Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

väsy

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

väsy

are you feeling fashionable?

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

 

väsy

Oon ihan poikki!
Oon tän viikonlopun aikana muutaman muunki bloggaajan tavoin tehny kaikkia supersalaisia iikjuttuja, joista saatte kuulla joskus myöhemmin. Tänään oli yhet kuvaukset joita olin jännittäny aika paljon, mut se ite tilanne oli ohi niin nopeesti ettei se sittenkään ollu pelottavaa. Kuvista tuli kivoja, ja tekin tuutte näkemään ne tässä joskus :)

Väsyttää niin paljon etten jaksa kirjotella kauheesti, joten meenki tästä laittamaan uusia Konadjuttuja kynsiini. Ostin perjantaina miljoonan rätin lisäks ihanaa kynsilakkaa, mut lisää siitä ja muista ostoksista on luvassa huomenna!

Loppuun vielä sen Topshopin takin esittelyä. Onko edes ihana?!




Kommentit:
Miten voi olla noin hyvä tuuri tilata juuri oikean kokoinen takki melkein summan mutikassa? Aivan iiiiihana=)
 
Täytyy kyl sanoo etten tykkää tost takista :/
 
Kiva pussihelma, mut muuten en näe takissa oikein mitään erikoista :) Istuu kyllä ihan kivasti sulle.
 
Iiiihana takki! :)
 
anonyymi: ostin samanlaisen takin viimetalvena, mut se oli liian iso joten myin sen eteenpäin. tällä kertaa siis tiesin että takki tulee olemaan sopiva :)

anonyymi: ite tykkään tosi paljon :)

anonyymi: mun mielestä takki on niiiiiiin hieno! ehkä en vaan saanu vangittua sen hienoutta noihin sovituskoppikuviin :D
tai sitten se vaan ei oo mitenkään erikoinen mut oon silti rakastunu siihen. who knows.

anna: kiitos :)
 
aaa oon niin kauan miettinyt, että tilaan ton takin mutta en oo saanu vielä tilattua, kun en oo varma koosta :-D voinko kysyy mitä kokoo tuo sun takki on?:)
 
just sun tyylinen! ihana :)
 
Kaikki puhuu noista salaisista kuvauksista, vähemmästäkin tulee hullun uteliaaksi!

Mä tykkään sun takista tooosi paljon! :)
 
Mä oon onnellinen, etten tilannu tota, koska näin sen tukholman topshopissa, ja se oli tosi ohut! Odotin, että se olis ollut lämpimämpi ja paksumpi, mut se oli ihan liian ohut mun tarpeisiin. Onneks Onewayssa oli just hyvä.

Eve
 
ihana takki :o omg toi on oikeesti ihan äly hieno ja sopii sulle :)
 
ihana takki!
 
ainii näin muuten viime yönä unta susta :DDD mut ja sut laitettiin johonki taloon missä oli jotain sellasia temppuratoja ja meiän piti päästä läpi niistä :D ekaks kiivetiin jotain limasta mäkeä pitkin ja jotain haha :DD
 
Ihana!
 
hei nadja :) muistaakseni esittelit kerran jossain postauksessa sitä h&m takkia mitä on mustana ja khakinvihreänä, sellainen pitkänmallinen ja helmasta kiristettävä? ;) h&m sivuilla näkyvässä kuvassa siinä on jonkinnäköiset nepparit takana, joten saako tuon takaosan jotenkin kiinni ja lyhyemmäksi vai :O?
 
Tosi kiva tapaus!
 
Oon nyt vähän jäljessä tän asian kanssa, muttamutta. Mistä tilasit nuita Konad juttuja? Ja paljonko ne maksoivat yhteensä (ja mitä siis tilasit)?
Aattelin itekki ostaa, mutta ongelmia riittää, joten ois kiva näihin vastauksia saaha.:)

ps takki on kyl hieno
 
Hei saithan sää sen mun hienon lapun eilen? :D
 
iiiihana takki, rakastuin ! pakko saada samantapanen...
 
oho oho, miten sun hiukset on noin pitkät! nyt vasta hoksasin
 
takki = <3
 
anonyymi: mun takki on 36 :)

katsku: kiitti :)

heli: kärsivällisyyttä ;)

eve: aijaa :o mun mielestä toi takki vaikuttaa tosi lämpimältä! näillä +4 keleillä oon tarennu tolla ja pelkällä t-paidalla. tänä talvena ei siis tarvii kerrospukeutua niin kauheena :D

lentokone: kiitos paljon :)

linda sofia: hahahah ihana :DD

jennifer: kiitti :)

anonyymi: ite en ollu huomannu niitä neppareita :D
mut ainakin sillä helman kiristysnarulla saa ne takaosan "pingviiniefektit" piiloon jollon takki samalla lyhenee :D

christina: kiitos :)

anonyymi: tilasin ne mun konadjutut ebaysta. hintaa kolmella lakalla + päällyslakalla, leimasimella ja kahella kuviolevyllä oli yhteensä n. 40e.

nelly.comissakin on myynnissä konadeja. se on vähän helpompi vaihtoehto kun ebay josset oo vielä rekisteröitynyt sinne :)

ia: joo sain! :)

annakulta: toivottavasti löytyy :)

anna: mäki oon ihan järkyttyny niitten nopeesta kasvusta :D

anonyymi: niinpä! :)
 
en oikee tajuu tota helmaa :D mut muuten tosi kivan ja simppelin olone (=(=
 
Palautitko sen hm:n takin, mikä oli toisena vaihtoehtona? Olen ajatellu ehkä tilata sen takin. Oliko se miten paksu takki? Onko paksumpi kuin tuo kuvassa oleva?
 
Mulla on se HM:n takki jota Nadjaki testaili. Ja se on lämmin! Todellaki! Täälläpäin maata on aamusin ollu parhaillaan jotai 6 astetta pakkasta ja ihan kevyttä menny sillä takilla. Uskon että menee ihan tommoset 15 asteen pakkasetki. Ja ku siellä sisällä on ne kiristysjutut, niin niillä saa tosi hyvin säädettyä silleen että kovilla pakkasilla mahtuu villapaitaki alle. Oon tykänny takista ihan tosi paljon!:)
 
Tosi söpö tää takki! Muutenki sun tyylinen, ja ihana postaus =)


www.so-chiques.blogspot.com
 
äähh aivan sairaan ihana toi takki! omalla kohdalla voisin ehkä haluta jonkun erivärin kun musta mutta toi malli on aivan täydellinen
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]