Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

älä osta mitään!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

älä osta mitään!

are you feeling fashionable?

maanantai 23. marraskuuta 2009

 

älä osta mitään!

Perjantaina vietetään Älä osta mitään -päivää, mut koska mulla on lähiaikoina tullu shoppailtua niin paljon, päätin pitää Älä osta mitään -viikon. Kuten vanhemmat blonginlukijat saattaa muistaa; tää ei oo ensimmäinen kerta kun pidän shoppailulakon. Viimekerralla onnistuin loistavasti, joten en koe viikon shoppailemattomuutta ylitsepääsemättömän vaikeaksi.

Tulin hyvin toimeen (eihän opintotuilla pitkälle pötkitä, mut se riitti mulle) ennen uutta työpaikkaani ja nyt kun mulla semmonen on, saan lisää rahaa shoppailtavakseni. Se on pelottavaa :D
En oo vielä toistaseks löytäny mitään kallista johon haluaisin sijoittaa ja sen takia tulee ostettua niitä parinkympin rättejä. Asiaan liittyy myös se, että suurin osa mun ostamista vaatteista on työvaatteita..

Ja ennenkun taas laitatte niitä "raha ei tee onnelliseksi" -kommentteja, voisitte hetken miettiä että entä jos mä olenkin onnellinen? Se, että on varaa ostaa vaatteita ei tarkota sitä että muu elämä olis päin peppua. Mulla on maailman ihanimmat ystävät, poikaystävä, perhe, kissat, työ sekä bloginlukijat (ainaki osa teistä :D) ja olisin täysin onnellinen vaikkei mulla oliskaan varaa ostaa miljoonaa mukasamanlaista vaatetta.

Mulla on vieläkin kuumetta joten en jaksa kirjottaa mitään kauheeta romaania. Mut siis tiivistettynä: Nyt alko ostoslakko!

Ehdot:
- Ruokaa saa ostaa.
- Hiukset saa suoristaa, koska suunnittelin jo kuukausi sitten suoristavani hiukseni tällä viikolla.
- Viimeviikolla ebaysta tilattuja, tällä viikolla postiluukusta tipahtavia juttuja saa fiilistellä.

Haastan mukaan kaikki jotka on shoppaillu lähiaikoina liikaa!

Kommentit:
vähä hyvä idis hei ! paitsi oon lähös just shoppailee. :D ei voi mitää
 
hyvä idea =) vaiks tykkäänki kyl sun ostoksista!
 
Hei mis oot töissä? Ja ootko siis opiskellu media-assistenetiks ? Mitä niihi opintoihi kuuluu =)
 
Hyvä Nadja! Nyt kaikki muutki pitää shoppailulakon.
Samantien voi tosissaan alkaa miettimään, että
lopettaisi sen kokonaan.

Muutama vaate hankinta vuodessa luulisi riittävän. Et tarvitse uusia vaatteita vaatekaappiisi. Kyllä ne vaatteet ym. asusteet saa luvan riittää mitä siitä ylitsevuotavasta vaatekaapista nyt ylipäätänsäkin löytyy. Tyylikkyys ei lähde vaatteiden määrästä ja siitä että vaihtaa asua päivittäin.

Onnellisuus pitää lähteä jostain muualta kuin siitä,
että tuntee mielihyvää tehdyistä ostoksista.
Hetken ilon saa ja taas on kuormitettu maailmaa
yhdellä uudella osto-onnellisuus-hakuisella
vaateostoksella. NO MORE THIS SHIT!
 
Miten hiustensuoristaminen liittyy ostolakkoon?!! :DD
 
viikon ostolakko kuulostaa tosi hyvältä, mutta hui kauhea, kun sulle on tulossa kamala määrä kampetta postissa :D oon siinä mielessä onnellisessa asemassa, että käyn hesassa noin kolme kertaa vuodessa, ja muuten elän aikamoisessa shoppailuselibaatissa (joskin katotaan miten tää asia muuttuu oman blogin myötä) :--)

toivottavasti et kuitenkaan saa hirveitä vieroitusoireita shoppailusta :D tai me lukijat..! :D no, onneks nuo ebay-ostokset pelastaa meidät :)
 
mä alotin kans 'shoppailulakon', joka toimii niillä ehdoilla, etten shoppaile yhtään vaatetta paitsi kirppareilla saa käydä! ihan vaan kun yritän säästää rahaa :-D
 
Anonyymi joka kysyit miten hiustensuoristaminen liittyy ostolakkoon.

Nadja luultavasti meinasi sitä, että käy suoristamassa kampaajalla hiuksensa.
 
anonyymi: no oot sitten edes perjantain soppailematta ;)

anonyymi: no eiköhän niitä ostoksia tuu näkymään tänkin viikon jälkeen :)

anonyymi: mulla on opiskelut kesken ja oon koulun ohella töissä yhessä vaatekaupassa.
opintoihin kuuluu mm. valokuvausta, videokuvausta ja nettijuttuja. koulutus on sen verran laaja, että kannattaa opiskella vielä ammattikorkeassa tms jos haluu oikeesti olla hyvä jossain :D

YES.: kiitos palautteesta, mut mähän kirjotinkin tossa postauksessa että olisin täysin onnellinen vaikken ostais näin paljoa vaatteita..
mulle ei kuitenkaan riittäis toi pari vaatetta vuodessa -juttu, koska kyllästyn niin nopeesti :D

anonyymi: rahansäästön kannalta. ja onhan se ostettava palvelu jos niin voi sanoa :D

milaina: ei sieltä ebaysta oo tulossa kun yks mekko ja pari hiusmössöä :D

ja veikkaan että me kaikki pärjätään ihan hyvin vaikken ostelekaan viikkoon mitään :D

katsku: tosi hyvä idea! :)
 
oho, yks jäi välistä!

anonyymi: tarkotin just sitä :)
 
hyvä idea! =)
 
siis mitä?? miten hiustensuoristaminen liittyy ostoslakkoon, en tajunnu tota selitystäs... eihän se maksa mitää että suoristat himas hiukses ..?
 
"Ja ennenkun taas laitatte niitä "raha ei tee onnelliseksi" -kommentteja, voisitte hetken miettiä että entä jos mä olenkin onnellinen? Se, että on varaa ostaa vaatteita ei tarkota sitä että muu elämä olis päin peppua. Mulla on maailman ihanimmat ystävät, poikaystävä, perhe, kissat, työ sekä bloginlukijat (ainaki osa teistä :D)"

Hihi aina kun lukee näitä sun juttuja, niin tuntuu että sun hyväntuulisuus, tyytyväisyys ja onnellisuus tarttuu! Varmaan muihinkin lukijoihin :--)
 
"Ja ennenkun taas laitatte niitä "raha ei tee onnelliseksi" -kommentteja, voisitte hetken miettiä että entä jos mä olenkin onnellinen? Se, että on varaa ostaa vaatteita ei tarkota sitä että muu elämä olis päin peppua. Mulla on maailman ihanimmat ystävät, poikaystävä, perhe, kissat, työ sekä bloginlukijat (ainaki osa teistä :D)"

Hihi aina kun lukee näitä sun juttuja, niin tuntuu että sun hyväntuulisuus, tyytyväisyys ja onnellisuus tarttuu! Varmaan muihinkin lukijoihin :--)
 
Hyvä idea, mutta en kyllä tule viettämään tota älä osta mitään-perjantaita, koska just sillon pääsen Helsinkiin ostoksille ja se on aika harvinaista herkkua kun asuu keskellä ei-mitään :D
 
höh olin jo ihan messissä kunnes muistin että tällä viikolla on _pakko_ käydä apteekissa ostoksilla :C ehkei sitä lasketa.. huijjaukselta tuntuu silti :D
 
Mulla menee helposti viikkojakin, etten osta mitään :P Ihan vaan sen takia, kun ei oo rahaa ostaa mitään :'('' :P
 
Hih, kaikki eivät selvästikään ole lukeneet blogiasi pitkään. :)

Luonnolisestihan Nadja tarkoittaa tätä luonnonkiharille tehtävää suoristusta, joka tehdään kampaajalla, ja jonka nimeä en muista nyt lainkaan.. Chi-suoristuskohan se nyt oli?
 
Itellä kans oli vuoden alussa aivan halleluja-fiilis, ku tuli parin viikon välein sellaset parin kolmensadan tilit, ku oli enemmän töitä... Sitä jotenki sokaistu ku sitä rahaa oli niin paljon!!! :D
 
"Onnellisuus pitää lähteä jostain muualta kuin siitä,
että tuntee mielihyvää tehdyistä ostoksista.
Hetken ilon saa ja taas on kuormitettu maailmaa
yhdellä uudella osto-onnellisuus-hakuisella
vaateostoksella. NO MORE THIS SHIT!"

voi jeesus kuka on väittänyt että onnellisuus tulee vain ja ainoastaam shoppailusta??? Nää pyhät jeesustelijat saa niin hirttään kiinni... kaikki voi vetää omat kicksinsä siitä mistä huvittaa, hittooko se muille kuuluu.
 
Osallistuisin mielelläni, mutta oon just perjantaina tulos helsinkiin yöks ni tulee varmaa shoppailtuu :p
 
paljo toi suoristus maksaa ?
 
Mä sanon aina, että raha ei tee onnelliseksi, mutta rahattomuus vie kyllä tehokkaasti loputkin onnellisuuden tunteesta...
 
Muuta useimmat asiat, jotka tekevät pidemmän päälle onnelliseksi, tuskin ovat vaatteita? Luulis myös, että vähän vähemmän työvaatteita riittäisi, tuskin niitä jokapäivälle tarvii olla uudet. :D
 
Mul luultavasti tulee täl viikol aika itestään oltua ostamatta mitään ku kaikki ylimääränen aika menee kouluhommien parissa :D Täs kuus tulee viel sen verran vähän palkkaaki et voi jäädä koko joulukuun ostoksetki aika vähiin vaik just viel bongasin zaran nettisivuilt iiiihanan (mut aivan liian kalliin) takin, sitä pitää kyl käydä ees sovittamassa nii jos se on superkiva nii voi ehk koittaa ruinaa joulupukilt vähän sponssia :D

(tulipas sepustus)
 
Miten niin tuut opintotuella toimeen?? Opintolainalla pikemminkin ja sitä kun saa nostaa reilut 1200 euroa lukukaudessa niin luuliski että tuut.
LOL :D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
jes! oon itekki suunniteluu tekeväni tän :P nyt on parempi motivaatio oikeesti tehä se!! hyvä Nadja :))
 
noona: :)

anonyymi: siis oon menossa kampaajalle ottamaan chi-suoristuksen :)

anonyymi: kiitos ihanasta kommentista! just tommoset saa mut hyvälle tuulelle :)

tiij: hahah voi ei :D

pup: ehkei kannata kuitenkaan riskeerata omaa terveyttä ostolakon takia :D

miia: :(

wiid: muistit oikein :)

pikku-kata: :D

NO!: joo, ja mähän kirjotin tossa postauksessa asioista jotka tekee mut onnelliseks. shoppailu on vaan lisäbonus :)

tannttu: te kaikki ootte tulossa tänne perjantaina :D

mertsa: hinta riippuu hiuksen pituudesta, paksuudesta ja kiharuudesta. jotkut paikat velottaa käsittelystä tuntitaksan mukaan (n. 50e/tunti) taikka kiinteän hinnan. mun pitkän, paksun ja superkiharan tukan suoristaminen maksaa n. 200-300e.

annevee: totta :)

anonyymi: mähän kirjotin, että mut oikeesti onnelliseks tekevät asiat on perhe, ystävät, työ yms.

ihan_hupsu: eikä! miks kaikki maailman täydellisimmät jutut löytyy just sillon kun ei olis rahaa ostaa niitä? :D

anonyymi: LOL HYVIN OSASIT TAAS LUKEA LOLLOLOL :D::D.d.d.d::D

anonyymi: hyvä sinä!! :)
 
mitäh eii! en oo shoppaillu ties kuinka kauan aikaa ja perjantaina olis ideaali joululahja-ostospäivä ja kerrankin mulla ois aikaa! ja mulle tulee tietenkin huono omatunto jos ostelen kaikkea....
 
Hyvä idea! :) Mä ajattelin joskus kokeilla "älä osta luokatonta laatua" -vuotta, mut se kaatus ensimmäiseen hennesiin :D En vaan voi uskoa, että satasen neule voi olla viisi kertaa parempi ja kestävämpi kuin se hennesin parinkybän.
 
mites oot miettiny? saaks rahaa pistää esim. ravintolaruokailuun tai kahvitteluun kahvilassa?
 
Mun on pakko pitää taukoa, ainakin siihen saakka kun veronpalautukset tulee ;)
 
sait mut innostumaan ostoslakosta ja alotin sen tänään ja meinaan jatkaa aina jouluun asti. ostan varmaan senkin edestä alennusmyynneistä :D
 
täällä ruotsissa onneks tää viikko on ns. nuudeliviikko, kun ens perjantaina kaikki saa palkan, joten ei paljoa rahaa oo tällä viikolla shoppailtavaksikaan :D haha.

hei, tuli vaan mieleen, että mikäli muistelen oikei joskus vviime vuonna lukeneeni, niin etkös silloin ottanut opintolainaa? jätitkö opintolainan heti kun tuli töitä, vai kokeilitko elämää ilman opintolainaa? miten toimi? itse tässä pähkäilen, että ottaako vai ei.......

oot luv-pulla, puss o kram!
 
Mukana ollaan! Aion säästää kaikki liikenevät pennoset, että voin irtisanoutua paskatyöstä ja keskittyä opiskeluun, eli ny loppuu turha tuhlailu.

Pysytään lujana!
 
Oonkin ootellut että menisit sinne hiustensuoristukseen. Päästään eroon siitä sun sammalpäälaesta ja saadaan taas pari viikkoa ihastella tukkaa rasvasena liimalettinä. :) Ite en I-K-I-N-Ä liikkuis ulkona saati ottais itestäni valokuvia kummassakaan vaihtoehdossa, hyi! Se sun keskitie on onneks ihan hyvä.
 
Ostaako tavalliset ihmiset muka monta vaatetta viikossa ?
Ei muuten kuin että tuo "viikon shoppailulakko" kuulostaa aika oudolta , ite ostan ehkä pari vaatetta kuukaudessa jos sitäkään.

Anteeksi jos kuulostan hyökkäävältä.
 
En pysty olee perjantaina ostamatta mitään, ku on pakko mennä sillon ostaa talvitakki. :D Äh. No mut seuraavat 2 viikkoo ainakin voisin olla ostamatta mitään.
 
Oon ollut koko kuukauden ostamatta ja säästöön tulee melkein 4 numeroinen summa!!! =)
 
Mä oon ollu jo tän kuun ostamatta yhtään vaatetta tai asustetta!!! :D

Mutta ostolakot on aina hyvästä, on nimittäin avartavaa penkoa vaatekaappia ja keskittyä jo sieltä löytyviin aarteisiin jatkuvan uuden hamuamisen sijaan :) ainakin vähäks aikaa edes!
 
laitoin tästä samasta aiheesta sulle aikasemminkin postausta mut se oli jokin vanhempi postaus etkä vastannu siihen.
mutta siis kysyisin vaan et kun sulla oli joskus aiemmin myynnissä kaikkia ihania koruja mitä teet niin tuleeko niitä taas myyntiin? =)
tykkään niistä tosi paljon ja erityisesti se sun harmaa dinokoru on taivaallisen suloinen !!

mutta siis miten on toivon että teet=)

p.s. ihana tyttö, ihana blogi <3
 
Shoppailu on mieltä rentouttava kokemus ja olen täysin vastaan sen lopettamista, rajoittamisen hyväksyn joiltain osin. Toiset käy joogassa ja toiset shoppailemassa, niin se vaan on. :) <3
 
Miten teillä, maksatko puolet vuokrasta? :) vai painatko hiton pitkää duunipäivää, että sulla jää noin paljon rahaa shoppailuun, kerro heti nii mäki tuun sinne duunii :D
 
Sama! Nyt menee rahaa vaan joululahjoihin ja joulujuttuihin, vaatteita en ostele. Pari tilausta on tulossa, mut muuten en mee ostamaan itelleni mitään, muille vaan<3

sulla on super kiva blogi ja oon ihan koukussa :D
 
Aika surullista, jos pitää ostaa viikottain uutta tavaraa. Viikon mittaisen "osto"lakon pitäisi ennemminkin olla sääntö kuin poikkeus. Ihmiset kuluttavat aivan liikaa. Itsekin ostan uusia asioita muutaman kerran kuussa ja koen tämänkin kulutustahdin jo aivan liian suureksi.

Suosittelen uudenlaista ajattelumallia, eli ostat vaan sitä mikä todella tekee onnelliseksi. Ihankivasta luopuminen helpottaa kovasti mieltä.
 
No, jos suklaa luetaan pakolliseksi ruokavarusteeksi jota ilman ei selviä viikkoa niin I äm in :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]