Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

flags

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

flags

are you feeling fashionable?

maanantai 19. joulukuuta 2011

 

flags

Oon lähiaikoina lämmenny erilaisille lippukuoseille. Kaikki alko siitä kun tein tänne blogiin joululahjatoivepostauksen, jossa esiinty Union Jack -printtinen sisustustyyny. Lähinkin heti postauksen kirjottamisen jälkeen shoppailemaan eBayyn, ja löysinkin sieltä tyynyliinan tosi edullisesti!



Tyynyliina löyty tosiaan eBaysta hakusanalla "union jack pillow case" ja hintaa tolle tuli postikuluineen n. 4€. Tyynyliina piti ite täyttää ja ommella kulma kiinni, eli ei ollu kauhee homma eikä varsinkaan kauhee hinta uudesta kivasta koristetyynystä :)



Ja lipuilla jatketaan päivän asun muodossa!




Huivi saatu Lauralta, kiitos ♥
Tunika Gina Tricot (ostettu viikko sitten)
Tekonahkaleggarit Gina Tricot (olisko 2 vuotta vanhat)
Maiharit Dr. Martens (vähänkö mua himottais myös kiiltonahkaset versiot)

Kohta suunta kohti keskustaa ja kaverin kanssa kahvittelua. Pitäis myös koittaa löytää noin miljoona joululahjaa, apuva. Miks mun piti jättää tää näin viime tippaan vaikka ostinkin ekan lahjan jo parisen viikkoa sitten?!

Kommentit:
gt gt gt gt gt gt gt
 
oooo tuo paita on aivan ihana, etenkin sun päälläsi ! sopii sulle ;)
 
Ihana tyyny ja mä tykkään tosi paljon kun sä käytät muunkin värisiä vaatteita, kuin vain mustaa :) Voisit useammin pukeutua eri väreihin :)

♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/
 
ihana ihana tunika! saako udella minkäkokonen tuo on? meinaan nettikaupas isoin on m ja mietin että onkohan se sit kui lyhyt :)
 
Kivannäkönen tuo tyyny tosissaan! =) Minulla on kans joku ginasta pari vuotta sitten ostettu union jack -laukku, käytin sitä sillon ihan liikaa ja se on nyt niin nuhjunen ja kaljatahrainen, ettei sitä kehtaa enää käyttää :D
Ja täällä eräs toinen aikaisin lahjojen kanssa liikenteessä oleva, huomenna kiertelee kauppoja jos sieltä jotain tarttus mukaan...
 
No nyt on kivan näköinen asu sulla! Voi vitsi miten hyvältä näyttääkään, voisin kopioida ton päälleni heti, mutta en tiedä sopisko niin hyvin ku sulle :---) Superb!
 
sun asuis on aina mustaa D:
 
minä täällä hei, minä joka rakastui toho tyynyy.
 
Sulle sopii tosi hyvin ton malliset tunikat :) Ihana huivi!
 
mä tykkään tästä sun blogista ihan älyttömästi ! :)))) sulla on niin kiva tyyli :)

http://supeeh.blogspot.com/
 
tää on jännä juttu mut, ootko koskaan kattonu bonesia? siinä ku on se yks nainen,angelica? tai joku vastaava :D, on IHAN samallainen hymy ku sulla! :')
 
Mä olisin yläasteella halunnut jotain Union Jack -juttuja, kun ihastuksella oli semmoset shortsit, voi nolo xD. Ei tullut kuitenkaan ostettua :D. Jotkut niistä on ihan siistejä, mutta ne sen tyypin shortsit oli loppupeleissä aika kamalat enkä mää tainnut siitä tyypistä kauaa pitää xD.
 
Näin sut eilen ginassa(viitin meilkein mennä sanoo sulle et sun blogi on tosi kiva) ja kävelit kaks kertaa ohi :) Ihana blogi sulla on koko
ajan :D
 
ääh.. mä en tajua kuka tynnyrissä kasvanut ääliö pitää sun tyyliä jotenkin persoonallisena ja erikoisena :D kaikki sun vaatteet on gt:stä revästy ja vielä tommosia leggarit ja tunika-yhdistelmiä....
 
Eikö sun koskaan tee mieli pukeutua vähän aikuismaisemmin?
 
ei hitto miten ihana tuo tunika! nyt kyllä ottaa patiin, ei nimittäi täältä löydy ginaa :D
 
Älyttömän kiva tunika!
 
vastaisit kommentteihin!!
 
anonyymi: yhyy

anonyymi: kiitoksia :)

jenna: kiitoksia, pitäis koittaa pukeutua useemmmin väreihin :)

t i i a: kiitos! tunika on M-kokonen, eli ilman vyötä tosi löysä :)

qtja: aa joo muistan kun niitä laukkuja myytiin! se on kyllä tosi kiva :)

peeta: aww kiitos paljon :)

anonyymi: niin on, musta on kiva väri :)

roosa: hihi :)

linda & sofia: kiitos :)

supeeh: kiitos paljon :)

anonyymi: häh en oo kattonu :D pitääki googletella!

i'm lacking: hahaha no hyvä ettet sitten ostanu mitään vaan sen takia että sillä ihastuksella oli saman kuosiset shortsit :)

vanilla: olisit ihmeessä tullu moikkaamaan! :) ja kiitos

anonyymi: onneks sun ei oo pakko lukea mun persoonatonta blogia :)

anonyymi: ei.

2000: äh no voi harmi! entä jos noita löytyis nettikaupasta? :)

riikka: kiitoksia :)

anonyymi: vastaan tässä koko ajan :)
 
Olitpa kyllä niin kaunis siellä töiden keskellä<3
 
ihana toi tunika!!:)
 
hei nadja ! :)
luin noita sun ebay vinkkejä, kun sain hullun innostuksen alottaa ebay-shoppailu !
mut sitä piti kysyä että käytätkö vain britti ja american ebayta ? googletellessani tuli vastaan myös ebay.fi, löytääkö sieltä sitten mitään vai mikä idea siinä on? tai mitä väliä sillä on, minkä maan ebaysta ostelee?
 
En tajua miten tää blogi on niin suosittu, täähän on ihan huono.
 
Voi ei! Amerikan lippuun en ikinä pukeutuis koska se maa on kauhia :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]