Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ripsimössöi

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ripsimössöi

are you feeling fashionable?

torstai 26. marraskuuta 2009

 

ripsimössöi



Mulle(kin) tipahti eilen postiluukusta L'orealin Renewal Lash Serum sekä Double Extension Renewal Serum Inside -ripsari. En yleensä pahemmin mainostele blogin kautta saatua kosmetiikkaa, mut veikkaan että teitä kiinnostaa noitten toimivuus ihan yhtä paljon kun muakin.

Renewal Lash Serumin pitäis kahdesti päivässä käytettynä tehdä ripsistä vahvat ja näyttävät. Kuulostaa tosi hyvältä, mut saa nähä muistanko käyttää tota päivittäin :D Double Extension Renewal Serum Inside -ripsivärin pitäis puolestaan pidentää, taivuttaa ja ravita ripsiä.
Mulla tulee tommosista kaksivaiheisista ripsiväreistä mieleen yläaste, jollon käytin meikkaamiseen kolme kertaa enemmän aikaa kun nykyään ja näytin siltä kun mulla olis ollu kolme paksua ripseä. Toivon siis kovasti, ettei tää ripsiväri tee ripsistä yhtä kökkösiä. Kuvia ja mielipiteitä ripsivärin ja serumin toimivuudesta tulossa kunhan tervehdyn ja saan iskettyä meikkiä naamaan.

Ripsimössöt tulee myyntiin tammikuussa. Renewal Lash Serumilla on hintaa 12,90 ja Double Extension Renewal Serum Insidella 18,30.

Kommentit:
Mäkin otin ihan innolla testiin ton seerumin. Vähän epäilen toimivuutta, mutta katotaan. En oo koskaan kuullukaan tommosista jutuista! (siks se varmaan onkin uutuus) :D
 
Mite tollasii saa testii?
 
Ai just kolme?:D USKON!:D Hajosin tolle, kiitos Nadja!<3
 
mä sain noi kans, laitoin tota seerumia eilen illal ja kappas kun aamul oli sit ihan turvonneen näköset :--) JES, ei sen noin kai pitäny toimia :D
 
toivottavasti toimis, mun ripset ainaki kaipais vähän lisää vahvuutta ym!
 
Hahaha ripsimössöi. <3
 
miks saatte tollasaa kaikkii tuotteit aina testiin?
 
Ton seerumin toimivuus vähän kyllä epäilyttää.. Mutta kerro ihmeessä jos toimii :D

Se on muuten ihana kamalan näköistä kun jonkun ripset on kolme isoa kökköä :P Mun mielestä hyvä ripsari on just sellanen joka tekee ripsistä mahdollisimman luonnollisen näköiset, pitkät ja tuuheat!
 
Mietin ostamista :) siis jos toimii
 
voitko laittaa pliiiiiis kuvia sun yläaste ja vaikka alaaste ajoistakin tännee??:)))!
 
Mäki haluisin nähdä sun ylä-aste ja ala-aste aikoisia kuvia :D Haluisin tietää miten oikeesti tollanen seerumi toimii, ja haluisin itekki testata sellast.
 
onko noita tuotteita jo kaupoissa? :)
 
Voin ihan kosmetologina sanoa, että tuollaset huuhaa seerumit ei toimi eikä tuu toimimaan :D
 
Tutun kautta oon kokeillu tollasta seriumii, ei kyllä mitään vaikutusta. :c
 
Itellä on toi seerumi ja tottahan se on, vaikutusta ei juurikaan ole. Mut toi ripsari on mun mielestä hyvä (:
 
nooranelämää: muaki vähän epäilyttää sen toimivuus, mut eihän testailemisesta voi haittaakaan olla :)

chiayo: blogin kautta :)

moksu: se oli omistettu sulle/teille :DD

llaura: eikä! olikohan se sit joku allerginen reaktio tms..?

tid: toivotaan :)

rezzi: :D

anonyymi: koska niiden antajat toivoo tuotteilleen näkyvyyttä blogeissa :)

riikka: oon täysin samaa mieltä! tällä hetkellä mun lemppariripsari on max factorin false lash effect joka tekee ripsistä tuuheat ilman kolmiripsiefektiä :)

*~SL: :)

anonyymi: eiköhän niitä ilmesty jossain vaiheessa kunhan saan kuvat haalittua kasaan :)

eveliina: lupaan raportoida tänne blogiin mössön toimivuudesta/toimimattomuudesta :)

emilia: ne tulee myyntiin tammikuussa :)

anonyymi: ei voi tietää ennenku kokeilee ;)

kajsa: sitä pitää käyttää kuukauden ajan ennenku tulokset näkyy, joten ei ihme ettei kerran kokeilun jälkeen ollu kilometrin pitkiä ripsiä :)

sade: pitää testailla :)
 
Siis miten noita näytteitä saa, siis mitää pitää tehhä? Ymmärsin kyl et blogilla on jotain vaikutusta, mutta on mullakin blogi...eikä mulle mitään tule? 8DD Sori tyhmyyteni :/
 
Oo on mullakin blogi mut ei oo laatikkoon putoillu mitään. Vinkkiä lisää? :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]