Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tiivi-taavi sairastaa

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tiivi-taavi sairastaa

are you feeling fashionable?

torstai 15. joulukuuta 2011

 

tiivi-taavi sairastaa

Hellou!
Ja sortsit parin päivän hiljaiselosta. Tänään on kolmas päivä kun oon sairaslomalla töistä enkä oo näiden päivien aikana noussu sohvalta kun käymään lääkärissä. Luulis siis, että olis loputtomasti aikaa postailuun, mutta oon ollu niin poikki etten oo pystyny ees ajattelemaan asiaa. Mulla on flunssan lisäks taas liian alhanen hemoglobiini, niinkun viime syksynäkin oli. Olis ehkä voinu alottaa syömään rautaa jo vähän aiemmin kun tiistaina jollon olin oikeesti tosi lähellä suihkussa pyörtymistä.

Kävin sit lääkärillä joka passitti mut verikokeeseen. Näytin vissiinki tosi kärsivältä ja/tai 20 vuotta nuoremmalta kun todellisuudessa oon, koska verikokeen ottanu hoitaja anto mulle pillimehun.Mun parin päivän asut kiteytyy tohon kuvaan. Sain OnePiecen aidon ja alkuperäisen Jump In -haalarin blogin kautta, ja vaikka olin aina vannonu etten ikinä pukis aikuisten potkupukua päälleni, niin täällä mä tyytyväisenä hykertelen pehmeässä ja lämpimässä haalarissani. En todellakaan lähtis tää päällä yleiselle paikalle, mutta kotona ja varsinkin kipeenä haalari on täydellinen!Oon esitelly uuden kotiasuni kahelle ihmiselle, jotka oli molemmat sitä mieltä että jos joskus tulee Teletappi-teemabileet, niin mulla on asu valmiina. Metallihenkari väärin päin päähän ja menoks!

Kommentit:
Ne antaa pillimehun siksi ettei sun verensokerit laskis niin että sua alkaa pyörryttää. :)
 
mut miksei mulle oo koskaan ennen, edes lapsena tarjottu pillimehua? :D
 
tiivi-taavi! Reps. Söpö haalari. Aikuisella alkaa kai helpommin verensokerit laskemaan. Pikaista paranemista:)
 
Pikaista paranemista! :) T. kohtalotoveri
 
nyyh, haluaisin onepiecen just siks, että olis ihan täydellinen kotona(:
 
mäkää en oo koskaan saanu pillimehua, vaikka olin 4 vai 5 luokalla! =D mut ihanan värinen toi sun potkupukus :)
 
Paranemisia ! mäkin oon täällä kipeenä - it's not nice >.<
 
ihana toi onepiece ! mäkin haluisin, mutta vihreenä.:)

http://janitainka.blogspot.com
 
mul on toi ihan sama haalari!♥ :-)

ps.hienot kynnet ;)!
 
hihi ihana nadja :) parantavia voimia lähetän!
 
oot ihana. :)
 
heii, onko sulla uudet kynnet? tee postaus niistä! :)
 
Itekkin oon kipeenä täällä :( Tsemppiä, ja pikaista paranemista! :)

http://coloryourstylee.blogspot.com/
 
Haha vähän hyvä!:--D Joskus oon kuullut, että on saatu tikkari sen jälkeen.

Ps. Vaikka siis OnePiecen ulkonäöstä ei varmaan tarvitse erikseen manita mitään niin onhan se siis ihan täydellinen vaate Suomen ilmastoon! Meillä on ainakin täällä kotona niin hyytävän kylmä, että harkitsen vakavasti potkupuvun ostamista! :--)Koita parantua!
 
Paljon sun hemoglobiini oli ? Ittekki kärsin anemiasta...
 
ei toi oo aito ja alkuperänen toi onepiecen haalari... jumpin on aito ja alkuperänen merkki :)
 
anonyymi, itseasias jump in on kopio. One piece on alkuperänen, josta jump in nappas täst mainoslauseest itelleen merkin ja alko matkimaaan. Siks jump in on halvempikin!
 
aikuistu jo.
 
Aww oot söpö, pikaisia paranemisia!:)
 
Ilmeisesti nykyään säästetään, kun mä sain aina limpparia erilaisten kokeiden yhteydessä silloin pienenä.
 
oikeastaan onepiece ON alkuperäinen. jumpin -merkin haalari tulee siis tuosta onepiece - jumpin jutusta :D
 
Söpö haalari :)
 
Söpö haalari, toivottavasti paranet pian!
 
minkä kokoinen tuo sun onepiece on!? kun olen suunniilleen saman pituinen, kun sä niin onko tuo sun haalari semmonen vähän löysähkö vai sellanen että hihat ja lahkeet just eikä melkein sopivat :--D
 
Noi haalarit on ihania. Mäki haluun..! (:
 
mun sisko kuoli nauruun, kun kerroin, että hän vois ostaa mulle joululahjaksi onepiecen.
 
IHANA! Mikä koko??? :)
 
Looking cute :)! Paranemisia

http://dashantilife.blogspot.com
 
anna mää varastan ton onepiecen!! justiin tuosta väristä oon haaveillu.. mut paranehhan!
 
aww rakastan kakkia tälläsiä haalareita:)<3 mullekki sais tollasen lahjottaa:D
 
onko tuo sun jump in OnePiece Original Light Lilac sillä aivan ihanan värinen! Ajattelin tilata joulu lahjaksi mutta juuri tuo violetti on vain 120 euroa ja halvempi noista muista niin onko sen kangas jotenki ohuempaa vai tiedätkö miksi sen on halvempi?? : )
 
onko tuo sun jump in OnePiece Original Light Lilac sillä aivan ihanan värinen! Ajattelin tilata joulu lahjaksi mutta juuri tuo violetti on vain 120 euroa ja halvempi noista muista niin onko sen kangas jotenki ohuempaa vai tiedätkö miksi sen on halvempi?? : )
 
Tuo pillimehujuttu oli aika söötti, vaikka se olisikin annettu verensokerisyistä :D Vaikka ite en sentään mehua ole saanut, niin viime rokotuskerralla olin maininnut hoitajalle omaavani lievän piikkikammon, ja näin ollen hoitaja kehui minua reippaaksi rokotuksen jälkeen, kuin viisivuotiasta ikään :D Vuosia on kuitenkin takana jo se 24 :D
-Maira
 
Ahhih mua alkoi naurattamaan koska ompelin juuri ihan samanvärisen onepiecen itselleni (http://nukkainen.blogspot.com/2011/12/diy-tiivitaavi.html) ja omassa otsikossakin vilahti Tiivitaavi-sana. :D no meillä ei ainakaan ole naamiaisasuista pulaa. ;)
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]