Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

second hand success

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

second hand success

are you feeling fashionable?

tiistai 29. syyskuuta 2009

 

second hand success

Mulla on jo pitkään ollu tarkotuksena löytää mustat vintagesaappaat koska mä jostain syystä pidän paljon enemmän menneiden vuosikymmenten nahkasaappaista kun nykyajan muovisukista. Edellisiltä vuosilta on kahet saappaat tallella (toiset on mokkaset ja toisissa on n. 7cm korkoa) joten niistä kummatkaan ei sovellu ihan siihen jokapäiväseen talvikäyttöön kuten loskassa kahlaamiseen. Sara (rakas ihana kissani) on jo parina talvena pissiny mun lempisaappaiden päälle, enkä oo saanu niitä pelastettua joten saappaat on lentäny roskiin..
Eilinen missio oli siis löytää uudet saappaat!



Kävin Mäkelänkadun itsepalvelukirpparilla, Hämeentien Fidassa sekä kolmessa eri UFFissa mutten löytäny yhtiäkään kivoja saappaita!
Sen sijasta löysin muita kivoja juttuja:



Mäkelänkadun itsepalvelukirppikseltä jonka nimeä en muista (sijaitsee Emmauksen vieressä) löysin aika erikoisen tunikan eurolla. En oo vielä ihan varma siitä että tuleeko tota käytettyä, mut oon mä euron paljon tyhmemminki käyttäny :D



Fidasta löyty 5 eurolla superihanat rusettikorkkarit...



... joista myös Ninni tykkäs kovasti :D



Illalla kotona odotti ebaypaketti josta kuoriutu korkeavyötäröinen kasaripaljettihame. Tolla oli postikuluineen hintaa n. 15euroa. Arvatkaa oonko fiiliksissä? :D

Mitäs tykkäätte mun löydöistä?

Kommentit:
ihaniiaaaaa:)
 
Eniten kolahti toi paljettihame. Täydellinen! 8-))
 
mullaki toi paljetti hame kolahti, mitä laitat oikeen hakusanoiks ebayhyn ku en ikinä ite löydä sieltä oikeen mitään vaatteita?
 
oi vautsi mitä löytöjä! Tykkään rusetti-ihmisenä kovasti noista kengistä, ihanatihanatihanat :) Olen vähintään yhtä mieltynyt niihin kuin ninni.

Mutta huipuin on ehkä tu ylisiisti kangaskassi, piristää apeaakin mieltä mukavasti ja pitää vielä täysin paikkansa tuo teksti :)

Rakastan päivä päivältä enemmän blogiasi <3
 
Mahtava tuo tunika!
 
IIhana toi hame:)!
 
Paljettihame<3
 
Ihan mahtava toi teksti ton kangaskassin kyljessä! Ja niin totta! :)

Voisitko joskus tehdä postauksen kirppiksillä myymisestä? Millaista tavaraa oot myynyt, millanen menee parhaiten kaupaksi, miten oot hinnotellut? Ootko myynyt itsepalvelukirppiksellä? Miten esim. laitat koruja myyntiin, pakkaatko pieniin pusseihin? jne.
 
upeita löytöjä ja erityisesti toi paljettihame on supernam :)
 
Mä kattelin tuota röyhelötunikaa samaisessa paikassa myös, se oli aika hauska, mutta hintaa oli viime viikolla vielä 3€ ja jätin ostamatta, kun en tiedä olisko tullut käyttöä. Sulle se sopii mainiosti ja sait vielä halvemmalla :)! Sun kisut on myös niin iiihaniaa!
 
toi paljettihame on kyllä ihan super! ja tykkään kyllä tosta tunikastakin :)
 
miksi musta tuntuu et oot aina kun tuun lukemaan tätä nii ostanut jotain ? :D no, mut ei se oo paha-asia, itekin oisin koko ajan shoppaamassa jos olis omaa rahaa.
 
Löytöretki taitaa olla se kirppis siinä mäkelän kadulla:)
 
toi tunika mikä lie ei oo kyl yhtää mun makuun mutta olishan tosta itekki euron maksanu kun siitä saa esim. söpön hameen alaosasta 8D
 
Tuo paljettihamonen on kyllä aikasmoinen löytö.. vaan 15 euroo!?! :D ..ja se on nätti!.
 
ihana kisu ja ihanat korkkarit!
 
Tunika on supermakee :)
 
OMGOMGOMGOMGOMGOMGO OOOUU MAI KAAD TOI HAMONEN
 
vauu mitä löytöjä! toi paljettihame on niin siisti:)
 
paljettihame<3
 
omg toi hame on rakkaus !!!1111111
:DD
 
Oisko Löytöretki? Siis se Mäkelänkadun kirppari:)
 
Ihana tunika, jos et käytä ni myy mulle :)
 
Arvaan, että oot fiiliksissä. Toi hame on aivan ihana!
 
Ihanat löydöt!
 
hauska tunika, oon aika varma että osaat yhdistää ton kivasti!:)
 
Oon nyt ikuisuuden metsästäny tuota 2.toukokuuta 2009 postauksessa esiteltyä Rimmelin Lasting Finish sävyy 400, ja nyt ku oikeen epätoivoseks kävin ni oli pakko tulla kysäsemään, että mistä oot omas löytäny? :)

-Minski
 
toi tunika on ihan mahtava käytössä, ja sen on jo itsestään sekä vaate että asuste :D ostin omani 3 vuotta sitten spiritstoren alesta hintaan 7,5e :)
 
IHANAT NOI KENKULIT!<3 tää oli rakkautta ensisilmäyksellä :---D
 
ihana paljettihame! <3___<3
 
Hahaa, meitsillä on samainen tunika :) Pitääkin ottaa käyttöön kun on unohtunut kaapin perälle.
 
toi paljettihame oli ehdoton lemppari! tollasen ku sais itelleki aaa:) muuten näin sut yksi viikonloppu helsingissä, ja olit todella kaunis! :)
 
aww ninni ja rusettikorkkarit ♥
 
ihana toi vois ittekki ostaa jonku vastaavan (; ostin nimittäy just semmosen hienon paljetti takin ja legginsit (: toi ois piste ii:n päälle ni ois kaikkee paljettii !
 
tuo euron tunika on ihana! Voisin pitää sitä vaikka joka päivä! mut ei mikään voita tuota pajetti hametta.
 
mulla on tollanen samanlainen paljettihame, mutta kultasena! ja se on kyllä ihan GT:stä. Mut toi mustaki on upee :o
 
mä ostan ton tunikan sulta HETI, jos ei tule käyttöä. t.noora =)
 
Mä oon aivan samaa mieltä tuon kangaskassin sloganin kanssa! Sielu vaan laulaa kun tekee kirppiksellä löytöjä, oikeeseen kauppaan ei edes tee mieli. Ja joka kerta kun simmosessa käy niin tulee huono omatunto kun on tuhlaillut. Siksi siis kirpparilla voi käydä tuhlailemassa pari kertaa viikossakin :D (eli rahaa menee saman verran kun menisi uusiin, tavaramäärä on vaan suurempi!)

-amf8-
 
tunika oli täydellinen, tiedät kyllä kenelle soittaa jos ei tuu käytettyä :D
 
Hei huomasin että tuolla aikasemmissa postauksissa joskus kauan kauan sitten kerroit että myyt vaatteita yms. huuto.netissä. Vieläkö löytyy tavaraa sieltä? jos löytyy niin millä tunnuksella ? :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]