Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

 

päivän asu

Kesästä nauttiminen jatkuu!
Oon tässä kohtapuolin suuntaamassa hetkeks istumaan terassille, mut sitä ennen näytille pääsee mun tän päivän asu. En aamulla töihin lähtiessäni tajunnu, että on tulossa näin kuuma päivä ja meinasinkin läkähtyä iltapäivästä :D

Kaunis Lauri Tähkä -ilme (aurinko paisto silmään..)

Kukkapanta Pieces (saatu blogin kautta)
Mekko + vyö Primark, Barcelona
Sukkahousut New Look, Lontoo
Kello Urban Outfitters, Lontoo
Kangaskassi Twist & Tango, Asos.com
Ballerinat Primark, Lontoo


tiistai 5. heinäkuuta 2011

 

kesän ekat alelöydöt

Kävin eilen kiertelemässä kauppoja kivojen löytöjen toivossa, mutten taaskaan löytäny oikeen mitään. En tiedä onko musta tullu jotenki nirsompi, pihimpi vai oonko vaan tullu järkiini, kun nyt lähiaikoina ei oo kaupoista löytyny mitään vaikka oon niissä jonkun verran kierrelly.

Tänään kuitenkin poikkesin Fidalle, koska olin kuullu huhua että kaikissa myymälöissä on lauantaihin asti vaatteet -50% alennuksessa. Mä ryntäsin Hämeentien Fidalle ja tein tämmösiä löytöjä:

Vyö 2,25€. Nää ilmotetut hinnat on siis niitä, jotka maksoin tuotteista alennusten jälkeen :)

Liila olkaimeton mekko 4€. Tykkääään!

Trikoinen nakinkuorimekko överiolkapäillä oli 3€. Mulla on toi sama jo liilana ja mustana, joista jälkimmäistä oon käyttäny jo niin paljon että se on haalistunu :D

Fidan jälkeen otin suunnan kohti keskustaa. Sieltä ei löytyny mitään muuta kun ylläoleva Accessorizen lettipanta puoleen hintaan, ja maksettavaks jäi 2,95€. Oon jo pitkään halunnu tommosen pannan, mut mun hiusten väri on aina ollu joko liian tumma tai liian vaalee, yleensä kun ruskeet pannat on ollu aika vaaleita ruskeita ja mustat taas liian tummia mun hiuksille. Tää tummanruskee on tosi lähellä mun hiusten väriä, joten oon tyytyväinen. :)

Semmosia mun vähäiset alelöydökset oli. Ootteko te tehny jotain ihan huippuja löytöjä? :)


maanantai 4. heinäkuuta 2011

 

vp!

Mulla on tänään ollu ihana vapaapäivä! Yleensä oon onnistunu hankkimaan vapaapäivillekin jotain tekemistä, jollon oon joutunu heräämään suhteellisen aikasin vaikka olisin halunnu nukkua pidempään. Tänään oli niiiiin ihanaa nukkua ihan niin pitkään kun huvitti, en edes muista millon viimeks ei olis tarvinnu laittaa herätyskelloa herättämään aamulla :)

Sängystä ylös päästyäni otin suunnan kohti One Eye Tattoota! Oon kahen viikon päästä ottamassa seuraavan kuvani siellä, jee!!

Hattu Pieces
Collegejakku Gina Tricot
Playsuit H&M, ostettu ennen Barcelonan matkaa mut unohtunu esitellä
Kaulakoru CBT's Closet
Ballerinat Primark, Lontoo
Ja sukkikset oli rikki, tottakai. Oon lähiaikoina jostain syystä kömpelöityny tai jotain, koska ei mulla ennen menny sukkikset rikki tätä tahtia.

ps. Tein myös pari kivaa alelöytöä! Esittelen ne sit huomenna :)


 

kesä on kiva!

Mä oon koittanu ulkoilla mahollisimman paljon töiden ohessa nyt kun kerrankin on lämpimät ilmat. Se vaan tarkottaa sitä, että välillä (kuten eilen) saattaa olla päiviä jollon ei tuu ollenkaan postauksia. Kuka nyt jaksais kökkiä kotona koneen äärellä tämmösillä ilmoilla?!

Lauantaina käytiin Koffin puistossa istumassa kavereiden kanssa, ja loppuillasta päädyin Myyrmäen Red Onioniin, apua :D

Rakkauslaura ja ilonen pieni kiinalainen

Eetulla oli kruunu :D

Meiän uus koiraystävä Kiivi! Se oli vieressä istuvan porukan mukana, mut se tuli leikkimään meiän kanssa. Ihana!


lauantai 2. heinäkuuta 2011

 

lomokuvia barcelonasta & frankfurtista

Mulla oli lomalla mukana mun Lomography Fisheye, jonka filmin kävin tossa pari päivää sitten teettämässä ja tämmösiä kuvia sieltä sitten löyty:

Barcelonasta Suomeen tullessa meillä oli 12 tunnin vaihto Frankfurtissa, ja muistin myös kaupungilla palloillessani kaivaa kameran esille. Harmi vaan, että filmi loppu heti parin kuvan jälkeen.

Semmosia. Mitäs tykkäilette? :)


perjantai 1. heinäkuuta 2011

 

finnish catwalk -äänestys!

Nyt voi äänestää Finnish Catwalk -tapahtuman Facebook -yhteisössä Suomen parasta muotiblogia! Äänestys tapahtuu liittymällä yhteisöön ja siellä klikkailemalla blogia/blogeja joita pitää inspiroivina.

Alunperin äänestyksessä oli vaan pari Finnish Catwalkin tyyppien valitsemaa blogia, mutta listalle saa näköjään kuka tahansa lisättyä blogin, ja nyt ehdolla olevien blogien määrä on kasvanu noin sataan. Nyt meillä alkuperäsessä äänestyksessä olevilla on aika paljon enemmän kilpailijoita, mut mun mielestä on jännää nähä miten alkuperäsestä äänestyksestä puuttuneet blogit pärjää, ja meneekö joku jopa alkuperäsessä äänestyksessä olevien blogien ohi :P

Kaikkien lemppariblogiansa äänestäneiden kesken arvotaan VIP -lippu, jolla voi napata mukaan 5 kaveria Finnish Catwalkin kutsuvierasiltaan. Menkää siis ihmeessä tänne äänestämään :)


 

toinen barcelonapäivä

Oltiin edellisenä "yönä" menty nukkumaan puol kymmeneltä aamulla, joten tää toka päivä ja sen suunnitelmat meni aika plörinäks. Heräiltiin siinä yhen aikaan ja jaksettiin just ja just raahautua hotellin kattoterassille.

Aaah Slushiet on niin ihania! Tommonen jäinen esanssijuoma oli ehkä mun lemppariasia tona päivänä. En voi sanoin kuvailla miten ihanaa oli vetää tommosta kun lämpöasteita oli n. +30 ja olo oli heikko ja nestehukkanen. Nam!

Terassi oli kakstasonen, ja tossa alemmassa kerroksessa oli terassibaari ja ekan kuvan keltaset aurinkotuolit.

Ylemmässä kerroksessa oli syy siihen miks me koko hotelli edes varattiin; uima-allas!!

Uima-allas ei ollu kovin iso, mut se ei haitannu yhtään koska tossa ei tainnu uida meiän lisäks oikeen kukaan. Kaikki vaan otti arskaa. :)

Uiskenneltiin ja hengailtiin altaalla monta tuntia ja nukahdin pariks tunniks aurinkotuoliin, minkä ansiosta mulla on ihan hullut rusketusrajat :D Tänä tokana päivänä me ei tehty oikeen muuta kun lilluttiin altaassa ja syötiin. Oli niin rentouttavaa viettää yks päivä tekemättä oikeen mitään. Tuli oikeesti sellanen fiilis että on lomalla :)


Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]