Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

lauantai 30. huhtikuuta 2011

 

wappuja!

Heippahei ja ihanaa vappua kaikille! Me ollaan just lähössä puistoon grillaamaan, tosin tällä kertaa mun vappu sujuu kukkamekossa eikä vuoden takasessa Minni Hiiri -asussa. Täällä Lontoossa ei vietetä vappua, joten tää on ihan normaali aurinkoinen ja lämmin päivä siinä missä muutki. Nyt pitää juosta kauppaan ostamaan vuohenjuustoa ja muita eväitä. Saa nähä miten monta vuohenjuustovariaatiota keksin ja saan grillattua. :D


perjantai 29. huhtikuuta 2011

 

this is my final goodbye

Mooooi ja terkkuja Helsinki-Vantaan lentokentältä! Mun lento Lontooseen lähtee tässä alle tunnin päästä ja takasin tuun "vasta" 7.5. Oon luonnollisesti ihan superfiiliksissä, vaikka aamulla tuliki aikamoinen kiire. Hain laukun varastosta vasta tuntia ennen lähtöä enkä ollu yhtään miettiny, että mitä pakkaisin mukaan. Pakatessa piti samalla syödä aamupalaa ja föönata hiuksia sekä meikata ja kaikki piti tosiaan hoitaa siinä tunnissa. Nyt mulla on laukku täynnä toistensa kanssa yhteen sopimattomia ja muutenkin ehkä vähän arveluttavia vaatteita. Onneks Lontoosta voi kuitenki ostaa niitä lisää jos tulee kriisi ;) Eilen oli tosiaan se kauan odotettu Comeback Kidin keikka ja voi että miten hyvä se oli! Ite kattelin keikkaa turvallisesti anniskelualueen puolella DJ-kopin takana (johon näkyy ja kuuluu parhaiten) mutta mun seuralaiset riehu pitissä. Siis siellä oli ihan varteenotettava moshpit, vaikkei tietenkään vetele mitenkäänpäin vertoja Terrorin keikalle, jolla olin ihan varma siitä että kuolen :D Eilisen keikka-asu näytti tältä: Huivi kirppis Mekko Gina Tricot, kirppis Leggarit Melodica Tennarit Converse, kirppis


keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

 

väsyttääää

Tänään taitaa tapahtua jotain tosi harvinaista! Tällä hetkellä näyttäis vähän siltä, että oon menossa nukkumaan jo ennen kahtatoista. En ees muista millon viimeks olisin menny niin aikasin nukkumaan ja parina edellisenäkin yönä oon menny vasta kahen jälkeen vaikka töihin on pitäny mennä kaheksaks. Hyi. Nyt väsyttää sen verran että saatan oikeesti nukahtaa tähän koneelle, mut mun on nyt siitä huolimatta pakko juosta kauppaan jos haluun huomenna aamupalaa... Tänään oon hiihtäny entistäkin tummempien silmänalusten ja isompien silmäpussien kanssa tässä asussa: Rusettipanta Seppälä Tunika ja farkut Gina Tricot Leopardikello Urban Outfitters, Lontoo Ballerinat Primark, Lontoo Kaulakoru on ite tuunattu ps. Huomenna Comeback Kid ja ylihuomenna Lontoo!!!


tiistai 26. huhtikuuta 2011

 

mielenkiintosta...

Sara sekoaa aina kun vaihdan vuodevaatteita, ja päätin tällä kertaa tallentaa tapahtuman videolle. Ei oo todellakaan mistään mielenkiintosimmasta päästä, mut tässä tää nyt on :D


 

pöllöpäivä

Kävästiin eilen Kirsin kanssa Espalla. Eväitä piti tietysti olla paljon ja matkustettiinkin ihan vaan eväiden ostamisen takia keskustaan asti kun kaupat ei muualla ollu auki :D Kirsi ja juustotikku ♥ Aurinkolasit Gina Tricot Neuletakki Vero Moda Tuubitoppi Zara Shortsit H&M Kangaskassi eBay Converset kirppikseltä Kotimatkalla bongattiin Forumin katolla asuvat huuhkajat. Harmi, ettei mulla ollu mitään superobjektiivia niinkun monella paikalla olleella lintubongarilla. :D


maanantai 25. huhtikuuta 2011

 

new lookin blogeihin kommentoiminen

Tykkään kovasti siitä, että täällä New Lookin blogin puolella on yksittäisiin kommentteihin vastaaminen mahollista. Se helpottaa vastailua kummasti ja oonki paljon paremmin vastaillu teiän kommentteihin kun sillon kun mun blogi oli vielä bloggerin puolella. Joillain on kuitenkin saattanu olla epäselvyyttä noissa kommentointiasioissa, joten tässä tämmönen pikaohje siihen, miten kommentointi New Lookin blogeihin hoituu :) 1. vaihtoehto: Anonyyminä kommentointi onnistuu helposti ja nopeasti. Jos kuitenkin haluaa keksiä itelleen nimimerkin tekstikenttään, niin tosta saa ton "anonyymi" -tekstin pois ja sen tilalle voi kirjottaa haluamansa nimen :) 2. vaihtoehto: Blogillisten kannattaa käyttää tätä, niin mä ja muut kommentin lukeneet päästään helposti kurkkaamaan kommentin jättäjän blogi :) Eli ensin keksitään nimimerkki ja osoteriville laitetaan blogin osote. Tosi helppoa :) 3. vaihtoehto: New Lookin blogeihin voi kommentoida myös bloggertunnuksilla. Sillon klikataan ensin tota "join this site" -nappulaa ja sieltä valitaan, että millä tunnuksilla halutaan kirjautua sisään. Vaihtoehtoina on myös Twitter ja Yahoo, niinkun kuvasta näkyy. Tota Googlen logoa klikkaamalla pääsee kirjautumaan sisään omilla tunnuksilla. Noilla bloggertunnuksilla kommentoitaessa kommentin mukaan tulee myös bloggerin hallintapaneelissa oleva kuva, jos kommentin jättäneellä sellanen siellä on. Valitettavasti vielä kuvaa/nimimerkkiä klikkaamalla ei pääse käyttäjän blogger-profiiliin samalla lailla kun jos käyttäjä kommentoi bloggerin blogiin, mut uskon että tää fiksataan vielä :) Aika rautalangasta vääntämistä, mut toivottavasti kellekään ei jääny nää kommentointiasiat epäselviks :)


 

paljettiharakan kirppislöydöt

Käykö teille koskaan niin, että kun on jotain tiettyä väriä päällä, niin sinä päivänä shoppaillessa jostain syystä kiinnittää entistä suurempaa huomiota siihen väriin? Mä oon omalla kohdallani huomannu, että jos mulla on päällä esimerkiks sinistä, niin sinä päivänä tulee ostettua lisää sitä sinistä. No reilu viikko sitten kirppiksellä myydessä mulla oli mun luottovyölaukku päällä, joka siis on ostettu kierrätyskeskuksesta puolellatoista eurolla ja on vuorattu paljeteilla. Nää sen päiväset ostokset todistaa ainaki mun omalla kohdalla tän löpinän idean, nimittäin mun viidestä kirppisostoksesta kaks on paljettisia :D Tarun pöydästä löyty ihana vintagepaljettipaita neljällä eurolla. Lauralta ostin Zaran paljettineuleasian kolmella eurolla. Nää kaikki loputki löydöt on tehty Larpsun pöydästä. Iron Fistin ihmissusipaita on kyllä aika scene, mut joku tossa kuitenki viehätti. Ehkä se, että omistan saman sarjan kengät? Tää paita oli 3€. Tää mekko on ollu alunperin Annan. Sen jälkeen se on ollu mulla, sit Lauralla ja nyt taas mun omistuksessa :D Malli on tosi nätti, mut jostain syystä kukaan meistä ei oo oikeen osannu käyttää tota, mut nyt mun on pakko yrittää kun omistan saman mekon jo toista kertaa :D Maailman söpöimmän pikkulaukun vaihdoin Lauran kanssa yhteen paitaan.


sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

 

hengissä ollaan!

Moikka ja pahoittelut viikonlopun blogihiljasuudesta! Oon koittanu töiden ohella hengailla Teemun kanssa niin paljon kun mahollista, koska se lähti tänään takas Lontooseen ja nyt munki on aika palata arkeen. Arkea tosin jatkuu vaan huomisen vapaapäivän lisäks kolmen työpäivän merkeissä ja sit mä jo lähenki Lontooseen :D

Lauantaina kävästiin mun äiskän kanssa syömässä jonka jälkeen suunnattiin Teemun kaverin luo hengailemaan ja sieltä päädyttiin baariin Myyrmäkeen. Ja siis voi apua mitä jengiä siellä oli :D Esimerkiks taksijonossa juteltiin jonkun noin nelikymppisen miehen kanssa, joka yhtäkkiä suuteli mua ihan ilman mitään syytä. Teemu sit oli siitä vähän...ihmeissään ja tää herra suuteli sit Teemuaki lohdutukseks. Wtf.

Aurinkolasit Gina Tricot Korvikset Youth vs. Future Farkkutakki H&M, uusi! Mulle tuli tossa parisen kuukautta sit sähköpostia, että saan käydä valitsemassa Forumin H&M:stä itelleni haluamani takin ilmaseks ja päädyin sit tohon farkkukankaiseen bikertakkiin. Sillon ilmat oli vielä sen verran viileet ettei takkia voinu ottaa käyttöön, mut lauantaina toi oli ekaa kertaa päällä ja tykkäsin kyllä kovasti. Mekko H&M, uusi! Tossa on semmonen mustalla langalla ommeltu kukkakirjailu, joka ei tosin taida kovin hyvin erottua kuvista. Laukku Zara, eBay Saappaat Lontoon Camdenissa sijaitsevasta second hand -liikkeestä.


perjantai 22. huhtikuuta 2011

 

perjantain menovinkit

Tänään sattuu ja tapahtuu!

6. Linjalla soittaa Clapdancen pojat levyjä ja lavalle nousee Tony Stereo ja Superjanne. Sisään pääsee ilmaseksi 23.30 asti, sen jälkeen liput maksaa 6€. Tapahtuman facebook-sivu löytyy täältä :)

Jos räppi taas ei kiinnostele, niin Gloriassa on Munarock fest (:D) ja esiintymässä on mm. Incredible Nothing, Santa Cruz sekä Dictionary Bob jossa mun kaveri Artur soittaa. Tää ikärajaton tapahtuma alkaa jo 18.00 ja keikkojen jälkeen järjestetään afterparty, joka on K18. Liput maksaa 7€. Dictionary Bob soittaa 21.25, ja se teiän ainaki kannattaa käydä tsekkaamassa, eiks nii :P Munarockin facebook-sivu löytyy täältä :)

Me ei olla vielä Teemun kanssa päätetty, että mitä tehään ja mihin mennään, mut ehkä törmäillään teihin lukijoihin tänään jommassa kummassa tai molemmissa tapahtumissa :)


torstai 21. huhtikuuta 2011

 

testipostaus

Testaan, että saanko blogin osotteen päivitettyä blogilistalle normaalisti. Päivän varsinainen postaus löytyy tosta alempaa :)

edit: jee se toimi!! Seuraavana vuorossa bloglovin. Ja niille jotka seuraa blogia googlen kautta: menkää hallintapaneeliin ja vaihtakaa sieltä mun blogin osotteeks http://www.newlook.fi/blogit/Nadja/rss


 

nam!

Moikkamoi ja terkkuja täältä New Lookin puolelta! Blogi on nyt muuten siirretty, mut vanhojen kommenttien siirrossa menee vielä jonku aikaa. Mä ite oon aika tyytyväinen tähän blogin ulkonäköön, vaikka pari pikkujuttua vois vielä muokata toisenlaisiks. No mut kuitenkin, täällä nyt ollaan. Tervetuloa kaikille!

Me vietettiin eilen Kirsin kanssa herkutteluiltaa ja herkkujen määrästä päätellen oltiin ehkä vähän liikaa innostuttu ruokakaupassa :D

Salaattiin tuli vuohenjuustoa, kirsikkatomaatteja, aurinkokuivattuja tomaatteja, punasipulia ja ite salaattia. Koko setti maustettiin pestolla, oliiviöljyllä ja mustapippurilla. Oli ihan hatusta temmatut ainekset, mut hyvää tosta tuli. Salaatin lisäks lautaselta löyty mm. erilaisia juustoja, joista lemppari on ehdottomasti brie.

Kirsin herkkulautanen oli vähän eksoottisempi. Sieltä löyty karkkia :D

Sorit mut en ollu jaksanu meikata :D

Tuubitoppi Zara, uusi!

Hame eBay


keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

 

NYT ON KIVAA

Hihi. Innostuin eilen tuhlailemaan kirppismyynnistä saatuja rahojani. Kaikki kuitenkin alko siitä, että kierreltiin maanantaina Lauran kanssa vaatekauppoja. Viiden tunnin kiertelyn jälkeen mun ostossaldoks jäi sormus ja tuubitoppi. Siis mä en vaan löytäny mistään kaupasta mitään kivaa. Kaikkialla tuntu olevan valkosta, pastellivärejä, farkkua ja kukkakuoseja. Noiden kahen jälkimmäisen edustajia löytyy munkin kaapista pari kappaletta (=farkkuliivi ja tyyliin 3 kukkamekkoa/paitaa) ja se riittää mulle. En koe tarpeelliseks hamstrata kaappia täyteen tän kevään muotijuttuja vaan sen takia että ne on muodissa. Ostan niitä vaatteita mistä pidän, vaikka välillä tuntuuki etten seuraa muotia niin intohimosesti kun monet muut. Sen sijaan koitan istuttaa niitä eri sesonkien trendijuttuja mun omaan tyyliin kuitenkin astumatta liikaa mukavuusalueen ulkopuolelle...

Pointti kuitenkin oli se, että mua oikeesti masensi maanantaina kun en löytäny mitään kivaa vaikka kirppikseltä saadut sataset poltteli kovasti taskun pohjaa ja halusin päästä käyttämään edes osan niistä. Maanantaina kuitenkin shoppasin 15€:lla ja se oli salaa vähän masentavaa. Nyt tuntuu kieltämättä vähän shoppausaddiktilta myöntää, etten vaan suostunu siihen etten voi ostaa mitään ja säästäny rahojani :D
Sen sijaan ostin lennot Lontooseen ja oon siellä 29.4.-7.5.!!! Toinen asia mitä lentolippujen ostamisen ohella tein, oli ratsia nettikauppoihin. Tällä kertaa Asos oli houkuttelevin ja tämmönen mun tilauksesta sit tuli:



1. Nam mikä laukku! Oon yleensä aika pihi, enkä tuhlais yli seittemääkymppiä clutchiin, mut toi jäi kummittelemaan enkä vaan voinu olla laittamatta ihanuutta ostoskoriin. Hintaa oli 72,16€ ja toi on aitoa nahkaa. Miettikää miten ihana toi on kesällä!! ♥

2. Twist & Tangon sugar skull -printillä varustettu kangaskassi oli 17,06€. Käytän kesäsin paljon pikkulaukkuja, mutta koska mun koko omaisuus ei mahdu niihin, mulla on yleensä joku kangaskassi mukana.

3. Ankkurituplasormus 10,50€.

4. Leopardikuvioiset ballerinat ruseteilla. Ei varmaan tuu yllätyksenä että mun oli pakko tilata noi :D Hintaa oli 31,49€

5. Mulla on ollu samanlainen Oasiksen kello ennenkin. Ostin sen viime kesänä Lontoosta ja rakastin sitä. Kuitenkin erään joulukuisen bileillan jälkeen kello oli pysähtyny eikä patterinvaihto tai kelloseppä auttanu asiaa. Tiedän, ettei mun kannattais ostaa samanlaista kelloa kun edellinen meni rikki puolen vuoden käytön jälkeen, MUTKUMÄRAKASTANSITÄ. Ensin kattelin Asoksella jotain vähän laadukkaampia merkkikelloja, mutta mikään ei sytyttäny mua niin kovasti kun toi kello. Ton saa kivasti yhdistettyä erilaisiin käsikoruihin ja multa löytyykin tosta kellosta myös kultanen versio jonka ostin Lontoosta. Kellolla oli hintaa 39,36€.

6. Olkaimetonta leopardimekkoakaan tuskin tarvii sen kummemmin perustella. Tää oli alennuksessa 28,86€.

+ Näiden lisäks tilattiin Teemulle 2 t-paitaa mut en nyt jaksanu esitellä niitä :D

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

 

kreisi kirppispäivä

Tänään oli se kauan odotettu kirppispäivä ja täytyy sanoa, että seuraavan kerran uskallan mennä myymään vasta tyyliin vuoden päästä jos sillonkaan :D
Saavuttiin paikalle vähän ennen yheksää niinkun olin blogissani ilmottanu ja meiän pöydän ympärillä oli jo kauhee lauma ihania lukijoita, joista osa oli odottanu siellä jo 7 asti. Kiitos ihan sikana kun tulitte, vaikka teitä ehkä olikin liikaa :D
Siis tottakai on hyvä, että tavarat menee kaupaksi yyämäs, mut jos ihmisiltä oikeesti katkee kynsiä ja ne saa mustelmia siitä että rynnii ostamaan mun rättejä, tuntuu ehkä vähän överiltä. Pöytä oikeesti työnty yli metrin verran taaksepäin aina parin minuutin välein ja pöytälevykin meinas jossain vaiheessa irrota pöydän jaloista. En ymmärrä miks ihmiset sekos niin täysin, kyseessä kun kuitenkin on vaan parin euron rättejä enkä jaellu ilmasia lottokuponkeja tai jotain :D

Kuitenkin, kiitos ihan sikana teille kaikille jotka vaivauduitte paikalle! Vaikka olinkin alkuun aamu-unisena ihan paniikissa kun rynnitte, niin mulle jäi päivästä hyvä fiilis koska te ootte niin kivoja ♥



Tässä vaiheessa kello oli jo lähempänä kahtatoista, eikä meillä ollu enää kun 1/7 tavaroista jäljellä :D Me tultiin paikalle yhteensä 8 Ikea-kassin kanssa ja poistuttiin yhteensä yhen kanssa (tosin me ite tehtiin aika paljon löytöjä vaikka oltiinkin siellä pääasiassa myymässä. Esittelen löydöt huomenna :))

Niin ja Lauralla ei ollu tosissaan toi hattu päässä, se vaan laitto sen tätä kuvaa varten :D



Myös Taru ja Elina oli myymässä ja tyttöjen pöytä löytyki melkeen meitä vastapäätä. Kiitokset ihanalle Elinalle kuvista!

lauantai 16. huhtikuuta 2011

 

huomenna kirppikselle!



Käväsin tänään hakemassa Teemun lentokentältä kun se tuli 8 päiväks suomeen, jee! Koitin tossa aamulla ennen lentokentälle juoksemista kuvata vähän noita myyntiin tulevia juttuja, mut mulla loppu aika kesken joten sain vaan pari kuvaa osasta myyntiin menevistä jutuista.






Myytävää löytyy moooonen Ikea-kassillisen verran ja tossa oli tosiaan vaan pintaraapasu myytävistä jutuista. Vaatteet on pääasiassa S-M -kokosia ja kengät 39-40. Me ollaan menossa myymään Lauran kanssa, ja musta vähän tuntuu että sillä on muakin enemmän myytävää :D Meiän pöydän numero on 769 ja ollaan paikalla vähän ennen yheksää. Nähään huomenn Valtterissa :)


perjantai 15. huhtikuuta 2011

 

videoo ja asuu ja silleen



Pandan ja hamsterin risteytys täällä moi! Teki mieli kuvata video, vaikkei mulla mitään kovin tärkeetä asiaa ollu. Huomenna siis tulee kuvia osasta kirppismyyntiin menevistä jutuista... Nyt pitää tosiaan mennä siivoomaan vaatekaappia. Loppuun vielä tän päivän asu, joka oli pakko kuvata Monkin sovituskopissa koska Kake on vieläki kadoksissa :(



Huivi, sormus ja pitsihame Gina Tricot
Takki Primark, Lontoo
Kangaskassi eBay
Saappaat on jostain lontoolaisesta second hand -liikkeestä

 

vallilasta kannelmäkeen

En halua kuulostaa kaupunginosasnobilta, mutta..... Matkustin tänään työn merkeissä Kannelmäkeen, mikä on mun mielestä tosi masentava paikka. Siis joka kerta kun oon siellä käyny, mulle on jääny jotenki ankee fiilis. En tietenkään kuolis jos siellä asuisin, mut se ei kuitenkaan oo se ensimmäinen paikka mihin muuttaisin. Rakastan värikkäitä taloja, joita Vallilassa jossa ite asun on paljon. Vallilassa on semmonen oma ihana fiiliksensä ja sillonkin kun asuin Kampissa ja Tennispalatsi näky makuuhuoneen ikkunasta mä vaan ikävöin Vallilaan. Nyt täällä asuessani oon tosi tyytyväinen, vaikka salaa haaveilen Lontoosta. Ruoho on aina vihreempää aidan toisella puolen ja silleen.
Muttasiis tän selityksen pointti oli se, että otin pari havainnollistavaa kuvaa siitä kuinka masentava paikka Kantsu mun mielestä on :D

Vallila:


Kannelmäki:




Rakastan graffititaidetta, mutten todellakaan ymmärrä tommosia rumia töhryjä. Noi saa jo valmiiks ankeen betonin näyttämään vielä ankeemmalta vaikka sinne kuinka oliski piirrelty kukkasia.



Studiolla kuvattiin parit vaatteet...



...ja mä sovittelin RayBanin kissansilmärillejä. Just tätä kuvaa ottaessa huoneeseen astu tyyppi joka tekee juttuja yhteen toiseen lehteen. Oli tosi kiva ja edustava ensitapaaminen :D



Löydettiin ehkä Kannelmäen värikkäin talo, ja sen edessä sit kuvattiin mun päivän asu.

Mekko GT, uusi. Ostettu viime viikolla alesta 4,90€:n hintaan :)
Vyö KappAhl
Maiharit H&M
Kangaskassi eBay
Kello Urban Outfitters




Yks asia mistä Kannelmäki saa paljon plussaa on juna-aseman vieressä sijaitseva Aino itsepalvelukirpputori. Tällä kertaa sieltä lähti mukaan ainoastaan hipsterlasit 3,50€:lla.


Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]