Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

KESÄ!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

KESÄ!

are you feeling fashionable?

torstai 22. toukokuuta 2008

 

KESÄ!

Tänään kun vein kissat eläinlääkäriin laitoin kiireellä takin päälle ja lähin. Heti ulos astuttuani huomasin että se oli virhe. Ulkona oli kuuma! Oli tosi ihanaa kauheessa hiessä yksin raahata yhteensä yli 7kg painavia kissoja sinne lääkäriin!
Me päätettiin Eetun kanssa hankkiutua eroon tyttöjen vauvansaantiosista, koska sen pitäis mm. vähentää reviirimerkkailua(lue: mun kengille pissailua)

Teiän olis oikeesti pitäny nähdä noi pienet kännilapset! Niitten mahat oli ajeltu ja ne hoiperteli ku vanhat alkoholistit. Ninni käveli koko aika silmät kiinni ja törmäili kaikkialle haha :D Hyvänä äitinä nauroin niille niiiin paljon! Huono puoli tossa hassuudessa oli nukutuslääkkeestä johtuva oksentelu. Sara oksens jotain 6kertaa! Oli ihanaa yrittää kattoo dokkaria ja rampata koko ajan siivoomaan kissalimoja keittiön matolta. nam.

Ilman (toivottavasti pysyvä) lämpeneminen sai mut selailemaan nettikauppojen kesävaatevalikoimia. Löysin pari juttua joista tykkäsin, mut enemmän juttuja joista en tykkää.
Tässä pari ehdotonta EI:tä.


Batiikki- ja liukuvärjätyt jutut on tosi rumia!


Korkeavyötäröiset ja leveälahkeiset housut! Noi päällä ihminen on pelkkää housua. :D Mun mielestä noi ei näytä hyvältä kenelläkään. Ei siis millään pahalla. :)


Maxi dresses! eww.


Farkkutakkien paluu! Tarviiko tätä edes selitellä?


Sling back + peep toe samassa kengässä!
Oon vasta tänä keväänä alkanu hyväksymään peep toe-kengät ja harkitsen jopa semmosten ostamista. Sling backeistä (eli noista vammaremmeistä takana) tulee mieleen kun pienenä mun kaverin äitillä oli sling backit ja tosi kuivat ja lohkeilevat kantapäät. hyii.

vaatteet h&m, asos, urban outfitters

Joo siinä se oli, mun ällöyslista.

Kun taas mun kesän ykkösjuttuja on

1. AURINKOLASIT
2. AURINKOLASIT
3. AURINKOLASIT
Kaikissa mahollisissa väreissä ja malleissa!

Tässä kuvia mun rakkauksista:En jaksa alkaa selittelemään yksittäisten lasien alkuperää, mut suurin osa laseista on kirppiksiltä ja ebaysta. Noista vaan kolmet on ostettu kaupasta. :D

ps. Noi punaset "wayfarer" -malliset lasit ylemmän kuvan oikeessa alanurkassa on myynnissä huutonetissä. Kaikki myymäni kohteet löydät TÄÄLTÄ!

pps. KIITOS kaikille koruja tilanneille! Tilauksia on tullu paljon. :)

heippa beibit!

Kommentit:
Mahtava kokoelma!<3 Batiikkivärjäys saa kyllä minunkin vatsani kääntymään ympäri.:/
 
hahaha herrajumala säikähin että oot menny ostamaan tollasen mekon mikä näky ekas kuvas :D sit onneks luin vähän matkaa ja tajusin et ok, ei hätää. kaikis muis oon ihan samaa mieltä, mut farkkutakeis teen poikkeuksen. haluisin sellasen ohuen ja minimittaisen (vähä pitemmän ku se sun gt:n nahkajuttu" mitä vois käyttää minimekkojen kans. huoh. mun päätä särkee ja muutenki jäätävä olo, ja alkaa palaveri siel bassol iha just. apua.
 
Kun mainitsit tuossa tuon poikakaverisi nimen, niin tajusin heti kuka olet. Emme ole tavanneet, mutta meillä on yhteisiä tuttuja. :)
 
Ja lisäyksenä vielä kommentoitava noihin inhokkeihin, että minäkään en lämpeä batiikkivärjäyksille, ihme hippimeininkiä. En innostu myöskään korkeista vyötäröistä naitettuna leveiden lahkeiden kanssa enkä noista slingback-peeptoe-hässäköistä, varsinkaan (!) kun siihen on liitetty vielä platform-korkoakin. Huh, mikä coctail - vähän kaikilla mausteilla. :D
 
huh hu mäki säikyin että batiikkivärjätty oli jollain must have-listalla!:--D korkeavyötäröiset sun muut on kyllä iso yök:-D

ida
 
hahah. arvasin tota juttua kirjottaessani et kaikki luulee mun hankkineen ne kaikki kammotukset. :D

jenni haha, vastasin jo sun blogiiin. :)
 
onnea kovasti näin jälkikäteen! Ihana sun synttäriasu ja tyyli muutenkin :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]