Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fida-ostoksia ja arvontaa

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fida-ostoksia ja arvontaa

are you feeling fashionable?

maanantai 7. maaliskuuta 2011

 

fida-ostoksia ja arvontaa

Tossa parisen viikkoa sitten avattiin uudistettu Sörnäisten Fida, jossa kävin pyörähtämässä. Olin ottanu kameranki mukaan, mut unohtanu muistikortin kotiin, joten siellä kuvaaminen ei onnistunu. Tein kuitenki pari kivaa löytöä jotka oon tapani mukaan unohtanu esitellä :D



H&M:n pallohelmanen hame 10€



Leopardipaita/tunika 4,50€



GT:n tulppaanihame 5€. Harmi vaan että toi on liian iso :(



Ylläriostoksena lisää eläinkuosia. Tää löysä, mutta päällä kivan näkönen paita taitaa olla suoraan 80-luvulta ja hintaa oli 3,60€.



Ja loppuun vielä arvonta!
Kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan 2kpl 20€:n lahjakortteja Fida Lähetystoreille. Lahjakortit käy kaikissa Suomen myymälöissä, joiden lista löytyy täältä.

Arvontaan osallistut antamalla risuja, ruusuja, mielipiteitä tai palautteita Fidasta tähän postaukseen. Arvonta päättyy torstai-iltana 23:00. Muistakaa keksiä itellenne nimimerkit! :)


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE :)

Kommentit: 1 – 200 / 401 Uudempi› Uusin»
vautsivau, lahjakortti kirpparille on jotenkin tosi hasardi ! ihan hiton hyvä mutta hasardi ! musta on tullu manseen muuton jälkeen hirvee kirppishiiri, mut ihan parastahan se on !
 
ihana toi eka hame :0<3
 
Kisassa mukana!

Sulla on ihana blogi Nadja, olen sanonut sen varmasti ennenkin :) Se asuntopostaus olis kiva juttu tänne! Oliskos semmoinen mahdollista saada?

laurajee-@hotmail.com
 
Fidassa mun mielestä hyvää on se, että tuotteet eivät oo ylihinnoiteltuja, tilat on siistejä ja ainakin omat ostokseni ovat olleet laadukkaita. Ostokset on ainakin tullu käyttöön vaikka en ookkaan niin paljoa Fidaillut! (:
Risuja taas siitä, että ihan meijän lähellä ei Fidaa ole. ):

-iidalove
 
Kävin ensimmäisen kerran Fidassa muistaakseni viime syksynä (asun siis itse Forssassa).

Vaatteiden kunto ja valikoima oli niin huikea ja myöskin vaatteet oltiin lajiteltu todella hienosti (laukut erikseen, takit ja housut)! Tuli ihan kunnon vaatekauppa fiilis. Fidan lähetystorit on mun mielestä paljon kivempia kuin normaalit kirppikset, koska siellä myydään enemmän vaatteita.

Jos risuja pitäisi antaa niin mielestäni tää Forssan myymälä on liian pieni eli siis ne hyllyjen välit on niin pieniä, ettei siellä mahdu kunnolla kävelemään. Ei sen kummempaa tullu mieleen tällä hetkellä :)
 
Ihana tuo eka hamonen <3
Kivoja vaatteita noin yleensäkkin, eläinkuviot on mun mieleen.

- Evelynic
 
Tykkään Fida-ketjusta tosi paljon ja oon itsekin vienyt sinne tavaraa. Tavaraa on otettu ilolla vastaan, mikä on plussaa mulle :)

Ehkä Jyväskylän Fidasta sanoisin sen miinuksen, että hinnat ovat välillä turhan korkeita. 8e vanhasta tahraisesta marimekon raitapaidasta on hieman liikaa mun makuun. Pieksämäen ja Mikkelin Fidoissa olen huomannut hintatason olevan eri luokkaa nimittäin...
 
Mun mielestä Fida on erittäin hyvä tapa auttaa kehitysmaita. Kaikki voivat auttaa halutessaan ilman erinäisiä vaatimuksia ja saavat itsekkin hyödyn tästä. Itse olen löytänyt eri kaupunkien liikkeistä paljonkin vaatteita, käyttötavaraa ja myös huonekaluja ja olen hyvillä mielen ostanut ja maksanut hieman suurempiakin summia ostoksista, kosk kaikki menee hyvään tarkoitukseen. =)
 
En oo ikinä itseasiassa käynyt Fidassa vaikka kirppistely onkin lähellä sydäntä, mikä kaamea epäkohta! En oo jaksanut ottaa selvää sijainnista, haha. Lahjakortti saattaisi innostaa korjaamaan vääryyden :-D Oon kyl kuullut positiivareita kommentteja Fidasta, et siellä on hinnat kuulemma kohdallaan ja vaatteet hyväkuntosia eikä mitätahansa kuluneita lumppuja.. :D
 
oh cute cat on that pic :D


http://starlightsworld.blogspot.com/
 
Eka hame on ihana:) mun asuinseudulla ei ole lähelläkään fidaa mut aina helsinkiin tullessani se eka paikka jonka tsekkaan! Mahtavia löytöjä, ja vvielä enemmän oon innostunu siitä sun blogin myötä:)
 
Ei oo ennen tullu mieleen että kirpparille vois saada lahjakortteja, aivan mahtava idea! :)
 
Osallistun toho arvontaa!!!

maijamaitoparta@hotmail.com
 
en oo ikinä fidalla käyny :o suosin yleensä noita "pikkukirppiksiä", yksitysiä. :D kai siellä vois sitte piipahtaa jos lahjakortin voittais ja säkin siel oot näemmä kivoja löytöjä tehny!
 
Fida on kyllä ihan loistava. Podin viime viikolla kamalaa vaatekriisiä kun sopivaa pikkumustaa ei löytynyt kaapista eikä ollut rahaa lähteä shoppailemaaan. Marssin Fidaan ja sieltä löyty kympillä täydellinen LBD, ihan mahtava löytö!
 
Toi eläinkuosinen paita 80-luvulta on ihana! Mutta siis Fida on mielestäni paras tuollaisista liikkeistä ja pidän paljon siitä että siellä on kaikkia tavaroita esim sisustukseen.
 
Fida on oikein käypä paikka niin teema-asujen kuin käyttövaatteidenkin kohdalla.
 
Meidän fidasta löytää ainakin ihania asuja naamiaisiin, kauniita vanhoja laukkuja ja ihan mahtavia astioita!:)

Fidassa on myös todella kohdillaan nuo astioiden hinnat! Usein jo 20 centillä saa kuppeja ja lautaisia, kun normaaleilla kirpputoreilla voi helposti joutua maksamaan vanhoista astioista paljon enemmän..
 
fidassa tulee käytyä kyllä usein, koska sieltä löytyy melkein joka kerta jotain ostamisen arvoista! tuotteet on myöskin hinnoiteltu reilusti halvemmiksi kuin esim. UFFissa.
fidasta löytyy just noita ihania aitoja 80-luvun retkuja, mutta myös uudempia vaatteita niitä kaipaaville :-)
ja tosiaan siis, arvonnassa mukana!
 
ihana hame :--) Haluan osallistua arvontaan :')
 
Meitsi haluis antaa palautetta Hervannan ihkauudelle Fidalle, joka yllätti mut positiivisesti. Siellä oli tosi siistiä ja kaikki ihan järjestyksessä. Valikoima oli monipuolinen. Siellä oli miellyttävä asioida! Ja muutenkin kiva, että Hervantaan on saatu Fida :)
 
Käyn sörkässä töissä ja yleensä käyn vähintään kerran viikossa katsastamassa fidan valikoimat :-D
tykkään nykyään miten ne on paremmin lajiteltu ne vaatteet tuolla, tuntuu että löytää paremmin vaatetta ! ja hinnat on myös tooodella mukavat näin opiskelijalle myös :-)

-belladonna
 
Mun mielestä Fida on muuten jees, mutta hinnat on vähän turhan korkeat, kuten myös Uffilla. Tilanne ei kuitenkaan Fidassa ole onneksi niin paha kuin Uffissa!
 
En oo kauheesti Fidalla käyny kiertelee, mutta lahjakortti voisi lisätä motivaatiota lähtee tutkimaan Fidan löytöjä.. EIköhän sieltä jotain tarttuisi mukaan, kun oot säkin löytäny näin paljon kaikkee ihanaa..

marika.au@hotmail.com
 
Kivoja ostoksia! :) Fida on todella hyvä kirppari josta löytää aina jotain :) nii ja rahat menee hyvään tarkotukseen! :)
 
Aiivan ihana toi tulppaanihame ja leoparditunika ! Muutenkin seurailen aktiivisesti blogia ja ootan aina et millon postaat millon postaat :---) Arvonta on kiva idea, kun en kauheesti oo ehtiny kirppareilla vähään aikaan käydä, mut lahjakortti Fidaan ois ihana, sillon ois syytäkin mennä :))
 
Mahtavia ostoksia, en voi ku nostaa lempparihattuani! Sulla on joku käsittämätön tapa löytää ne helmet kaiken muun kaman keskeltä. :-D

Mun on pakko myöntää, että en oo IKINÄ käyny Fidalla(/ssa?) koska täältä meiltäpäin sitä ei löydy! En voi siis antaa ruusuja, mutta en myöskään risuja. Voin vaan toivoa, että se joskus ilmestyy tänneki päin tai että joskus kun tuun esim. Helsinkiin päin, niin skippaan suosiolla ne Hennesit ja kipittelen suoraan 2nd handia katselemaan. :)

Oon kuitenki korvannu menetyksen aika nätisti shoppailemalla SPR:n lähetystoreilla, jotka on kans ihan vertaansa vailla. :)
 
Minuutti sitten jätetty anonyymin kommentti piti olla nimimerkillä MIMOSA... :D
 
Aivan ihana tuo kissa! Niin perus että pitää aina tunkea sinne missä tapahtuu :)

terveisin Tiia Tunari
 
Todellakin mukana! Mulla on aina mun kirppisinnostukset jotenkin lopahtanu eikä loppujenlopuks riitä enää aika tai energia kierrellä niitä. Se on tosi ärsyttävää, koska kuitenki rakastan kirppareita :D Mut ne pari kertaa mitä oon käyny Sörkän Fidassa, niin ainaki tilat on tosi siistit ja tuotteet on ollu ihan sopivan hintaisia. Pitääpä käydä kattomassa toi uudistettukin Fida, vaikken lahjakorttia saiskaan (:
 
toi eka hame on perfekkkkkkkkkkto :)
 
Osallistutaan :) Mulla ei oo oikein mitään nykyaikaista kuvaa fidasta, koska siitä on hurjan pitkä aika kun oon viimeksi käynyt. Muistan kuitenkin etten ikinä löytänyt mitään ja siellä tuntui olevan pelkkiä rättejä jostain muinaishistoriasta.. Ehkä olis aika korjata tää muistikuva :) Säkin teet Fidoista aina niin kivoja löytöjä!
 
Toi eka hame on upee! Mä oon parikertaa fidassa käyny mut ite en oo löytäny mitää ehkä sit sieltä helsingin fidoista löytyis paremmin? =) Tai voishan sitä taas käydä kurkkaa oisko tonne tullu mitää ;)

-Rosa
 
Iha´nia ostoksia:) Mullaki on ollu fidasta aina vaan positiivisia kokemuksia!

SAnnA
 
toi eka hame on kyllä tosi kiva!:)

http://edismd-juuli.blogspot.com/
 
toi sun paita suoraan 80-luvulta on aivan ihana! oot tehny tosi kivoja löytöjä ja muutenki diggailen sun tyylistä paljon:)
 
jes nyt kun sais lahjakortin niin sais ittensäkkin raahattuu tonne. en oo ikinä vielä käyny sillä lähin on aika kaukana, mutta lahjakortti ''pakottais'' menemään sinne sillä mielenkiinnostunut olen erittäin paljon.
 
En ole ikinä Fidassa käynyt, paikkakunnallani ei ole moista, joten pakko käydä siellä kunhan lähden johonkin missä Fidan lähetysdtori on ja tietenkin jos lahjakortin voittaa, niin se innostaisi vielä enemmän lähtemään sinne! ;-) Muuten kyllä tykkään käydä kiertelemässä kirppareilla, siellä löytyy vaikka mitä hienoa ja edullisesti! :)

- Njuu
 
osallistun arvontaan!
fidasta olen löytänyt parhaat kukkahameet, jotka minulla ovat toimineet mekkoin!
 
En oo tiennykkään, että kirpparille saa lahjakortteja :o No mutta siis, fidalla en oo koskaan käynyt vaikka se tossa meijän lähellä oiskin, joten ehkä se lahjakortti sais mut menemään sinne kun kaikki sieltä niin hienoja ostoksia löytää :D

roxupox@hotmail.com
 
Onpas jännä idea, lahjakortti kirppikselle :D

Fidassa hyvää on tuotteiden laatu. Huonoa välillä hieman kyseenalaiset hinnat ja kassalla soiva jeesusmusa.
 
Vau. osallistun =)
 
Fida on oma suosikkini kirppareista, tuskin koskaan oon kipassu siellä löytämättä yhtään mitään ihanaa! Oot Nadja supersöpö ja upeat noi sun uudet tatuoinnit! :)
 
Minusta Fida-kirpparit ovat kehittyneet viime vuosina aika paljon ja luulen, että se on ihan tietoinen päätös.

Käyn Fidalla aina silloin tällöin ja yleensä Tampereen myymälöissä. Minusta Tampereella on hyvä hinta-laatusuhde tavaroilla, mutta esim. Porin Fidassa tuotteet ovat aivan huikeasti ylihinnoiteltuja! Kun alkuperäisenä ajatuksena kirpputoreilla on ollut se, että sieltä voi ostaa edullisesti käytettyä tavaraa, niin en ymmärrä miksi Porin Fidassa vaatteet ja huonekalut ovat niin kalliitta.

Tavaroiden korkea hinta ei houkuta kierrättämään, kun H&M:stä ja Ikeasta saa samaa tavaraa uutena jopa edullisemmin. Tosin useat Fidalla olevista huonekaluista saattavat olla täyspuuta, mutta kuitenkin.

Eli hintapolitiikkaa voisi minusta yhtenäistää.

Ruusuja tulee iloisesta asiakaspalvelusta, jota ainakin Tampereen myymälöissä saa aina!

//Sannaquu//
 
Ikinä en oo fidassa käynyt vaikka kotipaikkakunnalta sellainen löytyy, en kyllä tiedä miksi!
ehkä joskus :)?
 
Meinaatko kaventaa tota hametta vai miksä liian ison ostit :D
 
Tykkään myös ja lajakortti tulee tarpeeseen :-) Löydöt odottaa ostajaansa tämän kaupungin fidassa.

- isona musta tulee kehonrakentaja
 
Oon ruvennut tykkäilemään Fidasta jotenki hirveesti sen jälkeen, kun niiden myymälää sisustettiin, eikä vaatteita vaan oo viskattu sinne ja tänne. Täällä mun kotikaupungissa vaatteet on kauniisti esillä ja siellä on tosi kivaa käydä! : ) Miinusta joistakin överiyli hinnoista, silloin kun kyseessä on ketjukauppojen aletopit ;)

iida
 
En ole ollut tietoinen koko Fidasta, ennen kun aloin lukemaan blogiasi! Olet tehnyt sieltä mahtavia löytöjä ja olisi kiva käydä katsomassa, jos löytäisin itsekin sieltä jotain. :) Mitään ruusuja/risuja en oikein osaa antaa, koska omaa kokemusta Fidasta ei ole.. Mutta satuinpa katsomaan, että lähin Fida löytyy tältä paikkakunnalta, missä asun! En tiennyt, että täällä on Fida. Läden varmasti käymään siellä joku päivä!
 
Kivoja paikkoja, miinuksena vain se, ettei "pohjoisemmasta" löydy ehtän Fidaa...joten risuna se. Oulu esimerkiksi olisi oikeinki oiva paikka kyseiselle mestalle!
 
Ihana pallohame! (kade)
 
Tampereen Fidassa on ihanimpia mummovaatteita!
 
Mukana arvonnassa. En keksi Fidasta mitään muuta negatiivista kun yhden asian. Tässä meidän lähi fidassa kaikki lastentarvikkeet on yläkerrassa eikä sinne pääse vaunujen kanssa mitenkään. Joten kaksin vauvan kanssa on hankala mennä, varsinkin kun vauva yleensä nukkuu vaunuissa.

-karpalo10
 
Ihania löytöjä olet taas tehnyt!
 
vaikuttaa näiden sun postausten perusteella tosi kivalta ja monipuoliselta kirpparilta, ois kiva itekki joskus kävästä kun satun sinne päin ! mun mielestä muutenki kaikki hyväntekeväisyyteen liittyvät kirpparit on jees homma. :) ite lahjotin joku aika sitten lähes kaikki vaatteeni lahden jokimaan kissatalon kirpputorille, koska en käyttänyt niitä pahemmin. lisäks mua ärsyttää joillain kirppareilla ylihinnoittelu, ja nää fidan vaatteet mitä oot esitelly täällä on vaikuttanu ainaki ihan hintansa verosilta.
 
Muutettiin just uuteen kotiin ja mä olin kauhean kranttu minkälaiset tuolit halua makkariin. Onneksi Fida pelasti ja siellä oli just sellaset kun halusin ja maksoi 5 euroa kappale. Vähän maalia pintaan niin ne on täydelliset :)
 
ihania juttuja löysit taas!:) ja hei, toi hame joka on iso sulle ni ompele siihen sellaset vyölenksut ni vyön kanssa sit se ainaki pysyy ylhäällä? :D
 
Vau! Mä en edes tiennyt että kirppareille saa lahjakortteja! Huippu lahjaidea nimittäin nuorelle tai opiskelijalle. Siinä tulee tehtyä hyvä teko ja samalla voi tehdä upeita löytöjä ja kaikilla on hyvä mieli! Itse olen käynyt muutamassa Fida myymälässä; siistiä ja mukavaa asiakaspalvelua. Tuotteet kuitenkin vähän ylihinnoiteltuja, mutta kun ottaa huomioon että rahat menevät hyvään tarkoitukseen, niin ei siitä voi jäädä pahaa mieltä jälkeenpäin eikä voi tehdä mielestäni edes heräteostoksia!
 
Fidassa on yleensä laadukkaita tuotteita muihin kirppareihin verraten:)
 
Sun blogia on tosi hauska lukee, et yritä esittää ketää muuta. Ja noi vaatteet on aivan ihanat! oon itekki tykästyny just eläinkuosiin!! tykkään tosi paljon
 
mulle koko fida on aika tuntematon juttu, mutta olen nyt saanut tutustua kyseiseen puljuun tarkemmin sun blogin kautta ja hyvältä vaikuttaa :) kisassa siis olisin mukana!
 
Fida ajaa hyvää asiaa, mutta mun mielestä hinnat on liian kalliita useissakin tapauksissa kun vaate on oikeasti tosi surkeassa kunnossa tai muutenkin. :(

mirettep@hotmail.com
 
Mun on vaikeeta antaa palautetta, kun en oo Fidassa käyny koskaan :/ tossa lähistöllä olis yks, mut ei oo toistaseks tullu käytyy viel :)
 
En oo koskaa käyny Fidassa ni paha sanoo, mut kuulostaa hyvälrä (:
 
Olen tehnyt Fidassa aivan mielettömän hienoja löytöjä; joka ikinen kerta kun käyn siellä mukaan tarttuu jotain. Kivoja noi sunkin löydöt! :)
 
Kiitos ihanasta blogista :---)
 
Fidalla vois pyöriä vaikka kuinka pitkään, sieltä tonkimalla löytää vaikka mitä aarteita :)

Ihana toi pallohelmainen hame!
 
osallistun! piiamoi@windowslive.com
 
Itselläni on Fidaan ristiriitainen suhde, osa tuotteista on hinnoiteltu typerän kalliiksi, mutta välillä sieltä tekee niin mahtavia löytöjä, että pakko siellä on kerran viikossa käydä. Viimeisin löytö, täysnahkainen musta laukku 8,50€, aivan paras.
 
Vähän kiva toi leopardikuvioinen tunika! :-)
 
Fidassa hyvää on se, että siellä on hyväkuntosia tuotteita eikä maksa liikoja. Myös liikkeiden siisti ulkonäkö on tietysti plussaa :)
 
Fidasta olen löytänyt elämäni parhaimman kirpparilöydön. mustat rusettiavokkaat joita ilman en enää osaisi elää. pelkään päivää jolloin ne hajoavat :(
Fidassa on hyvä hinta/laatu suhde. Ei rikkinäisiä kymmenen (10) euron paitoja. jeezz meininki!
 
harmittaa et fidojen hintataso on nykyään uffien luokkaa, siitä risuja. mut myymälöiden ulkonäköön on nykyään panostettu enemmän joten siitä ruusuja :)
 
En oo ikinä tainnu käydä fidassa mutta sun ostoksia oon kyllä täällä ihailllu. Täytyis ottaa itteeni niskasta kiinni ja mennä itsekin kiertelmään. :)
 
Fida on tuossa ihan koulumatkan varrella, mutta kertaakaan en ole siellä käynyt, vaikka ikkunasta onkin tullut tsiigailtua tarjontaa. Täytyypä viikolla käydä ihan sisällä asti! :)
 
ikinä kyseisessä paikassa en oo käyny, joten hyväksi puoleksi varmaan tarvii sanoa se, että niitä on tampereella, niin pääsen sitten käymään joskus!
 
En oo ikinä käyny Fidassa, koska täältä on useampi sata kilometriä matkaa lähimpään :<
Ainaki sun postausten perusteella sieltä tuntuu tekevän tosi hyviä löytöjä ja aijon kyllä käydä heti kun tulee mahdollisuus :)
 
fida on mulle kyllä sellanen "villapaitakirppis" :) aina turvallinen ja kotoisa!
 
On ensinnäkin tosi hyvä, et kehitysmaihin ja kehitysapuun voi kerätä rahaa tällä tavoin. Fida ajaa hyvää asiaa, ja
itsekin näen kehitysavun tärkeäksi. Fidan avulla ihmiset voi omalla tavalla auttaa kehitysmaita :).

Fidan huonoiksi puoliksi voisin lukea sen, että myymälöiden tasot vaihtelevat paljon. Myös hinnat ovat korkeampia kuin mm. Kierrätystorilla, mutta toisaalta sehän on ymmärrettävää, koska Fidan tuotto menee hyväntekeväisyyteen :).

Fidan tuotteet ovat kuitenkin siistejä, hyvin esillä, ja myymälät on sisustettu kivasti :). Alennukset ovat hyviä, esim. Mylläkkäpäivillä kaikki tuotteet ovat -50%. Säkin oot löytäny tosi kivoja löytöjä Fidalta, toi eka hame on tosi kiva :)!
 
Ihana toi GT:N tulppaani hame! Itse kyseistä hametta olen etsinyt jokapuolelta mustana, muttei mistään löydy -.-
 
Ihania löytöjä! :)
 
Oon joskus aikoinani käyny fidassa mutta silloin valikoima koostu pääasiassa mummovaatteista. Kuitenkin kun oon nähny sun löytävän kaikenlaisia löytöjä fidasta niin tekee itekki mieli käydä siellä :)
 
Mä rakastan Fidaa, siellä on hinnatkin melko kohdallaan verraten vaikka UFFiin ja löytöjä voi tehdä tosiaan kyllä ihan jokaiselta aikakaudelta :)
 
Fida on aarre-aitta aina välillä!
Ps, ihanaa lukea sun Lontoo postauksia, meillä lähtee lento keskiviikkona ja nyt jo ihan täpinässä!
 
tuntuu, et tuolla fidassa on vähä kalliimpaa kun "normaaleilla" kirpputoreilla. oot kyl tehty sieltä hyvinä löytöjä aina ja meneehän ne rahat sieltä hyvään tarkotukseen. harmi kun täällä päin ei ole fidaa:)
 
Ihanat Fida-ostokset! Sieltä kyllä tarttuu mukaan aina parhaimmat löydöt, mitä kirppareilta on yleensä löytynyt. Etenkin toi pallohame on mun himotuimpien listalla ollut pitkään :)

Sulla on muutenkin ihan mahtava blogi, love it!

berryl01@hotmail.com
 
Fida on mun mielestä paras second hand -ketju Suomessa, hakkaa uffin mennen tullen. Etenkin Lahden fida on jotenkin tosi kiva =)
 
Tahtoisin myös olla kisassa mukana!

Yhdyn Lauran kommenttiin, ois kiva jos tekisit postauksen asunnostasi :)
Ja tykkäsin tatuoinnistas, haluisin itekki pääskysen sisäranteeseen värittömänä :)
 
ihanaa tollaset kirppislahjakortit! ite ostan sieltä kaikkee mitä silmä miellyttää. ja noi vaatteet oli ihan hirvee upeita! ennen en oo käyny fidan toreil ku asun tääl lapis et ois iha upeeta! fina on myös tosi laadukasta ja hintakaa ei oo mikää hirvee! tosi miellyttäviä kuteita ;)
 
ois kiva jos pohjois suomessaki ois Fida! jos vaan pk-seudulla pääsen käymään nii pitää kyllä ehdottomasti käydä tsekkaamassa ainaki yks myymälä!
 
Hei ketä kiinnostaa jonku pikkusumman lahjakortit ja vielä kirpparille? Haloo?
 
kiva arvonta! :)

fidassa hyvää on mun mielestä ehdottomasti tuotteiden korkea laatu, ainakin ite oon löytänyt tosi hyväkuntoista kamaa, eikä tarvii törmätä joihinkin käytettyihin kalsareihin yms.
pientä miinusta voisin antaa siitä, että joskus on joutunut ihmettelemään korkeita hintoja - mutta toisaalta kyllähän hyvälaatuisesta kirppislöydöstä voi vähän enemmän maksaakin!
 
itse en koskaan edes ole käynyt fidassa, mutta näiden sun postauksen myötä todellakin on kiinnostus herännyt! Eli olen kuullut fidasta pelkkää hyvää, mutten vielä itse ole päässyt testaamaan, joten piakkoin sinne on ehdottomasti mentävä !! :))
 
Olen asunut jo melkein vuoden Kalliossa, mutta silti kävin ensi kertaa Kurvin Fidassa vasta muutama kuukausi sitten. Heti lähti mukaan tavaraa melkein kolmellakympillä! Liike oli esimerkiksi UFFin tapaan todella viihtyisä ja asiallinen, kuin mikä tahansa kauppa, mutta tunnelman paras osa on ehdottomasti kirpparimainen viba. Sisustus- ja käyttötavaroita sekä myös vaatteita ja asusteita löytyy joka lähtöön. Jokaiselle jotakin! Itse olen kuitenkin Fidan vihdoin löydettyäni pyörinyt siellä enemmän kuin rahatilanne oikeasti sallisi... :)
 
Ihana tuo leobardipaita :) Vaikuttaa tosi kivalta paikalta tuo fida.
 
Ihana tuo leobardi paita.:) Vaikuttaa tosi kivalta tuo fida.
 
Munkin mielestä toi hame on ihana :) Itekki tykkään käydä Fidassa melko usein, koska sieltä löytää kaikkea kivaa melko halvalla, esim. viimeks löysin kahdet korkeavyötäröiset housut, joista muokkailin shortsit ;)
 
Itse käyn Fidassa kohtuusäännöllisesti ja on kyl ollut aina lempparikirppareitani. Ruusuja saa oman kotikaupunkini henkilökunta erityisesti, ovat mukavia ja selvästi pitävät työstään. Risuja annan sille uskonnossävytteiselle radiokanavalle, joka taustalla aina pyörii ja välittää tätä Fidankin varmaan edustamaa sanomaansa :D ..mutta eipä se nyt niin sieltä esille pompsahda.
 
Risuja siitä että Fidan myymälöitä on useampia samassa kaupungissa ETELÄ-Suomessa, ja täällä pohjosessa (Oulu ja siitä ylöspäin) ei ole YHTÄÄN! :(
 
Ahh rakastan Fidaa! :) ja toi kasaripaita on siisti!
 
en oo muistaakseni koskaan käyny fidassa, ei vaan oo saanu aikaseks. mut olis kiva käydä vaikka lahjakortin kera (:

löysitpä kivoja juttuja nadja !

isosisko-94@hotmail.com
 
en ole ikinä köynyt fidassa, joten pitäisi mennä katsastamaan :-) ehkä lahjakortti kannustaisi matkustamaan 30km päähän fidaan :)
 
oon löytänyt fidasta muutaman ihanan vaatteen ja tosi hienon tammisen telkkaripöydän. tykkään siis paljon!
 
en oo fidassa itse koskaan käynyt, mutta sun postausten perusteella valikoimat on hyvät! miinusta hinnoista, mun mielestä vähän liian kalliilla oot tänkin postauksen jutut saanut. :/
 
Fidassa olis hirveen kiva käydä, mutta Turussa ei Fidaa valitettavasti ole. Lahjakortti tulisi kuitenkin käyttöön, sen verran usein vierailen Tampereella ja Helsingissä. (:
 
Tosi kivoja löytöjä teet kirpputoreilta!! Toi kasari-paita on aivan mahtis :D
 
Fidassa on parasta se, että se on hyvällä asialla, saa hyvälle mielelle ja on hyvä!
Huonoa Fidassa on se, ettei se ole joka kaupungissa!

- HeMi
 
Olen tehnyt jotkut parhaista kirppislöydöistäni Fidalta! Fidalle ruusuja myymälöiden siisteydestä ja siitä, että tuotteiden hinta on selkeästi esillä. Fidan keräyslaatikot, joihin kierrätykseen meneviä vaatteita/tekstiilejä voi "pudottaa" ovat myös käteviä!
 
Mun kokemukset Fidasta on tähän mennessä tosi vähäisiä, eikä mulla ole oikein mitään sanottavaa siitä. Pitäisi käydä joskus ajatuksen kanssa :)
 
iik, osallistun! Fidasta tuli ostettua uskomattoman hienot turkoosivalkoiset hiiri-pussilakanat joskus pari vuotta sitten, maksoi yhteensä joku 2e <3 i'm in love :D
sulla on kiva blogi, näin unta viime yönä että sun piti stailata mut ja annoit mulle leopardi-naamiaispuvun ja mä vähän suutuin sulle :D

moi, mä oon Santtu :)
 
Ihmeen hyväkuntoisia vaatteita oot löytänyt! :) Eikä hinnatkaan ole pilvissä, ei ole ollut Joensuun Fidallakaan.
 
Fida on yksinkertaisesti ihana!Mun pakko vaan päästä tommosiin ns. vintagekirppis kauppoihin! Koko fidan toi ketju juttu on super loistava, tulee hyvämieli ostaa vähän isommallakin summalla juttuja kun tietää että raha menee hyvään tarkoitukseen! :)
 
Mukana arvonnassa! :)

Löysitpä kivoja juttuja! Oma lempparini on toi tunika :)
 
Mä tykkään Fidassa siististä järjestelystä, laajasta valikoimasta ja tuotteiden esillepanosta. Risuja antaisin hinnoista, koska suurin osa perus H&M-rytkyistä myydään samaan hintaan mitä niistä voisi maksaa uutena jossain alekorissa.
 
en ole ikinä Fidassa käynyt mutta haluaisin!
-Annnna
 
ihania noi kaikki
 
Im in!

En osaa antaa risuja tai ruusuja fidasta, kun täältä semmoista paikkaa ei läydy. Tsekkasin jo lähimmän paikan Fidan sivuilta ja lahjakortille löytyis kyllä käyttöä :)

t. mallllu
http://onceuponatimetherewasadream.blogspot.com/
 
Tuossa lähi Fidalla on tullut poikettua useampaankin kertaan viime aikoina, etsimässä niin lasi- kuin käyttötavaraakin. Toistaiseksi ei ole vielä napannut, mutta jatkan odottamista! Ehdottomasti parasta on tosi laaja valikoima ja ainakin tossa Fidassa vaatteet on järjestelty värejen mukaan, niin on tosi helppo sitten erinäisiä rekkejä selata!
 
Ihana palkinto!

Tykkään käydä ainakin Tampereen keskustan Fidalla, koska siellä on kaikki mukavasti järjestyksessä, kivaa henkilökuntaa ja hinnat hieman edullisemmat kuin UFFlla. Hervantaankin avasivat, mutta vielä en siellä ole kerennyt piipahtamaan.
 
Hei, minulla on samanlainen hame kuin toi eka! : D ostin sen joskus puol vuotta sitten, maksoi (alessa) 19 e.. 8 )
 
Hakaniemen Fida on mun yks suosikkikirppareista! Sieltä löytyy aina jotain kivaa. :) Löysin viimeksi käyttämättömät nahkasaappaat 8 eurolla(!). Fidassa on kohtuuhintaisia tuotteita ja yleensä liikkeet on siistejä ja kivasti somistettuja.
 
En ole koskaan itse Fidalla käynyt (täytyykin pian korjata tuo vääryys), mutta olen kuullut siitä vain positiivisia asioita.

Vaatteiden hinta/laatu-suhde on kuulemma loistava ja muutenkin kirppikset on siistejä ja tuottokin menee hyvän asian puolesta! (:
 
Ooi, kyllä meinaan kelpais toi lahjakortti! Oon nyt puoli vuotta asunu 2km päässä Fidasta ja en oo saanu aikaseks raahautua sinne, tossa olis sitten hyvä syy :D
 
Osallistun! Risuina voisin sanoa, että Iso-Roban ja Sörnäisten Fidoilla oon saanu aika köpöä asiakaspalvelua muutamana kertana. Ihan ku olisin suuremminkin häirinny myyjien työtä kyselemällä typerilä. Mutta sit taas Itiksen Fidalla oon saanu aina asiallista kohtelua. Ja erityisesti -50 % -päiviltä oon tehny kivoja löytöjä kohtuuhintaan.
 
osallistutaan ^^ Olen parisen kertaa vasta vieraillut Fidassa ja liikkeiden tunnelma on ihana ja sieltä voi löytää vaikka mitä kivaa!

Hakaniemen Fidasta löytyy suloinen henkilökunta ♥
 
En osaa oikein sanoo mitään Fidasta, mut sun blogin kautta siitä on saanu aika kivan kuvan, että sielt voi oikeesti tehdä löytöjä :) Pitäis jossain vaiheessa mennä tekemään löytöjä lähimpään Fidaan itsekki!
 
Vau! Enpä ole tiennyt, että kirppareillekkin saa nykyään lahjakortteja. Huisia! Harmi ettei Oulussa ole Fidaa, mutta pitää tulla piipahtamaan, kun Helsinkiin tullaan!
 
Fidassa parasta on se miten hyvin vaatteet on järjestelty. On tosi helppo etsiä haluamiaan vaatekappaleita :) Harmi vain kun Kuopiossa ei ole Fidaa :(
 
Löysin juuri viikonloppuna Fidasta ihanan punaisen kevättakin, 6 euroa, ja etsimäni tummansiniset farkut, 4 euroa. Oli mahtavaa näin köyhänä opiskelijana löytää noin halvalla vaatteet, joita kevääseeni kaipasin :) Olen käynyt Fidassa aika harvoin, mutta näköjään se kannattaa. Hinnat ovat kohdallaan.
 
Kivoja! Munkin pitäis varmaan suunnata Fidalle, jos sieltä löytyy noin kivoja juttuja, kun yleensä tulee käytyä vaan Radiokirppiksellä.:)
 
en oo paljo tainnu fidassa vierailla kun Kuopiossa ei oo semmosta, joten risuja siitä että Kuopiossa ei oo fidaa ja ruusuja siitä että kaikki kirppikset on aina kivoja ja hyväntekeväisyys vielä lisää kivoutta!
 
Siitä onkin melkoisesti aikaa kun tuolla on viimeksi tullut käytyä, mutta ihan siisti paikka kirppariksi..
 
Kivoja ostoksia, tää on reiluu ku sä aina onnistut löytään kirppiksiltä kaikkee hienoa halvalla ja kun mä meen ni en löydä mitään!

Arvonta on kiva! Osallistun :D

lotta.merinen@gmail.com
 
toi on aivan ihana toi leoparditunika *-*
 
Fida on oikein mukava paikka ! Kiva kun löytyy täältäkin päin :)
 
ah, rakastan kirppareita <3 vaikka en juuri fidassa oo ikinä käynytkään :o
sanma@live.fi
 
en oo ite vielä eksyny Fidaan mutta ehkä lahjakortti houkuttelis matkaamaan sinne ;) Enpä voi siis sano risuja enkä ruusuja , mutta arvontaan osallistun silti!
 
Oii, ihana toi leopardipaita/tunika ja kans toi eka hame ! Ihana tää sun blogi(---: !
 
oi, kyllä kelpais lahjakortti kirppikselle:) ja kivoja vaatteita oot löytäny sieltä!
 
KYlläpäs Fidasta tekee löytöjä,nam
 
fida kuuluu vakiokirppareihini, joten osallistun arvontaan!
 
oijoi ihania noi kaikki ;o <3
 
en oo ikinä käyny fidassa niin en voi sanoa mitn:--)
 
Ekana haluun sanoa että sun blogi on aivan ihana! (:

Omalla paikkakunnallani fidat on vähän pienikokoisia, joten en kovin montaa löytöä niistä ole tehnyt. Helsingissä olen käynyt pari kertaa, ja vaatteet on todellakin hyvässä kunnossa eikä niitä ole ylihinnoitettu. (:

ssal@luukku.com
 
Osallistun tietenkin :) En oo hirveemmine ehtiny vierailla Fidassa kun sellaista ei kotikonnuilta löytyny ja nyt Helsinkiin muuton jälkeen on mukamas ollu niin kiire koko ajan.Mutta ainakin jos lahjakortti tänne osoitteeseen päätyy niin reissu Fidaan on luvassa!
 
ihana tuo ensimmäinen hame!
 
Oi, ihanaa!

Asuin ennen ihan Fidan vieressä ja silloin siellä tuli käytyä päivittäin, ja nykyäänkin vierailen n.kerran viikossa.

Ihanaa on sekä tehdä upeita löytöjä, että viedä itselleen turhaa tavaraa sinne ja tuntea samalla auttavansa ehkä jotakin ihmistä tuolla jossain.

Risuja antaisin vain siitä, että kotikaupungissani on hinnat Fida liikkeissä kallistuneet huomattavasti muutaman vuoden aikana, mutta eihän tämäkään ole huono juttu, koska rahat menevät hyvään tarkoitukseen ja sen takia haluamastaan jutusta kernaasti maksaakin pyydetyn hinnan.

Todelliset risut kyllä annan niille ihmisille, jotka vievät Fidoihin lahjoituksena rikkinäistä ja likaista tavaraa, jotka joutuvat suoraan kaatopaikalle. Tämän vuoksi liikkeiden kaatopaikkamaksut nousevat ja heiltä jää nekin eurot saamatta aputyöhön.
On avun tarpeessa olevan ihmisen aliarvioimista tehdä tuollaista :/
 
aivan ihana toi eka hame!;) ja osallistun!
 
Osallistun ! (:
 
Mukana kisassa, ofc ;-)
Fidalla on aina kaikki tavarat ja vaatteet aseteltu kauniisti, siellä on viihtyisää!
Joissakin rekeissä vaatteita on kuitenki niin tiiviisti, että niitä on hankalaa sieltä ottaa sovitettavaks! :/
 
Mun mielestä fidat joissa ite oon käyny, on ollu tosi kivoja paikkoja :) Mitään ihania löytöjä en ole vielä tehnyt mutta huonekalut siellä kiinnittävät suuresti huomiota ja niiden edulliset hinnat. Ehkä sitten joskus hommaat huonekaluni sieltä :D
 
Tietystikään en ehtinyt edes lukea koko postausta loppuun, ennenku jo sinkosin tänne :D:D mutta siis en itse ole fidalla ns. shoppaillut, mutta meillä on ihan tossa lähellä yks Fida-kirppis :) Oon aina ajatellu, ettei kirppikseltä voi löytää _mitään muuta kun jotain ryysyjä, mutta kun oon nyt lukenu tätä sun blogia, niin ihan tekee mieli käydä tuol kirppiksel. (: Ja sanon uudestaan että osallistun, vaikka se varmaan tulikin jo tonne :D
 
Mukana ollaan! :)

Fidalla on mahtava liikeidea ja hyvällä asialla.
 
Tykkään Fidan selkeydestä. On ihanaa kun kaikki on lajiteltu omiin ryhmiinsä. Laukkuja tonkiessa meni kivasti aikaa, ja tarttuihan sieltä jotain mukaankin. :)
 
vitsi sulla on ihana blogi! älyttömän kaunis tyttö, ihana tyyli ja makeet tatuoinnit! pakko jäädä seuraamaan! =)
 
Ihana Fida <3

-Backarazzi
 
Ihania vaatteita! Ikinä en oo käyny Fidassa, vaikka asun melkeen sen vieressä! Pitääkin käydä tsekkaamas löytyiskö sieltä mitään noin kivoja :)
 
Kiva arvonta! Heti osallistun. Sieltäpä löytyy paljon vaatteita :) Ja muutenkin. Ja tosi hyvän kuntosia tavaroita löytyy ;))
 
fidassa on tuotteet hyvin esillä ja hinnat eivät ole yhtä päätähuimaavat kuin uff:lla.
fida vois kans pitää samanlaisia tasarahapäiviä kuin uff.

jee, ja lahjakortti kirppiksel :)

t.anni

annie85@netti.fi
 
Ihana toi pallohame ! (: Diggasin tosi paljon. Tää postaus oli muutenki hauska ja ostat aina semmosia vaatteita, et tyylii tuun kateelliseks, koska ittelläni ei välttämättä oo aina sillon just rahaa ostaa semmosia, ku just menny johonkin muuhun ! :D Mutta jepa postaus oli.
 
aaaah, hakiksen ja sörkän fidat = rakkautta <3

nassufisu@hotmail.com
 
kirppareilta löytöjä löytää halvalla kun vaan jaksaa etsiä. harmi vain, ettei kunnon kirppareita lähimailla ole, muuten tulisi varmasti käytyä useammin !

enna.man@hotmail.com
 
Pakko sanoa risuna, että Fidan hinnat ovat nousseet viime aikoina aika huimasti — ihan kuten UFFeillakin. Esimerkiks toi hame, minkä ostit, niin on luultavasti maksanut alunperin jotain kymmenen ja kahenkymmenen euron väliltä. Kympin hinta on sit aika korkee. Mut siitäkin syystä lahjakortti olis kiva, auttaa taloudellisesti. ;D
 
mukana ollaan :---) hyvää on tuotteiden hinta!


letscelebrategorgeous@gmail.com
 
Fidaa tulee aina verrattua uffiin, ja siihen verrattuna se on TODELLA hyvä. Toki fidoissakin on hinnat noussut, mutta silti on huomattavasti kohtuuhintasempaa kuin uffilla. Täällä Salon fidassa on ainakin ihan mielettömän hyvä palvelu, myyjien kanssa tulee jäätyä juttelemaankin pitkäksi aikaa. Ja kun ostaa paljon, saa alea ;)
 
Ootpa ihania löytöjä tehnyt! Pitäis itsekkin etsiä jostain aikaa että kävis pyörimässä kirppiksillä. :)
 
ihania löytöjä :)
 
Ois kyllä mahtavaa päästä shoppailee tuonne fidaan, kun ostelet sieltä nuin ihania vaatteita!
 
Fidassa on mun mielestä hyvää se, että ei tartte heittää omia turhia kamoja roskiksee, vaan voi lahjoittaa ne sitten sinne fidalle, josta ne sitten myydään uusiokäyttöön muita ilahduttamaan. Fidasta voi löytää siis tosi kivaa ja uuttakin kamaa, mutta halvemmalla kuin kaupoista, eli siinä säästää rahaakin (:
 
Tykkään kovasti sun tavasta kirjotella postauksia :) jatka samaan malliin.
 
ihana toi ginan hame! :)
Kisassa mukana!:)
 
Hienoa että tuet kirpputoreja! Kivoja löytöjä teit taas.

- threetreeeyez

threetreeeyez@yahoo.com
 
No tässäpä nyt sitten tää kommentti .. :) Oot kiva! Kirppikset on ihania <3

-TOMENAATTORI
 
jeejee olis kiva päästä tekee löytöjä ku sul tollasii superkivoi (: !
 
Tuotteet eivät ole ylihinnoiteltuja (mitä näkee valitettavasti nykyään joillain kirppareilla liian usein, höööh...) Vaatteiden kunto on hyvä ja ja tulee supermaailmanpelastaja olo kun voi samalla auttaa ^.^
 
Kokemuksia Fidasta ei ole, kun en tiennyt että semmoinen on Lahessakin, mutta meen kyllä varmasti lähiaikoina käymään siellä!
:)

-Anko
 
Mukana ! Ite tykkään fidan ideasta ihan hirmusti, kun se ei oo sellanen kun suomen muut "pikkukirpparit" vaan nää tekee oikeasti hyvää.

sannnij@live.fi
 
Kyllä se vaan on niin että useiden Fidojen hinnat on aivan älyttömiä käytetyistä vaatteista! Mut osallistumpa silti :-D
 
Osallistun!!
En oo koskaan käynny fidassa, joten en voi antaa ruusuja tai risuja. Mutta ainakin sä oot kivoja juttuja sieltä löytäny. :)
-Miku
 
meikä osallistuu! :) fidan vaatteet ei oo liian ylihinnoteltuja ja muutenki kivaa ku ne vaatteet on lajiteltu!
 
aika hyvä idea!! ite en voi viissiinkään osallistua kun en ole käynyt fidassa?!?
 
En oo hirveesti käyny Fidan myymälöissä muuten ku joskus vieny vaatteita, enkä ymmärrä ollenkaan että miks, koska asun ihan ton sörnäisten fidan lähellä ja käyn paljon kaikilla kirppiksillä jne, joten ruusuja tai risuja en oikeen osaa vielä antaa paitsi ruusuja nyt tietenki siitä että tossa noinki lähellä on myymälä ja onhan toi nyt tosi ihana tapa auttaa kehitysmaita! (:

Pitää alkaa käymään ehdottomasti!
 
fidassa en ole koskaan käynyt kun kotipaikkakunnallani ei sitä ole, mutta lahjakortti olisi hyvä syy käydä siispä osallistun arvontaan! ja tosi kivoja vaatteita löysit etenkin toi tulppaanihame!
 
Haluisin kyllä ehdottomasti käydä Fidassa, kuullostaa tosi mahtavalta!
 
Uskaltaudun kritisoimaan: mun mielestä Fidassa kyllä on kirppariksi kallista. Mutta mieluummin kannatan sitä kuin UFFia. Ns. Live-kirppiksissä (siis joissa myyjä on paikalla) on oma fiiliksensä, mutta usein myös hirmu hässäkkää ja hälinää. Fidan tyyppisessä "myymälässä" voi enemmän ja rauhassa kierrellä ja katsella.

Koiris koirankeksi@netti.fi
 
Wau,wau, lahjakortti kirppikselle! Hassua, mutta kivaa!
 
mukana! oon vaan pari kertaa käyny fidassa, halpaa ja siistit tilat :-) harmi et lähimpään fidaan on nii paljon matkaa :-/
 
Fida taitaa olla ainakin mun kotikaupungissa kaikista monipuolisin kirpputori, koska sieltä löytyy sekä vaatteita että huonekaluja (+kaikkea muuta mahdollista). Ainoa huono puoli on joskus lievä ylihinnoittelu, mutta toisaalta rahat menee hyvään tarkoitukseen.

ps kisassa mukana! (:
 
Fida on mukava paikka, en ole vaatteita hirveästi shoppaillut mutta kirjoja sitäkin enemmän :) Tykkään siis, risuina vaan Itäkeskuksen liikkeen "sekavuus" mutta muuten on ihan kiva paikka :)
 
hyviä vaatteita oot löytänyt! fidasta on löytynyt itellekki kivoja vaatteita ja vielä hyvään hintaan:-)
 
Hyvät löydöt! ja ihana kissa.:) +hyvä et laitoit linkin tosta Fidan sivuilta ,en tienny ees et tääl jyväskyläs sellane ois :o nyt alko kiinnostaa toi lahjakortti;) Tälläne kirppisrakastaja kun olen.
 
Vooouuu, kelpais kyllä! En oo oikeen Fidassa pyöriskelly, enemmän Uffissa, mut noillahan vois ihan hyvin tutustua Fidaan :D mitä nyt oon siellä ollut, niin kivasti on kaikkea löytynyt! Ei oo ylihinnoiteltu paikka, ja kiva järjestys myymälöissä.
 
Joteki tykkään tosi paljon sun tyylistä ! itse en kauheesti tykkää noist eläinkuosi vaatteista mut ne näyttää ihan sairaan hyvältä sun päällä ! tää on ylivoimasesti mun lemppariblogi :) !
 
Joteki tykkään tosi paljon sun tyylistä ! itse en kauheesti tykkää noist eläinkuosi vaatteista mut ne näyttää ihan sairaan hyvältä sun päällä ! tää on ylivoimasesti mun lemppariblogi :) !
 
Mun on pakko jättää hieman risuinen kommentti Fidasta, juuri kävin Espoon eräässä Fidassa ja järkytyin, että lahjoituksena saadut, kulahtaneet feikkilaukut tyyliin LV, Prada ja Burberry, olivat ylihinnoitettu, siis 40 euroa kipaleelta. Ihan oikeasti! Musta se on törkeetä. Ja nämä kyseiset laukut olivat hyllyllä hyvällä paikalla, kun taas muut laukut kauheassa kasassa. Muutenkin järkytti epäsiisteys, mut tää on ainoa lähellä oleva kirppari, ja kyllähän sieltä aina jotain tarttuu mukaan, esim. kirjat...
 
osallistun arvontaan!

mä en oo ikinä tainnu käydä fidassa..? :D vaikka asun aika lähellä yhtä! second hand -jutskat on kuitenkin aina just jees koska voi löytyä vaikka mitä aarteita! lisäks hyväntekeväisyys on aina plussaa, of course

- nuudeli
 
Arvontaan osallistun!

Iteltäni on kans Fidasta tosi hyviä kokemuksia. Siisti kauppa ja vaatteet on ollu aina tosi hyvän kuntosia!
 
en oo koskaan tajunnu et kirppikselle on olemassa lahjakortteja ! mahtava kisa,osallistun ! :-)


Nenssi@hotmail.com
 
Mukaan arvontaan :)
Oon yllättyny siitä, kuinka kivoja juttuja fidasta oikeesti löytyy! Mun budjetille just oikeenlainen paikka. :)
 
Jee!
Fida on kiva vaihtelu "peruskirppiksiin" koska tuotteita on helppo ettiä hyvän lajittelun vuoksi mutta on kuitenkin (mun mielestä) halvempi ku vaikka UFF. Fidasta oon löytänyt myös kaikkia ihania astioita ja muutaman superkivan vaatelöydön! Fidasta saa kaupanpäälle myös hyvän mielen kun apua ostoksista menee kehitysmaihin.
 
1 – 200 / 401 Uudempi› Uusin»

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]