Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lauantainen duuniasu

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lauantainen duuniasu

are you feeling fashionable?

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

 

lauantainen duuniasu

Vautsi miten mielikuvituksekas otsikko! Mut niin on asuki. Mä tosiaan myöhästyin lauantaina töistä 1½ tuntia ja kiskoin vaan jotain päälle. Siitä huolimatta viihdyin asussani, vaikka olihan toi aika perus.




Paita Gina Tricot
Vyö Dorothy Perkins, Lontoo
Hame Gina Tricot, kirppis
Rusettisormus ja käsikoru Gina Tricot
Niittikello Asos

Mä muuten äsken kaivelin vaatekaappiani ja oon ihan totaalikyllästyny sen sisältöön. Tekis mieli myydä tyyliin 70% mun vaatteista, mut saa nähä raaskinko luopua. :D Rättejä on kuitenki paljon ja haluisin päästä niistä nopeesti eroon. Ja koska kirppismyyntiaika on vasta reilun kuukauden päästä, mä mietin et jos laittaisin vaikka huuto.nettiin tavaraa. Samalla siitä hyötyis myös ne, jotka ei pääse kirppistelemään sillon 17.4. Mitä sanotte?


Kommentit:
huuutis huutis huuuutiiiis !!!!
 
kiva asuhan toi! :) laita ehdottomasti osa edes huuto.nettiin, rakastan sun vaatteita ja majoitan niitä mielelläni meille jos myyt! (:
 
Huutonettiä kannatan ehdottomasti!
 
tee blogikirppis! :)
 
joooo huuto.net!! :-)
 
huuto.netistähän on mahdollista kaapia vähän enemmän rahaa! ;-) jos kirpparilla oot jostain rätistä et "joo kaks euroo", nii huuto.netissä se hinta voi kivuta kahen euron LÄHTÖhinnasta vaikka mihin, jos ihmiset oikein innostuu!
 
joo huutoo vaan! ja tosi söpö asu:)
 
miksi myöhästyit :(
 
laita ihmeessä huutis : )
aivan ihana asu ♥
 
kovin tykkään sun asuvalinnasta=)
 
joo huutonettiin jotain koska mä en ainakaa pääse sinne helsinkii sillo! :) mut must toi asu oli ainaki kiva, ja ihana toi hame! <3
 
ei oo huutonet-tunnuksia :(!
 
HUUUTIIISS!!!
 
kannatan huutista ! (:
 
IHANA HAME! Mäki haluisin tollasen :(
 
huuto.net! oon samankokoinen kun sä kuvista päätellen ja hei kaikki meistä ei asu sun huudeilla eli......... :D
 
huutonettiin! :)
 
Joo laita huuto.nettii mut sit et kaikkee koska mietin, et meen valtteriin kans :D

Miten saat ton biisin tollein että on vaan pieni tommonen youtube juttu tos? :---D koska kun ite otan sen upotuskoodin youtubesta se on semmoinen iso ja se videoki näkyy siinä postauksessa :( toivottavasti sait selvää tosta selityksestä :-D
 
Moi Nadja ! Oon just alkanu lukeen sun blogii, ja tää on kyl tosi kiva : ) Onks sun molemmat vanhemmat suomalaisia, vai onko toinen/molemmat ulkomaalaisia, nii ja minkä maalaisia ?
 
mulla on sama ongelma! suurinpiirtein puolet vaatteista ei oo aktiivisesti käytössä, mutta toisaalta en raaski heittää poiskaan... aaargh, ärsyttävää!

mutta laita pois vaan sinne huuto.nettiin! :)
 
joo huutonettiin :)
 
jooo huuto.net!! haluun sun ihania vaatteita :)
 
Huutonettiin vaan! Voisin antaa sitten itelleni luvan vähän shoppailla :D
 
Oi Nadja, VOI KYLLÄ!
 
huuto.net! :)
 
hei laita ihmeessä huuto nettiin, koska kovin moni ei pääse sinne kirpputorille (:
 
Osaatko venäjää?
 
ehdottomasti huutis, jos vaan raaskit järjestellä! ois mahollisuus sit kaikilla huutaa sun vaatteita. kuolaan jo nyt ajatuksesta :D
 
Moikka! Oon sun uus lukijas, löysin sun blogin muistaakseni keskiviikkona. Oot nätti ja söpö ( älä pelästy, olen ihan hetero :D ), ja sulla on hyvä tyyli: tykkään itsekin leopardikuviosta ja haluaisin pukeutua vähän rohkeammin, niin kuin sä. Ei yliampuvasti, vaan just sopivasti. Sulla on siis hyvä tyyli ja kivat postaukset. Ja innostuin itsekin kirppisintoilustasi: nyt mäkin haluan shoppailemaan kirppareille!

Postauksen mekko oli sellainen, etten itse käyttäisi, mutta sulle sopii hyvin. Sun uudet tatuoinnit on ihan kivat. Itse en niin näkyvälle paikalle niitä laittaisi ja varmaan koko olisi pienempi ja kuvio olisi ihan erilainen, mutta sulla ne näyttää kivalta. Onnistunut valinta sulle siis!

Jatka vaan bloggailua. Oot ihana! :)
 
Joo mäki kannatan blogikirppistä! sit voisit lisäillä sinne aina ku jaksat niin uusia :--) se vois toimii samalla tavalla ku huuto.netti että laittaisit lähtöhinnan ja sit siitä aina huudettais enemmän jne :--)
 
huutonet!! :)
 
huutonettiiiiiin !! :pp
 
JOOOJOOOJOOO HUUTOHUUTOOO
 
tosi hyvä idea! :)
 
HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN HUUTONETTIIN
 
huuutiiiiis <3
 
voi huuto netti ois kyllä TOOSI nice! mut sehän siinä et hinnat nousee varmaa pilvii ku kaikki haluu huudella :DDD
 
Aivan älysöpö tuo hame! :----)
 
huutonettiin ehdottomasti! ei mahollisuutta oo päästä valtsuun :(
 
lovely skirt :)
 
Toi hame on liian söpö!
 
En usko että saat kovin montaa huutista vastustavaa kommenttia :D
 
ihana asu! ja ehdottomasti laita huuto.nettiin koska en pääse kirppistelemään 17.4. ja ostaisin silti mielelläni sun vaatteita ;D
 
EHOTTOMASTI HUUTO.NET! ;)))) Heti oisin ensimmäisenä pläräämäs. ::33
 
Tee tänne blogiin kirppis? Monet ei välttämättä osaa käyttää huuto.nettiä :'D esim minä! Ja haluisin kyllä ostaa sun vaatteitasi!
terveisin:osaamaton
 
Huutonet!!
hei minkä maalainen sä oot? :) yritin metsästää vastausta vanhoista postauksista mut ei millään osunu silmään :/
rakastan sun ihonväriä!
 
Joo huuto.nettiin! (:
 
aivan ihana blogi! ;o <3 voi eei oot tosi kaunis!

peppiiii.blogspot.com
 
Uskomattoman ihana hame! jJa toi paitaki ♥

http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/
 
musta toi blogi kirppis ois hyvä
 
Joo laitappas vaan huutikseen, tulee enemmän ostajia ja monella muullakin mahdollisuus osallistua vaatteitesi ostoon! (--:
 
toi hame on tosi hieno :)
 
säästä kaikki vaan kirpparille ;)!
 
huutonettiin vaan jos raskit luopua kun sulta kuitenki löytyy upeita vaatteita (: !
 
ompas söpö hame! :)
 
Toi hame on ylisöpökiva!
 
miksi mä en osaa koskaan löytää mitään tuollaisia kivoja mekkoja? Rakastuin tohon täysin!
 
Ihana kevät-ilme!
 
heippa nadja! tuli vaan mieleen tuosta sun tukasta että ite tein kans tuota silkkisuoristusta 3 vuoden ajan (mun tukka on samanlainen ku sun eli tuhannen kihara), tuntu että tukka oheni ja sitteku lopetin ton suoristuksen ja annoin kiharan kasvaa. voi luoja! ei oo enää saman paksunen tukka ku ennen. ehkä puolet lähteny.. ihan vaan vinkkinä ja tulevana parturi-kampaajana haluun sulle sanoo että tiedät noista haitoista sitten :/ mäki vihasin omaa tukkaa aina mutta nykyään tää on kiva. ohan se erilainen! harvalla on semmonen tukka niinku meillä :)
 
Jos laittaisit blogikirppiksen nii valtteriin pääsemättömät vois myös ostaa juttuja ja sit ne jotka ei osaa/halua tehdä huutonet-tunnuksia vois myös ostaa :)))
 
HUUTONETHUUTONETHUUTONET!!!

Koska silloin sinun kaapintyhjennyksestä olis hyötyä muillekin kui helsingisssä asuville:)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]