Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

synttärit!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

synttärit!

are you feeling fashionable?

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

 

synttärit!



Siitä on tasan vuosi kun tein ensimmäisen postauksen.
Bloggaamisen alottamisen jälkeen oon saanu rutkasti inspiraatiota toisista blogeista ja uusia ihania kavereita. Niin ja saanu maailman ihanimpia kommentteja teiltä lukijoilta. Tykkään teistä kaikista! ♥ (Paitsi ilkeistä anonyymeistä)

Synttäreillähän kuuluu antaa lahjoja, mut tällä kertaa lahjojen anto menee toisinpäin: päätin pitää teille pienen synttäriarvonnan!



Palkintona on violetti Dependin kynsilakka ja mun tekemä robottikoru.
Osallistumisaikaa on ensiviikon keskiviikkoon, 15.4. kello 20.00 asti.

Arvontaan osallistuvien anonyymien kannattaa keksiä itelleen nimimerkit, ja blogilliset voi tuplata mahiksensa linkkaamalla arvonnan blogiinsa (muistakaa mainita asiasta kommenteissanne!)

Osallistu arvontaan antamalla palautetta, blogin parannusehdotuksia, juttutoiveita tai risuja/ruusuja.


Parhaan kommentin jättäneelle on tiedossa ylläripalkinto, muuten mennään ihan arpomalla. Onnea!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT - KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE :)

Kommentit: 1 – 200 / 357 Uudempi› Uusin»
mulla ei oo oikeestaan mitään sanomista tähän, koska tää blogi on ihana ja täydellinen, mutta jos en voita, niin tästä blogista tulee tyhmä. piste :D
 
Hirveästi risuja en osaa antaa, mutta ruusuja ainakin on sun mahtavat asut ja upeat kirppis/ebay-löydöt!
Ja tuplaan :)
 
Justiinsa selasin noita vanhoja postauksia ja mietin, että jestas, on tääkin muuttunut alkuajoista aika hemmetin paljon, ja todellakin parempaan suuntaan! En tiedä, että miten tätä pitäisi parantaa, kun tämä on jo näin mahti, mutta no, sä saat kyllä ihmeitä aikaan, joten en yhtään ihmettelisi, jos tämä paranisi entisestään...

(Okei on yksi tapa miten tämä voi parantua: annat kaikki vaatteet mulle & aloitat vaatteiden keräämisen alusta.. Hehheh)

Tuplaan Btw!
 
blogis on yks ihanimmista mitä tiedän! ei tarvi edes muuta sanoa. :D

paitsi että linkitän ja ONNEA! :)<3
 
risuja siitä että tulen aina liian kateelliseksi kirpparilöydöistäsi, täällä päin kun on tasan yks kirpputori ja sekin huono :-)Plussaa on sitten postaustahti, itse postaukset ja sun ihanan pirtee tyyli :-)
 
Risuja en keksi sitten millään, mutta ruusuja saat ehdottomasti maailman parhaista kirpparilöytöpostauksistasi ja askartelutaidoistasi! Tätä on niiin mukava lukea!<3 Kaiken lisäksi vaikutat ihan hurjan symppikseltä :)

(Tuplaan linkittämällä blogissani, kunhan saan tämänpäiväisen postaukseni julkaistua!)
 
Tosi kiva blogi, onnea 1-vuotiaalle! En minäkään keksi mitään parannettavaa, sulla on ihania vaatteita ja asuja ja blogia on tosi kiva lukea:D
 
se on ihanaa kun kirjoitat niin usein, ei tarvitse kauaa odotella uutta lukemista : D. tätä on aina kiva lukea !
 
Siis täähän on ihan superhyvä blogi, mutta hienointa tässä on persoonallisuus. Vaikka seuraat muoti-ilmiöitä ja semmosia niin sulla on kuitenkin aina tavallaan oma leimas kaikissa asuissa että tietää että ne on just sun tyyliä! Mahtava selitys ...
Ainoo negatiivinen puoli on se et tuun aina hirveen kateelliseks ku teet niin hienoja löytöjä XD
 
Risuja on paha ruveta antamaan, sillä tässä blogissa on kaikki kyllä niin kohdallaan! Postaukset on iloisia, tyyli ihana ja inspiraation määrä suuri :D tykkään kovasti!
 
tosi hyvä blogi ja ulkoasukin ihanan pirteä:D
 
Oli jännä nähdä tuo ekaeka postauksesi (: Tykkään blogissasi niin monista jutuista: vaatteet, asusteet, hyväntuuliset postaukset, esittelypostaukset plus tietenkin se että olet valloittava ja sympaattinen persoona (: Paranneltavaa, hmm. Suoraan sanottuna en keksi, postaustahtikin on mitä parhain (: Ja kissasi on iiihania <3
 
Synttärionnea!

Kiitti kivasta blogista. En osaa ees eritellä mikä tästä tekee kivan, mutta tää on yks mun lemppareista. Semmonen, minkä avaa ekojen joukossa kun tutkailee blogilistalta päivitettyjä suosikkeja. Asut on kivoja, kirpparilöydöt ihan uskomattomia ja kaikki askertelujutut kans tosi viihdyttäviä. Sun kuvat on kivoja ja rento kirjotustyyli puree myös. Mahtavaaaa!
 
selailen aika paljon läpi muotiblogeja, mutta vain harvoja jään seuraamaan. oot just tollanen ihana ja persoonallinen oma ittes, se tekee sun blogistas seuraamisen arvosen. kuvat on hyvälaatuisia ja teksti selkeää. ja noita ihania askartelujuttuja on kiva katella, niistä saa olla postauksia vaikka kuin paljon;---) tuun aina ihan kateellisena kattomaan mitä ihania löytöjä oot tehny tai mitä oot askarrellu.

jatka samaan malliin, täällä on ainakin yks lukija joka tulee seuraamaan tätä niin kauan kuin ikinä jaksatkin kirjotella.
 
Ihastuin sun blogissa sun ihanan rempeseään ja rentoon asenteeseen ja kirjotustyyliin. Sun löydöt herättää, myönettäköön, suunnatonta kateutta ja asuista oon ispiroitunut monet kerrat. Itse tehdyt korut on upeita ja muutaman niistä olen mäkin jo askarellut lisäykseksi omaan korulaatikkooni.

Nyt ei aivot pelaa että keksisin jotain kovin upeita parannusehdotuksia. Voisin sanoa vaikka, että vähennä sanan ''mummo'' käyttöä :DD mut se sopii kyl sun suuhun niin loistavasti. No käytä välillä vaikka sanaa ''vaari'' :D
 
onnea yksivuotiaalle blogille! :-D hirmu söpö toi eka postaus.

mulla ei oikeastaan tule mitään risuja mieleen, joten pysytään ruusuissa. sun blogilla on kivan persoonallinen ulkoasu. asu- yms kuvat on aina selkeitä ja hyviä ja sulla on kivoja asuja (: jatka samaa rataa! ja tuplaan juu.
 
Aa pakko sanoa että tää on ehkä mun lemppariblogi, tykkään sun tyylistä tosi paljon mut vielä enemmän tykkään sun kirjotustavasta! Mummot ja pullat ja luv mmmm oot ihana!

Ja toivoisin postausta missä esittelisit sun tyylin kehittymistä yms yms vanhojen kuvien avulla esim. yläastekuvia ois tosi kiva nähä!
 
Onneks olkoon!
En oo ihan alusta asti lukenut tätä blogia, mutta siintä asti kun löysin tämän blogin on ollut ihan pakko lukea tätä jokapäivä!
Ensimmäiset postauksesi olivat paljonkin erikoisempia kuin nykyiset, mutta vanhojakin on tosi kiva lukea.
Bloginpostaukset ei koskaan ole olleet tylsiä, vaikka välillä tulen todella mustasukkaiseksi löytämistäsi kirppisjutuista on silti niitä kiva nähdä.
Sun blogis on ihanan persoonallinen, eikä todellakaan mikään massablogi sen takia tätä on tosi kiva lukea, ja kaikki postaukset jää helposti mieleen, koska ne on niin erilaisia.
Blogissa on myös kiva nähdä sun tekemiä koruja ja ehkä parhain postaus oli "säilytysjuttuja", jossa oli kaikki sun ihanat vaatteet ja asusteet.
Pakko myöntää, että are you feeling fashionable, on kaikista parhain blogi mitä olen koskaan lukenut!
Risuja blogista ei edes yrittämälläkään löydä :)

(Linkitän illalla blogiini tän arvonnan!)
 
Aina kun tulee tänne sun blogiin, niin tulee sellanen tunnelma, sellanen ilonen fiilis, koska sä jaksat olla aina niin ilonen ja pirtee. :) Ja kaikki sun ihanat vaatteet, ja korut<3
Risuina voin sanoo, että mä saatan olla aika(paljon) kateellinen sun aurinkolaseista.
 
Vaikea antaa risuja, mutta ruusuja pystyy aina antamaaan.
Tyylisi on aivan ihana, kun askartelet koruja ym. ja ne on niin sulosia. En tajua miten jollaine des tulee ideaksi tehdä tuollaisia koruja kun sinä teet.
Kuvat ovat hyvälaatuisia, eikä mtn peilin kautta otettuja, ylivalottuneita ja heilahtaneita.

tuplaan mahdollisuuteni, ilmotan arvonnasta heti seuraavassa postauksessa.
 
Blogisi on kehittynyt vuoden aikana todella hyvään suuntaan (: Risuja en kyllä osaa antaa mistään.. Ihailen sinua kun sinulla on niin paljon vaatteita ja kaikkea ihanaa ja olet näppärä käsistäsi! :)
 
OI! Onneksi olkoon voin sanoa :D Itse tykkään seurata uskollisesti blogiasi, sillä se on yksinkertaisesti mahtava! Sun tyylin on hauska ja pirteä, on kivoja värejä ja erikoisia koruja. Sun asut saa kyllä aina hyvälle tuulelle, sun ansiosta mäkin oon innostunu söpöistä kaulakoruista :D
 
Ruusujaruusujaruusuja :D! Mahtavia ebaylöytöjä ja osaat kirjottaa koukuttavasti.

Tuplailen!
 
Taidan osallistua, tykkään blogistas tosi paljon ja sun tyylistä =))
Sun postauksia on tosi kiva lukee =)
Ja löydät kirppareilta aina niin hiton upeita ostettavia! ;D
 
Ihanaa, mä oon kommentoinu sun ekaan entryyn, iiiiks!!♥ Onnea blogille;-)

ida
 
Hei !
Oon kyll hirveesti saanut inspiraatioo sun blogista !
Tykkään hirveesti lueskella sun kirjotuksias, ja katella noita kuvia! Ja olen kans innostunut tekemään omia koruja sun blogin kautta, eli kiitos siitä! hihi ^^ Nå eipäs muuta kun että jatka samaan malliin!
:)
 
käääk, ihana blogi, ihania vaatteita, ihania koruja, muuta en keksi :D
 
Onnea! :)
Todella hankalaa keksiä tästä blogista mitään pahaa sanottavaa, joten tökkään sulle vain ruusukimpun käteen :) <3

Ja, ilmeisesti myös tuplailen :)
 
Olen aika uusi vielä näissä blogijutuissa, mutta löysin sattumalta blogisi ja jäin samantien koukkuun. Valokuvausta harrastavana olen hyvin mieltyny sun ottamiin kuviin vaatteista, kokonaisuuksista yms. Kuvakulmat on tosi mielenkiintoisia! Tulee aina hyvä mieli kun löydän sulta uusia viestejä ja kuvia/ideoita täältä.

Täällä siis ilmottautuu uusi aktiivilukija :)

Rakastuin tuohon sun tekemään robottikoruunkin. :)

Oikein aurinkoista kevättä!!

T: Voikukka
 
On kiva ku päivität niin usein ettei tarvi ootella kauan uutta postausta. :)

linkitän tänään myöhemmin ilmestyvässä postauksessa !
 
onnea!!!
eästä on ehkeytynyt mun lempiblogini tässä ajan kuluessa. miksi? osuvay aiheet, loistava kirjoitustyyli, kiinnostavat postaukset jne. jne. sun tyyli on tosi inspiroiva, ja kirppislöydöt sa mut ihan vihreeksi. (kateudesta siis...)
risuja en pahemmin keksi...en oikeastaan mitään.
KEEP UP WITH THE GOOODDD WORK!!
:)<3
 
Annetaanpas täältäkin ruusuja. Kirjoitat kivasti ja sun jutuista tulee aina hurjan kiva mieli. Ja jokin sun persoonassa vissiin vaan sytyttää kun näin susta taas unta viime yönä :'D Tosin mun unet on aina ihan häröjä ja niissä on miljoonia ihmisiä, jotka ei liity toisiinsa mitenkään. Tansseit kovasti siinä unessa! Muuta en muista. (paitsi, että siinä oli joku ilkeä täti ja uima-altaita ja mun pankkikorttiin jätetty lappu "lol 8e vaan oli kortilla niin en keehannu pöllii sitä") Että tällästä.
 
apua, eihän tässä ole mitään paranneltavaa.. mutta ehkä uusi ulkoasu olisi kiva näin synttäreiden kunniaksikin? ehkä?

: )
 
voisitko joskus tehdä postauksen miten tilata ebaysta.. :)
 
Olen toivonut tätä myös eräältä toiselta bloggaajalta, mutta haluaisin myös sun mielipiteen! Kesä lähestyy ja on paljon kaikkia juhlia tiedossa. Haluaisin, että kokoaisit kollaasityyppisesti erilaisia kivoina pitämiäsi asuja erilaisiin juhliin. Sulla on niin hyvä tyylitaju ja yhdistelet hienosti erilaisia juttuja!

Sellainenkin vois olla hauska, että saat käyttää vaikka tietyllä kirpparilla 20e yhteen asuun ja sitten esittelisit sen täällä.

Ja jos vielä saa toivoa, niin laita jo pliis tänne se linkki sinne huuto.nettiin jotta nähdään mitä ihanaa olet listannut myyntiin :)
 
Kirjoitat ihanasti puhekielellä ja hauskasti :) Tätä jaksaa lukea.
 
Sulla on aina aivan mahtavia löytöjä, oon niin kateellinen. :) Blogi on aivan mahtava tällaisenaan. Juttutoivetta sen verran, että olis kiva tietää mistä saat inspiraatiota tyyliisi ja ihan muutenkin.
 
Onko sulla ollu negatiivisia kommentoijia? Oon missannu, mutta höh, jotenkin blogisi on niin pirteä, että vaikea kuvitella. Olisiko haaste, vaikka että pidä housuja tai farkkuja päivä? Siinä voisi olla haastetta, kun sua yleensä näkee mekoissa ja hameissa. Siis ei siinä mitään, se on vain kiva, mutta piti joku haaste keksiä.
 
maailman paras blogi
 
Maailman paras blogi!!:)
ei voi muuta sanoa.
 
Mä kirjotin sulle onnittelulaulun(niin että mun ois parasta voittaa...):

Kun mä kerran surffasin,
ja blogeja katselin,
niin löysin Nadjan sieltä,
eksyneenä tieltä,
hän minua suututti,
kun kaikki ihanuudet löysi,
hän kirppikset tonki,
joskus löytyi onki,
mutta aina jotain hienoa,
kaunista ja vienoa,
hän on hyvin kaunoinen,
enempää mä keksi en,
mutta jos mä en voita,
niin ei hyvä onni sulle koita!

Onnea Nadja! :)
 
niin ja tuplaan
 
happy b-day, are you feeling fashionable! ♥♥♥

iso kimppu ruusuja:
-sulla on tosi valloittava persoona
-kirjoitat ihan mahtavasti, sun tekstejä jää aina innoisaan odottamaan
-pidän siitä, että esittelet ostoksesi (oikeistaan se on musta kivointa yleensäkin blogeissa)

risut:
-jos tykästyy tosi paljon johonkin sun ostokeen ja sitten saakin tietää, että se on kirppikseltä, siinä tulee itku.
 
Olen lukenut blogiasi noin puoli vuotta. Välillä on tullut taukoja, mutta viime aikoina olen tarkistanut blogisi uusien postauksien varalta useammin kuin kerran päivässä. Vaikutat sympaattiselta ihmiseltä, onnelliselta elämässäsi. Yleensä jokaisessa seuraamassani blogissa jokin asia bloggaajassa ärsyttää. Sinussa ei ihmisenä ole mitään, mikä ärsyttäisi. Olet antanut positiivisen kuvan itsestäsi. Vaikutat omatoimiselta ja ennakkoluulottomalta, positiiviselta ja ystävälliseltä.
Näkee, että nautit bloggaamisesta.

Ruusuja löytyy kivoista vaatteistasi, joista monet ottaisin mielelläni. On myös kiva, että mainitset aina löytöjesi hinnan ja alkuperän. Itse tekemäsi korut ovat hienoja!

Myös muutama risu on tullut mieleen tässä. Ensinnäkin, ostat mielestäni liikaa uusia vaatteita. Miten ehdit käyttää niitä kaikkia? Jos harkitsisit tarkemmin etenkin uusien vaatteiden ostamisessa, näkisi kaikkia vaatteitasi useammin päälläsi. Luontokin tykkäisi enemmän.
Sen lisäksi välillä saatat ajautua helposti liian samantapaisiin asuyhdistelmiin päivästä toiseen. Voisit kokeilla jotain erikoisia sukkahousuja esim. farkkuleggareiden tilalle. Ne saattaisivat sopia paremmin :-)

Mutta en enää muuta huonoa keksikään, enkä voi muuta sanoa kun että jatka samaan malliin!
Olisi kiva, jos myisit vaatteitasi Valtterin tai Hietsun kirpparilla kesällä ja ilmoittaisit siitä blogissa!

Ainiin unohtui, olet kaunis ja aina niin iloinen, muttet kuitenkaan vaikuta teeskentelijältä!

<3 Babar
 
Risuja en osaa antaa, mutta mahtavia nuo sun löydöt ! Päivä kuvina olisi tosi jees kyllä ;p
 
Sun korut ja ebay-löydöt on kyllä tämän blogin parasta antia! Sun vaate- ja bloggaustyyli erottuu muista ja jutut ovat aina kivan pirteitä. :) Ei mitään valitettavaa!

Tuplaan!
 
En osaa sanoa mitään risuja, tykkään sun blogista just tälläsenään! Tästä jotenki huokuu aitous, ja sulla on tietysti ihan mielettömän upea tyyli. Muutenki vaikutat tosi kivalta tytöltä blogin perusteella :) Jatka vaan samaan malliin.
 
Sulla on tosi ihanan pirteä olemus ja asut aivan nättejä kans =)
Pikku miinus- jotkut postaukset ovat todella pitkiä ja sitten aina unohdan kaiken mitä mun piti kommentoida :D
TUPLAAN =)
 
Plussana ehdottomasti se mite ihania vaatteita löydät kirppareilta, ja se tulee sitte samalla myös miinuksena koska tuun niin pirun kateelliseks ku en ite löydä ikinä mitään.

Blogis on kans ihanan piristävä♥
 
vau sun blogi on ihana ilmestys! ihanaa kurittomuutta shoppailua, pakkomielteistä ostelua, mahtavia kirpputori löytöjä, mielenkiintoista media-assistenttiopiskelijan elämää, hauskoja teemabileitä, söpöjä katteja, hassu poikaystävä, vaatteiden "hoitokoti" ja suojelija, persoonallista omaa luovuutta ja ihanaa aitoutta koko tyttö :) innotat mua kaiken suhtee!

JA jos parhaimman kirpputorilöytäjän kunniaks voitais myöntää vaikka nimeltään KIRPPU-palkinto, antaisin sen ehdottomasti sulle :DD pusuja ja onnea
 
Sulla on aivan ihana ja erottuva tyyli. Parasta on siun kirppari ja ebay -löydöt ja omatekemät korut.
 
Ei oo mitään paranmtamista. Tää on näin just perfect :)
 
Ruusuja sun löydöistä! Muutenki tykkään sun blogista paljon :) Jos jotain risuja pitäis antaa, niin voisit vastata kommentteihin nopeammin.
 
Mä tykkään toosi paljon täst ulkoasust ja kaikki kuvat on aseteltu sellai mielenkiintoisesti ja huomiotaherättävästi(en tiiä oikeet sanaa...)+ sul on aivan iihania vaatteita, mut eniten mä kuolaan sun kaikkien kirppis ja ebay löytöjes perään! Sun itetehdyt korutkin on kivoi :), mut ainoona miinuksena voisit ehkä käyttää jo olemassa olevii vaatteitas asuissas nii ettei tarvis all the time ostaa uusii :)

T:Alice
 
ruusuina ehdottomasti kaikki sun askartelujutskat joista itekki keksii sit kaikkea kivaa :) risuina voin sanoa että tuun kateelliseksi sun upeista kirppislöydöistä :(
 
hihhei, mullakin on ensiviikolla synttärit !:) semmonen juttutoive tuli mieleen, että voisitko antaa jotain aloittelijan ohjeita tohon ebay-sivuston käyttöön? mä kun itse olen ainakin sen verran tohelo, etten mitään saa aikaan ilman ohjeita ;)
 
Voisit vaikka tehdä semmoisen postauksen/postaussarjan, jossa opastat lukijoitasi korujen tekemisessä. :)
 
En paljon täällä kommentoi, mut luen tätä super aktiivisesti. Käyn kattomassa joka päivä onko tullut uutta postausta. Joskus käyn montakin kertaa päivässä. Annan pelkkiä ruusuja, mutta pari juttutoivetta olisi. Ois kiva jos tekisit meikkipostauksen ja sen lisäks toivoisin sellaisia askartelu ohjeita yms. Mutta jatka samaan malliin! :)
 
sulla on tosi kivoja postauksia, ja ihanan paljon kuvia! minun mielestä ei tarvitse muuttaa mitään! ymmärrän jos välillä ei jaksa/ ole aikaa tehdä pitkää postausta, sillä en itsekkään jaksaisi! jatka samaan malliin =)
 
aäpua en mä tiiä miten tätä blogia muokkais! se on hyvä tämmööisenä=)
 
Onnea blogisynttäreiden johdosta!

Täytyy sanoa, että sun blogis on mitä inspiroivin kaikenlaisen näpertelyn ja askartelun kannalta. On aina hauskaa lukea myös ebay-ostoksistasi ja ihan normipäivistäsi.

Kiitos siis tästä blogista ja jatka pitkään samalla tyylillä!
 
ihana toi koru !

Mutta siis: oon blogiasi tässä muutaman kuukauden aika aktiivisesti lueskellut ja tykkään sun tavasta kirjoittaa ihan kamalasti !
Ja kun muissa blogeissa bloggarit ostavat tuhottomat määrät kalliita kenkiä ja laukkuja jne, niin sun kirppiskamoihin suuntautuva blogi on mukavaa vaihtelua.ja sun löydät on ihan hillittömiä! Ja tykkään siitä, miten jotenkin 'tuot itsesi meidän tasolle', eliet nosta itteäsi mihinkään muotibloggari jalustalle.
risuina visin sanoa, että välillä sullaehkä tuppaa tulemaan samanlaisia postauksia vaan hirvittävän usein. Ehkä voisi päivittää harvemin ja panostaa sitten laatuun=)
(toisaalta kyllä sitte sun symppistyyli kirjoittaa ehkä sitten rapisisi)

Toivottavasti jatkat blogiasivielä pitkään !
 
ihana blogi ja ihanat vaatteeet inspiroivat minua ja kirpparilöytösi ovat mahtavia. Hyvää kevättä :)
 
Risuja ei juurikaan löydy, ruusuja sen sijaan kymmeniä kertoja enemmän sillä omistat ihania vaatteita, kirjoitat todella hauskasti, ulkoasu on todella söpö ja kuvia!! täällä on niin niin paljon ihania kuvia kaikista nadjajutuista. :D
Ihmettelen kyllä aina miten teillä eetun kanssa rahat riittää kampissa asumiseen ja sinulla koko ajan shoppailemiseen?
 
Postaus ehdotuksena mulla ois semmone päivä nadjan kans. :D Blogi on aivan mahtava ja sul on ihana tyyli ja vaatteet !<3 Mut onnee blogille! :)
 
No risuja ei oikeestaan oo, vaikka sun tyyli ei oo ihan samanlainen mitä mulla nii inspistä oon silti saanu ihan mahottomasti. Sua ei voi oikeesti muutaku kehua, ku näin tän blogin ekaa kertaa en heti alkanu seurata mut sitte myöhemmi ihastuin ja aloin ihan kokoajan seurata. Tää ulkoasu on selkee ja ihan sun näkönen, kirjotat selkeesti ja väää.tää blogi on ihan paras, ja viel plussana et sun kisut on ihania (;
 
Ruusuja tulee erityisesti päivän asuista sekä kirppisjuttujen ja ebay-löytöjen esittelyistä. Kuvat on mielettömän hienoja ja tykkään sun kirjoitustyylistä. Eipä tähän voi muuta sanoa, kuin keep up the good work!

Risuja en keksi, mutta ehkäpä ulkoasuun voisi tehdä vähän keväistä muutosta? Banneri on kiva, mutta esim. taustan vaihtamalla saisi vähän uutta ilmettä blogiin. :)
 
Semmosia postausehdotuksia kuin:
- Näin teet korun
- Miten tehdä kirppiksillä löytöjä
- Miten loihdit tavallisesta tylsästä vaatteesta kiinnostavan

Ruusuja annan mukavista postausaiheista, nopeasta päivitystahdista, kivoista ja pirteistä kuvista, nätistä naamasta (:D) ja ihanasta kirjoitustyylistä!

Risuja ööh... Hmm no välillä jutut ovat hieman turhia, mutta eipä se maailmaa kaada. Ja kirjottele jatkossakin niitä vähän turhempia juttuja, kyllä mä luen nekin aina! Ja risuna se, että rohmuat kirppiksiltä kaikki parhaat jutut etkä jätä mulle mitään! ;D

ps. Onnea! Tästä on tullu lyhyessä ajassa yks mun lemppariblogeista. Oot vaan niin pirtsakka tyttö ja sulla on mielenkiintosia asuvalintoja. Niistä saa paljon inspiksiä! Ja oot auttanu mua myös käyttämään koruja paljon rohkeemmin, ennen kuljin vaan joku tylsä pikkusydän kaulassa. Kiitos :)
 
Risuja en oikein osaa antaa, mutta ruusuja on kyllä. Sun jutut on ihanat rentoja, hieman hassuja mutta silti samalla fiksuja. Olen lukenut vuoden alusta lähtien suurin piirtein blogiasi ja joka kerta kun postaus on tullut olen hymyillyt, sillä postauksesi piristävät aina. Tykkään blogistasi, samanlaisia postauksia vaan jatkossakin. :)<3 (kirppislöydöt ja ebaylöydöt vetää kyllä kateelliseksi :() TUPLAAN! :)
 
Olen lukenut tätä sun blogiasi aktiivisesti vasta ihan vähän aikaa, vaikka on täällä tullut poikettua kerran jos toisenkin joskus aiemminkin. 8) Sun postaukset on aina ihanan piristäviä, ja tulee hyvä olo niitä lukiessa, vaikka olisi kuinka paha mörköpäivä. Ja kuten tässä muutkin ovat sanoneet, olen suunnilleen aina sinisenpunaisenvihreä kateudesta, kun katselen kaikkia sun ihania löytöjäsi. Ja hemmetti, joskus vielä tuun ryöstämään sun kamerasi. >8D
Jatka samaan malliin. :---D
 
Hahaa osallistumpa! Sun blogis on ollu nyt aika kauan kuvioissa ja lukijoita vaan riittää. Miksi? Oot omaperäinen, hupaisa, tyylin tasalla, pidät tasaista postaustahtia ja näytät hyvin mielipiteesi. Huvitti tuossa aikasemmin yksi kommentti jossa sanottiin että kun olet "musta" niin hyödynnä se ja pukeudu etno-tyyliin. Juuri se on ihanaa, että pukeudut miten haluat ja miten tuntuu luonnolliselta. Teet paljon koruja ihan itse ja käyt kirppareilla niin usein kun vain pystyt. Eipä kenelläkään voi olla samaa tyyliä. Plussaa saa vielä söpöily kissasi kanssa! Monilla nousee päähän suuret lukijamäärät mutta sullapa ei! On ihanaa lukea vinkkejä esim. talvipukeutumiseen ja myös nähdä mielipiteitä.
Niimpä oot mun lemppariblogeissa. ja onnea vielä!
 
osallistun tietty! Mulla ei oo sulle risuja kyllä antaa :D voisit kyl vaihtaa banneria, tota samaa on kyl nähty jo iät ja ajat =) ruusuja sit tähän väliin, jaksathan lukea? :)

oot jotenki extraylisuperhyvä löytämään kaikkea ihanaa kirppikseltä ja ebaysta. (voisit sit myös vähä neuvoa meitä muita et miten se ebayshoppailu onnistuu:D) Kirjotustyylis on kiva ja hauska. Hymy suilla siis tätä blogias luen. En mä kyl nyt enää keksi tähän hätään enemmän imarreltavaa :D Jatka samaan malliin! <3

ps: tuplaan!

-noora
 
mmmmn, onko pakko sanoa mitään? :-( jos sanon vaan et oot ihana? :-)
 
Ois kiva jos esittelisit teidän asunnon jossain postauksessa! Ainakaan en muista semmoista lukeneeni.. :)
 
Oi oot niin pirtee et aina kun itellä on masis ja tulee lukee sun juttuja ni tulee hyvä mieli :D Ja oot herättäny mun innostuksen kirppareihin. Ei oo risuja koska oot mahtava♥
 
Osallistun ehdottomasti arvontaan! :P Oikein kiva blogi, jota nyt olen ruvennut seuraamaan ihan säännöllisesti. Kaunis tyttö olet ja upeita vaatteita - valtavasti! :D
 
Ensinnäkin, onnea blogillesi! Onpas vuosi mennyt hujauksessa, vaikka en ole ihan alkuajoista asti lukenutkaan.
Se mikä saa mut edelleen lukemaan blogiasi, on sen iloinen tunnelma. Sulla ei näytä huonoa päivää olevankaan ja aina on kirjoituksissa joku huumorin pilke :>
Kadehdin tapaasi yhdistellä vaatteita ja tehdä koruja. Ja tietysti vaate- ja asustemääräsi, sekä upeita kirppislöytöjäsi.
Jatkathan samalla tavalla, niin ainakin minä jatkan blogisi seuraamista. :>
Ei tullut risuja yhtään, en vaan keksi..! :D
 
Ja onnea tiätysti!
 
Pidän blogistasi. Olet jotenkin söpö.. Suloinen. Tekstejäsi on hauska lukea ja pidän tyylistäsi. :) Ei minulla oikein mitään parannusehdotuksia ole. Pidän blogista tällaisenaan. :))
 
Onnea synttärisankarille :) Risuja sulle ei voi antaa, oot ihan liian söpö sellaseen. Ruusuja vois antaa jo pelkän synttärin kunniaks! Laitan linkin tänne omaan blogiini, eli tuplailen ;)
 
ihana koru! :o
tykkään hirveesti sun blogista, mut en uskalla sitä liian antaumuksella lukea, sillä koitan vältellä ebayhin hurahtamista ja sun blogi tekee sen hyvin hyvin hankalaks :D
 
arvonta jeee =D
ja siiis sun blogisi on varmaan mun lempiblogi, koska täältä saa inspistä (varsinkin kirppareiden koluamiseen, kiitos siitä sillä oon tehnyt aika mahtilöytöjä haha=D) ja tää blogi on vaan jotenkin hmmm tuttavallinen.
siiiiis että sun tekstis on tosi kivaa lukea ja täällä on jotenkin rento tunnelma (haha=d).
vastailet kaikkiinn kommentteihin ja oot jotenkin aito. =)
ja niiin saan myös inspistä tehdä itse kaikkea, vaikka se tulos onkin vähä eri sarjaa sun tekeleiden kanssa..... =))

plussana tietty myös että sun musamakus on aika mahtava !

ja jos risuja antaisin niin, no, voisit joskus selittääää miten teet niitä koruja (tai sellanen postaus on jo tehty, onko?) ja sitten hmmm kerro vaikka millä tekniikoilla pengot kirpparit ==D
siis kierrätkö vaan nopeasti läpi ja lähdet vai ihan kunnolla kaluat ne pöydät ? =D

ja niiin, voitko kertoo milllä hakusanoilla etit ebayssa ku pongaat aina niin halvalla ne ? =D
 
sun blogi on ihan sairaan hyvä enkä menis muuttamaan siinä mitään. parasta sun blogissa on se että osaat kirjottaa rennosti ja omalla tyylilläsi. on myös hienoo että teet itse koruja, ja en vieläkään ymmärrä miten osaat löytääkkin aina kirppiksiltä kaikki hienoja juttuja. avarsit myös mun katsetta kirppiksiä kohtaan, sillä olin ajatellut että kirppiksellä on just niitä nuhjusia verkkapukuja, mutta en kyllä enään sun ansiosta ole sitä mieltä. plussaa myös suloisista ebay löydöistä !

no oho tulipas pulputettua pitkä juttu, mut hei kaikki on 100% totta.


----->tuplailen !
 
Ensin, tuplaan mahdollisuuteni linkkaamalla arvonnan. :-)
Ruusuja on upeat kirppis ja ebay löytösi, jotka saavat minut aina kupsahtamaan kateudesta jorpakkoon. Tyylisi on aivan upea ja jumaloin kaikkia vaatekappaleitasi ja varsinkin itse tekemäsi korut ovat niin ihania, että ei täällä voi muuta kuin pihistä ja niellä karvaan kateuden. Sinun kirjoittamia tekstejä on aina hauska lukea ja tästä blogistasi on tullut minulle päivittäinen rutiini, joka saa hymyn suulle. :-) Plussaa lisäksi siitä, että muistat meitä innokkaita lukijoita usein uusilla postauksilla. Toivoisin jotain päivä kuvina -postausta ja lisää askartelujuttuja, meinaan osaat askarrella kaikkea ihan sika hyvin ja haluaisin saada enes pikkupikku murto-osan taidoistasi. :--D Mitään muutosta postauksiin en kaipaa, mun mielestä näitä kirppislöytöjä on aina hauska katsella, vaikka kateus onkin olennainen osa näitä antoisia lukuhetkiä. Kuvatkin ovat upeita ja olet itsekkin aina yhtä upea kaikissa kuvissa, hmm, epäreilua! :-D
Ei muuta kui onnea 1-vuotiaalle blogillesi ja hyviä jatkoja tietenkin, että jatkossakin blogiasi päästään lukemaan. :-)
 
Tää on yksi parhaista blogeista, joita oon lukenu ja luen. Tää blogi taitaa myös olla niitä ihan ekoja blogeja, joista innostuin enemmänkin tähän juttuun. Sä kirjotat rennosti ja hauskasti, että ihan mitä vaan täällä on kiva lukea. Niitä postauksiakin tulee kohtuullisin väliajoin ja kaikkea. Joskus mä vain tulen himpun verran (okei, tuo adjektiivi ei kuvasta ollenkaan sitä kateuden määrää :D) kateelliseksi sun kirppis/ebay löydöistäsi ja muutenkin sun tyylistä ja niistä _koruista_.
Mä ehdottaisinki postausaiheeksi just jotain tuunaamiseen liittyvää. Opettaisit vaikka kädestä pitäen tällaisille uusavuttomille kuin mä, miten sä saat jostain pinssistä väkerrettyä ihanan kaulakorun tai sormuksen. Kertoisit mitä välineitä tarvii ja kuinka paljo ja paljonko vaikka se koru sitten loppujen lopuksi maksaiskaan. Tai jotain muuta tuommoisia pieniä kivoja vinkkejä ja kikkoja.

Risuja sulle taas on niin mahdoton antaa. Tää blogi on tosi korkeelaatunen, eikä mulle näin yhtäkkiä tuu mitään parannettavaa mieleen. :)

P.S. Onnee sulle ja sun blogille, kun ootte jaksanu ilahduttaa meitä ilkeistä anonyymeistä välittämättä jo vuoden! :')
 
Risuja en sun blogillesi pysty mitenkään antamaan. Tyylisi on ihanan inspiroiva ja teet aina ihania löytöjä ebaysta ja kirppiksiltä, jotka saavat kateelliseksi! :)
 
paljon ruusuja söpöistä kuvista ja tekstista! rakastan sun sanavalintojas ihan hirveesti!saat mut hymyilemään esim. näillä sanoilla: kirppismummo, rusettimummo,marimekkomummo,askartelumummo, ja kaikki pullasanat!<3

sulla on erilaisempi ja persoonallisempi tyyli kun monilla muilla bloggareilla, sellanen söpömpi. Osaisimpa itekkin askarrella koruja sunmuita juttuja :--(

+ oot niin ihanan positiivinen! :))))
 
rrakastan sun blogias ja yks tosi iso syy on siihen sun ihan mahtavat kirppis- ja ebaylöydöt!! oikeesti ne on niin ihania aina ja halpoja ;o toisaalta tietty se on hiukan ärsyttävä puoli, koska tuun aina niin kadeksi :D
 
hitsi vie, luulin, että oot bloggaillu paljon pidempäänkin! ite oon seurannu sua syksystä asti ja oon kyllä tykänny hirmuisesti ;>
 
Äh, mun onni tälläsissä postauksissa on niiin huono. Mut yritetään :D

Oon suerannu jo monen monta kuukautta tätä sun blogia, mut itseasiassa en oo varmaan kommentoinu paljookaan !

Musta on tosi kiva ihmetellä sun kirppislöytö-kykyä. oot mukavan pirteeki :)

Eli blogi on tosi kiva ! Ehkä risuina et melko ykspuoleinen. En osaa selittää miten, mut esim jos vertaa puukkohupparityttöjen blogiin missä ne kertoo vaikka mistä!

Postausehdotuksia.. hmm, varmaan tää perus päivä kuvina, olis kiva.

En yritä kehua sua tai olla jotenki erinlainen tai mitään jotta voittaisin ylläripalkinnon, oon vaa omaitteni :)

Eli siis blogi on ihana !

Tsemppiä,

Valentiina
 
Joo. Siis oon lukenu tätä sun blogii melkein koko ajan. Ja ei mulla oo tästä mitään huonoa sanottavaa. Oon todella kateellinen miten onnistut aina löytämään kirppareilta kaikkea ihanaa. Hyvää kevettä sulle ja sun kissoille! :)
 
Ihan paras blogi. Ei mulla muuta. :)
 
Tää on kyllä ihana blogi. Ruusuina nopea postaustahti, ihanat asut & kirppislöydöt, pirteät postaukset ja söpöt itsetekemäsi korut. Sitä liilaa robottikorua ihastelin edellisen postauksen asussasi, ja nyt on mullakin mahdollisuus saada samanlainen, joten tottakai osallistun ! :D

Risuina voisit kirjoittaa hieman enemmän muotimaailmasta (mitkä vaatteet ovat tänä keväänä in jne..) ja muutenkin julkkiksista/ulkomaailmasta. Tosi hyvä blogi tämä kyllä muutenkin on !

Paljon onnea 1 - vuotiaalle ! :D
 
kuulut niihin top vitoseen jonka postaukset katson jos oot päivittäny vaikka ois 2min aikaa ennen kuin aamulla pitää juosta junalle :--D en keksi sulle mitään risuja, koska tää on niin sun näköinen blogi ettei tätä vois mitenkään muuttaa! :)
 
Heipparallaa, iloista päästäistä täältä pääsiäisneitsyiden pesästä Kuopiosta! Pitkään on seurattu sun blogia, ihanaa on ollut lukee kaikkee hauskaa ja tuo robotti on kyl ihan must-have! Ihanaa kevättä sulle!
 
Onnitteluja synttärin johdosta! Blogi on aina mukavaa luettavaa ja saa ihailla sun upeita kirppis ynnä muita löytöjä! :) Itse saa ideoita ja inspiraatioita sulta myös. Tyylisi on ainutlaatuista ja kaikki omatekemät jutut kuten korut tuo aina mukavaa lisäväriä sekä asuihin että itse blogiin :)

Arvontaan osallistun toki myös! :) Ja linkitän tämän myös blogiini :)
 
No ruusuina oikeestaan se, että kun miettii mitä tulee mieleen kun aattelee sun blogia niin mulle tulee tästä semmone ilonen ja positiivinen fiilis. ei sillä ettei sul olis ikinä huonoja päiviä, mutta kirjotat niin ilosesti suurimman osan postauksista, että toivoo aina että täällä olis jotain uutta söpöä luettavaa. oot säilyttäny sun otteen tähä touhuun nii rennosti ja hauskasti ettei mulle oo koskaa tullu sun postauksista semmosta ylimielistä tai kyrpääntynyttä vaikutelmaa.
kaikki sun kirppislöydöt inspiroi mua aina enemmän käymään kirppiksillä ja motivoi mua oikeesti metsästää niitä lötöjä.
oikeestaan haluisin vaan et jatkat samaan malliin ja teet mahollisii muutoksii vaa oman fiiliksen mukaa et tää pysyy sun näkösenä. tykkään kyl aina kaikista lukioiden toive postauksista, ne on hauskoja, mut mun mielikuvitus ei nyt riitä keksimää sulle semmosta :D
 
Paljon onneaaa vaan Nadja ;))

+ Omalaatuisuus
+ Kirpparilöydöt ovat aivan omaa luokkaansa ja herättää mussa kateutta : >
+ Sopiva päivitystahti
+ Herkulliset asukokonaisuudet

Ainoaksi miinukseksi voisi laskea sen, että tuun tosissaan kateelliseksi noista sun ihanista kirppari löydöistä :>> AARGH! :D
 
Jatkappa samaan malliin niin hyvä tulee :)
 
Yeyy Onnea !♥
Onneks aloit postaileen, blogistas
on saanu monia ideoita =)
 
Tää blogi on mielestäni todella hyvä ja postaukset on melkein aina mahtavia. Ehkä ainoa risu on kommenteihin vastaaminen, joka joskus tuntuu sulta unohtuvan. Onhan se ihan ymmärrettävää, ettei niihin kaikkiin "ihana paita" kommenteihin jaksa vastata. Joskus kuitenkin on pari kysymystä jäänyt vaille vastausta.
Tällä hetkellä blogisi kuuluu kyllä ehdottomasti lemppareihini eli jatka samaan malliin! :)
 
Tykkään tästä blogista ihan hirveästi, vaikkakin oon vasta löytänyt tän (:

Nuo itsetekemäsi korut ovat tosi hienoja, olisipa mullakin niin paljon sorminäppäryyttä ja luovuuta että voisi tehdä tuollaisia!
 
Ja piti vielä jatkaa et rakastan sun omia sanoja!Pulla on paras sana ja mäki oon rusettimummo! :D
 
Postaukset on aika kivoja! Tuota vaaleansinistä tautaa voisi muuttaa, jostain syystä ankkurit häiritsee kovasti.
 
Olen ehdottomasti kadehtinut sinun oivallisia kirppislöytyjäsi! Sinun blogisi on persoonallinen joten vaikea keksiä persoonallisesta blogista mitään risuja :D Ainoa kehittämistarve on että jatka samaan malliin :D
 
aaww, sun blogis on ihana <33
oon ihan rakastunu noihin ulkoasun ankkureihin :DDD oon vaan sellanen merimies ;D mutta toi kirjotuskonekin on ihana.
 
tää sun blogi vaan on niin hemmetin hyvä, koska esittelet noi kirpparijutut hyvin ja kuvat on hienoja eikä mitään pikselihirviöitä ;D jatka samaan tapaan ->
 
Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi aktiivisesti. Löysin tieni tänne ian Colour me ! -blogista ja olen kovasti tykännyt lukea juttujasi :) Olen ennen ollut enemmän innostunut noista käsityö- ja askartelublogeista, mutta nämä "muotiblogit" ovat mukava uusi tuttavuus.

Yhtä asiaa en vain voi käsittää, kuinka löydät ebaysta ja kirppareilta niin ihania vaatteita? Itse asun sellaisessa kaupungissa, jossa kirpparit ovat..noh, miten sen nyt sanoisi. Täältä ei todellakaan löydy H&M:n uuden veroisia vaatteita ;D Ilmeisesti muutkin ovat kateellisia kirpparilöydöistäsi ;D

Toivotaan, että onni potkaisee nyt tämän ensimmäisen kommenttini myötä ;D
 
Ei oo kyll mtn risuja eikä oikee parannusehdotuksia. Mutta! Joku video olis kiva 8--D



ps. mun on ihan pakko saada toi robottikoru♥ IHANA♥
 
Sun blogi on ihana ! ♥ Sun vaatteet ja kaikki korut on tosi ihania. Postaustahtikin on just sopiva, ei liian usein mut kuitenkin tarpeeks.

ONNEA ! <3 (:
 
Blogi on nyt jo parhautta, eli keep on going.:D Erityisen mukava on lukea korujen askarteluista ja lapsista (=kissoista). Ja olisi kiva jos esittelisit lukijoille erilaisten nettikauppojen antimia (esim. taannoinen Lazy Oaf).
 
ps. tuplasin 8-----------D
 
Risuja tästä sun blogistas on vaikea löytää. Tykkään mielettömästi sun jutuista, sun tyylistä ja koko blogista. Tää on varmasti mun lemppari blogi just nyt!

Jatka samaan malliin !:)♥
 
Risuja tästä sun blogistas on vaikea löytää. Tykkään mielettömästi sun jutuista, sun tyylistä ja koko blogista. Tää on varmasti mun lemppari blogi just nyt!

Jatka samaan malliin !:)♥
 
Mulla on todellakin enemmän ruusuja kuin risuja sulle...
Ruusuja ovat:
- Nopea postaustahti, uutta lukemista ei tarvii ootella liian kauan
- Päivänasut, niiden persoonallisuus ja hyvät kuvat
- Hieno ulkoasu
- Kirjoitustyyli, jota on kiva lukea, rentoa ja pirteetä, sekä hauskaa
- Sä oot jotenkin niin valloittava persoona, sympaattinen, ilonen ja todella persoonallinen.

Risuja:
- Teet liian hyviä kirppislöytöjä, oon kateellinen (meilläpäin kun ei oo yhtään kunnon kirppistä, kaikissa vaan jotain Tarjoustalon tavaroita)
- Muita risuja ei löydy

Ja ei sun blogissa ole mitään parannettavaa, tää on niin hyvä näin.

Ja onnee 1-vuotiaalle (ihan kuin sul ois vauva :D)!
 
Blogisi on mielestäni blogimaailman aatelia! Kuvat ovat hienoja ja tarkkoja, postaustahti on just sopiva ja sun tyyli on omaperäinen ja inspiroiva. Teet aina huippuja löytöjä ja värkkäät aina kaikkea siistiä, niistä on mukava (kateellisena) lukea :)

Mulla ei ole minkäänlaisia risuja mut toive sen sijaan olis: voisistko tehdä jonkinlaisen ohjepostauksen e-baysta ja sen käytöstä? Himoittais päästä sinne ennenkuin sä viet kaikki hienot jutut sieltä! : D Onnea 1-vuotiaalle! Ps. Violetti ei ole mummoväri! : D
 
Ruusuja annan päivänsankarille :) Tykkään kuvista paljon ja sun second hand-löydöistä :) Nyt oon ite uskaltanu ebay:n puolelle ekaa kertaa, katotaan päätyykö mitään mulle asti :) Onnea!
 
Oon aina ihan superhyperkateellinen sun kirppislöydöistä, mut muuten oot tosi ihana! :D
 
Ihan ältsin ihana tuo koru! Ei kummempaa kommentoitavaa, blogi löytyy suosikeista ja säännöllisesti seuraan :>
 
Onnee! :) Sulla on muksu blogi,päivität ihanan usein ja kirjoittelet sun arkipäivästä,mikä on kivaa :)

Kadehdin tosi usein sun kirppis- ja ebay-löytöjä.Olispa mullakin vanhemmat,jotka olisi opettanut mut sukeltamaan syvemmin kirppistelyn maailmaan.Sulla on oikein super kouliintunut kirppissilmä :)

Tykkään siitä,kun sä puhut mummoista,koska mun mielestä mummot on söpöjä ja bongailen niitä aina :D

Plus sulla on tietysti usein kivoja sekä ihania vaatteita.Joskus ihmettelen,että etkö sä koskaan kyllästy rusetteihin,ruutuihin,niitteihin,korkeaanvyötäröön ja kaikkiin muihin nadjamaisuuksiin.Mutta on kyllä hienoo,että sulla on tollaisia tavaramerkkejä.

Täytyy myöntää,että joskus (=usein)katselen kauhulla kuinka sun vaatekaappi täytty entisestään.Ethän sä ehdi käyttämään läheskään kaikkia sun vaatteita!Ekohippi mun sisällä potee melkein huonoa omaatuntoa,kun huomaa että oot taas ostanu jotain uutta...

...Tosin,isot pointsit sulle siitä,että sä shoppaat usein kirpulla ja ebayssa.Ja myös myyt sun vanhoja vaatteita,etkä anna niitten homehtua kaapissa :D Lisäksi sun tekemät korut ja muut väkerrykset on tosi ihania,niitäkin katselen inspiraatiota odotellen.

Täytyy sanoa,että onneksi löysin sun blogin :) Risut ja ruusut tuossa taisivatkin tulla,mutta yhteenvetona täytyy vielä sanoa,että kyllä sun blogi on useimmiten yksi huipuimmista! :)
 
aws, rakastan siun blogia ja vaatteita :--3 Oon monta kertaa kuolannu kaikkee ja silleen, esimerkiksi Carlingsin mekon voit millon vaan antaa mulle :--D

Mutta ihan loistava blogi, on mun kirjanmerkkipalkissa ja käyn joka päivä tarkastamassa.

Ja kiitos ihan hurrrjasti eBay-oppaasta, briteistä on tullut Converset ja pari paitaa, mitä ei olisi ilman sun neuvoja tullut ;--)
 
Sulla on kiva tyyli ja teet ihania koruja. (:
 
unohdin ilmoittaa tuplauksestani aiemmin, mutta parempi myöhään kuin ollenkaan :D
 
Mä ihmettelen suuresti miten osaat tehdä niin älyttömän ihania kirppislöytöjä! Sun blogias on tosi mukavaa lukea ja postailet sopivin väliajoin. :D
En keksi risuja annettavaksi.
 
ruusuja annan kaikista sun ihanista vaatteista, koruista, päivän kuvista, postauksista ym. sun blogia on niiin kiva lukea, kirjotustyyli on aika iloista ja positiivista, piristää päivää kun lukee:) ja samaan aikaan tulen kateudesta vihreäksi noista kaikista edellämainituista jutuista;vaatteista, koruista ym. :D yks ruusu tulee myös sille että sä keksit tehdä kaikista jännistä tavaroista koruja, esimerkkinä nyt toi arvottava robotti:) jatka samaan malliin!
t.san
 
Hirmuhauska ja mukava ja kiva blogi. Ulkoasu on tarpeeks yksinkertanen ja kuvia on tarpeeks. Sulla on ihanan omaperäinen tyyli eikä tämmönen tavallinen tallaaja voi kun ihmetellä miten joku voi itse loihtia tollasia koruihanuuksia. Miinuspisteitä en tohdi antaa, kun ei niihin oikeen oo mitään aihetta. Samaan malliin kun jatkat niin moni kasvo pysyy hymyilevänä!
 
Oon seurannu tätä blogia vasta vähän aikaa mut se on jo noussu mun lemppari blogien joukkoon:) Sä löydät aina kirppiksiltä ihan uskomattoman kivoja juttuja(oon niiiin kateellinen niistä sun perhos solkisista vöistä!!) ja osaat tehä ihania uniikkeja koruja. Mäkin voisin yrittää opetella:)
 
aaww sun korut on mega siistejä!=)
 
Nonniin, alotetaas sitten. Tykkään, ei kun..... rakastan blogiasi, koska se on ihanan pirteä, aito, persoonallinen ja inspiroiva. Et selvästikään matki ketään, saati yritä olla jotain muuta mitä oikeasti olet. Tulen iloiseksi rempseästä kirjoitustavastasi, kateelliseksi uskomattomista, hudittomista vaatevuoristasi ja sekä kirppari- että ebaylöydöistäsi, surulliseksi pienistä vastoinkäymisistäsi ja onnettomuuksistasi. Vihaiseksi tulen siitä, että sä sait niin hitsin ihanan työharjoittelupaikan ;D

Ja heitetääs vielä loppuun pari juttutoivetta: päiväsi kuvina, videopostaukset ja joku kirppisopas huippulöytöjen tekemiseen olisivat aika tervetulleita!
 
Sun blogi on varmaan ainoa teksti (kuulostanpa äikänopelta:D), jossa mua ei häiritse runsaat hymiöt, JEE!!t, luvvit eikä muutkaan vastaavat, vaan ne on päinvastoin vaan plussaa! Sulla on niin persoonallinen kirjoitustyyli, joka myös näyttää tulevan ihan luonnostaan. Yleensä oon kunnon pilkunnussija, mutta sun blogi on ihana luvveineen :)
 
Risuja ei oikeestaan ole! Paitsi et mulle on jäääny epäselväks et miltä kirppiksiltä sä käyt ostamassa, kun tunnut aina löytävän kaikkea kivaa =D Oot varmaan maininnukki blogissas, mut en enää muista ollenkaan.

PARASTA päiväasut, kirppariostokset, ebay ostokset ymymym =) Ja ebayhyn palaten sen verran, et sun innoittamana menin itekki sinne shoppailemaan ja kolme pakettia olis sieltä suunnasta tulossa :)

En osaa sanoa oikeen onko mulla mitään parannusehdotuksiakaan. Joskus tuntuu että postauksia ei kuulu moneen päivään, vaikkei asia todellisuudessa olisikaan niin. Se on vaan niin että kun tälläsen blogin kautta 'tutustuu' toiseen ihmiseen jää jotenkin kaipaamaan sitä : D mahtavaa settiä multa irtoaa!
 
oot kyllä ihan mainio bloggari. on niin siistiä, et "mainostat" kirpparishoppailua, koska sieltä löytyy kaikkee mageeta niinku sun asukuvistaki näkyy! (:
 
Parasta on varmaan se että pääsen aina kuolaa sitä sun timanttikaulakorua, siis sitä ihanaa muovista unelmaa !

Ja hyvää syntymäpäivää blogilles ja onnitellut sulle, 'äidille' :)
 
Ryysyjä sun ihanista vaatteista! :D:D murrr
 
Plussia on vaikka muille jakaa!

+ En yleensä jaksa kauheen monia blogeja seurata aktiivisesti, mutta tää koukuttaa!
+ persoonallinen
+ iloinen, rento
+ ihanat löydöt
+ itsetehdyt korut

Sulla on tosi magee tyyli ja löydät ihania vaatteita. Tykkään tästä todella, vaikka itse olenkin vähän erityylinen. Toivottavasti saadaan lukee vielä pitkään tätä blogia :)
 
Synttärionnea!

tykkään sun blogista tosi paljon !
postaus tahti on tosi hyvä, kirppislöydöillesi oon kateellinen,oot oma itsesi ja sun kaikki vaatteet on niin sun näkösii. Mun mielestä sun blogissa ei oo mitään miinuksia.Luen blogiasi päivittäin ja tää blogi on mun lemppari !
kiitos rusettimummo Nadja!

nimimerkki, goNadja!
 
Paras blogi evör!!!!! :D
 
Sulla on aivan mahtava blogi! Tykkään tosi monista sun vaatteista ja ebay ja kirppis löytösi on jotain niin ihanaa aaaah ! <3 Myös sun kaikki oma tekemät korut on aivan ihania, niistä saa tosi paljon inspiraatiota :)
 
Ei tule mieleen mitään kehitettävää. Tämä blogi on hyvä näin. :)
 
Hei muuten, kun vain yksi onnellinen voi tuon ihanan robokorun saada, niin haluaisitko kertoa täällä miten tuollaisen voisi askarrella itse? Se on niin ihana!
 
Oipa, olet vuodessa aika taipaleen tehnyt yhdeksi Suomen suosituimmaksi bloggariksi :) Parasta on päivitystahti ja se seikka, että kirppareilta voi oikeasti tehdä löytöjä - sekä sun ihana hymy! Risujakin on, oma vaatekaappi alkaa tuntua todella köykäiseltä ja sen on tili nollilla sitten...

Onnea!
 
Jeejee parasta on kaikki esittelyt, esim vöistä ja asuesittelyt.

nimimerkki: tintui
 
Are you feeling fashionable? on lemppariblogeista lempparein! (--: Rakastan sitä, kun oot niin pirteä ja söpö ja inspiroiva! Oon viime kesästä asti seuraillut tätä blogia, ja tuun seuraamaan varmasti hamaan tulevaisuuteen! En oikeasti osaa sanoa yhtään mitä enää olis parannettavaa. :D
 
omistan samanlaisen topshopin mekon kun mikä sun ekassa postauksessa on !!!!!!!!

et moi vaa. oot mun lempparimummo!
Tuuks munkaa valtsunkirppiksel sillo sunnuntaina ennen ku ofelia alkaa. kai se on auki sillee. ei mul muuta!
 
Keksin tässä nyt vain yhden kaiken tiivistävän lauseen: Tyylisi on ihana! Rakentavaa kommenttia on vaikeaa antaa, mutta välillä vain tuntuu, että blogi keskittyy lähinnä uusiin ostoksiin ja niiden hehkuttamiseen. No mutta, silti täällä pitää aina käydä monta kertaa viikossa, heh :D Mutta ilmoitan arvonnasta blogissa, eli tuplaan :)
 
Sun blogi on just hyvä näin! On ihania vaatteita, iloista nadjaa, huuto.net kamaa ja über e-Bay löytöjä. Ootte poikkikses kanssa sulosia ja söpöjä! Ruudut ja sun tekemät korut sopii sulle kun tehty ja kaikki joulunvietto ja kaveri illat on kivaa luettavaa! Nice, go girl! 8)
 
toivoisin lisää juttua kodistanne..ja kissoista myös:)
 
Rakastan tätä blogia, kun susta välittyy semmonen huoleton, sydämellinen ja positiivinen elämänasenne :) Tulee aina tosi hyvälle mielelle ku lukee tätä, ja sun kirpparilöydöistä oon aina tosi kateellinen.
 
ei kai täydellisestä blogista voi sanoa risuja :)

oon mukana !
 
onnee! ensinnäkin sulla on tosi persoonallinen tyyli ja osaat yhdistellä kaikkia vaatteita kivasti ja teet megahienoja koruja!sulle hyvä juttu mutta meille muille kateutta aiheuttava asia on tietty kaikki kirppari/ebay-löytös :D päivä kuvina -postaus ois kiva!
 
Sulla on aivan ihana blogi ♥ Piristää päivää sun jutut ja hienot ebay/kirppislöydöt : D Robottikoru on luvs. Tuplaan, jatka samaan malliin ♥
 
Tykkään sun blogista jostain tuntemattomasta syystä erityisen paljon! Yleensä löydän blogeista paljon moitittavaa, mutta tästä en keksi oikeastaan yhtään! Sun tyyli on aika lailla samantyyppinen kun omani, ehkä siksi riittää intoa kurkistella tätä useita kertoja päivässä, että jospa Nadja olis vaikka postannut : ) Sun kirppis- ja ebaylöytöjä on kiva ihastella, samoin ku sun ihania tuunaus- ja askartelukokeiluja. Osa toteutuksista on aivan loistavia, toiset on vaan hyviä yrityksiä (kuten se niitticlutch! Oma lempparini on kuitenkin ihana vinyylikello) Postaustahtisikin on kehuttava: postaat usein ja postaukset ovat sisältörikkaita. Kiitos hyvästä blogista ja keep up the good work! :>
 
Oi ihana palkinto, toi robottikaulakoru on iha älyttömän siisti! Sun blogi on kyllä yks lemppareista ja postaukset on aina niin kivoja:) ja plussaa vielä se, että jaksat niin usein kirjottaa.
eli eipä oikeestaan huonoo palautetta oo, mutta olis kiva jos joskus tekisit laajemman postauksen esim. sun meikeistä, se olis kiva:>
 
Onnea ! olen lukenut blogiasi vasta pari kuukautta ja eksyin tänne aivan vahingossa. se postaus minkä luin ekana kun tänne pääsin oli niin piristävä, että oli pakko tulla uudestaankin tänne : )
 
Sulla on ihana tyyli ja kirjotustapa. Kuvat on hyviä ja blogin ulkoasu on muutenkin ihana, ihan sun tyylinen :)
 
huippu blogi! hhahaa :D
 
Onneks olkoon! <3 Jatka samaan malliin, rakastan blogias!
 
heh, tä sun blogis on ihan paras! Oikeesti ei oo oikeen mitään pahaa sanottavaa paitsi välillä sulla on kyllä vähän liikaakin vaan tunika+vyö-tyylisiä asuja. Mutta eipä muuta, oot just paras:___D
 
Ruusuja saat miljoonasti päivitystahdista, ihanasta ja inspiroivasta tyylistäsi ja mielikuvituksentäytteisistä postauksistasi :) Jatka vielä monta vuotta!
 
no mun mielestä olis kiva, jos sais jotein ulkokuvia kanssa, kun tulee kerran kesä ja sillen :) lupaan linkata! :)
 
Sun blogi on just loistava sellasena kuin sen on!
 
ONNEA !
Oon luken blogiasi nyt vuoden, ja jutut ne vain paranee, toivoisin että esittelisit kosmetiikkaasi tai tekisit esim. meikkipostauksen !=)
Kirpparille sut mukaani haluan ! :P

Nim. kunnia sulle !
 
Onnea 1-vuotiaalle! Menenpä sitten suoraan asiaan, koska tehokkuus on tänäpäivänä arvostettua.

Risut:
Vähän turhan samankaltaisia postauksia, samalla kaavalla ja melkeinpä samantapaisilla asuilla. Kaipaisin enemmän vaihtelevia postauksia, ainaisten "tänään päälläni oli ruutumekko/tänään löysin nämä ebaystä/tänään otin töissä kuvia"-postausten tilalle. Ideoita: tässä monilla ylppärit ym juhlat lähestyvät, eli jotakin juhlavinkkejä, mekkovinkkejä, sesonkivinkkejä, tai sitten askarteluvinkkejä, kuvia menneiltä vuosilta, mitä vaatekaapissasi on mutta et koskaan käytä jne.. Eli enemmän toivoisin vaihtelevuutta postauksiisi!

Ruusut:
Olet ehkä maailman iloisin tyttö. :) Pidän asenteestasi, kun et tunnu juurikaan liikoja ressaavan mistään. Lisäksi kissasi ovat ehkä söpöimpiä ikinä. Sinulla on kirppissilmää ja arvostan kykyäsi loihtia kaikenlaista uutta.

Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että tämä blogi tuntuu aidosti olevan sinun näköisesi. Ja se on hyvä asia.
 
onnee onnee 1v johdosta! sulla on tosi upeitavaatteita ja oot taitava tekee kaikkii pikkukoruja yms.. :) kiitti ku oot inspiroinu monii ihmisii tyylilläs ja jaksat aina kirjotella tänne sopivaan tahtiin =)
 
Tee kuva tunnissa postaus!

Ja tuplaan : )
 
Parasta sun blogissa on ehdottomasti sun persoonallisuus ja ihana kirjoitustyyli. Se ei ole liian vakava, ja se on ihanan lapsellinen ja söpö. Aina blogiasi lukiessani huomaan kuinka mulla on hömelö hymy naamalla :D Tuntuu että oisit huippu tyttö kaverina in real life, varmastikaan ei ois tylsää koskaan :-) Jep, ja sun tyylisi inspiroi mua ihan seminä. Mun olalle aina ilmestyy vihree monsteri ku teet löytöjä kirppareilta :D Ja tää blogisi pomppaa muista blogeista erille, kaikki sun askartelemat korut sun muut on liiiiiiiiiian sulosia. Oot vaan niin super woman!!:-D Jatka samaan malliin, mittää huonoa en keksi, ihmeellistä :D Onnea blogille!
 
Tykkään todellatodellatodella paljon sun blogista! Ihanat asut, ostokset, kirppislöydöt... ja ne sun tekemät korut! <3 Jatka samaan malliin! :)
 
Sun blogias on aina kiva seurata.
Kirppislöydöt on aina upeita,jutut on hauskoja ja omaperäisiä ! :)
 
Tosi kiva blogi :). Pidän sun ruuduista! Ulkoasukin on ihhana. Ankkurin näkemisestä tulee aina sinä mieleen :D.
 
jeee kiva palkinto :)
 
Uuuh, mä RAKASTAN sun vaatteita ja voin paljastaa etä mäkin oon rusettimummo! hah :D Ite oon lukenu sun blogia pulisen vuotta ja oon ihan koukussa. Sulla on maailman söpöimmät kissat ja ihana tukka ja ihanat vaatteet!
Saat risun: Sä löydät ihan liikaa ihanaa kirppiksiltä ja mä en! :D
 
Onnea!! Risuja en kyllä osaa antaa :) Kaikin puolin täydellinen blogi! ;)

-Tiffany
 
saat kimpun ruusuja :) sulla on ihanan selkeet kuvat päivän asuista ja se on iso plussa. juttu toive: olis kiva että tekisit sun mielestä helsingin parhaat terassit postauksen :) ja muutenki vinkkejä missä kivoissa paikoissa kannaattaa stadissa ehdottomasti käydä, muitaki ku lintsi ja nää perus jutut. jotai sellasii mistä kaikki ei välttämättä tiedä :))
 
Mukava blogi seurailla!
 
hyvää synttäriä!

ei mitään parannusehdotuksia ihmeellisemmin :) ruusuja ja paljon kirppis ja ebay ostoksista! ite oon nyt ihan hurahtanu kans ebayhin ja pakkohan sitä on kokoajan selata.
 
Onnea vaan blogille! Vasta hetken olen seuraillu sun kirjoituksia mutta tykkään koin tavastasi kirjoittaa ja käyttää kuvia! :)

parannusehdotuksia olen huono antamaan, mutta lupaan tulla kertomaan jos jotain tulee mieleen :)

ja linkitän tämän blogiini myös :)
 
Apua, hmm risuja ei voi antaa :o. Musta tuntuu, että blogisi on virallisesti päässyt minun seuraamieni blogien kärkipäähän! Mulla on ERITTÄIN huono arpaonni, mutta pidän peukkuja itselleni :D. Sun blogi on niin vaan niin söötti, että sitä on pakko seurailla. Symppis kirjotukset ja vallottavat kuvat! Toivottavasti voin seurailla blogiasi vielä eläkkeellä :p.
 
Multa ei ainakaan mitään parannusehdotuksiä eikä risuja heru, koska tää blogi on justiinsa ihanan Nadjamainen tälläsenään :) Yks lemppareistani!
 
Oon todella tyytyväinen sun blogiisi, joten eipä kummempia risuja. Pidän erityisesti päivänasuista ja sun kirpparilöydöistä, en tajua miten aina onnistut! Itse en koskaan löydä mitään :((
 
Parasta sun blogissa on ehdottomasti kaikki ebay ja kirppis shoppingit ja asupostaukset yms ja et oot niin ihanan symppis ja söpö! :) Ja ulkoasusta kans paljon plussaa!
 
risuja ei voi antaa! mutta ruusuja ihanista asuista ja hyvä laatusista kuvista!!
 
Tykkään hirveesti sun blogista, ja lueskelen tätä ihan innoissani aina :) mut silti voisit satsata vähän enemmän postauksiin, ois kiva joskus lukea vähän pidempiäkin postauksia :)

Tuplaan!
 
Tää ei nyt oo olevinaan mitään mielistelyä, mutta kun mä kerran joskus vuonna kaks (tai pari kuukautta sitte) törmäsin sun blogiin, nii mä löysin tätä kautta monien muiden hyvien luokse.

Mä vaan jaksan ihmetellä noita sun löytöjäs ja ebay-taitoja.

Risuja on vaikea antaa, koska teet kaiken omalla tavallasi :)

Mä kyllä ilmotin tästä mun blogissa, mutta sitä ei lue kukaan.
Kai se lasketaan tuplaukseks??
 
Heippa ja onneksi olkoon blogin vuosipäivänä! :>

Oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa, kun kiinnostuin enemmän muodista ja erilaisista tyyleistä. Sulla on aivan IHANIA ebay-ja kirppislöytöjä! Tuun aina kateelliseksi niitä kattoessa, kun itse en kauheasti onnistu löytämään mitään.

Kaiken kaikkiaan blogisi on piristysruiske muuten niin tavalliseen arkeen ja antaa inspiraatiota omaan tyyliin :) Vaikutat muutenkin tosi pirteältä ja mukavalta ihmiseltä. Jatka samaan malliin!
 
Ompas tullut ihania kommentteja, ja paljon!
Noo, tämäkään ei ole poikkeus, nimittäin täällä kyllä tuntuu aina muodikkaalle:)
Onnea yksivuotiaalle ja kiitos, kun olet ihana ja söpö! Aina kun tulen kytikselle blogiisi, jota teen siis lähes päivittäin; on uusi postaus odottamassa. Ja aina se postaus on laatukamaa, tätä lisää vielä monta vuotta;)
 
muuta en voi sanoo kun et sulla täytyy olla supermegahyvä mielikuvitus kun kehittelet noita koruja vaikka mistä! kuten legopalikat ja nyt sit toi ihana robotti, ah :>
 
Mietin kauan aikaa sitä puolta, et mitä pitäisi parantaa. Mutta en löytänyt mitään, mikä ei kyllä tullut yllätyksenä.
Kun taas mietin sitä toista puolta niin asioita alkaa löytymään: nopea postaustahti, olet söpö ja kuvat myös, kirjoitat kivoista asioista, joita aina ja aina vaan jaksaa lukea uudelleen. Tyylisi on myös ihana, vaikka jotkut kommentoivatkin että aina samantyyppinen asu, jos tietenkin oikein muistan, mutta itse tykkään :-) Sun blogistas saa paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni (erityisesti ideota väserrellä itselle koruja, vaikka satuin sulta ostamaankin kerran korun :)) ja sun avulla uskalsin itekkin kokeilla ebayta. Jospa ne kengät saapuisivat pian!
Ja vielä viimeisenä mainittakoon, että tämä blogi on aina se ensimmäinen, jonka tarkistan onko uutta postausta saapunut!
 
sulla on makee tyyli ja sulla on aina jotain uutta esiteltävää, mikä on aika vaikuttavaa. en osaa päättää tykkäänkö vai vihaanko sun kirjoitustyyliä. ainakaan en pysty lopettamaan tän seuraamista niin taidan kuitenkin tykätä :D kadehdin kun oot niin hyvä näpertelemään kaikkea. sekin on myös hyvä kun postaat aika säännöllisesti ja usein :>
 
oo, oon tähän mennessä lukenu tätä blogia aika piilossa, nyt on eka kerta kun rohkenen kommentoimaan.
Kadehdin aina noita sun mahtavia kirppislöytöjä!:)
 
En ikinäää voita koskaan mitään,mut koska tää on mun oikeesti lempiblogi,ni pakko edes kommata. SUL ON PARAS TYYLI IKINÄ,ENKÄ TAJUA MITEN LÖYDÄT AINA KAIKKEA KIRPPARILTA. Ainoo risu on se,ettet postaa päivittäin,mut oot onneks kiihdyttäny sentään tahtia. Sul on ihania vaatteita ja koukuttava kirjotustyyli ja oot niin supernätti ettei mitään rajaaa. KEEP GOING!♥
 
Sulla on kyllä ihan mahtava blogi, vaikka löysin tän ihan muutama kuukausi sitten, niin nykyään tulee kyllä aina vierailtua ku uus postaus on ilmestyny. Sulta saa aina ihan tajuttomat määrät inspiraatiota enkä edes alota sun koruistas...
 
Tää on kyllä ehdottomasti mun suosikkiblogi. Hienot persoonalliset päivän asut (ja söpöt kissat). Erityisesti mä rakastan noita sun ite tekemiä koruja!!!
Jos mä jotain kaipaan, kun niin kyylä olen, nii asunnonesittelypostaus olis numero ykkös -toive. :))
 
iih,onnea! Mun omal on synttärit toukokuun lopulla vast ;) Apuaa mitähän muuta tähän keksis,en oo lukenut blogias alust saakka mut voin rehellisesti sanoa et oot yks mun lemppareist,ihan superinspis kaikkineen juttuineen et jatka samaan malliin,toivotaa et tulee 2v. täyteen kans ;)
 
Oijoi, oon niin kauan kuolannu tuota robottikorua!

Noniin, alotetaan tää homma ny :D
Risuja annan ainakin kirpparilöydöistäsi, ne ovat aivan liian ihania, mä oon ihan vihreä kateudesta :DDDD
Oot niin aidon oloinen blogissasi, ruusuja siitä! Luin taannoin nuo kaikki postauksesi ja täytyy myöntyää että blogisi on muuttunut hitusen, mutta hyvä niin ;>
Tyylisi on aivan valloittava ja olet älyttömän söpö *puss*

suvi@bastu.net
 
Aloitetaan risuilla, niin jää hyvä maku suuhun. Elikkä mun mielestä blogissa on huonoa vain Ansa ja Oiva hehkutus. No, ei. Tosissaan ulkoasu on musta vähän sekava ja tälläisena lukihäiriöisenä siitä on hankala saada toisinaan selvää.
Ruusut. Nadja, isnpiroit ihan kamalasta sun kuvilla ja ennen kaikkea niillä itseottamillasi - olet siis jätte bra kuvaaja.
Olin jotenkin ennen sun blogiin törmäämistä kelannu, että ei olisi tummaihoisena järkeä pitää blgia Suomessa - että niskaan tippuisi törkeän paljon paskaa. Sitten näin sun blogin ja ei täällä ollut mitään rasistista. Jotenki sen tuntu musta yllättävän kivalta ja ns. rohkaisi pitämään mun pari kuukautta sitten aloitettua blogia. Eli kiitos Nadja!
 
ps. tuplaan
 
voisit tehdä postauksen jossa esittelet kaikkien aikojen parhaat kirpparilöydöt, ku sulla on niitä kuitenki aika runsaasti:D
 
Liityin pari kuukautta sitte blogspotiin pystyttääkseni oman blogin tänne Internetin ihmeellisille savanneille, ja oikeestaan siitä asti oon tätä sun blogiaki seuraillut. :>

Nykyään tää on ehkä jopa mun suosikkiblogi; tykkään sun kirjotustyylist, postauksia tulee kivasti n. kerran päivässä ja sitte noit sun kirppis- / ebay-löytöjä ei voi ku ihailla! Kerran jumituin moneks tunniks keskellä yötä lueskelemaan tätä aina sinne ihka ensimmäiseen postaukseen saakka, heheh. Mainio tää on jo sillon huhtikuussa `08 ollut, ja koko ajan paremmaks muuttuu. :)

Synttärionnea!
 
Juttutoive: päivä Nadjan kanssa.

En tiiä ootko jo tällästä tehny, mut ois silti kiva jos tekisit sit siinä tapauksessa uudestaan :D

videopostaus ois muuten myös kiva taas :)

Sun blogin hyvä puoli on ehdottomasti sun upee tyyli. Sulla on kadehdittavan hienoja vaatteita, koruista nyt puhumattakaan :)

Risuja en oikeesti keksi, vaikka mietin niitä vaiks kuinka kauan. Sun blogi on vaan niin täydellinen jo nyt ;)
 
Adbahgcg sulla on kaikkia niiiin ihania ruutupaitoja/mekkoja yms. että voisitko tehä niistä jonkun muksan postauksen. :))
 
1 – 200 / 357 Uudempi› Uusin» Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]