Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

wknd

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

wknd

are you feeling fashionable?

maanantai 12. toukokuuta 2008

 

wknd

Äh. Siitä on taas melkeen viikko kun oon viimeks päivittäny blogiani. On ollu niin paljon töitä ja väsyä etten oo ehtiny..

Perjantaina olin töissä ja hengailin kotona. Tarkotuksena oli mennä ajoissa nukkumaan, mut nukahdin vasta kahen jälkeen. Lauantaina mentiin Tarun kanssa Valtteriin. Kierreltiin siellä ja ostettiin paljon kaikkee turhaa. Kumpikaan meistä ei tehny mitään OMG löytöjä, mut silti rahaa meni paljon.

Ostin pari vintagemekkoa,tunikoita, kahet kengät, farkut, koruja, laukun ja kolme vyötä. Noista ostoksista suurin osa meni kirppikselle myytäväks menevien joukkoon heti kättelyssä. Mun pitäis vähän oppii harkitsemaan kirppiksiltä ostaessa että mille oikeesti on käyttöä. Mitä järkeä on ostaa miljoona samantapasta korua ja vyötä joita en kuitenkaan käytä? Oon vaan luonteeltani semmonen, että mun on pakko saada kaikki kivat jutut. Mun päähän ei mahu se, etten oikeesti tarvi enää mitään. Mulla on vöitäkin vähintään 70 000 - siis yhtään liiottelematta :D

Farkut ja yhet korvikset on semmoset joista voin sanoa että oli silleen ihan hyviä löytöjä. Loput oli semmosia, että jos olisin jättäny ostamatta ei olis kaduttanu. Onneks Taru oli mukana, se esti mua ostamasta paria juttua, joilla näin myöhemmin ajatellen en olis tehny yhtään mitään. KIITOS Taru <3

Tässä on yks niistä suoraan kirppismyyntiin menevistä löydöistä. Noi kengät on sittenki vähän isot mulle :( Makso 6e.


Bongattiin muuten maailman rumin kaulakoru! Taru kokeili sitä, ja räpsäsin kuvan. (Tarulla on kaulassa myös mun tekemä ankkuri jee!)


Siis mä oikeesti nauroin tosipaljon ku näin ton. Miks joku on tehny noin ruman korun?? Taru meinas ostaa sen ihan vaan siks ku se on niin ruma. Mut arvatkaa mitä? Se myyjä pyys siitä 9€!!!! Hulluutta!

Sit käytiin Tarun kans Mezessä syömässä ja yhillä. Eikä oikeesti juotu enempää ku yhet! Ihmeellistä. Taru joi lasin viiniä ja mä lasin siideriä. Tää kuva on sieltä mezestä, huomaa hienosti sensuroitu tyhmäpääilme :D


Tässä olis muuten kuva niistä korviksista jotka löysin:


Maksoin noista 20senttiä, koska noista puuttuu ne takaosat. Mulla on miljoonia muovikorviksia, joten voin ihan hyvin ottaa joistain toisista noihin takaosat.

Ja tässä on kuva niistä farkuista:


Lasit - glitter
Kaulakoru - kirppikseltä 10senttiä, jonkun lapsen tekemä :D
Neuletakki - gina tricot
Tunika - Indiska
Laukku - Kirppis
Kengät - H&M (oli pakko laittaa noi ku jalat oli kipeenä lauantaisista kiiltonahkakorkkareista)
Farkut - kirppikseltä 4e!

Olin tossa asussa eilen äitienpäiväkakulla. Kuten asusta näkee, en jaksanu panostaa huimaan kahen ratikkapysäkinvälin matkaan. :D

Äiti oli ite leiponu itelleen aprikoosikakun luv. Se kakku oli mun mielestä pahaa, mut Eetu tykkäs tosi paljon ja söi sitä ihan kauheesti! :D Eetun äiti asuu Kemissä, joten vietettiin äitienpäivää pelkästään mun äidin luona. Äiti on ihana!
Askartelin sille kortin ja ostin semmosen valkosuklaaleivosjutun jossa oli vaaleenpunanen sydän päällä. Nam.

...
Ainii löysin mä kans sieltä kirppikseltä yhen kivan paidan:

(kivasti taas vaihtu aihe keskenkaiken) mut kuitenki:

Lasit - kirppis 1,50e
Toppi - sieltä valtterista eurolla (tossa lukee zz pop eikä zz top :D)
"Hame" - viimekesänä ostettu topshopin toppi
Leggarit - fida 4e
Kengät - kirppis 2e
Kaulakoru - betsy blonde

Mun mielestä tohon asuun sopis paremmin pinkit kengät, mutten omista vielä semmosia. Tässä olis pari vaihtoehtoa, joista (ainaki) yhet mun on pakko saada!


Noi ylimmät näyttää mukavimmilta, mut noi tokaks alimmat olis eniten mun tyyliä. Plus ne näyttää vintagekengiltä.
kengät bianco, björn borg, vagabond

Ja tässä mun kuolauslista:

Mun on oikeesti pakko saada noi biancon musta-harmaat kuviokengät. Noi on ihanat!! Ja noi Vagabondin vintagetyyliset korkkarit tois piristystä mun muuten niin tummasävysiin asuihin. Ahh toi emerald -värihommeli on niin luv.

Hui vitsi ku innostuin kirjottamaan paljon! :D
Voisin vaikkapapapapapa lopetella, ja kertoa vielä lopuks että tilasin eilen ebaysta nää kengät. Makso postikuluineen vaan 26e!!


Nii ja sit piti kans kertoo, et oon kuunnellu 4h putkeen Sonic Youthia. Tää on niin luv! Ainut bändi johon en oo vieläkään kyllästyny vaik oon kuunnellu tätä "jo" yli kolme vuotta.

Kommentit:
toi koru oli niiiiiin kauhee(n ihana)! :D taistelen kokoajan itteni kans etten menis ebayhin :l ja vittu meinasin ehdottaa taas kirppiskierrosta mut äskönen käväsy tilitiedoissa vetäs vähän hiljaseks. shit.
 
Täytyy sanoa, että Sonic Youth on aivan mahtava! Blogisi vaikuttaa kivalta, löysin Tyylitaivas.fi:n kautta tänne. :>
 
hahaa.mulla taitaa olla samat siniset pökät tai ainakin jotkut vastaavat! :D ja värikynä korvikset on hianot ja se rusetti sun päässä siellä ravintolassa ja ja ja ne siniset kengät! harmi että oli väärän kokoiset.:/ noita vagabondeja mäkin oon katellut joskus, mut "korkean koron" takia jäänyt ostamatta..
 
Sain kyllä hyvät naurut tuosta korusta. :D Ei herrajumala.
 
Öö tuo nallekoru o about miljoona kertaa hienompi ku se ankkurikoru tai nuo kynäkorut...? lol
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]