Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

asuu ja kaikkee jännää

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

asuu ja kaikkee jännää

are you feeling fashionable?

maanantai 10. lokakuuta 2011

 

asuu ja kaikkee jännää

Ette ikinä arvaa missä mä tänään olin! Kuntosalilla!! Mulla alkaa Hakaniemen Lady Linen kanssa blogiyhteistyö josta myös te lukijat pääsette nauttimaan, mut siitä lisää myöhemmin. Tänään tosiaan oli mun eka salipäivä, ja mä itekseni palloilin laitteissa ja muuta. Mähän oon siis yks maailman epäurheilullisimmista ihmisistä ja oon ylittäny itteni suostumalla tämmöseen :D
Tapaan tällä viikolla personal trainerin joka tekee mulle oman saliohjelman. Sen lisäks mulle tehään kehonkoostumusmittaus, joka pelottaa mua suuresti koska oon ihan varma, että se paljastaa mun vartalosta 0,5% olevan lihasta, 2% luuta ja loput noh miten sen muotoilis nätisti...pehmeyttä :DD

En tosin ehi päästä kunnolla vauhtiin mun bodybuilderin uralla, koska torstaina mulla on kauan odotettu tatuointiaika eikä sen tatuoinnin parantumisen aikana sais hikoilla... Näin lauantaina luonnoksen siitä mulle tulevasta tatuoinnista ja siitä tulee niin ihana ettei mitään rajaa! Vielä pitää pari päivää jaksaa ootella vaikken millään malttais.



Tulin just ennen asukuvien ottoa sieltä salilta, joten olin kuvissa ilman meikkiä ja muutenkin erittäin hehkeenä



Hattu H&M
Paita Zara, Pietari
Hame H&M
Kellokoru Gina Tricot
Rannekello Urban Outfitters, Lontoo
Laukku eBay
Tekoturkistupsu Gina Tricot
Saappaat OIS, Aleksi 13

Kommentit:
Tosi kiva asu taas kerran! Tykkäilen kovasti :)
 
Hei mäki haluisin jo vihdoinki ne lihakset!! Mut miks kuntosalil käynti pitää olla niin kallista :'( Ja miks musta tuntuu et ne kaikki Ostostv:n laitteetki on ihan humpuukia :'''(
 
amazing look! Love your skirt! :)
 
kiva hame :)
 
Ihan älyttömän kiva sun asus =) Toi hame on aika nami!
 
ihana asu! <3
 
Nami hame, nami paita, nami Nadja ;D
 
ihana asu ♥

youngandboredd.blogspot.com
 
yleensä en pahemmin lämpeä asuilles vaan luen blogias sympaattisten juttujesi takia, mutta aaaahiih miten ihana asu tällä kertaa! toi hame on kerrassaan hurmaava.
 
Toi sun hame on mieletön !!!
 
Kivan värikäs asu sulla, mukavaa vaihtelua :) Toi hame on älyttömän ihana!
 
hirmuisen ihana asu :)

http://liisamarian.blogspot.com/
 
Ha toivottavasti on kiva sali ja innostut siellä käymisestä :) Ja uus tatuointi, oo ootan että saadaan nähä millanen! Sulla on kivan persoonallisia aina ne niin varmasti kivan näkönen leima tulossa. Ja asu on ihana, mukavan värikäs ja syksyinen.

http://colours-and-carousels.blogspot.com/
 
tosi kiva toi hame! ja toi karvatupsu laukussa on kans ihana:)
 
Ihana asu :) Erityisesti tykkään sun hameesta!

-Linda

www.littledraconflies.blogspot.com
 
Hieno asu! Tykkään tosta hameesta erityisesti :)

millamainen.blogspot.com
 
sul on aina nii kadehdittavan ihania vaatteita :)
 
Oon itekki haaveillu jo kauan et saisin itteni raahattuu salille, mut en vaan uskalla mennä sinne ku oisin ihan varmana kauhee tunari niitten laitteiten kaa :DD
 
kiva asu! enkä malta oottaa et nään sen uuden tatuoinnin:) mut toi on kyl aika humpuukia toi hikoilukielto, pari päivää et se umpeutuu ni pystyy jo ihan hyvin :)
 
en tarkota nyt että pitäisit ittees jotenki läskinä tai sillee, mutta vähän ärsyttää kun OIKEESTI LAIHAT ihmiset pitää itseään lihavina ja angstaa siitä ja en nyt tarkota oikeesti anoreksiaa sairastavia.(tää postaus nyt ei ollu angstia mutta esimerkkinä sanon) vaikka ei oikeesti tiiä mitään siitä mitä on oikeesti olla lihava ja kun mikään vaate ei istu. tai sillee, että mihin muka tarviit personal traineria kun oot oikeesti noin hyvässä kunnossa! En sano tätä mitenkäään pahalla ja toivon ettet ota sitä silleen mutta tuntuu jotenkin pahalle.
 
mikä tatuointi tällä kertaa ?
 
pehmeyttä :---D oi kuinka remahdin nauruun.

ihana päivän asu!
 
Ihanaa nähdä asussa muutakin kuin mustaa :)
 
Ihanin toi hame!! nam :b
 
Very cute outfit! I love your skirt!
 
Ihana asu, punainen sopii sulle hyvin!

Toivottavasti tatuoinnistasi tulee juuri sellainen kuin haluat, iso peukku täältäpäin kaikille tähänastisille :-) Vaikka en osaisi itselleni kuvitella old school -henkisiä tatuointeja, sulla ne näyttävät superhyvältä.
 
"en tarkota nyt että pitäisit ittees jotenki läskinä tai sillee, mutta vähän ärsyttää kun OIKEESTI LAIHAT ihmiset pitää itseään lihavina ja angstaa siitä ja en nyt tarkota oikeesti anoreksiaa sairastavia.(tää postaus nyt ei ollu angstia mutta esimerkkinä sanon) vaikka ei oikeesti tiiä mitään siitä mitä on oikeesti olla lihava ja kun mikään vaate ei istu. tai sillee, että mihin muka tarviit personal traineria kun oot oikeesti noin hyvässä kunnossa! En sano tätä mitenkäään pahalla ja toivon ettet ota sitä silleen mutta tuntuu jotenkin pahalle."


No hei! Useimpien kuntosalien liittymismaksuun kuuluu muutama tapaamiskerta personal trainerin kanssa. PT:n idea on tuolloin opastaa/innostaa uutta jäsentä treenaamaan salin puolella. Useimmiten vasta kuntoilun aloittanut on aika sormi suussa siellä kuntosalilaitteiden viidakossa, ja tuolloin myös itse oman saliohjelman laatiminen on täyttä hepreaa. PT suunnittelee uudelle kuntoilijalle ohjelman tämän toiveiden mukaan, ja käy liikkeet läpi kuntoilijan kanssa, että tämä oppisi tekemään liikkeet turvallisesti ja oikein (-> treenaamisesta irti maksimi hyöty).

Sitä nimittäin näkee paljon, että joku vääntää hikihatussa kamalalla tekniikalla, jolla pahimmassa tapauksessa rikkoo tai reväyttää nivelensä ja lihaksensa.

Mitä tuohon "läskeyden" valittamiseen tulee, jokaisella on oma kokemus omasta kehostaan ja itsestään. Jokainen kokee oman normaalikokonsa erilaille; toisen xs koko on toisen m-koko.
 
todella kiva asu, inspiraatiohumahdus meni aivojen läpi! mutta en tykkää tuosta turkistupsusta, olkoonkin teko.. :c
 
Nadaja oot niin ihana.Vaikutat tosi symppikseltä.Tykkän hirveesti kun sulla on oma tyylis eikä mikään massan mukana.Noi tatuoinnit tuo lisää sun persoonallisuutta esille.
Ite aina kadun myöhemmi omia valintoja eli en uskalla kokeilla mitään lävistyksiä,tatskoja.Jotku ei tykkää tosta sun tatuoinnistas,mutta pää asia että itekki tykkäät.Mäki ja monet muut tykkää.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]