Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nadja new yorkin muotiviikoille?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nadja new yorkin muotiviikoille?

are you feeling fashionable?

lauantai 17. joulukuuta 2011

 

nadja new yorkin muotiviikoille?

IIK! Elle järjestää yheistyössä Veikkauksen kanssa bloggaajille kilpailun, jonka voittaja pääsee New Yorkin muotiviikoille Ivana Helsingin näytökseen sekä raportoimaan koko mahtavuudesta Elle-lehdelle. Siis apua, New Yorkiin, muotiviikoille!!!


kuva we♥it

En oo koskaan käyny New Yorkissa enkä muotiviikoilla, vaikka oon molemmista haaveillu kovasti. Kokemus olis mulle ihan superi, ja olisin oikeesti maailman onnellisin jos mun unelma toteutuis. Ja jos te, maailman ihanimmat lukijat ootte sitä mieltä että meikäläisen reportaaseja ja fiilistelyjä muotiviikoilta olis kiva lukea, niin käykääpä ihmeessä äänestämässä mua täällä. Oon tällä hetkellä kuudennella sijalla, ja jos mua lykästäis ja pääsisin top vitoseen, olisin askeleen lähempänä New Yorkin muotiviikoille pääsyä. Juttuhan toimii niin, että Ellen raati valitsee viiden äänestetyimmän joukosta sen yhden maailman onnekkaimman bloggaajan joka reissuun pääsee.

Äänestysaikaa on tammikuun 6. päivään asti ja jos jostain syystä haluatte äänestää mut New Yorkiin, niin se tapahtuu äänestämällä Are you feeling fashionablea tästä. Kiitos kaikille teille ihanille jotka ootte jo antanu mulle äänenne ja kiitos myös niille, jotka tulee sellasen antamaan. Pusuja!

Kommentit:
äänestin (:
 
äänestin sua! toivottavasti pääset New Yorkin muotiviikoille :) Mäki oon aina haaveillu pääseväni New Yorkiin... ehkä joskus ;)
 
äänestin :-)
 
Kyllä mä ainakin sut sinne haluan! Äänestin :3
 
Äänestin minäkin :)
 
Äänestin ! Toivottavasti pääset toteuttamaan unelmas ! (:
 
en kyllä yhtään tajua mitä kaikki hehkuttaa nykissä, ite oon kaks kertaa käyny ja toisella kerralla hurrikaani irene oli kaverina ja kaupunki ei todellakaa ole mikään ihmeellinen.
 
äänestin! toivottavasti voitat, sie oikeesti ansaitsisit sen! :)
 
ääni meni sulle :)
 
meen ehdottomasti äänestää :) !
 
Äänestin!!!!! pidän peukkuja! :-)
 
menin äänestämään sua! mun mielestä tyhmää, kaikella kunnioituksella emmiä kohtaan, että NFV on ykkösenä ihan vaan sen suosion takia. hän on kuitenki ollu nykissä jo useasti, ois kiva kuulla nadjan fiilistelyjä ensikertalaisena :D
 
hihhii! äänestetty on. jos pääset sinne niin muistat ottaa meille lukijoille kuvia ja paljon! :)
 
Äänestin ja toivon todella, että juuri sinä lähdet New Yorkiin! :)
 
äänestin!:)
 
Äänestin, onnea kilpailuun!
 
tottakai äänestän sua! :--)
 
Kävin äänestää, ja halusin äänestää just sua, koska oot tullu mua 'livenäkin' vastaan, ja moikkasit sillon niin ilosesti, että susta jäi semmonen fiilis että toi matka kuuluu sulle :-) pistetää peukut pystyyn!
 
En aio äänestää, sori.
 
en äänestäny koska et musta ansaitse sitä. sä et vaikuta siltä et seuraisit muotia kamalasti, vaikutat vaan siltä että teet visun hommia ginalla ja thats it. miettikää te jotka äänestätte nadjaa, että vaikuttaako nadja oikeesti siltä et se olis sen unelmien unelma? :D äänestäkää vaikka no fashion victimsin emmiä jos muuta ette keksi.
 
hihii äänestin siua :D toivottavasti pääset :)
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Oot toisena!
 
Äänestin! Toivottavasti pääset muotiviikoille, sillä olisi mukana jos välillä eri bloggaajat voittaisivat matkoja muotiviikoille ym. :--)
 
"en äänestäny koska et musta ansaitse sitä. sä et vaikuta siltä et seuraisit muotia kamalasti, vaikutat vaan siltä että teet visun hommia ginalla ja thats it. miettikää te jotka äänestätte nadjaa, että vaikuttaako nadja oikeesti siltä et se olis sen unelmien unelma? :D äänestäkää vaikka no fashion victimsin emmiä jos muuta ette keksi."

Olin tulossa sanomaan samaa. Onhan tää sun blogi ihan kivaa luettavaa, mutta mieluummin äänestän sellaista bloggaajaa joka seuraa muotia todella tiiviisti niin, että se myös välittyy sen blogin kautta. Sä taas oot jumittunut rusetteihin ja siihen tylsään ja muoviseen "Seppälä-tyyliin", joka ei oikein anna sellaista kuvaa, että sua ihan oikeesti kiinnostaisi se muoti jota siellä muotiviikoilla pääsisi ihastelemaan.
 
äänestin !! :) toivottavasti pääset sinne!
 
Äänestin, ja nyt olit jo kakkosena :)
 
Aanestin! Toivon niin etta sut valitaan, ansaitset sen :)
 
Aaa totta kai äänestin, heh ::)
 
Äänestin :) onnee paljon kisaan!
 
Äänestin!:)
 
äänestin! sä jos kuka ansaitsen paikan sieltä, ja OLET JO TOISENA!
 
Äänestin ja superpaljon onnea ! =)
 
Luin yhtä toista blogia, ja olin jo menossa äänestämään sitä kyseistä blogia, kunnes näin sut toisena.... Ja ajattelin vaan, että "ei hitto, olisin niin onnellinen Nadjan puolesta jos se voittais tän" joten ääni meni sulle! :) Toivon tooooosi paljon että voitat!! <3
 
äänestin ja oot toisena siinä ! :) onnea paljon :))
 
äänestin :)
 
äänestin! :-) toivottavasti pääset!
 
musta tuntuu, että susta ois kivaa päästä nimenomaan new yorkkiin ja se muotiviikko tulee siinä kivana lisänä. äänestän ehkä kuiteski mielummin sellasta, joka seuraa muotia ja haluaa päästä muotiviikoille enemmän kuin mitään muuta
 
Äänestin Emmin blogia, sori! <: Mun oli ihan kauheen vaikee valita. Nadja sun blogi on mahtava, mutta kirjottaisitko vähän useemmin? Mä nimittäin käyn täällä tyyliin kerran tunnissa kattomassa et ootko kirjottanu uusia postauksia :D Joo mutta, hyvää joulun odotusta kaikille ja varsinki Nadjalleee! ♥
 
joopajoo, ei sitten paljoo mitään tänne päivitellä lukijoiden iloks, mut kyllä new yorkin matka vaan kelpais nii
 
"en äänestäny koska et musta ansaitse sitä. sä et vaikuta siltä et seuraisit muotia kamalasti, vaikutat vaan siltä että teet visun hommia ginalla ja thats it. miettikää te jotka äänestätte nadjaa, että vaikuttaako nadja oikeesti siltä et se olis sen unelmien unelma? :D äänestäkää vaikka no fashion victimsin emmiä jos muuta ette keksi."

"Olin tulossa sanomaan samaa. Onhan tää sun blogi ihan kivaa luettavaa, mutta mieluummin äänestän sellaista bloggaajaa joka seuraa muotia todella tiiviisti niin, että se myös välittyy sen blogin kautta. Sä taas oot jumittunut rusetteihin ja siihen tylsään ja muoviseen "Seppälä-tyyliin", joka ei oikein anna sellaista kuvaa, että sua ihan oikeesti kiinnostaisi se muoti jota siellä muotiviikoilla pääsisi ihastelemaan."

Oon melko samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Taidat hamuta sitä New Yorkin matkaa enemmän kun itse tuota tapahtumaa. Ja vaikka sun blogista kovasti tykkäänkin, älä nyt käsitä väärin, mutta en välttämättä osais sua tuonne muotiviikoille kuvitella, ja tulee ensimmäisenä muutama muu mieleen, keneltä mielummin reportaasia kyseisestä tapahtumasta lukisin.

-N
 
äänestin sua (:
 
äänestin äsken ja olit 3 :---) toivottavasti pääset sinne ;)
 
äänestin ja äänestän huomenna kaikilla kouluni koneilla että SÄ pääsisit sinne :-)
 
Musta olis tosi kiva jos pääsisit new yourkin muotiviikoille!:D äänestin :))
 
Äänestin, koska niin nätisti pyysit :)
 
Oli pakko käydä äänestämässä sinua! Rakastuin heti sun blogiin! :DD
 
Äänestin sua :) Toivon että voitat!
 
Äänestetty on!
 
äänestin, olisi aivan superhienoa jos pääsisit ! (:
 
äänestin :) olis kyllä tosi hionoo kun pääsisit oon seuraillu sun blogia jo tosi kauan ja ansaitsisit kyllä päästä sinne !
 
näkee taas tästäkin kiinnostuksesi tähän blogiin/lukioihin, kun et täälläkään kommentteihin vastaa, etkä ole vastannut enää pitkään aikaan. mutta kyllä silloin lukijat on hyviä/ihania jne kun pitäs nykiin päästä.
 
hih äänestin suo, vaik noit muitaki luen :)
 
Anonyymi sanoi...
näkee taas tästäkin kiinnostuksesi tähän blogiin/lukioihin, kun et täälläkään kommentteihin vastaa, etkä ole vastannut enää pitkään aikaan. mutta kyllä silloin lukijat on hyviä/ihania jne kun pitäs nykiin päästä.

19. joulukuuta 2011 19.59

samaa mieltä
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]