Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

bloggerissa taas!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

bloggerissa taas!

are you feeling fashionable?

tiistai 4. lokakuuta 2011

 

bloggerissa taas!

Moikkamoi!
Are you feeling fashionable? On siirtynyt New Lookin sivuilta takasin tänne tuttuun ja turvalliseen bloggeriin. Blogin siirto on vielä ihan kesken, ja esim. kaikki kommentit puuttuu kokonaan. Toivotaan että saadaan kaikki fiksattua pian...

Joku onkin jo ehtiny kysellä New Lookista bloggeriin siirtymisen syitä, vaikka kai te huomasitte itekin ettei New Lookin nettisivu toiminu tarvittavalla tavalla. Mua on lähiaikoina monesti ahdistanu New Lookin sivuille kirjautuminen ja postaamisen tekeminen, kun on tuntunu ettei mikään toimi, eikä se tietenkään oo blogin tai mun mielenrauhan kannalta hyvä juttu. Nyt tuntuu jotenkin tosi vapautuneelta olla taas Bloggerissa ja vastata asioista vaan itselleen, ottaa blogiin vain sellasia mainoksia joita ite haluaa ja ennen kaikkea kirjotella blogia teille ihanille lukijoille ilman, että pitää patistaa itteään avaamaan se "luo uusi kirjoitus" -sivu.

Mä oon siis erittäin tyytyväinen tähän blogin siirtoon, vaikka sen olis voinu tehä jo aiemminkin. Kuitenkaan musta riippumattomista syistä se ei ollu mahollista, mut parempi myöhään kun ei milloinkaan, eiks niin? :)

Oon tosi innoissani tästä "uudesta alusta" ja uskon, että kirjotusmotivaatio ja ennen kaikkea blogin sisältö + postaustiheys paranee.



Nyt suuntaan päivittämään muuttuneen osotteen blogilistalle ja bloglovin'iin. Illemmalla on tulossa vielä juttua Pietarin matkasta :)

Kommentit:
Tosi kiva että oot takasin täällä bloggerissa! En saanut koskaan ilmotuksia uusista postauksista ja olin kokonaan unohtanu blogin olemassa olon, mutta nyt oon ihan innoissani lukenu vanhempia:)
 
no joo on vittu huomattu et oot "bloggerissa taas" ku koko toi helvetin uudet_päivitykset juttu täytty sun postauksista ja kaikkien muiden blogien uudet bloggaukset jäi iha varjoooonnnn!!!!!! saatana naadja
 
mä ihmettelinkin minkä takia kaikki sun postaukset näky uudestaan tuolla bloggerin lukemistossa eilen illalla/yöllä. D: mutta jee että oot takasin bloggerissa. :-)
 
emma: joo mustaki tuntuu, että monella jäi se mun new lookin blogin lukeminen välistä just sen takia ettei tullu ilmotuksia :/

haisulin härkäpäivä: oon tosi pahoillani tosta, mutta mun käsittääkseni noin käy bloggerissa jos siirtää monta postausta kerralla eikä sille vaan voi mitään. en kuitenkaan ite oo tehny blogini siirtoa, joten mulle ei kannata olla vihanen :)
 
Ihanaa ! oli ikävä sun blogias nii paljo :--D<3
 
kyllä tää blogger on jotenki parempi ku se new look. :)
 
Kivaa ku oot taas täällä.♥
 
Hei! Toi sun banneris on tosi kiva, missä oot tehny sen?:-)
 
Onko New Lookilta tulossa enää lainkaan uusia numeroita?
 
jesjes! mäkään en saanu uusia ilmotuksia uudista postauksista, joten en ookkaa seuraillu sua aikoihin :( nyt silti seurailen sitäkin innokkaammin! oot ihana <3
 
haisulin härkäpäivä sanoi...
no joo on vittu huomattu et oot "bloggerissa taas" ku koko toi helvetin uudet_päivitykset juttu täytty sun postauksista ja kaikkien muiden blogien uudet bloggaukset jäi iha varjoooonnnn!!!!!! saatana naadja
 
No nyt tulikin niihin miun aikasempiin ihmetyksiin vastaukset! Mut kiva että oot täällä taas, ja voi seurailla taas, mitä tapahtuu :-)
 
Meinasin saada slaagin, ku google reader ilmoitti, että 186 uutta postausta! Mut onneks onkii sun vanhoja suurin osa.:)
 
kyllä blogger on aina vaan paras. piste.
 
ihanaa :)!
sen takia mulle ei tullu ilmoituksia sun postauksista...
no mutta hyvä et palasit ! :DD
 
Jes! :--D tosi hyvä ku tää tuli taas bloggerii ku newlookissa sun postaukset ei tullu ikin mulle näkyvii : s Ja mullakin tuli kaikki sun postaukset lukemistoon :o
 
JEE MAHTII:)))))))))))))))
 
Tervetuloa takaisin!:---)
 
Kiva ku tulit tänne takasin, mulle eilen vai oliko se toissapäivänä pamahti miljoona postausta tonne mihinlie ja aloin lueskelemaan. oon unohtanu että tää blogi ees oli olemassa, mutta nyt taas jatkuu tää lukeminen :)

www.henssi-myblog.blogspot.com
 
jee kiva et oot täällä taas! :) harmitti tosiaan ku new look ei oikeen toiminu ja sun postaustahti oli tosi vähäinen entiseen nähden... mutta nyt uusi alku !
 
Kiitos tästä postauksesta, en koskaan oo halunnu venäjällä ja tämän postauksen ansiosta en sinne todellakaan koskaan aio mennä! töykeetä käytöstä ja kallista, molemmat oli aika oletettavissa sieltä päin..
 
Nadja voisitko valaista tätä new look-kuviota, onko tulossa enää uusia numeroita? Asiakaspalvelu ei vastaa, on luvattu 8 numeroa vuodessa ja joku memeber card systeemi, oon tilannut tän lehden kestona :o Ymmärrän jos et enää ole siellä töissä mutta tiedätkö yhtään mikä siellä on tilanne?
 
ihan pakko sanoo et sulla on ihan superihana blogi ja tyyli :)

♥ leave-world.blogspot.com
 
Oli vaikeaa seurata blogia new lookin kautta, joten onneks oot tullu takas bloggeriin! :)
 
wääääää jes!! :-) mullekkaa ei tullu ikinä ilmotukset uusista postauksista nii sun blogin lukeminen vähän jäi mutta jesjesjes!!
 
JES tosi kiva et vaihoit tätä sivuu tää on paaaaljon mukavampi:D tuntuu et entinen-nadja ois tullu takasin tän vaihoksen ansiosta:)
me likeyyyyy!
 
Kivaa, että oot taas bloggerissa! Ihmettelin vaan, miksi sä sitten ylipäätään olit siirtynyt sinne newlookin sivuille?

http://leijonaametsastan.blogspot.com/
 
Jeee! Hyvä Nadja :-D Taas täällä bloggerissa nii saan mäkin ilmoituksia ku teet uusia postauksia :-) Tervetuloa!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]