Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

you think you leave your mark to society, but honey your world looks like a fashion magazine

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

you think you leave your mark to society, but honey your world looks like a fashion magazine

are you feeling fashionable?

keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

 

you think you leave your mark to society, but honey your world looks like a fashion magazine

Keskusteltiin tänään Eetun kanssa blogeista jotka on täynnä muotinäytöskuvia. Juttu alko siitä kun Eetu sivusilmällä vilkas jotain lukemaani blogia, jossa oli rumia runwaykuvia. Tai siis ei ne rumia ollu, ainakaan blogin kirjottajan mielestä..

Vaikken yleensä välitä Eetun mielipiteistä tommosissa asioissa, se sai mut miettimään runwaykuvien "hienoutta".
Koska en oo kauheesti muotinäytöskuvien katteluun perehtyny, en oo koskaan tajunnu mitä ihmiset näkee niissä?
Jotku kuulemma kattelee niitä kuvia saadakseen inspiraatiota tms.
En vaan ymmärrä, että mitä ihmeen inspiraatiota maata laahaavasta viitasta voi saada? Larppaajat on mun mielestä ainoita ihmisiä, joille tämmöset kuvat on oikeesti hyödyllisiä.


Giler: syksy 08


Jean Paul Gaultier: syksy 08


Larppaaja.


Gareth Pugh: syksy 08


Gareth Pugh: syksy 08


Toinen larppaaja.


Marios Schwab: syksy 08


Balenciaga: syksy 08

Hei oikeesti tytöt, kertokaa mulle mitä hienoa tässä nyt muka on?

Mun mielestä katumuotisivustot on paljon inspiroivampia!


HEL-LOOKS


Just Glitter Lust


Face Hunter


Stockholm Streetstyle

ps. Kävin siellä lääkärissä ja oon allerginen mäkäröille. Semmonen oli purassu mua viime perjantaina vasemman jalan nilkasta, ja nilkka on vieläki niin turvonnu etten pysty käveleen kunnolla. Eilen turvotus levis myös mun varpaisiin ja nilkan toiselle puolelle joten oli jo korkea aika käydä lääkärissä. Oli ihanaa yrittää ahdata kenkiä palloksi turvonneeseen jalkaan :D

Oon nyt viikon antibiootti+allergialääke+särkylääkekuurilla, kiitos vaan ötökät!
Oikeesti en voi syyttää ketään muuta kun itteäni:

"Parhaiten mäkärää vastaan suojaudut vaalealla, tiheäkuosisella ja väljällä vaatetuksella." (Lähteenä joku random ötökkäsivu)

Ja arvatkaa mitä mulla oli päällä? Mustat leggarit ja gladiaattorisandaalit! :D

Kommentit:
oon ihan samaa mieltä, että katusivustot on paljon mielenkiintosempia kuin nuo runway-kuvat, jotenkin ne ei vaan iske muhun. Katumuodista voi seurailla tosi erilaisia tyylejä, ja niitä on sata kertaa kivempi kattella kuin tommosia vaatteita, jotka on tosi epäkäytännöllisiä. Vaikka onhan tämä mielipidekysymys, joten kaikki ovat oikeassa mielipiteestään riippumatta ;D
 
oot hauska, larppiasut asujen seassa oli hauska yllätys ^__^
 
"Larppaajat on mun mielestä ainoita ihmisiä, joille tämmöset kuvat on oikeesti hyödyllisiä." kukaa ei oo ikinä sanonu mitää noin viisasta! oikeesti! oon täysin samaa mieltä siitä, että runway kuvat turhia ja streetstyle paljon parempia. :)
 
Tiedätkö, juuri tänään mietin täsmälleen samaa. En ole koskaan innostunut catwalk-kuvista, kuvastot ja katumuoti antavat paljon enemmän aihetta innostua. Toki joskus joistakin harvoista catwalk-seteistä voi saada inspiraatiota fiiliksen ja jonkinlaisen, erittäin yleisen linjan kautta, vaikka nyt tyyliin se Alexander Wangin citysoturi-teema. Paljon enemmän kuitenkin saan minäkin irti katumuodista.
 
Haha iha sikahyvä toi larppaaja-juttu :-D Täällä myös yksi jota ei runway-kuvat inspiroi, ei sitten yhtään.
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
mä oon niiiiiiiin samaa mieltä! kuka oikeesti voi saada inspistä niistä ihme luomuksista siellä runwaylla? - not me. streetstyle ah<3
 
Hahhaa loistava postaus!
 
joo täälläkin on yks samaa mieltä olevan. mut hei tuli vaa mielee et paljonko suunnilleen makso se sun carlingsista ostettu harmaa musta valkonen mekko? :D se oli niin ihana!
 
emmi: niinpä! mun mielestä on hyvä, että ihmisillä on vaihtoehtoja.

anonyymi: :D

lauraa: jee! + kiva kun kommentoit taas :D

idhren: oon samaa mieltä. en nyt tolla mun postauksella tarkottanu sitä, että kaikki on täyttä paskaa. ehkä vaan 90% :DD

nea, pella ja anonyymi: :)

toinen anonyymi: mekko makso 29e. :)
 
Täysin samaa mieltä sun kanssa, tosi hyvä postaus!

Siis miten joku voi löytää inspiraation tai idean omaan puketumiseensa runway-kuvista, eihän noita asuja edes ole tarkoitettu mihinkään arkiseen käyttöön vaan ovat huikean hintaisia uniikkeja mestarisuunnitelijoiden luomuksia (eli aika outoja näin tavallisen pulliaisen silmin).

Katumuotisivustolta ideoiden nappaamisen ymmärrän ja teen sitä itsekin, koska siellä toinen tavallinen tytön tyllerö on kehitellyt itselleen kivan asun ja se sisältää usein melko tavallisia ja tavallisen hintaisia (halpoja) vaatteita, jolloin muillakin on mahiksia kopioida itselleen samantyyppinen look tai vaikka vain käydä ostamassa samanlaiset älyttömän ihanat kengät. Miten noita runway-asuja muka voi edes löytää jostain henkkamaukasta jos sattuisikin innostumaan viittatyylistä?

Ei tajua, mutta ehkä joku true muotibloggari ymmärtää. :D
 
hahha hieno postaus :D oon samaa mieltä kanssas, runwaykuvista saa todella harvoin minkäänlaista inspiraatiota.
 
tosi kiva postaus! itse välillä inspiroidun joistain runway kuvista, mutta esim. uusimman trendin runway kuvat olivat ihan järkyttäviä. Tuntuu että suunnittelijoiden on pakko pistää aina vaan erikoisemmaksi. Kuka haluaa kävellä sukkahousut naamalla tai ihmisen hiuksista tehdyn hameen kanssa? yök.
 
ei hemmetti oot nii hauska : D rakastan sun huoletonta kirjotustyyliä.
 
ann: oon kyllä samaa mieltä. en vaan ymmärrä että miten joku miljardöörikään ostais tommosia vaatteita kokoelmiinsa? mut ehkä kaikkea ei vaan tarvii ymmärtää. :D

anonyymi: :)

nachoxxx: joo uusimman trendin kuvat oli hyi. muutenki oli tavallista huonompi numero. :(

aku ankka: haha en tajuuuu mut kiitti :D
 
Hahaa :D Nuo larppaajat oli hyvin vedetty.
 
mä itse asiassa inspiroidun runway kuvistakin, mutta esim. tässä postauksessa kuvituksina olleet megaöverit ei vois kiinnostaa sitten paskan vertaa. enemmän tykkään kuitenkin street style-sivustoista, on se mielenkiintosempaa seurata "oikeiden ihmisten" tyylejä. C:
 
Sait kyllä paljon hupia aikaan tällä postauksellas, kiitos siitä!:D
Itteänikin ihmetyttää, että mitä järkeä noissa runway-kuvissa oikein on, eihän kukaan normaali ihminen voi tuollaisia päällensä vetäistä. Toisaalta löytyy sieltä seasta muutamia helmiäkin, joissa sitä inspistä piisaa:)
 
Itsekin inspiroidun street style -sivustoista. Tykkään kyllä runway-kuvistakin silloin, kun niissä näkyvä asu on normaali ja voisin kuvitella samantapaisia vaatteita käyttävänikin. En usko, että postauksen kuvituksena olleet överikuvat inspiroi ketään. Yleensäkin blogeissa näkyvät runway-kuvat on mielestäni sieltä yksinkertaisimmasta ja tavallisimmasta päästä, ei jotain järkyttäviä, suuria muotiluomusrytkyjä niin kuin vaikka tässä postauksessa oli. Tai sitten en vain ole törmännyt vielä niihin blogeihin, joissa fanitetaan maata laahaavaa viittaa.
 
vähä kuolin nauruu ku noi muotiasut on iha samallaisii ku sit noil larppaajil :DDDDDDDDDDd iha sika hyvä!

-sanja

ps. mun pitää varmaa luoda kans tunnukset tänne et voin stalkkaa tätä 24/7
 
runway asut ei todellakaan ole suunniteltukkaan 'siviilien' pidettäviksi. ne ovat tavallaan oma taiteen muoto. suunnittelijat ilmaisevat itseaan puvuillaan aivan samalla tavalla kuin vaikka taidemaalari tauluillaa. itse en kuitenkaan ota varsinaisesti vaikutteita runway puvuista, niitä on vain niin ihana katsella lehdistä ja videoilta. oli vaan pakko puolustaa koska kaikki tuntuivat olevan niin vastaan :)

ps. jäin totaalisesti koukkuun blogiisi. en voi lopettaa lukemista. jatkahan samaan malliin! :)
 
Hui kamala mikä reaktio! Onneks et asu täällä mettässä missä kesäsin sitä tulee aina viittä vaille elävältä syödyks mäkäräisparvien keskellä.. :/
 
loistopostaus :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]