Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nellyyy

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nellyyy

are you feeling fashionable?

tiistai 5. toukokuuta 2009

 

nellyyy

Mua väsyttää maailman eniten, koska Eetu ei antanu mun nukkua päiväunia. Oon salaisesti vähän suuttunu sille :DTehtiin äsken tosi hyvää (mut tulista) ruokaa!
Tietokoneen näppis on tosi oleellinen osa tota ruokakuvaa, koska me syödään tietokoneiden ääressä :D
terveisin nörtit.Tänään tuli Nelly.comista tilattu paketti jonka sisältöön olin vähän pettyny. Ne mukamaailmantäydellisimmät korkeavyötäröiset shortsit oli mulle vähän isot ja Eetulle tilatut bokserit oliki loppuunmyyty. Mut onneks alennuspuolelta tilattu vetskarimekko oli superkiva!

Eetu ei jaksanu keskittyä kuvaamiseen ja mun kameran kaukosäädin on vieläki rikki joten saatte tyytyä noihin kuviin.
Plää. Mun aivot ei yhtään toimi enkä jaksa kirjottaa mitään joten meen kuvaamaan juttuja jotka menee myyntiin huuto.nettiin. Ja älkää huoliko, laitan vielä blogiin mainosta ku kohteet on listattu. :)

Hyvää yötä pumpulit!

Kommentit:
Haha,sinun kirjotustyyli on aina niin ihana sulosta ja aitoa. "Oon salaisesti vähän suuttunu sille :D" Ää,tuoki sai minut hymyilemään! En tiä,olenko vain sekasin kuumeesta,mutta silti,haha!

Ja tuo vetskarimekko näyttää ihanalta,toivottavasti nähhään paremmin pian sinun päällä se! (----:
 
Kiva toi vetskarimekko! :) Ootan innolla mitä laitatkaan huutonettiin myyntiin, jos jotain kivoja niin voisin vaikka huutaakkin (:
 
Ihana tuo mekko! Käykö sun mielestä tunikana (niin että alla esim. leggingsit) vai onko niin lyhyt että pitää olla jotakin peittävämpää alla? Toivottavasti tajusit jotakin.:D Pää vetelee jo viimeisiä tältä illalta...
 
Mua niin ärsyttää ku jostain tilaa jotain ja saa sen tilauksen tehtyä ja possibly maksettua sen ni sit tuleeki puolen päivän päästä sähköpostia tai tieto siinä vaiheessa ku tilaus tulee et sori ei niit enää ollukaan varastossa! Mua niin nyppii se! Mulle on käynyt niin kirjojen kanssa ja tekee vaan mieli repiä hiuksia kun niitä sähköposteja tulee :D
 
Haha ^^! ruoka näyttää namilta ja vetsarimekko on tosi kivan näkönen : ))!
 
Minkä kokoisina tilasit ne shortsit? Oliko jotenkin normaalia isommat siis? Koska himoitsen juurikin samoja pökiä(hah, niitä ei kyllä ehkä oikein voi pökiksi luonnehtia),mutta olen juuri koko-ongelman kanssa paininut.
 
äää ihana mekko <3___<3
 
Oot niin söpö toi mekko päällä, asusteet täsmälleen sävy sävyyn =)
 
ite oot pumpuli ! >8)) ♥
 
Oo, tuo vetskarimekko on tosi kiva!

Terveisin toinen nörtti joka syö koneen ääressä :D
 
söpö vetskarimekko ja harmi ettei shortsit olleetkaan niin kivat :(

Sun blogi on ihana värikäs, niin kuviltaan kuin tekstiltäänkin ja sitä on aina tosi kiva lukea :)

HuutoNet kohteita odotellessa...
 
tosta edellisestä postauksesta voi pyssykorvikset. Mistä saat noita värikkäitä pyssyjä? tosi kivoja. Ja sitte ne rusetit joista teet koruja mistä ne on?
 
Nadja! Sun piti heti kiskoo toi pallo vetskarin vedin irti tosta mekosta! Mun mielestä se tosin sopii siihen :)

Ja ää ihana ku mätsää noi asusteet ja vaatteet toisiinsa! :)
 
Hitsi kun oli liian isot ne täydellisyys-shortsit ;( epäilemättä kyllä osaat kaventaa niitä, mutta kaikki tuollainen tuntuu aina vaan niin uskomattoman_turhauttavalta. Onneksi toi vetskarimekko on sentään supersulo, sopii sulle tosi hyvin :)

Ja hei, tuliko se mikä-lie-sepalus-juttu kuitenkin perille? Voit olla varma, että me kaikki haluamme vähän selvennystä sen toimintaperiaatteesta :------DD
 
Toi vetskarimekko on ihana! Miten kaikki voi sopia sun päälle? : o

ps. Rakastan sun kirjotus tyyliä : D
 
ihanalta näyttää toi mekko!
 
Moi! Käytätkö mitä blogipohjaa/mallia? :) Kiva blogi!!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]