Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huuto.net!!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huuto.net!!

are you feeling fashionable?

maanantai 30. marraskuuta 2009

 

huuto.net!!Kuvaa tai tätä linkkiä klikkaamalla pääsee tutkimaan mulla myynnissä olevia juttuja. Lisää tulossa lähipäivinä!

Kommentit:
ootan ja haluun innolla tietää miten ne konad kynnet tehään ja mistä niitä saa =) !
 
Oi mitä ihanuuksia myynnissä! :) Ihana blogi siulla, tykkään seurailla :)
 
anonyymi: tarkotuksena olis tän viikon aikana saada se postaus aikaseks, mut en tiedä että millon ku yksin on vähän vaikee yrittää lakata ja kuvata kynsiä samaan aikaan :D
laura lupautu mun konad -malliks, mut nyt vaan ootellaan että meiän aikataulut menee yksiin :)

anonyymi: kiitos paljon :)
 
IHANIA JUTTUJA OOT LAITTANU HUUTOON! mut jos saa kysyä, niin onko joku syy miksi oot laittanut NOIN ihania myytäväks? miks ne spiritin niitti saapaat on myytävänä, entä musta vetoketujumekko tai ginan niittirannekoru? oon tositosi kiinnostunu, mut onks niis jtn vikaa, kun oot laittanu eteenpäin? kiitos jos vastaat! :)
 
IHANIA JUTTUJA OOT LAITTANU HUUTOON! mut jos saa kysyä, niin onko joku syy miksi oot laittanut NOIN ihania myytäväks? miks ne spiritin niitti saapaat on myytävänä, entä musta vetoketujumekko tai ginan niittirannekoru? oon tositosi kiinnostunu, mut onks niis jtn vikaa, kun oot laittanu eteenpäin? kiitos jos vastaat! :)
 
anonyymi: hei tosi hyvä kysymys!
spiritin saappaat on mun makuun jotenkin tönköt (:D), gt:n niittikorusta mulla on hopeinen verio josta tykkään enemmän, ja musta vetskarimekko on mulle iso. ostan aina vahingossa liian isoja vaatteita ja suurin osa noista myynnissä olevista jutuista on niitä :)
 
oiiii sul oli ihanii vaatteit myynnis, mut harmi vaa et suurinosa mulle liia pienii :/
 
äääää harmittaa sikana ku noita niittisaappaita ihastelin joskus spiritissa mut 40 on vähä liian iso mun kolmeseiskalle :<
 
Millaset pohjat noissa Spiritin saappaissa on? Onko paksu, kumia, kuviollinen? :)
 
Onko noi ruskeat saappaat ihan 38 kokoa? Mulla kun 39-40 :(
 
ÄÄÄ, miten voit myydä noin ihania vaatteita? :D
 
Ihanii vaatteita!:)Onko se leoparditakki kolmeneloseks jäpmti koko?Entä onko onlyn vetskarimekko iso kokonen ämmäks?Ne meinaan kiinnostais!:)
 
(jatkoa)

Voi ei,ehkä toi mekko on mulle liian iso,jos se on sullekkin iso!:(
 
sun blogi on menossa koko ajan huonompa suuntan. Postaan nykysin vain sun päivän tapahtumista, ja ihmettelen ketä se oikeasti kiinnostaa.
 
anonyymi: harmi :/

nanna sofia: :(

lovebird: ei oo kovin paksut pohjat, mut mun tietääkseni ne on jotain kumia tms. kuviota ei pohjista löydy :)

sirpa: ne on ehkä vähän isohkot kolmekasit :)

anonyymi: koska ne on mulle väärän kokosia tai ei muuten vaan tuu käytettyä :)

anonyymi: leoparditakki menee hyvin myös 36-kokoselle ja vetskarimekko on ehkä vähän isohko m :)

anonyymi: :(

anonyymi: mulla on lähiaikoina ollu paljon töitä ja työharjottelujuttuja joten ei oo kauheesti ollu aikaa panostaa blogiini. anteeks :(
 
Ihania vaatteita oli!:)
Hei voisitko seuraavalla kerralla laittaa myyntii jotain vintage/tavis laukkuja ja jotain sun itetekemiä koruja ja vaikkapa ballerinoja.Ois ihana juttu jos tää onnistuis aika pian!:)
kiitos.
 
Hei luuletko,että onlyn se vatskarimekko menee vähän yli 160 senttisel jonka vaatekoko on 34-36.kuinka iso se sulle oli ja mikä siinä on se isoin kohta?:)
 
Voiko sun mielestä leotakkia käyttää sisällä esim.mustan pitkähihasen kaa vai vaan keväällä ulokona.näyttääkö kivemmalta auki vai kiinni?Mihin se on sun mielestä paras yhdistää.esim materiaali,väri.. :>
 
hello! Ajattelin vaan tulla kertomaan kun tossa eilen kyselin siitä sähkön sinisestä mekosta lisää kuvaa, niin kävit itse nouamassa sen seppälästä ja istuu tosi hyvin myös pienirintaiselle :D !! Huomenna sitte vaan bilettämään!
 
Voi mömmö ku nui niittikengät on mulle 3 numeroa liian isot... :D Ei taida tulla kesää ees pohjallisten kanssa :<
 
huh, onpa kivoja vaatteita myynnissä :) eniten houkuttaisi tuo hopeinen paljettimekko, mutta sen peseminen olisi sitten varmaan yhtä kidutusta. :D
 
hei oleppa avuksi, ja kerro jotain tosi hyviä helsingin keskustassa sijaitsevia kirppareita! :---)
 
Aivan IHANAT noi niittisaappaat! Täydelliset etten sanoisi. :) Harmi vaan, että ne on mulle kokoa liian pienet. Tykään hirmuisesti tästä sun blogista, kiva ku postauksia tulee niin usein! :)
 
äsföäsdgösädöf sekosin kun näin nuo ruskeat saappaat, pakko saada!
 
vitsi sulla on ihania vaatteita !(: tykkään tosi paljon sun blogista;D kerro hyviä kirppiksiä;))
 
mä kävin lauttasaaressa kirpparilla. siel on kolme kirppistä. paras niistä on oranssitori. niil on netti sivutki. kandee käydä siel. www.oranssitori.fi. ja ne muutki kirpparit oli ihan kivoja. :) sinne menee ihan hyvät kulkuyhteydet.
 
ihana tuo LOVE LABEL - paljettimekko ! :)
 
EIII ne mustat over knee saappaat ois täydelliset, mutta koko 40 on vähän liian iso mun 36 jalkaan...... pikkasen ärsytti koska oon ettiny _just_ tollasia !
 
hei minkä kokonen toi Onlyn vetskarihame on?
oon sokea, joten en löytänyt kokoa mistään : D
 
herranjestas noi ruskeet saappaat on hullun siistit! oikeesti, en oo ikinä ennne nähny kivempia!
oli paGGo gertoo
 
tää linkki ei toimi mulla eikä muutkaan oo toimineet kun sulla on ollu näitä , joten haluaisitko kertoa nimimerkin jolla myyt ?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]