Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

maanantai 28. helmikuuta 2011

 

i wanna tell you there's a really good reason why i came home wasted in the middle of the night

Perjantaina hengailtiin Elinan luona ennen kun suunnattiin naapuriin, eli Korjaamolle kuuntelemaan Kimin erikoisvierailua ja dj-settiä.




Paikalla oli kivojen tyttöjen lisäks ihania koirakavereita





Elina ja Taru oli leiponu! Voisilmäpullien lisäks oli myös superherkkuja soijarouhe-juustotaskuja tai jotain sellasia.



Tytöt ♥




Paita Gina Tricot
Hame Topshop, kirppis



Saappaat on pienestä second hand -liikkeestä Lontoon Camdenista.



Sormus Gina Tricot
Kaulakoru Bikbok, Lontoo
Käsikoru eBay + DIY (ostin pääskysen ebaysta ja taivutin sen käsikoruun sopivaks + kiinnitin ketjun)



Lauralla tuli suru korjaamolla...



...mut onneks Myyrä-Kimi lohdutti :D



Oli ihanaa nähä pitkästä aikaa noita tyyppejä! Nykyään kun tuntuu ettei aika riitä mihinkään työjuttuihin, kavereiden näkemisestä puhumattakaan :/


sunnuntai 27. helmikuuta 2011

 

keravan kirppislöydöt

Me tosiaan tehtiin Kirsin kanssa kirppisreissu Keravalle tossa pari viikkoa sitten. Käytiin kolmella kirppiksellä, joista yks oli Fida Lähetystori, josta löytyyki fiilistelykuvia edellisessä postauksessa. Siihen postaukseen tuli paljon kysymyksiä kirppisten sijainneista yyämäs, joten väsäsin teille tämmösen tosi hienon kartan selkiyttämään kirppiksille suunnistusta:



Ja tässä vielä kirppisten osotteet jos haluutte selvittää niille pääsyn esim. Reittioppaasta:
-Kirppis Aarrekellari
Torikatu 1
-Keravan Kyläkirppis
Kauppakaari 10
-Fida Lähetystori
Lintulammenkatu 4 B

Keravaltahan löytyy pari muutakin kirppistä, mut me ei tällä kertaa päästy niille asti rajallisen ajan takia. Täältä kuitenki löytyy tarkempi lista kaikista seittemästä Keravan kirppiksestä :)
Ja nyt niihin ostoksiin!




Leoparditekoturkin bongasin Fidan lastenosastolta ja hintaa oli 4,50€(!!)



Kultanen korsettiasia 80-luvulta on myöskin Fidasta ja tää makso 6,50€. Mulla oli toi päällä Lontoossa Crystal Castlesin keikalla, mut unohdettiin ihan täysin ottaa asukuvia :/



Naamari oli muistaakseni 1,50€ ja rusetti 1€, molemmat myöskin sieltä Fidalta.




Melodica 12,50€, Fidalta tääkin. Mä kuolasin joskus pari kesää sitten Hietsun kirppiksellä vihreetä tollasta (tosin siinä ei ollu noita "siipiä" ja kultasta alaosaa) ja myyjä pyys siitä 60€. Soitin jäi sillä kertaa ostamatta, mut nyt löysin omani!



Peili on Keravan Kyläkirppikseltä ja makso 3,50€. Eiffel-avaimenperä (0,50€) ja vanhanaikanen hajuvesipullo josta saa ihanan yksityiskohdan sisustukseen (2,80€) on molemmat Fidalta.



80-luvun happopestyt farkut oli alunperin ihan pitkälahkeiset, mut leikkasin ne shortseiks ja noi on täydelliset! Nää löyty Keravan Kyläkirppikseltä ja hintaa oli 2€.



Kissanruokapurkki jossa tuli kauha mukana oli aika hintava kirppisjutuks, 13€. Toi oli kuitenkin uusi ja oon jo hetken aikaa halunnu tollasta purkkia kisujen murkinoille, joten en voinu jättää ostamattakaan. Tääkin löyty Keravan Kyläkirppikseltä.



Viimisenä käytiin Aarrekellarissa, jossa oli pöytä josta olisin voinu ostaa melkeen kaiken. Tässä vaiheessa käteinen oli ihan lopussa eikä kirppiksellä voinu maksaa kortilla ja kirppis oli kaiken lisäks menossa kiinni eikä ollu aikaa juosta automaatille, joten valintoja oli tehtävä. Mä päädyin ostamaan ton yllä olevan tekoturkispuuhkan(vaimikätoion), hintaa oli 2€ ja toi on alunperin GT:stä. Tosta on olemassa asukuvakin täällä.



Toinen Aarrekellarin löytö (samasta pöydästä kun toi edellinenki) oli harmaa tekoturkislakki, joka tais maksaa jotain tyyliin 4€, en muista tarkkaa hintaa. Mietin että pitäisköhän leikata noi pampulat pois, ne vähän häiritsee mua...

No mut mitä tykkäilitte löydöistä? :)

lauantai 26. helmikuuta 2011

 

keravan fidalla

Tehtiin Kirsin kanssa kaks viikkoa sitten täsmäisku Keravan kirppiksille. Heti ensimmäisenä suunnattiin Fidaan, jossa oli paaaaljon ihania juttuja odottamassa ostajaansa. Musta tuntuu, ettei parikymppiset naishenkilöt käy tuolla Keravan Fidalla niin paljoa kun esim. Helsingin myymälöissä, joten siellä oli vaikka mitä herkkuja jotka olis salamana menny kaupaksi Helsingissä. Bongattiin mm. uudenveronen ja aito Longchampin laukku 5€urolla.





Hetken kiertelyn jälkeen oltiin löydetty ostoskärryllinen vaatteita, joita sit mentiin sovittelemaan.



Mä löysin lastenosastolta leoparditekoturkin. Toi on oikeesti tarkotettu 110cm pitusille lapsille, mut ihan hyvältä se näyttää 62cm pidemmänki päällä :D




Kirsi puolestaan sovitteli pubiruusufarkkuasiaa, joka näytti yllättävän hyvältä





Innostuttiin myös stailaamaan toisemme ja tossa on Kirsin näkemys siitä millanen tyyli mulla pitäis olla. En tosin jaksanu pukea noita leggareita jalkaani, mut uskon et asun tyylikkyys paistaa kilometrien päähän vaikka leggarit pysykin henkarilla.



Esimerkiksi kahen leopardiprintin sekottaminen tuntuu olevan aika in, joten mä toteutin samaa ideologiaa yhdistämällä kahta eri kukkakuosia aina yhtä ihanaan caprilahkeeseen. Kirsi luonnollisesti rakastu asuunsa eikä mitään muuta enää käytäkään.... :D





Ehkä hienoimmat joulukoristeet ikinä!! :D










Päivän asu:
Tunika ja farkut Gina Tricot
Ristikoru Antti Asplund
Laukku eBay
Kengät Dr. Martens



Fidailun jälkeen suunnattiin kebabille ja ihailemaan meiän löytöjä:




Käytiin myös kahella muulla kirppiksellä, mut ei viititty ottaa niissä kuvia. Noi ylläolevan kuvan kassit on siis täynnä kahen naisen kirppislöytöjä. Esittelen omat löytöni huomenna :)

perjantai 25. helmikuuta 2011

 

uus laukku + eilisen asu





Neuletakki Primark, Lontoo
Tunika ja farkut Gina Tricot
Saappaat Ellos



Uus laukku eBaysta, makso postikuluineen vähän alle 50€.





Käärmesormus JC, kellokoru Gina Tricot. Kynsissä on yhtä ihanimmista kynsilakoista ikinä; H&M:n Fashionistaa. Onko teillä havaintoa että onko noita enää myynnissä? Mun molemmat pullot on ihan lopussa ja tarviin kipeesti uuden!

ps. Oon illalla menossa pitkästä aikaa leikkimään Elinan ja Tarun kanssa. Suunnataan Korjaamolle tähän tapahtumaan, jossa Kimi on erikoisvieraana. Nähään siellä! ;)

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]