Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

päivän asu

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

päivän asu

are you feeling fashionable?

maanantai 4. huhtikuuta 2011

 

päivän asu

Supermielenkiintonen otsikko taas :D
Ollaan ihan just lähössä Does It Offend You, Yeah?:n keikalle, superjee!!! Mulla oli päivällä shoppauskierroksella päällä toi asu, ja taidan lähteä samoissa kuteissa sinne keikalle, tosin kengät taitaa vaihtua tänään ostettuihin ballerinoihin. Kerroin jo aiemminki siitä että täällä on aika lämmin. Ei kuitenkaan niin lämmin että hengaisin t-paita päällä ulkona. Päällä oli vielä bikertakki, jota en jaksanu ottaa näihin kuviin mukaan.. :)




Paita Gina Tricot (uusi)
Hame Gina Tricot (vanha)
Aurinkolasit Gina Tricot (vanhat)
Kengät Tukholman Topshopista



Lintukoru on askarreltu eBaysta tilatuista osista ja asekoru on ostettu eilen Spitalfields Marketista.

ps. Oon tosi pahoillani siitä, että oon niin huono vastaamaan kommentteihin. Mulla ei lähiaikoina ja varsinkaan täällä Lontoossa oo ollu aikaa hengailla kauheesti koneella, ja sillon kun koneelle pääsen, niin koen tarpeellisemmaks tehä postauksen (jonka tekemisessä menee vähemmän aikaa) kun kommentteihin vastailun. Tiedän, että se on tosi ankeeta teiän lukijoiden kannalta, mut lupaan skarpata asiassa kun pääsen takasin Suomeen. Jokanen kommentti on kuitenkin luettu, kiitos ja anteeks kaikille kommentoineille :)


Kommentit:
Mä katoin että ei helkkari, onko Helsingissä noin kesäistä jo, mutta nii, sähän olit Lontoossa ;) Ihanan keväistä kyllä, olispa täälläkin jo lumet pois maasta! :)

Tekis itekkin mieli lähteä Lontooseen enskesänä, kun oon lukenut näitä sun Lontoon-reissupostauksia ja siellä näyttää olevan niin ihanaa ja kivoja kauppoja ja kaikkea, enkä oo ikinä ollut Englannissa ^^
 
sielhän on jo ihan kesän näköstäki! hullua! toivottavasti täällä tulee vielä lisää vettä niin sulais jo viimesetki kinokset poies!
 
toi paita on kiva !(::

ja jos joku sattuu lukee tän kommentin, niin käykää ihmeessä linkkaamassa bloginne täs osottees:
http://petraaleksandra.blogspot.com/2011/04/link-your-blog-linkita-blogisi.html?showComment=1301938607535#c3283006124253371541

tarkotus ois, et valitsen linkatuista blogeista 7 kivointa, hauskin jne. ja teen niistä sitten erillisen postauksen (:
 
świetnie wyglądasz :)
 
ihana fiftariasu! ja näyttää ihan liian lämpimältä verrattuna mitä tuolla oikeesti on :-D
 
tosi kivannäkönen toi hame, katoin eka että sulla oli joku mekko päällä.
 
oispa suomessakin jo noin kesäistä :-(
 
sulla on ihanii vaatteit :--------)!
 
Kertakaikkiaan erittäin onnistunut asu!
 
Ihana asu taas! :)
 
ihana toi ite tekemä koru ! : oo tollasta ku itse jaksais näprätä... vois saada vaikka minkälaisia ja eipähän kaikilla olis samanlaista :)
 
Tosi kivis toi uusi koru. I likeeee :-)
 
hui oon kateellinen tosta keikasta, voi olla aika kova meno kyllä!:D ja ihanan näkönen sää siellä päin, nauti vielä ku voit!
 
JES kiitos, mulla on soinut päässä yks osa jostain DIOYE:n biisistä, mut en oo kerta kaikkiaan keksiny et mikäs se bändi mahtoikaan olla. Toihan se oli joten vihdoin voin nukkua yöni rauhassa.
 
ihana söpö asu!

älä stressaa noista kommenteista vaan nauti ajastasi siellä !! :) täällä suomessa on niin kakka sää että täällä voi sitten sisällä koneen ääressä kökötellä ja vastailla niihin ;D
 
Apua, mäkin haluan pukeutua noin kevyesti!!:D
 
toi vihree nurmikko raastaa mun mieltä </3
 
uijjuij mahtava bändi! Epic last song ja Dawn of the dead <3. :P Ja ihanat vaatteet taas kerran!
 
ihana asu! :> tykkään tosta hameesta tosi paljon! :)
 
Sais se kevät tännekkin tulla.. Ihana mekko ♥!
 
ihana asu:)
 
ihana blogi ja hienoja kuvia! vilkase munki blogia:

http://outsidescenes-juulia.blogspot.com/
 
ihana tuo asuuuu!
 
Voiii kun olet suloinen, ihana asu! <3

Yhyy oon niin kateellinen sulle, Lontoo ja Does it offend you, yeah nyyyh! :D
 
AAAA VOIKUKKIA!! Ens kerralla otat mut mukaan Lontooseen!
 
Ihanaaaat vaaatteet (:
 
onhan se kieltämättä ärsyttävää, ku et voi vastata kommenntteeeeihiiin -.-
 
Ääh, harmittaa kun missasin ton hameen sillon kun se oli Ginassa :'( Pitää yrittää etsiä kirppiksiltä ja huuto.netistä, sun päällä se on ainakin mielettömän ihanan näköinen!
 
aw ihana :)
 
Aivan tosi söpö asu :))

http://styleminea.blogspot.com/
 
Ai että varmaan ihanaa olla Lontoossa tossa säässä! Hesassa on tällä hetkellä sumuista, harmaata ja vettä tihkuttaa just sen verran että meikit ja tukka kerkee mennä sekasin matkalla bussipysäkille. Vihaan tätä talvi-kevättä, etenkin kun oon koko ajan märkä ja vilunen ja sitten taas kipee.. Noh, onneks nää sun postaukset piristää päivää, ja on muuten IHANA päivän asu! Hyvin keksitty yhdistää tuo paita ja hame! :)

t.Nuppeli
 
hahahah kuuntelet kyl ihan ihme bändejä :DD aina nimet jotain sköödiföö=D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]