja sivusilmällä vilkasten ehkä melkeen tatuoinneilta:


(Kuva on otettu 2v sitten)

Se ei kuitenkaan riitä! Haluaisin ihkaoikeat pääskystatuoinnit (tosin mustaharmaina) rintaani, ja ehittiinki jo suunnitella Lauran kanssa, että käytäis ens vuoden puolella tatulaatioimassa ittemme. En tiedä että uskallanko, koska mulla on tosi alhanen kipukynnys ja mä todennäkösesti kuolisin siihen tatuointipenkkiin..





No jopas on hyvät copypastevähänkumitetaanjasaveforweb -muokkaukset!





Toinen (n. vuoden vanha) tatuointihaave on timantti ranteessa. Tänkin haluaisin mustaharmaana, ettei sitä tarvi koko ajan käydä värityttelemässä.

Mulla ei oo mitään diippejä selityksiä noille tatuoinneille, ne vaan näyttää mun silmään niin mielettömän hyviltä ja tiedän, etten tulis katumaan päätöstäni. Huulikoruhan mulla on ollu jo yli 5 vuotta enkä oo hetkeäkään katunu tän ottamista. Koru on jo niin osa mua, etten ikimaailmassa vois kuvitella ottavani tätä pois ja uskon, että kiintyisin tatuointeihinikin kovasti. Ja joo, mä tiedän että lävistykset ja tatuoinnit on täysin eri asia :D

Minkälaisia tatuointeja te omistatte/haluaisitte omistaa? :)

Kommentit:
Mielummin noi pääskyset just ton värisinä! sopis sulle täydellisesti.
 
pääskyt - tai oikeastaan vain yksi pääsky rintaan on haaveena mullakin :) siksi vain yksi, että se kipu pelottaa muakin, voin sit jatkaa haavetta jos tuntuu et siihe ei kuole :--D
 
Toi timantti on munkin haave. Plööh en sit taida olla kovin omaperäinen :D
 
haluisin sellasen japanilaisen merkin tai jonku hienon pienen
 
Eii älä ota tatuointii :)
 
oiih, mulla on ihan sama: oon törkeen pitkään halunnu tatuointia mutta itellä kans tosi alhainen kipukynnys, et uskon ettei siitä hommasta tulis kyl yhtään mitään.

ite haluaisin toiseen nilkkaan mustan kysymysmerkin, samanlainen kuin BEP:n videossa 'where is the love'. =))))
 
ah, päivän paras aihe! tatuoinnit <3 ota ota ota! itse en ole katunut hetkeäkään timantteja nilkoissani. otin ne tossa 4kk sitte. haaveilin itsekin alunperin black&grey timantista ranteessa mutta päädyin ottamaan semmoset kumpaakin jalkaani. en oikee voi ton tulevan ammatin puolesta koristella ranteitani (tai omasta mielestäni en voi :D). kipeetä se tekee mut on se sen arvoista. miullakaa ei oo mikää korkein kipukynnys ja hengissä ollaan! pääskyset sopis tosi hyvin siulle :)
 
ei ei ei älä ota pääskystä ! sitten mummona se on aika kammo kun todennäkösesti iho roikkuu ja ne pääskyset on iha kurttuset :DD mut älä käsitä tätä väärin, saatathan toki olla ikinuori;) mut toi timantti on niin sun tyylinen !! ota se !
 
Jos haluaa jotain hitusen persoonallisempaa, niin ei pääskysiä tai timangeja. Varikset olis aika rock.
 
ite oon huomenna menossa ottamaan mun kolmannen tatuoinnin. itelläkin todella matala kipukynnys ja pelkkä ajatus esim rokotteista saa mut jo huonovointiseks. mut tauoinnit ei oo oikeestaan sattunu ollenkaan. tällähetkellä mulla on siis yks nilkassa ja toinen ranteen ulkosyrjällä. huomenna laitan tohon rinnan yläpuolelle.

mut siis ei kannata pelätä sitä kipua. kuhan vaan kuva on varma ja tuntuu oikeesti omalta ni meet vaa varaa ajan :)
 
musta noi pääskyset on vahan kliseet, mut ne kyl sopii sulle ^__^ toi timantti on kiva hihih.

mä haluisin ite koko hihan täyteen jotain tosi värikästä ja nättiä, mut en kyl aio ottaa vielä pitkää aikaan, vasta sit ku tulee se et mitä tarkkaan ottaen tahdon siihen.
ja mä tahdon saada mun ekan tatuoinnin miami inkin amilta joten jos joskus tatuoinnin tahdon nii pitää alkaa säästämään. selitän.

mut noi pääskyset (ja toi timantti) sopis sulle tosi hyvin! kerää vaan rohkeutta et jos uskaltaisit, mut ei kyl kannata itteä pakottaa jos on kipukynnys oikeesti tosi alhaalla.
 
Kahdella tutullanikin on tuon tapaiset timantit ranteissa. <: Mutta ei minunkaan tatuoinnit sieltä omaperäisimmästä päästä ole kun on kaksi tribaalia mahassa ja yksi ranteessa. Vaikka ne suunniteltiinkin ja piirrettiin joskus tatuoijan kanssa yhdessä, niin lähes samanlaisia ne on kaikilla. :)
 
noi molemmat on tosi sun tyylisiä ja sopis mainiosti,mut kannattaa ehkä alottaa tosta timantista.

Ite haluaisin joskus tulevaisuudessa myös jonkun kuvion tohon ranteeseen,esim. peace-merkki(ja tosta haaveilin jo ennen ku sain tietää et lady gagalla on ranteessa kyseinen kuvio :D).myös tollaset söpöt linnut kiinnostais.
 
ite oon kans haaveillu et ottasin timantin ranteesee, mut sillee et se on tos sivus sillee hienosti, just sillee et mustat rajat ja pinkki muute,mutta kipukynnys kans kyl iha järkyttävä alhane,mut oon tullu siihe tuloksee,et jos jotain oikeesti haluan,ni oon kyl valmis kärsii sen vuoksi :). sulle sopis kyl tosi hyvi tollaset pienet pääskyset paremmi ku noi isot :))
millä muute muokkasit?
 
Moi FABULOUS! Niin sitä mä kysysin sulta etä miten sä oot saanut ton blogilista linkin tonne sun sivupalkiin? Mä ja David ollaan not good koneiden kans ja me ei hifata tota!
 
oi noi pääskyset on kivat, ota ihmeessä tollaset :) ja timantti on aina iha mahtava, ite oon menossa kohtapuolin hakkauttamaan oikeeseen käteen pari timanttia :) ja vanhoina tatuointeina löytyy tähtiä.
 
Voi että, mulla on itsellänikin hirveä tatuointikuume! Mun ongelma vaan on, etten ole keksinyt mitään ovelaa paikkaa tatuoinnille, enkä oikeastaan tiedä minkä kuvion tai tekstin haluaisin. :-D
Haluan, että se olis mahdollisimman "munlainen" ja omaperäinen, sekä tautointi että se paikka. Oon tässä jo pari vuotta yrittäny miettiä kuumeisesti.
 
Anonyymi kirjoitti...
Jos haluaa jotain hitusen persoonallisempaa, niin ei pääskysiä tai timangeja. Varikset olis aika rock.

< aaa ihan huippu :-D muttasiis kannattaa tosiaa miettiä,
musta kyllä tuntuu et sopisi sulle.

mä haluaisin jotain ihan pientä ranteen sisäpintaan kanssa mutta sitten harmittaa jos ei saa pitää esillä esim töissä?

ja yhdelle anonyymille vielä että mäkin haaveilen ami jamesin tekemästä tatskasta ihan hulluna:-D

(ja ne jotka vaan miettii että miltä näyttää mummona niin c'mon,
aika moni muukin asia siihen vaikuttaa kun tatuoinnit ;)

 
mä oon päättäny jo ihan pikkusena että en ota ikinä mitään tatuointia. ja iskän sanoja lainaten "mikään kuva ei oo niin hieno, että sen ihooni laittaisin".

toi timantti on ihan hieno ja samoin noi pääskyt mutta silti jotenkin ällöttää kun sitten vanhana katselee, niin miltä se sitten näyttää...... mutta siis en haluu olla epäkohtelias ja oma päätökseshän se on mut silti... mielummin vaikka piirrät ne siihen :D tai hommaat hennatatuoinnit... mutta joo, oma päätöksesi
 
Mulla on tähti (ei semmonen perusteinitähti, vaan monimutkaisempi, yksityiskohtaisempi aika iso tähti) rintakehässä vasemmalla puolella.

Olisko nämä sun ensimmäiset tatskat? Kivusta sen verran, että aluksi lähinä kutittelee ja itse rintakehään ei juurikaan minua sattunut. Lähinnä siten kun mennään tonne tissin päälle ja kohti kainaloa niin alkaa tuntua tosi ilkeeltä.

Itsellä tatuoimista ilkeämpi osuus oli kun tatuointi oli valmis ja tatuoijan pitää pyyhkäistä tatuointia (joka on siis periaatteessa avohaava) pitää rajusti desifiointiaineella. Tarpeellista, mutta kivuliasta. Tämä siis vain minun kohdallani, tietysti kipukynnykset on erilaiset. :)
 
älä missään tapauksessa jätä ottamatta kivun takia! se kestää vaan muutaman tunnin kuitenkin ja tatuointi on siinä aina.
 
Mun silmää miellyttää enemmän toi timantti :) Mä etsin itse kuvaa monta vuotta, ja sit menin varaa tatska-ajan ja löysin sieltä sellasen kuvan tyttöpääkallosta, rakastuin siihen heti! ja siinä se ranteessa nyt on!
 
Mulla on jo yks - semmonen tähti/kirsikankukkahässäskkä, mut toisesta haaveilen jo kovasti, vaikkei tuo ensimmäinen oo vielä vuottakaan vanha. Pääskyn + jotain sälää haluisin minäkin, mut paikasta en oo kyllä vielä yhtään varma. Sitten taas toisaalta tahtosin jotain millä jatkaa tota vanhaa isommaks.

Muttajoo, noi pääskyt ois super hienot !
 
Miksi ihmeessä haluat ottaa samanlaiset tatuoinnit kuin tuhannella muulla maailmassa. Hanki omanlaisesi tyyli. Matkimisessa ei ole mitään jännää.
t. Tiina
 
noi pääskyt on niin makeet ;) mun tekis mieli ottaa kans tohon toiseen jalkapöytään kans toinen pääsky! mun seuraava tatuointikin on jo suunniteltu, nyt pitäs vaan päättää mihin ottaisin sen!

(ja ei siihen kipuun kuole, mun mielestä joku verinäytteenottokin sattuu ihan sikana, mut kestin sen tatuoinnin tosi hienosti, jee :D)
 
Kovin on sun näköisiä! Voin olla väärässä, mut onks noi timantit vähän trendijuttu? Tatuoinnit kuitenki on ikuisia, tai ainakin melkein. Joskus 2000-luvun alussahan kaikki otti niitä ah niin trendikkäitä tribaleita ja kiinalaisia merkkejä ja miltä ne nykyään näyttävätkään... Mutta ei sillä tietenkään oo merkitystä, jos tietää tykkäävänsä aina ja ikuisesti!
 
Mulla ei ole mitää tatuointeja, mutta haaveena olis jtn old school-tyylistä samoihin kohtiin kun sulla noi pääskyset ja niin että jatkuis johonki käsivarteen :D:D Mutta niin isot tatuoinnitki veis aikapaljo esim, työmahdollisuuksia ettääääh...
 
mäkin haluaisin ranteeseen, tai oikeastaan tohon ylemmäs sisäkäsivarteen jonkun tatuoinnin, en tosin ole ihan varma vielä että minkälaisen.. sen takia sitä ei siinä vielä olekaan, tahdon olla extrasuperhyper varma siitä, minkä kuvan lopulta päädyn siihen laittamaan :)
 
mullakin on samanlaiset haaveet kun sulla ollu jo pitkään :)
tosin haluaisin vain yhden pääskyn, värillisenä, ja timantinkin värillisenä käteen tai jonneki jalkaan :D eli ei ne kovin samanlaiset ollukkaan.. :D
ja lisäksi haluisin nuotteja, mielessä on käyny michael jacksonin billie jeanin ihan maailman parhain bassoriffi, että se ois samalla ns. muistotatuointi jackoa kohtaan. en haluis mitään ihan läpinäkyvää muistojuttua, tyyliin sen kuvaa, vaan tollanen piilojuttu ois kivempi. ja kuitenkin musiikki on mulle se nro. 1 thing ni siinä tulis monta juttuu samaan! :D oho, tästä tuliki oikee romaani.. :D
 
Mul on pääsky tossa oikeessa reidessä ja ens kuussa tulee lisää pääskysettiä tonne selkään ja pikkunen jalokivi nilkkaan, ja se sattuuuuu mut on niin sen arvoista :D
 
Noi pääskyt näyttää mun silmään tosi kivoille :)
Itsellä pari vuotta ollut tatuointi haaveena. Haluaisin pienehköt siivet lapaluihin tai nuottiavaimen nilkkaan. Yhdessä tatuointilehdessä törmäsin aivan tajuttoman upeaan, värilliseen riikinkukonsulka-kuvioon, mutten kyllä taida kuitenkaan värillistä ottaa.
 
ei kannata sitä kipua miettiä! se on kuitenkin vaan hetkellistä ja sit voi pitää aina taukoja ku tuntuu liian pahalta :)tosin mun on hyvä sanoa mistään kivusta ku kikattelin pariin otteseen ku tatuoitiin :D
kyllä noi pääskyt sulle sopis vaikka ne kuinka on nyt niin pinnalla :)
 
tosi hienot noi linnut, mutta itse en kyllä olisi valmis ottamaan noin isoa tatuointia tuollaiseen paikkaan, vaikka itsekkin tatuoinneista haaveilen.

Syynä on, että esim. noissa kuvissa noi linnut näyttää mun mielestä aika huonolta kun ne pilkottaa tuolta vaatteiden alta. Mietippäs sitten esim. jotai toppia, kuinka tyhmältä se näyttää?

Ja tosiaan, noin iso tatuointi tuollaisessa paikassa, jossa iho todennäköisesti "löystyy" vanhana.

Itse ottaisin mieluummin tuon timantin. Todennäköisesti paljon lyhyempi tekoaika (joka on varmaankin ihan hyvä juttu ekaa tatskaa ottaessa) ja helpompi peittää (:

Mutta siis täähän on vain mun mielipide, enkä kyllä tarkoittanut mitenkään pahalla! :)

Hienolta tulee varmasti näyttämään, ottaisit sitten kumman tahansa.
 
Ei ei ei,älä ota mun mielestä ei sopis sulle yhtään!!!!!
 
Timantti on kiva :>
 
pakko kyllä offtopicina mainita jotta teikälle sopii kyllä tuo lyhempi tukkamalli ihan äärettömän hyvin :) polkkatukka melkikö? et oo miettiny uuestaa leikkaamista?
ja i vote for mustavalkoset pääskyset! ja mistä moinen kaulakoru? *__*
 
Hienon näköinen ois kyllä noi värikkäätkin pääskyt, mutta sunhan iholle ne tulee :)
Luin tässä vasta Kat Von D:n haastattelua ja hän mainitsi just ton rintakehän...sanoi ettei useilla täysin tatuoiduilla naisillakaan ole siinä mitään kuvia. Ei sen takia että se sattui vaan sen takia että paikka on naisellinen ja sitä ei haluta peittää.
Mä ottaisin sinuna ensin sen pienemmän kuvan, yleensä aloitetaan jostain pienemmästä ja sitten lisätään.

-Laura
 
Onhan toi pääskyt tatska hieno ja sopii sulle! mut hei ajattele sit ku oot mummeli ni kyllä se vähän voi kaduttaa :D ja sit aikasemminkin jos vaikka et enää tykkäis pääskysistä :DD alkaa naurattaa tää mun jossittelu, mut mä en pysty ottaa tatskaa koska eihän sitä koskaan tiedä jos tulee katuma päälle...
 
olis ihan ehdottomasti sun tyyliset noi pääskyt ! mutta miltähän ne näyttää erikoisten isojen kaulakorujen kanssa kun sulla on sellaisia kuitenkin.. no varmaan hyvältä tuskin ne mitään vaikuttaa :D
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
ehdottomasti toi timantti !! mut ei noit pääskyi :D
 
Tatuoinnin omistajana en ole koskaan ajatellut että 'voi ei, miltäs toi näyttää kun olen kurttuinen vanhus'.

Harkitsin tatuointia pitkään ja sillä on minulle hyvin tärkeä merkitys. Ja koska tulen aina iloiseksi nähdessäni tatuointini, tiedän että myös kurttuinen-minä on aina iloinen nähdessään sen (:

Ja kipu kuuluu kokemukseen!
 
Mä sanoisin että noi pääskyset on heti alkuunsa aika radikaali vaihtoehto, mutta sopisi kuitenkin sulle. Mutta aloita timantista : >
Se on supersöpö.
 
mulla on tuossa sisäranteessa nuottiavain. ehkä vähän tylsis mutta kun tietää että musiikki ei katoa elämästä ikinä niin se on ainakin varmaa ettei ikinä kyllästy :) älä pelkää sitä kipua, se on äkkiä ohi!
 
Hei mulla oli tänään just suunnitelmissa mennä varaamaan aika tatuoijalle ! Mutta sillä oli ovet kiinni. Kuvan pidän salaisuutena siihen asti että se on hakattuna ihoon. Ja voi ota nuot pääskyt, niin kiva kuva !
 
Noi pääskyset näyttää tosi kivoilta! Ittelläni on lantiossa pääskynen ruusuköynnöksenkanssa ja timantti oikeessa ranteessa. Valitettavasti timantit on aika yleisiä mutta hienoja! 3 tatuointi tulee sitten kaulaan tai jalkapöytään.
 
Ahahhahahaa. Muotibloggarit ovat mukamas niin omaperäisiä :D Tällä hetkellä on niin in noi old school-tatuoinnit että jokaikisellä on pääskynen siellä ja timantti täällä. LOL. Ja teidän tyyliä kehutaan niin mielettömästi vaikka olette lähestulkoon kaikki niin PERUS. TAVALLISIA. Vaikka asuisittekin Kampissa ja isä maksaa kaiken jne. Taidatte olla kaikki bloggarit vähän itserakkaita :)
 
Itseltäni löytyy perhonen oikean lapaluun kohdalta. :> Btw, rintatatuointien ottaminen sattuu kuulemma ihan helvetisti. Joten kantsii harkita pitkään tota kohtaa :'D
 
Mulla on oikeassa kädessäni pinup tyttö,joka on kuulemma ilkeän näköinen. :D Mun mielestä noi pääskyset on ihan ok,mutta niitä on vaan aika useilla,mutta jo itse tykkäät niin ota vaan. :)
 
Haluaisin pin up tytön käteen.. En mitään ällöä vaan enempi semmmosen fiftari henkisen.
 
noi pääskyset on liian isot ! mun mielestä toi timantti ois paaaaaljon parempi, koska sen voisi peittää tarvittaessa eikä se nyt välttämättä vanhempanakaan pahalta näyttäis.
Ajattele nyt mummona tota pääskys tatuointia se vaan lörpöttäis siinä ryppysellä iholla :D
 
kaverini laitto vain 11-vuotiaana tatuoinnin olkapäähän
 
ootko siis muokannu noi pääskyt ihoosi ? =D
 
mä haluisin turkoosin undulaatin ranteesee/käsivartee. Sellai akvarellimaalauksen näkösen :D piti käydä laitattamassa jo ennen joululomaa, mut isosisko haluis ottaa samaa aikaa eikä se oo miettiny yhtää :( no mut tammikuussa sitte ♥
 
Aion ottaa ensi vuoden puolella niskaan pelikortit. :) pitkään ollut haaveena ja vihdoin olen varma että sen tahdon.

Tuo timantti on jotenkin aika yleinen nykyään, joten harkitse vielä sitä. Mutta toisaalta, se kyllä sopisi sinulle..
 
kannattaa todella huolella miettiä vielä ainakin noita pääskysiä, mieti sitten vanhana jos (tai kun) ihosi alkaa roikkumaan niin hyi miltä ne sitten näyttävätkään
tatuointien poistatuskin on todella kallista...
 
Ei kannata kipua pelätä, se kuitenkin kestää niin vähän aikaa verrattuna sitten siihen kuvaan ;)

Ja ite en tajua miks ei vois ottaa tatuointeja/venytyskoruja sen takia että ne näyttää mummona kamalalle... Miksi ihmiset sitten käy aurinkorannoilla ja solariumissa, mummona tulee syöpä ja iho roikkuu? :D

Tatuoinnit saa laserilla pois ja venytyskorut ommeltua kiinni, itse ainakin haluan näyttää NYT hyvältä enkä vasta mummelina! :)

Mulla haaveena kans jonkinlaiset tatuoinnit ranteisiin (SuperMarion Boo!♥) ja isoveli mulle varmasti joskus kuvaa ihoon laittaakin, kunhan äidiltä saataisiin asiaan hyväksyntä :)
 
pääskyset ja toi timantti sopis sulle iha ältsin hyvi!
itte haaveilen samaa kohtaa ku sinä noita pääskysiä, mut vaa tähdet.
ja sit kans toi timangi olis ihana 8)
kehotan ottaa, sopis tosi hyvi sulle!
 
Noi pääskyset kyl olis tosi kivat! :> Mulla on olkapäil tähdet, kerkesin suunnitella muutaman vuoden ennen ku kävin ottamas n. puol vuotta sitte... eikä oo kaduttanu, mua ei ollenkaa kiinnosta kuinka "massaa" nää leimat on, ite tykkään ni se on tärkeint :) Seuraavaks haluisin jalkaterään muffinsin tai timantin korvan taakse. :3
 
ota pääskyset, älä timanttia.
 
Mulla on musta risti rinnassa ja kyllähän se sattuu ("kuin puukolla viiltelisi" kuvasi tunnetta yksi vanha tuttavani), mutta sen kestää kyllä. En oikeastaan enää edes muista omistavani tatuointia, siitä on tullu niin osa minua. Haluaisin jo uutta kuvaa, kun saisin vain aikaiseksi sen kuvan. Se on päässäni täydellisenä, mutta koska en osaa piirtää, pitäisi saada kytkettyä printteri korvaan ja tulostettua se sieltä.:)
 
Hmm ihan näin ulkopuolisen kommenttia, että onko sulla itsellä tietoo, mitä noi kyseiset pääskyt rinnuksissa symboloi? Ja ei, tarkoitus ei ole lietsoa pahaa henkee tällä kommentilla.
 
noi pääskyt on ihanat! mul on "pääskyset" ,joihin en oo kovin tyytyväinen,ollu tän vuoden alusta rinnassa. tatuoija jolla kävin oli krapulas ja jäljestä tuli suht huonoo,vaikka kehuskelikin tehneensä parhaimman tatuointinsa 3 promillen humalassa. väritys pitä viel saada,ja mun kaveri ehkä väritteleeki mun tatuointikoneel ne joku päivä : D
ja muuten ,ei se kipu nii paha oo!
oikeel puolelle oli helpompi, mut vasen sattu kyl. ehkä ku oikee tehtiin eka,ni herkisty iho.
mut noi sopis sulle ehdottomasti!
 
Suosittelen ottamaan ensin sellsen pienemmän tatskan. Sitten saat käsitystä miltä se kipu tuntuu ja tiedät haluatko ottaa tuollaista suurempaa. Se kipu tosin tuntuu aivan eriltä eri kohdissa..Mutta ite en menis antaan tollasia lausuntoja että "tiedän etten koskaan katuis sitä." Sä oot niin nuori ettet sä voi sellasta tietää :). Ihminen muuttuu kymmenessä vuodessa yllättävän paljon. Tosin tatskoihin monesti tottuu niin ettei niitä edes ajattele enää. Rinta on kuitenkin niin näkyvä paikka (okei kesäisin) että joskus aikuisena saattaapi harmittaakin. Plus se on vaan fakta että vanhempana iho alkaa rypistymään siitä kohdin :P. Itselläni on kaksi tatuointia. Otin ristin olkapäähän 17-vuotiaana. Se ei sattunut ainakaan liikaa. Kuva on hieno mutta ottaisin sen ehkä eri paikkaan jos saisin nyt päättää. Aikaa on siis kulunut 7 vuotta. Viime maaliskuussa otin melko extempore Thaimaassa pienen tähden niskaani. Sillä on minulle monia henkilökohtaisia merkityksiä ja sitä tuskin koskaan tulen katumaan koska se on niin pieni ja sen saa hiusten alle piiloon. Blogini bannerissa tuo näkyykin. Sen ottaminen kesti vain hetken mutta sattui enemmän kuin ekan tatskan ottaminen. Kyllä noihin vaan jää koukkuun ja jonainpäivänä otan vielä kolmannen kuvan.
 
you look great in this pink dress with belt!
 
ootko jotain kautta ulkomaalainen? esim. isäs tai äitis ulkomaalainen?
 
Pääskysiä :D Ihanan erikoista kun joku tykkää pääskysistä :D Hihi. Kyllä sen tatuoimisen kestää :) Ei se nyt sinänsä kauhean miellyttävää ole, mutta kuumotus yhdistettynä turtumiseen poistaa osan kipua :)Itellä on joku about 10 sentin tatuointi tai vähän yli, ja pari pienempää, kivusta huolimatta siitä joku tatuointikuume on tullut ja varmaan tulee vielä joku nahkaan hakkautettua :)
 
mua (ja paria muutakin) kuumottais ottaa tommonen timantti just johonkin käteen. en oo vaan vielä täysin varma mihin kohtaan :-D mutta noi pääskyset ois ihan täydelliset sulle !
 
Hahah, luulin tosiaankin ensimmäisen kuvan korua tatuoinniksi, mutta ei nyt sentään :D Timantti olis aivan ihana! :)
 
Rintakehässä ja ranteissa saattaa sattua se tatuoiminen enemmän kuin esim pohkeessa olkavarressa tms. koska niissä on ohut iho eikä lihaksia siinä luiden päällä. Eli ne saattaa olla kivuliaampii sit tatuoida jos siula on matala kipukynnys :/
 
mä haluaisin tohon jalkapöytään jotain, sitten tähden tohon kohtaan missä olkapää ja rinta kohtaa :D sitten niskaan olis siisti kans joku tähtirykelmä tai yks iso tähti. näistä siis yksi, ei kaikkia :D
 
itekki ottasin mielelläni tatuoinnin ranteeseen, jonkun sopivan pienen. John Lennonin omakuva ois niin jees ja sen oonki ajatellu joskus ottaa:D
 
Timantti tatuointi olin aika hieno! :) hei muuten oletko ollu jotain pari vuotta sitten marraskuussa Demi-lehdessä mallina kun se tyttö siinä näyttää tosi paljon sulta, mutta en oo varma ootko siinä vai et? :D
 
Nuo pääskyset ovat kyllä söpöt, mutta niin kuin moni muukin tässä on jo maininnut, niin ovatkohan ne sitten vanhempana enää niin kivat. Että jaksaako niitä sitten kattella koko loppuelämänsä rinnuksissa. :D
Mutta kannattaa tietysti ottaa oman mielen mukaan !

Itse haluaisin suhtkoht tylsästi tatuoida oman horoskooppini, ihan pienen skorpionin johonkin navan alapuolelle lonkan kohdalle. Saisi piiloon aina tilanteiden mukaan. ^^
 
Pakko muute sanoa että oot ehkä ainoo ihmine jonka oon nähny jolle tuo huulikoru soppii noi täydellisesti :D Yleensä saan lähinnä oksennusreaktion ku tommosia vilahtellee joka toisella lissulla, mutta sulla se näyttää niiiii hyvältä!
 
Ite oon miettinyt niskaan tähteä. Tommoset mustat pääskyt pienempinä samaan kohtaan ku oot nois kuvis laittanu ni olis kans kyl yks suunnitelma. Tai sit pääskyjen tilalla tähdet.
 
Mitä kokoo ne sun topshopin niitti kangastossut on??:O
 
oma haave on timantti selkärangan yläosassa, tossa viimesen nikaman kohdalla. tai timantti vasemmankäden etusormessa !
 
Tiäkkö nadja,kun mulla iski kauhee himo niihin koruihin,niihin rusetteihin mitä joskus kauan sitten teit.Voisitko tehdä niitä taas ja laittaa tänne myyntiin??:)
Se olis mun unelmien täyttymys,sitten jos/ kun nään postauksen missä niitä myydään, niin hyppään kattoon asti!!!!:D
 
Aivan ihania suunnitelmia noi tatuoinnit ja vitsi katoin et toi koru ois ekassa kuvassa tatuointi :-D Hyvä ostos (?). Ite haluaisin joskus sitten pienen tähden ranteeseen tai jotain joka merkitsee jotain vaikka pienellä mom tai dad yms :--D
 
älä ota, liian näkyvä paikka. mielummin vain tuo timantti!
 
Ah mullakin oli pitkään tatuointi unelmana -ja on vieläkin, kuvaa en vaan tiedä. 12-vuotiaasta asti unelmissani oli hakkauttaa kolme erikokoista ääriviivatähteä oikeaan lapaluuhun tai olkapäähän niin, että ne muodostavat kolmion, joiden kaikki sivut olisivat yhtä pitkiä. Pienin tähti olisi euron kolikon kokoinen, isoimman halkaisija jotain seitsemän senttiä. Noilla tähdillä olis mulle henkilökohtainen symbolillinen merkitys vaikka kuulostavatkin niin kliseisiltä. Unelman pilasi tuttavani, joka hakkautti juurikin tuollaisen tatuoinnin viime keväänä - omat vanhempani käskivät mun odottaa "ainakin" siihen, että olen täysi-ikäinen. Samanlaista en viitsi enää ottaa, vaikka ehkä miljoonalla ihmisellä saattaa olla samanlainen. Se pilas että joku tuttu otti samanlaisen.
 
Hei äsh, oot ehkä kertonut tän jossain kohti blogias mutta olen laiska enkä jaksa selailla, mutta mistä saa tollasia sähkönsinisiä paljettihattuja? O: Oon jo pidemmän aikaa kuolannu :D + toi sun pääskymuokkaus oli ensisilmäyksellä (ainakin mun sokeisiin silmiin) niin aidon näköinen, että päivittelin jo itekseni "vieläkö toi uudet tarttee." :D
 
Hei mitä väliä sillä on miltä ne vanhana näyttää! Turha sitä on miettiä. Onpahan sit rokkimummo :D Minä oon tässä varaamassa ensi kuulle aikaa kolmannelle tatuoinnille. :) Ja turha sitä kipua on miettiä. Sattuuhan se, mut ei niin paljon ettei sitä kestäisi :)
 
Minustakaan tatuoiminen ei varsinaisesti satu. Ääriviivat tuntuu enemmän kuin värittäminen. Myöskään loppudesinfiointi ei satu, vaan pikemminkin tuntuu ikävältä. Tatskattavana olen ollut neljään eri kohtaan ja kaikki tuntuneet about saman verran. Rinta oli "ikävin" äänen takia, muttei kivun.

Henkilökohtaisesti olen kova jännittäjä ja huono olo tulee aina kun jännitys purkautuu. Tosin sekin menee nopeasti ohi. Jaffaa vain mukaan evääksi :)
 
Joku esiintyy sun kuvalla taas IRC-galleriassa, noloo :D
 
hmm joo ihan kiva, mut toi timantti on aika persoonaton :s
kaikilla on niitä nykyään !
ja mietin noiden pääskysten paikkaa vielä koska mieti sit ku oot mummo ni miltä ne pääskyset näyttää sit -.-
 
Itse olen haaveillut timantista niskassa noin pari vuotta :) Kipu ei sinänsä pelota,vain se pelottaa jos kyllästyn siihen.
 
Oi vähänkö olis kyl siistit tollasset pääskyset, tai dimangi! Mut kelaa, ne on sulla ryppysessä rinnassa vielä 70-vuotiaanakin.
Mut elämä on valitsemista ;)
 
Näin sut eilen Helsingin Ginassa! :D
 
Ma haluisin sateenkaaren tohon ranteeseen, mutta enpa tieda tuleeko sita ikina otettua varsinkaan viela, kun ei tieda mihi ammattiin menee, etta saako tatuointi esim nakya.
 
Mulla on mustaharmaa kolibrimainen lintu ollut jalkapöydässä n. vuoden ajan ja kirjaimellisesti joka päivä tulee katsottua kyseistä kuvaa ja ajateltua, että onpas se kaunis. Jokaista viivaa myöten mun näköinen ja merkitykseltään mulle todella tärkeä myös. Mun mielestä kaikkein kauniimpia tatuointeja ovatkin juuri sellaiset, joiden takana on tarina. :)
Mulla on korkea kipukynnys, joten kestin kivun hyvin (aika kultaa muistot ;)), mutta jalkapöydässä kun luut on lähellä ihoa, niin kyllä se välillä kirpaisi niin pahasti, että olis tehny mieli purasta sitä tatuoijaa. :D Mutta mutta, älä anna kivun estää sua! Pääskystatuoinnit on kivoja ja sopis sulle über-hyvin. Ainakin näin blogia seuranneen silmissä. :)
Ja vielä päätteeksi mainostan ja kehun Liskogalleriaa (Hämeentiellä), jossa siis itse oman kuvani kävin hakkauttamassa. Taidokkaat ja mukavat tatuoijat! :)
Eips sit muuta kuin mahtavaa uutta vuotta!
 
Mä haluaisin jonku tosi kivan lauseen niskaan...ja lause pitäis olla joku tosi koskettava mikä kuvaa mua jollakin tavalla.
 
Mulla on maailman matalin kipukynnys, mutta tatuoinnin ottaminen ei sattunut pätkääkään. Se tuntui vain pieneltä pistelyltä.

Näyttää hyvältä noi pääskyt. Go for it!
 
Tuosta vanhana "rupsahtamisesta". Mä nään tatuoinnit niin, että ne on merkkejä/jälkiä mun elämästä. Ihan yhtä lailla kuin rypyt (joita jotkut pelkää kuollakseen, jotka mua taas ei huoleta), ne kertoo elämästä. Naurunrypyt kertoo että sulla on ollut onnellisia hetkiä elämässä, tatuoinnit kertoo joistain muista hetkistä elämässä... :)

Kivusta paha sanoa mitään, toisilla sattuu, toisilla ei. Paikkakin vaikuttaa tietysti. Mut on se sen arvoista!

Itse pidän pelottavampana näin ekan tatuointini ottaneena sitä mahdollisuutta, että jään tähän koukkuun ja haluan kohta lisää. ;D

-Taija
 
noi tatuoinnit on kuitenkin sen verran pieniä, ettei se ehdi sattua niin paljon, koska ovat suhteellisen nopeita tehdä :) go for it!
 
Pääskyset sopis sulle ihan mielettömän hyvin! :) Vähän pienemmät ni ois perfecto.
 
Hei mistä oot saanu ton raita/rusettiyläosaisen mekon? On nimittäin ihana :)
 
heippa heippanen!

pakko kysyä, että onko sulla canon eos 450D? ja jos on, niin ootko ollu tyytyväinen siihen? oon kiinnostunu ko. järkkäristä ja pitäisi saada varmuus siihen, että kannattaako sen osto! :D

ps. ihana blogi ja tatuoinnit rulez! pääskyset sopii sulle varmasti! =) hihi
 
pyhpyh kuolet siihen. :) ite otin viime syksynä ranteeseen siivet. tollasta timanttia olen haaveillut kanssa, mutta niskaan. :)
 
Hei!
Kivun takia ei tosiaankaan kannata jättää tatuointia ottamatta, jos on varma, että kuvan iholleen haluaa. Kipu kestää vain sen hetken ja iho on arka muutaman päivän ajan, mutta se menee ohi. Se on pieni "hinta" siitä, että saa iholleen jotain kaunista mistä on haaveillut. Suurempi asia tatuoinnin hankkimisessa kivun sijaan on se, että on sata varma kuvasta. Itselläni on 3 tatuointia, enkä ole niitä katunut. Kun oon ite harkinnut tatuointia, oon pitäny kuvaa jääkaapinovessa tai muistitaululla, missä vaan mistä sen näkee päivittäin. Jos kuva vielä vuoden päästä näyttää juuri siltä, minkä haluan, päätyy se myös iholle :) On eri asia joskus esim. netistä kattoa kivojen tatuointien kuvia kuin omasta käsivarresta :)
Ja mitä vanhuuteen tulee, uskon ettei se tatuointi voi omalla kohdallani selluliitin ja ryppyjen seurana mua paljoa rumentaa :D
 
Kannattaa ottaa :) Mä kävin eilen ottamassa uuden ja ei se kipu todellakaan oo niin paha että sen takia kannattais jättää ottamatta :) Siihen tottuu, ekat viivat tuntuu ilkeimmiltä, mut sit vaivut horrokseen etkä enää aattele sitä. :D Mä jopa torkahdin eilen siellä :D
 
En melko varmasti aijo ottaa tatuointia, mutta jos ottaisin niin ottaisin ehkä jonku suden. =D Mistä oot muuten löytänyt tommosen korun?
 
Ittellä huulessä mut toi sopii sulle tosi hyvin toi huulilävistys!

Ihanat pääskyset :)
 
oon kanssa jo pitkään halunnut sydämen ääriviivat ranteeseen..:)
 
Mulla on tyylin maailman suosituimpia kukkia,kirsikankukkia jalassa ja niiden läpi menee semmonen tribaalimainen kiekura.
Tatuointi sijaitsee jalassa..tossa sääriluun ja pohkeen väliin jääneessä tilassa :D en osaa selittää...

Mutta noi pääskyset on ihania ja haluaisin itekki semmoset koska pidän tommosista ns.vanhanaikasista kuvista..mutta en tiä. ota ihmeessä! näyttäis hyvältä

ja toi timanttikin iha priima idea.
Kyllä sitä heikkohermoinenkin siinä penkissä pysyy kunhan on varma päätöksestään. Nimimerkillä kokemusta on. Eikä sillä oo nii väliä oikeen..ainakaan mulle vaikka niitä olis muillakin,saman tyylisiä-
 
Ihana oldschool-pääskyset sopis sulle tosi hyvin :) Jahei elämä on tylsää jos ei joskus ota riskejä (=tatuointeja)! Oon myös sitämieltä ettei kivun takia kannata jättää ottamatta.. Muutaman tunnin kipu on pientä siitä että kuva on siiä koko loppuelämän :)
 
kukka niskassa ja kolibri-kukka-sydän-sävellys rinnassa. :) itse suuniteltu joten ei pitäis samanlaista ihan heti kävellä vastaan. ja en ole hetkeäkään katunut.
 
ehkä hei noi pääskyt ja etenkin timantit on NIIN nähty. Ihan totta. Suosittelisin jotain persoonallisempaa, kerta kuitenkin se tulee pysymään siinä- aina.
Mulle tuli mieleen esimerkiksi että sulle sopisi sellainen ihana kirsikoin ja karkein koristeltu jäätelötötterö tms. :)
 
Mä just kävin varaamassa taas uuden tatska-ajan. :) en malttais oottaa!!! 15pvä on aika eli ei enää kauaa tarvii ootella. :) oon vaan niin hurahtanu tatskoihin ja lisää pitäis koko ajan saada. Vanhat tatskat löytyykin jostain mun vanhasta postauksesta. Uuden esittelyä luvassa heti reilun parin viikon päästä.
 
mäki oon harkinnu tollasta timanttitatuointia, luulin olevani ainoa ! :D mutta olis tosi kiva sellanen tatuointi !
 
Rintaan sattuu ;) Mun poikkiksella on värilliset pääskyset rinnassa. Ne on kyl aika seksyt :P :--D Mulla on vaan muutama tämmönen keponen, ja lisää tulee varmaan helmikuussa kunhan jaksan valua vaan varaamaan aikaan! Tatuoimisessa on aina oma riemunsa, vaikka se ei tunnu mielyttävältä, niin on se lopulta aika palkitsevaa!

Noi on kyl aika basic paikkoja, mut loppujen lopuksi kaikki ideat tuntuu jo jollain tavalla olevan käytettyjä, joten turha murehtia tai analysoida liika.. ottaa vaan semmosta kuvaa mistä itte ykkää... vaikka noin 100 mullakin olisi samanlainen :| koska noi tiput ja dimangit tosiaan sellasia on.

Tatuoinnit on ihania, yksinkertaisetki, kunhan ne on hyvin tehty, ja silloin kannattaa olla tarkkana mihin paikkaan sitä menee ottamaan! :)
 
Ja mun mielest olis coolia olla kurttunen rokkimummo, jolla on tatskoja jotka on surkastunut isoksi läjäksi mustetta. Voi kirjottaa vaikka anaali <3 69 olkapäähän, mut kuuskymppisenä kukaan ei saa selvää, ja sit sulla on salaisuus :P hiihihih

Mun kaverin ukilla on jonkun naisen nimi kädessä, mut kukaan ei tiedä kenen nimi se on, kun ei se kerro. Mut ei oo ainakaan kaverin mummin nimi x)
 
ihana lukee näitä kommentteja joissa toistetaan asioita joista aina saan näreitä nokkaani kun on kyseessä tatuoinnit :D ensinnäkin se että "miltäköhän se vanhana tuntuu sit" niin eiköhän siitä kuvasta ole tullut niin suuri osa itseä, ettei se vanhana tunnu yhtään sen pahemmalta kuin nuorempanakaan. varsinkin jos se oikeasti on ollut KAUAN

ja toinen juttu on toi, että kannattaa ottaa eka vaan pieni kuva. mulle just sanottiin niin kun kerroin vähän mun tatskaideasta (tulee viemään tilaa selästä ja paljon) joka keväällä starttaa ja jatkuu sitten joskus. teilasin tän ajatuksen vaan puhtaasti sillä että miks mä ottaisin jonkun pienen kuvan josta en juurikaan tykkää, kun voin ottaa ison kuvan jota rakastan. eri asia tietysti on jos tosiaan haluu vaan vaikka pienen timantin ranteeseen, niin sitten se on ok. mutta pointti oli nyt tossa "älä ota isoo ekana missään nimessä!!" ;)

mutta siis: ota! mäkin pelkään kipua ihan kuollakseni, siis saatan purskahtaa itkuun kun kolhaisen itseeni johonkin sopivasti (honestly.... oon nössö :(( ) mutta aion silti istua keväällä siihen penkkiin. ja se kuva tulee menemään mm. lapaluun ja selkärangan yli eli kivuliaita paikkoja luvassa :D
 
mulla on pikkuinen pääsky ranteen sisäsivussa :)
 
niin scenepissis
 
Oi, vähän sulle sopis hyvin toi dimangi! (:

Ite haluaisin nilkkaan/jalkaan jonkun nätin kuvan, varmaankin jonkun pääskysen mustavalkoisena. Sellainen sopivan kokoinen olis kiva, että sen vois halutessa piilottaa. (:
 
Hitsi mulla kans itellä vähä haaveena joku tatuointi! :---)
Noi pääskyset näyttäis tosi kivoilta, mut mun mielestä kans joku musta-valko-harmaa sopis parhaiten! Ainakin sulle!

Ite kans oon haaveillu jostai pienistä (tyyliin tähdistä) jossain nilkassa tai selässä, koska itekkin pelkään vähän sitä kipua :-D
(Kuulemma selässä on vähiten hermoja ja sinne ei satu niin paljon??)

Mutta kivan näkösiä, sulle sopis varmasti tosi hyvin varsinki noi pääskyset! :>
 
Mun mielestä tollaset ''Kelaa nyt oikeesti miten tyhmältä näytät ku mummona sul on tollanen'' on typeriä, koska tällähän hetkellä vanhuksilla on vähän tatuointeja, mutta kun tän hetken nuoret aikuiset tulee olemaan mummoja ja pappoja, on kurttuiset tatuoinnit aika yleisiä vanhoilla ihmisillä.

Pääskyt oli itellänikin joskus unelmana, mut noi on niin näkyvällä paikalla kuitenkin. Ajattelin (jos mua vielä 18v huvittaa) hankkia sellaisen kirsikankukkapuun vasempaan kylkeen. Tulee varaan paljon sattumaan ku oon niin herkällä paikalla ja se on nii iso :(
 
Itse haluaisin erään musiikillisen idolini käteen tai selkään, ja ehkä loputkin ryhmästä. Lisäks erään tekstin ja ehkä kukan. ja yksi muukin, tulisi romaani jos selittäisin. Itse haluaisin ainakin yhden Kat Von D:n tekemänä. Ihmetyttää btwn nämä jotka aina jaksaa vinkua siitä kuinka "ei ole persoonallista, hanki oma tyyli äläkä matki" ?? nähtävästikkin kaikki joilla on pääsky tms, matkivat kaikkia.. :D Miks kaiken pitäisi aina olla "ah-niin-omaperäistä"?
 
itselläkin piikkikammo, mutta monia tatuointeja, isoimman teko kesti monta tuntia. sattui ihan perkeleesti, mutta oli sen arvoista.

rintakehään tatuoiminen ei itsellä paljoa sattunut.

tuonkokoiset pääskyset (nuo mitkä muokkasit), niissä menee korkeintaan tunti, ei lähelle sitäkään jos otat mustavalkoiset varjostuksilla.

älä suotta jätä tatskaa ottamatta kivun takia! se on vain sellaista vittumaista kipua. sitäpaitsi kipu on osa tatuointia, se on osa sitä hienoutta.

kun aloitat, on vaikea lopettaa :D
 
Itselläni on aurinko selässä, rakastan. Aion ottaa vielä lisääkin tatuointeja, harkinnassa ainakin lohikäärme ja nuo samat linnut tai vain yksi ranteeseen. Mulla ainakin sattui tatuoiminen koko sen puolitoista tuntia ihan järkyttävästi, puristin koko ajan kaveria kädestä :D Mutta oli sen arvoista ja kyllä siitä selviää jos vain haluaa.

Mielestäni on kummallista ajatella että tatuointien pitäisi olla jotenkin mahdollisimman erikoisia ja persoonallisia. Jos sattuu pitämään jostain kuvasta niin aivan sama vaikka se olisi miljoonalla muulla ihmisellä. Omakin tatuointini on todella kliseinen, mutta sillä on minulle tärkeä merkitys ja se on kuitenkin juuri minun näköiseni.
 
Mulla on olkavarressa ranskanbuldoggi (minä) ja ranteen yläsisäpuolella siili (poikkis). Tästä tulikin mieleeni, että jos kipua pelkäät niin älä ainakaan alota tosta timantista, käsivarren sisäpuolelle tatuoiminen sattuu aivan vatusti verrattuna moneen muuhun paikkaan. Noin muuten ei sitä kipua tarvi pelätä, ei oo kovin pahaa, samaa luokkaa kun jos sääriä ajaessa viiltää vahingossa haavan.
 
"Tatuoinnin omistajana en ole koskaan ajatellut että 'voi ei, miltäs toi näyttää kun olen kurttuinen vanhus'.

Harkitsin tatuointia pitkään ja sillä on minulle hyvin tärkeä merkitys. Ja koska tulen aina iloiseksi nähdessäni tatuointini, tiedän että myös kurttuinen-minä on aina iloinen nähdessään sen (:"

Oon aikalailla samaa mieltä anonyymin kanssa, kyllä mä uskon että sua kaduttais mummelina enemmän se että sä ET ottanut sitä tatuointia ;) Eletään tätä hetkeä, if you really want it then go for it!
 
noi pääskyset on oikeesti hienot! :)
 
ota rusetti ! tykkäät niistä niin paljon, vaikka ruudullinen tms :)) älä ota pääskysiä ne ovat todella näkyvällä paikalla, ja mieti miltä ne näyttäisivät korujen kanssa.. timantti on ihanaihanaihana mutta kaikilla tuntuu olevan sellainen :<
mutta nadja ota joku TOSI omaperäinen ! jolla on joku merkitys ja symbooli.
 
Pääskyset olis upeat!!
 
Apteekista saa muuten sellaista puuduttavaa voidetta, jota usein käytetään juurikin ennen tatuoinnin ottamista, jotta se veisi kipua pois. Jos pelkäät sitä kipua, laita tätä kyseistä voidetta, niin varmasti on paljon helpompi olla!
 
aika peruskamaa noi... mut mikäs siinä jos tykkäät. ite kyl kehittelisin jotain persoonallisempaa.
 
ite siis tosissaan otin tänään mun kolmannen tatuoinnin. oman koiran tassusta painauma (olin siis ite painanu sen inkillä paperille ja siitä piirrettiin se kuva). se tuli tohon solisluun alle joka on kuulemma yks kipeemmistä paikoista. tatuoijaki totes jossai vaiheessa et oon ihmeen rauhallisesti siin tuolissa. tosin loppuvaiheessa rupes jo koko kroppa tärisemään. mut tosissaan, ei se kipu oo mitään kauheen pahaa. sen kyl kestää niin helposti ku sit se tauointi on siinä lopun elämää. ite juoksen tällähetkellä parin min välein ihastelemaan kuvaa peilistä, on vaan niin täydellinen :)
 
Tatuointikuume vaivaa täälläkin! Haluaisin oikeaan olkavarteen sellaisen ornamenttiauringon, ja vasempaan ranteeseen sitä ympäri kiertävän liljan. Ihan tälleen alkajaisiksi :D Mutta kipu pelottaa, ja rahaakaan ei aina löydy niin kovin.

Nuo pääskyset olisivat kyllä nätit!
 
No minulta löytyy juurikin linnut ja vanhan koulun sydän rinnasta :) Mutta itsellä pääskyjen sijaan liihottelevat undulaatit :*

Ja voin kertoa, että sattuu niin maan perkeleesti :D Mutta tervemenoa vaan, kaiken arvoista se on kumminkin <3

Jalkapöydän syrjään tatuoin muutama vuosi sitten oman mottoni
"I wasn't Born to Follow"

Kun otat yhden, haluat toisen ja sitten kolmannen ja kierre on valmis. :D
 
noi pääskyt vois olla siinä mielessä huonossa kohtaa, et ne ei näytä kivoilta kaikkien vaatteiden kaa :/ mut kivan näköset muuten! :) itellä ois kans kauhee hinku saaha tatska, mutta pelkään et se sattuu iihan liikaa :D
 
Apua! Vastaisit nyt kerranki:-D
Mikä lisäsalama sulla on käytössä, ja millä kalustolla tuo fisheye-kuva on toteutettu?

Hauskaa uutta vuotta!
 
Itse en ottais pääskysiä, koska vaikeempaa käyttää erilaisia koruja ja joidenkin paitojen/mekkojen kaula-aukko ei välttämättä sovi enään.

Timantti on sensijaan hyvä idea! :)
 
Sulle kävis just hyvin toi timantti! Ja kyllä ne pääskysetki mut ehkä pienempinä koska mekkojen kanssa saattais näyttää vähä tyhmältä,mut sun päätös :) ite haluisin sellasen peace-merkin ranteeseen niinku Lady GaGalla :--D oot muuten ihan supernätti <3
 
Mulla on värillisiä tatuointeja ties missä, eikä ne värit oo juurikaan haalistunu alkuperäsestä. Jos ranteeseen otat tatuoinnin, kyllä sitä väriä siihen täytyy myös lisäillä, vaikka musta olisikin. Omassa ranteessani on tekstinpätkä ja sitä on kyllä täytynyt värittää uudelleen, tuossa kohtaa kun haalistuu.

Mut timantit ja pääskyt on kivoja, itekkin haluisin timantin samaan paikkaan ku sulla, heh.
 
Hei Nadja, mullakin on alhainen kipukynnys ja meinasin kuolla jännitykseen kun olin menossa ottamaan ekaa (ja isoa...) tatskaa selkääni joulukuussa. Mutta loppujen lopuksi, ei se satu yhtään niin paljon kuin luulisi. :'D Olin valmistautunut jo siihen että itken ja huuden kyyneleet tulvien, mutta kaikki mitä ittestäni lopulta sain irti oli vain pienen merimiehen tavoin kiroilu kun neula hakkasi lapaluun ja selkärangan vierustaa, muutoin ei tarvinnut edes hammasta purra.

Tuossa rintalastan kohdilla on kylläkin ohuempaa ihoa eikä siinä ole paljoakaan lihaksia luun ja ihon välissä, joten se saattaa sattua hiukan enemmän kuin selkään hakattu tatska, mutta etköhän sä sen kestä. x) Pakko sanoa, että ite jopa tykkäsin vähän siitä kivusta mitä tatskaus tuotti. :''D Innolla odotan nyt alkanutta tammikuuta ja seuraavaa tatskaus aikaa, jolloin saan oman tatuointini valmiiksi. x)

- Jonna -
 
Ja teille jotka rutisette tästä että "entäs vanhana sitten":

Minusta on turha murehtia tässä vaiheessa elämää, että miltä sitten näyttää 80-vuotiaana. Ja tuskin sitä mummona enää pitää sellaisia paitoja/toppeja missä paljastuu rintakehä, niin että mahdolliset tatskat näkyisivät. Vai haluatteko pukeutua vielä 80-vuotiaana niinkuin pukeuduit 15 kesäisenä? Tuskin.

Toisekseen, tatuoinnit symboloivat useille ihmisille paljon muutakin kuin että "se on vaan nätti kuva". Itselläni on melko isot enkelin siivet selässä ja ihan eka tatuointi on. Mutta minulle nämä siivet symboloivat äitiäni jonka kuolemasta tulee kulumaan tänä vuonna 10 vuotta. Joten jos joku minulle tulee valittamaan että tatuointini on niin vanha juttu ja kulunut idea ja kaikillahan nyt tommoset on, niin voisin sanoa vain että "HV. Älä puhu ellet tiedä asiasta sen enempää".

Ja kuten jotkut täällä valittaa, että "älä ota pääskysiä ja timatteja, niit on kaikilla DAA", niin siihen voit Nadja sanoa vain että HV. >D Koska jos NYKYPÄIVÄNÄ haluaa jonkun tatuoinnin jollaista ei ole KENELLÄKÄÄN MUULLA TÄSSÄ MAAILMASSA, niin aika kauan saa hakea ja suunnitella. Jos jonkun tälläisen haluaa, niin yksi vaihtoehto olisi tatuoida alaston George Bush takapuoleensa. Se vasta persoonallista olisi, eikös!

Joten turhat kitisijät ja jossittelijat voivat mennä muualle. Jokainen onneksi sentäs saa päättää omasta kehostaan ja miten sitä koristelee, jos koristelee. Ja mieluummin katuu tehtyä, kuin tekemättä jätettyä! ;)

- Jonna -
 
Ja mitä tulee vielä tuohon kipuun ja jonkun mainitsemaan puuduttavaan voiteeseen: itse meinasin sitä myös hankkia ja kysyin tatskaajani mielipidettä asiasta, niin hän sanoi ettei kannata, sillä se kipu on iso osa sitä tatuoinnin ottamisen kokemusta ja muistoa. Aluksi vähän emmin tätä, mutta pakko sanoa että tatskaajani oli oikeassa. :)
 
enkelinsiivet selkään haluisin =) tai sitte jonku jutun nilkkaan.. jotain pientä ja yksityiskohtaista esim tähtiä tai tassun jäljet
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]