Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

seiloritilaus

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

seiloritilaus

are you feeling fashionable?

tiistai 15. maaliskuuta 2011

 

seiloritilaus

En oo moneen kuukauteen tilannu mitään H&M:n nettikaupasta ja oonki onnistuneesti laittanu sieltä tulevat uutiskirjeet ja sähköpostit suoraan roskikseen, ettei vahingossakaan tulis tilattua mitään. Viime yönä tylsyyksissäni kuitenki eksyin kyseisen kaupan sivuille ja laitoin ihan vaan vahingossa tilausta menemään...



Taisin "vähän" innostua keväästä ja seilorihenkisyydestä :D
Seilorivaatteiden ja asusteiden lisäks ostoskoriin pääty leopardiclubmasterit, pitsimekko (jota oon kuolannu jo kaaaauan) sekä astiapyyhe. Vielä kun jaksais odottaa paketin saapumista ens kuun puoleen väliin asti.

Kommentit:
kivan paketin odottaminen on ihan kauheeta :'D ♥ ihana astiapyyhe ja nuo punaset shortsit meikäläinenkin voisi omistaa!
 
oinam mitä tilasit ! ♥
 
Rakastuin tohon seilorimekkoon! Vois itekki tilata. Ja muutki noi seiloriasusteet, ohhhhh.
 
Ihania kaikki ♥ Toi mekko on pakko käyä ostamassa!
 
pakko sanoo tosta mekosta et toi yläosa ei oo kovin istuvaa kangasta. Tai ainakin ku itse tilasin m koon joka on yleensä aina just hyvä niin tällä kertaa se oli aivan liian iso =( oon kuullu että muillekkin ton mekon tilanneille on käyny samallai. MUTTA itse päätin ottaa ton yläosan tosta pois ja sain kivan korkeevyötäröisen hameen kesäksi :--) toivottavasti sulle tulee sopiva!
 
seilorimekko ja korvikset on ihania ;o <3 tekis mieli itekkin tilata .. ;)
 
aaaaiivan upeita juttuja oot tilaillu:)! kunpa ois rahaa, kelpuuttaisin nimittäin noi kaikki mun vaatekaappiin tms. :))
 
mulla on jo tuo pitsimekko. voin kertoo että ihana on ;D
 
Noita punaisia shortseja kuolailin itekin, tosin ne lyhytlyhytlyhyet lahkeet vähän pelottaa nii en sitte tilannu :P
 
Mina kanssa kuolaan tuota seilorimekkoa :P
 
Samiskengät!<3
 
hennesin&maurizin seilorijutut on aivan liian ihania!! ite omistan noi tummansiniset ballerinat ja olen ihan in love:---) uskon et oot tyytyväisenä kun pakettis saat!
 
ei vois varmaan yhtään enempää olla sun näkönen paketti :DD
 
Oi toi pitsimekko! Täytyy nähdä siitä kuva sun päällä, niin saan sitten ehkä vihdoin päätettyä, tarvitsenko sitä :D
 
Haluaisitko joskus tehä postauksen sun kaikista kengistä :)
 
Ihania noi kaikki!! Rakastan seilori lookkia!! sini-valko raidat ja siihen jotain punaista <3 oon miettiny et ostan ton saman mekon.. :=
 
pakko saada tollaset tossut ja varsinki toi rannekoru! 8)
 
tuo pitsimekko <3
etin sitä lähih&m:stä, mutta oli koot loppu :--( buuu! himottais kyllä ___pienesti tilata
 
tuo pitsimekko <3
etin sitä lähih&m:stä, mutta oli koot loppu :--( buuu! himottais kyllä ___pienesti tilata
 
moi, voisitko vinkata keneltä ebay-myyjältä ostit sen sun rocco-tyylisen laukun? auttaisi mua kauheasti kun oon ettinyt sitä vaikka millä hakusanoilla ja ei löydy kun paljon kalliimmalla hinnalla. kiitos paljon jos viitsit auttaa ja hyvää kevään jatkoa <3
 
Ihania! Ittekki olin kattellu kaupassa tota mekkoo, mut ei kuitenkaa tullu sellasta himoa siihen, niin jätin sinne. Noi korvikset ja rannekoru(?) on ihania! Vois itekki ostaa :) Sulle sopii kauheen hyvin toi seiloriteema ;) :D

T.Nuppeli
 
Itse hain just postista nuo punaiset shortsit! Ovat kyllä ihan mahtavat :--) Ensin luulin, että ovat ns. satiinimaista/kiiltävää mutta onneksi osoittautuivat ihan mattapintaisiksi!
 
Tilasin kanssa noi punaset shortsit ja siniset ballerinat :)
Ne ballerinat oli ainakin mulla tosi reilua kokoa, en sit tiiä oliko ne venyny tjn...
 
Sairasta
 
haha tilasin just tuon pitsimekon puuterisena, käyn huomenna noutamassa kaunokaisen postista <3 ja tuosta ylemmästä mekosta olen haaveillut ja haaveillut mutten ole vielä ostanut ! Muutenki tosi mun näkönen kollaasi ! :D
 
<3 astiapyyhe
 
oi, aivan ihania vaatteita! rakastuin erityisesti noihin punaisiin shortseihin! ♥

kohtaonjoaamu.blogspot.com
 
ihania ♥
 
Luin että senioritilaus >::--))) hehheh. Kyllä vaan muhunki uppoo noi seilorijutut!
 
Määkin tilasin ton seilorimekon, mutta palautin sen koska sen 'olkaimet' lörpötti ja se oli muutenki tosi iso ja hame oli niin jäykkäää kangasta että törrötti aika pahasti :-( Toivottavasti se sopii sun päälle paremmin :)
 
en tajuu miten seiloriteema voi olla joka vuos muka uus juttu ja tulossa muotiin:D noo ei se mitään.
 
eeeikä ! sun ois pitäny pistää joku iso varotus ennen tuota kuvaa, et ei saa kattoo jos ei halua itse joutua tilaamaan h&m tä mitäään. :--(( mulla on ihan pppakko kohta mennä itekki tillaan tuolta kamoi!
 
Jos tykkäät seilorijutuista, kannattaa tsekata MoiMoiBarcelonan jutut! Ainakin viime kesänä sillä oli paljon seilorijuttuja! Ja nyt MoiMoin Raquel on kuulemma mukana Stockan Young Designers-pläjäyksessä Argoshallissa. Ja onhan sillä se nettikauppakin. (www.moimoibarcelona.com)
 
toi ylimmäinen raitamekko on ihannna ! (: <3
 
itselleni just noi siniset ballerinat tuli,mutta harmi että oli liian isot,vaikka yleensä hennesin kengistä sama koko on ollut sopiva.. eli olisi ainakin mulla pitänyt olla koon pienempi kuin normaalisti. :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=t2orOcKB_SA << tossa videolla on toi tyttö 0.58-1.08 minuutin sisällä/kohdalla niin se on ihan SUN näkönen ! :D:D
 
Oi että määki haluun tommosen mekon! Ja muutenki ihania kesävaatteita:)

http://noorajohanna.blogspot.com/
 
Tajusimpa tästä postauksesta, että voi kun olen tyhmä :D Ajattelin etten viitsi laittaa tilausta menemään, kun melkein kaikki haluamani saapuis "vasta" huhtikuun keskivaiheilla/lopussa..
En yhtään muistanut että eletään jo maaliskuun 15. päivää! :--D

Muakin houkuttais mm. noi korvikset (ja miljoona muuta juttua) mutta pakko vaan yrittää pitää pää kylmänä. Kaapissa on liian vähän tilaa tällä hetkellä :< Nyyh!
 
joo mulla on kans toi pitsimekko vaalenapunaisena ja on muuten ihana! :)
 
ihanii korviksii :) JA HALPOJA!
 
hei, oon sun blogin tosi aktiivinen luki enkä kyl koskaan oo kommentoinu, mut nyt sit sen teen. ja haluisin tietää et mikä on sun blogin 'salaisuus' et sulla on noin paljon lukijoita ! jos sulla ois jotain vinkkiä antaa ni ois tosi kiva :) sulla on tosi ihana blogi ja toivon et lue tän mun kommentin ja jos voisit ees jotenkin vastata mulle ! :)
 
Mä petyin noihin punaisiin baltsuihin ihan kauheesti. normaalisti jalka on kokoa 39, joten otin luonnollisesti sen. Ne oli ainakin kaks kokoa liian isot ja lisäks se punainen oli enemmänkin oranssi, mitä kuva antoi ymmärtää :( palautukseen meni, pitkin hampain.
 
iteki oon kuolannu tota pitsimekkoo mufff! mut sit unohin tilaa sen ku pistin tilaust menee :D:D:D:D huops
 
Ite oon kans tilannu ton raidallisen mekon, mutta se on tulossa vasta viikolla 14 :( ja tilasin sen tosiaan viime kuussa.. BUU!
 
Noi ballerinat ja sailoriaiheiset asusteet näyttää kyllä niin houkuttelevilta... :-)
 
Ciao! Joudun taas kommailemaan toisen postauksen kautta, jostain syystä blogger hates me :// .. Mutta halusin sanoa että sun "aneemiset kokkailut" näyttää TAIVAALLISELTA!! :D Rakastan jauhelihaa ja vuohenjuustoa mutta en ole ikinä ajatellut käyttäväni sitä noin. Nyt tiedän mitä teen sunnuntain darrasafkaksi ;)))

http://dashantilife.blogspot.com/
 
varmaan ton paketin odottaminen on kauheeta! mutta vähäkö ihania noi asusteet takastuin niihin punasiin shortseihin!<3
 
nam mitä tilasit ainaki se mekko on yli hieno!<3
 
noi merimies vaatteet on niin ihania :)))
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]