Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fida-ostoksia ja arvontaa

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fida-ostoksia ja arvontaa

are you feeling fashionable?

maanantai 7. maaliskuuta 2011

 

fida-ostoksia ja arvontaa

Tossa parisen viikkoa sitten avattiin uudistettu Sörnäisten Fida, jossa kävin pyörähtämässä. Olin ottanu kameranki mukaan, mut unohtanu muistikortin kotiin, joten siellä kuvaaminen ei onnistunu. Tein kuitenki pari kivaa löytöä jotka oon tapani mukaan unohtanu esitellä :D



H&M:n pallohelmanen hame 10€



Leopardipaita/tunika 4,50€



GT:n tulppaanihame 5€. Harmi vaan että toi on liian iso :(



Ylläriostoksena lisää eläinkuosia. Tää löysä, mutta päällä kivan näkönen paita taitaa olla suoraan 80-luvulta ja hintaa oli 3,60€.



Ja loppuun vielä arvonta!
Kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan 2kpl 20€:n lahjakortteja Fida Lähetystoreille. Lahjakortit käy kaikissa Suomen myymälöissä, joiden lista löytyy täältä.

Arvontaan osallistut antamalla risuja, ruusuja, mielipiteitä tai palautteita Fidasta tähän postaukseen. Arvonta päättyy torstai-iltana 23:00. Muistakaa keksiä itellenne nimimerkit! :)


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE :)

Kommentit: «Vanhin ‹Vanhempi 201 – 400 / 401 Uudempi› Uusin»
Fidassa noi hinnat on vähä korkeammat kun muualla kirppareilla mutta ainakin rahat menee hyvää tarkotuksee :)
 
Ihana kissa, tykkää vissiin hameista?;)

Toi tulppaanihame on kyllä aivan törkeän söpö :o Ja toi kasari-paita - nam!
 
kiva että sul on näit fida postauksii koska ite en oo käyny ja tää anto tosiaa mielenkiintoo käydä siel mahd nopeesti! ihanii vaatteita, sulla on ihanan eläimellinen ja värikäs tyyli :)
 
Mulle ainakin ihan uus juttu tää. En oo tainnu koskaan kuullakkaan tommosesta kirpparista. Löytöjen perusteella taitaa olla tosi hyväkuntosta tavaraa siellä myynnissä :--)


-J
 
ihania löytöjä oot tehnyt! osallistun arvontaankin =)
 
Tykkään Fidan tarjonnasta. Jotenkin se on selkeempi ja rajatumpi kuin esim. Uffissa. Hinnat on myös järkevämmät. Ootan kovasti et pääsen käymään tuolla uudistetussa Sörkän Fidassa!

Mun mielessä on viime kesästä lähtien pyörinyt H&M:n Garden collectionin kukkapanta, jota en jostain syystä ikinä ostanut, ja pari viikkoa takaperin löysin käyttämättömän mokoman Fidan asustekorista! :)
 
Osallistun. Mun Tampereen kirppiskierrokselta suosikki on ehdottomasti Fida. Siistit tilat ja hyvin järjestelty. Helppo ja mukava löytää se mitä etsii ja muutenkin vain kierrellä kun tilat ovat siistit ja viihtyisät. Hintataso on useimpien vaatteiden ja tavaroiden kohdalla loistava mutta valitettavasti löytyy myös korkeamman hintaisia esineitä. Ainut miinus mikä mun lähiFidassa on, on se että sovituskoppi on todella kylmä ja vetoisa sillä yksi seinä on vanha ovi, joka on tosin lukittu jättilukolla. Ja lisäksi tuossa Fidassa on aivan loistava palvelu ja sinne saattaa unohtua juttelemaan :)

raspberry@luukku.com
 
Kuulostaa hyvältä! Ite en oo koskaa Fidalla (tai muutenkaa paljon kirppareilla) käyny mutta oon just eri blogien kautta aatellu että olis kiva käydä!
nette.l@live.fi
 
Ihania löytöjä taas oot löytänyt!

Ite en oo koskaan Fidassa käynyt, mutta "kauhukseni" huomasin että tossa lähikaupungissa jossa teen shoppailut ja kirppiskierrokset nii sellanen on! Pitää muistaa joskus käydä!
 
oi, Fida on ihana !
sieltä tulee harvoin lähdettyä tyhjin käsin. :)
 
Ihana tuo tunika! :)
 
Tampereen näsilinnankadun Fidasta löytyy parhaat apajat kaivella kaikkea pientä hilpetööriä ja koruja! Melkoisia astialöytöjä tullut myös tehtyä.. Kyseisessä paikassa on myös mukava henkilökunta (:

Ja tosiaan, kisassa mukana!

mutuska@hotmail.com
 
Hih, mäkin oon vähän ihastunu eläinkuosiin...:) Tykkään myös tosta pallohameesta!
 
Kisa

Fidassa hyvää se, että siellä ei ole ylihinnoteltuja tuotteita ja vaatteet ovat silti laadukkaita eikä siellä myydä mitään ihan kauheteeta krääsää.

T: ce.s
ce-s@suomi24.fi
 
Fidassa käyn aina välillä. Joskus hinnat saattaa olla vähän liian korkeita, mut sielt löytyy kans kaikkee kivaa halvallakin. Kaikki kirpparit on kyl lähellä mun sydäntä.
 
Upeita vaatteita oot löytäny (: kirppikset on ihan parhaita ja lahjakortti tulee aina tarpeeseen!
 
Osallistun! :)

En oo itseasiassa ikinä käynyt Fidan kirppareilla ja oon luullut ettei niitä täältäpäin edes löydy, mutta nyt eksyin tonne sivuille ja huomasin että kyllä täältäpäin vaan löytyykin yksi liike! Pitää siis käydä tarkastamassa tilanne paikan päällä. Sun postauksien mukaan Fidassa on kuitenkin tosi hyväkuntoisen ja monipuolisen näköstä tavaraa ja vaatetta myynnissä ja voi tehdä kyllä tosi kivoja löytöjä! :)

postmaster@blakkis.net
 
Kivoja löytöjä! En oo fidalla käynykkään, mut ois kiva päästä käymää. Osallistun. :D
 
Ihana toi hm:n hame! Ja söpö sun kissa ku on kuvissa kans :D Kuullostaa hyvältä toi Fida, en oo kyl koskaan käyny ja harmi ettei Turussa oo...
 
toi pallohame on aivan ihana! ♥
 
en oo ikinä päässyt käymään fidassa, kun täällä päin ei sellaista ole.. ois kyllä tarkotuksena viimestään kesällä tehä joku reissu jonnekkin päin maailmaa mistä fia löytyisi, mukava katsella aina kaikkien blogeista kaikkia himoihania löytöjä! toivon itsekkin pääseväni sinne tekemän niitä löytöjä:p
 
Eipä oo juuri pahaa sanottavaa Fidoista. Rahat menee hyvään tarkoitukseen ja sieltä löytää hurjan kivoja löytöjä, vieläpä halvalla!
 
Tosi kiva toi viiminen paita. :)
 
Hmm.. No fidaa en ole vielä koskaan kokeillut, mutta annettakoon nyt ruusu siitä että en ole koskaan kuullut siitä mitään muuta kuin hyvää kommenttia!!! :)

Haluan siis ehdottomasti päästä fidaan!

- Iiduska
 
krhm nyt ehkä vähän arvonnan rohkaisemana kommentoin :-D
Keravan fida postauksen jälkeen olen itekki tajunnu taas ajautua fidalle ostamaan muutakin kuin keittokirjoja. Varsinkin kun nyt on menossa 'kultaiset kehykset on ihania' -kausi niin fida on varsin huokea vaihtoehto.

Että kiitos vaan fida muistutuksesta!
 
Aikas erikoinen toi yks hm hame :D
 
Fidassa on kiva se, kun tuotteet on järjestelty hyvin ja selkeesti eri osastoille. Miinuksena hintatason korkeus suhteessa esim kirppiksiin :) Toisaalta, hyvän palvelun ja siistin ympäristön lisäksi rahat menevät hyvään tarkoitukseen, joten kai siitä sen hippasen enemmän suostuu pulittamaan!

lafty-@hotmail.com
 
Oi toi eka hame! kuvio jotenki henkii menneitä aikoja, vaikka HM:n hame onkin. Ja toi vika paita on kyllä todellinen löytö! kelpais mullakin:)
 
Olis kiva shoppailla enemmänkin fidalla, välillä tuntuu vaan ettei sieltä löydy oikeen mitään ja aina ei tuu vaan mentyä.. Jos lahjakortin sais ni ois ainaki pakko mennä! :)
 
Kiva blogi !
 
En tiennykää et kirppareille saa lahjakortteja :D mukana arvonnassa!
Fidassa on ainaki Espoossa ollu hyvät valikoimat tavaraa laidasta laitaan, tosin useet vaatteet on ollu just 80-luvulta ettei sieltä oo löytyny hirveesti mitää kovin nykyaikasta puettavaa. Muuten ei moittimista (:
 
Ihana toi ginan hame! :---)
 
Fidalla on tultu käytyä melkeen pienestä pitäen :D Ne on kaikki tosi siistejä paikkoja ja myyjät sympaattisia <3

siivi@postiloota.net
 
Osallistun! Sun pääskyset on ihanat:) Ei mulla muuta... No oot säkin ihana.
 
hihii, toi sun kissa on ihana! :) olispa munkin mirri noin innokas kuvattava :D

ja toi lahjakortti-arvonta on hieno juttu (eli osallistun)! ihmisten pitäis kyllä enemmän käydä kirppareilla, sehän säästää tätäkin maailmaa kauheesti ja mun mielestä on ärsyttävää, kun monilla on ennakkoluuloja kirppareita kohtaan "ne on köyhille" yms.

no niin, mun tilitys on tällä kertaa loppu. :D
 
plussaa fida saa siitä, että on herättänyt mun mielenkiinnon vierailla siellä. (en oo siis koskaan käyny) :)
 
kisassa mukana ! tosi ihanii ostoksia olit löytäny taas Nadja !
Voisitsä laittaa jonku kuvan, et mite yhdistäisit ton H&M:n leobardi paidan/tunikan, ku itellä on samanlainen enkä oikeen tiiä : )
Ja mukana oon nimimerkillä: SININEN MAMMUTTI 007
 
osallistun ! :) apua, en oo pitkään aikaan käyny Fidassa ;O mut muistikuvieni mukaan se on siisti ja silleen kivan halpa ettei oo mitää törkyhintasii tuotteita : )!
 
Osallistutaan!
Fida tääl Joensuus on vähän kämänen, mut löysin viime kesänä sieltä mun ultimate lempparipaidan ikinä ja sil paidal oli hintaa 1e. Siitä lähtien oon käyny siel aktiivisesti tsekkaamassa flanellipaidat :)

Milla
 
Fidassa (ainakin Jyväskylän) on ihanasti autettu ostajia, että kaikki hameet, housut, paidat, takit ja muut on eritelty omiksi ryhmiksi. Fidassa on helppoo ja nopeaa asioida, kun ei tarvii kiertää jokaista pöytää vaan kaikki on kivasti eriteltynä. Ja vaatteet ja tavarat on aina ollu hyväkuntosia eikä niitä ole hinnalla pilattu! :)
 
En oo käyny fidassa, mut kirppiksillä oon ja haluisin käydä jatkossaki:)

tanja-t-@hotmail.com
 
Enpäs ole viel ikinä Fidassa käyny,et ois tooooosi kiva hommeli toi lahjakortti.
 
RAKASTAN kirppareit,mut Fidassa en oo valitettavasti käyny koskaa. Pitää kyllä ottaa iha asiakseen nyt. Mut oishan toi lahjakortti kiva,ni ois oikee sit syyki mennä sinne.. :)
 
fida on yllättäny mut positiivisesti. kuvittelin sen olevan täynnä vanhoja trikoorättejä ym mutta muutama päivä sitten tehdyt löydöt osoittavat muuta! (:
 
Osallistun, sillä rakastan kirpputoreja! Fidan kaupat ovat laadukkaita ja niistä tekee hyviä löytöjä. Kirpputoreilla tuetaan hyvää asiaa ;).
 
En ole koskaan käynt Fidassa mutta Kirpputoreja olen kierrellyt ja uffia. Haluaisin todellakin käydä tuolla, mutta en ole tajunnut että se on myös Tampereella :) Minusta se on todella kiva, että pystyy auttamaan ostamalla vaatteita. En tiedä onko Fidassa korkeat hinnat, mutta ainakaan sinun ostosten hinnoista päätellen siellä on juuri sopivat hinnat. Täytyypä joskus käydä katsomassa kun Tampereella käy niin tota Fidaa.

p.s oli pakko tulla anonyymina tietokone ei toiminut muuten. Joten mun nimimerkki on Miora
 
Tosi kivoja vaatteita! En tajua miten aina löydän niin kivoja juttuja, ite oon kuitenki käyny monesti kirppareilla ja tuntuu et en ikinä löydä mitään. Musta on hienoa, että esimerkiksi Fidan rahat menevät hyväntekeväisyyteen, ja kirpparille on aina mahtavaa saada lahjakortti!

T : Nuppeli
 
Onpas kivat löydöt! :)

Aika nerokasta, että Fida-kirppikset hyödyttävät niin monia ihmisiä, lahjoittajathan pääsevät eroon ylimääräisistä tavaroista tai vaatteistaan ja shoppailijalle kamat ovat edullisia. Lisäksi säästetään luontoa ja ennenkaikkea autetaan ihmisiä jotka kärsivät huonoissa oloissa. Erittäin hyödyllistä ja järkevää toimintaa.
Ainut harmi on, etteivät kaikki ole ymmärtäneet ideaa vaan nyrpistävät nenäänsä kirpputoreille. Itse tykkään!
 
Jees, ihan tosta kilsan päästä löytyy lähin fida! :) tavaraa löytyy laidasta laitaan, osa tuotteista ylihinnoteltuina mutta menevätpähän ainakin hyvään tarkoitukseen!
 
Hieno toi tulppaanihame!
Tykkään sun blogista :) Fidalla näyttää oleva kivoi vaatteit :)
 
Noi sun ostokset oli sikaihania!!
Ja siis osallistun arvontaan. :) Fidassa ei ole montaa kertaa tullut käytyä, ikinä ei muka ole aikaa, mutta aina sieltä kuitenkin on jotain kivaa löytynyt! Eli jees. =)

ronsku@msn.com
 
Hej! Aikas kivat löydöt teit Fidasta. Varsinkin toi kasikytluvun paita. Itsekin olen usein meinannut mennä katselemaan/ostelemaan Fidaan, mutta vain muutaman kerran aie on toteutunut. Eiköhän tässä kevään aikana vielä tule käytyä siellä kunnolla!
-JohannA
 
Kisassa mukana!

Fida on tosi kiva paikka oon monesti käyny siel ja löysin aivan mahtavan putkilaukun kans jostain 80 luvulta ja makso 4,50e ! Ja siin oli vetskari ihan tuliterä ja muutenkin nahka oli hyvälaatunen, iha uskomaton löytö :)

Fidassa vaatteet on myös järjestetty tosi hyvin ja niit on kiva "selata" :D vai mikä se sana nyt on :D

Ihana blogi, pus och kram !
 
Huhhuh, pakko kommentoida, että saisi kerrankin jonkun syyn raahata itsensä sinne Fidaan, kun muuten tuo energia lähteä sitä metsästämään on kovin hukuksissa, vaikka mielenkiintoa sitä kohti oliskin ! : )
 
En oo ikinä vieraillu Fidassa mutta muiden ostoksien perusteella kuulostaa tooosi laadukkaalta paikalta! :)
 
Mä en itseasiassa oo montaa kertaa Fidassa käyny, mutta pitäisi kävästä taas :) Kivoja juttuja sä oot ainakin sieltä löytäny. En oo ikinä kuullukaan kirppislahjakorteista, mutta hyödyllinen keksintö :D
 
en oo koskaa käyny fidassa!:D ok kerran, tai en tiiä olikse ees fida (keravalla...) oon ite kirpparilla töissä, mut en oo hirveesti päässy muilla kirppareilla vierailemaan ku ei oo ollu autoa/korttia ja asun pienes tuppukylässä ja huonot kulkuyhteydet oikeestaan ihan kaikkialle. nyt on 5päivää ollu auto ja korttikin reilun kuukauden ja nyt olis aikaa suunnata vaikka mille kirppareille;)!
 
toi ensimmäine hame on ihana <3
 
Kisassa mukana.

Fidan hyvä puoli on monipuolinen tarjonta, hyvä hintataso ja kirpparin läheisyys. Miinuksena tavaroiden vähyys verrattuna vaatteiden määrään sekä välillä "spurgumainen" vaatetarjonta.

mirvanssi ät hotmail.com
 
Sulla on ihana blogi, tätä on aina ihanan piristävä lukee! :)
 
Olisin erittäin halukas osallistuun arvontaan, vaikka ikinä en ole Fidan lähetystoreilla käynyt. En siis ole kykenevä antamaan mitään palautetta, paitsi hyvän ajatuksen puolesta. :D Mutta jos tämmöisen lahjakortin saisin niin siinä kohtaa olisi hyvä viimeistään käydä katsomassa, mimmoinen paikka on kyseessä. :)
 
munki on pakko osallistuu! :D

oon käyny eniten keravan fidassa, ja siitä on vaan hyvää sanottavaa. hinnat on kohillaan ja valikoima hyvä sekä vaatteissa, että esim. sisustustavaroissa. lisäks myymälä on siisti ja hyvin organisoitu.

<3: sanu
 
oot löytäny söpöi löytöjä:> hihii,ihana hame ja kiva toi kasaripaita:) oon mukana kisassa jöö.

-Polski
 
Fidassa on tullut muutaman kerran pyörähdettyä, mutta ei sieltä kyllä tuollaisia helmiä ole löytynyt mitä sä kiskot sieltä kotiin! Fidassa hyvää on mielestäni se, että siellä on ihan kohtuulliset hinnat ja välillä myös alennuspäiviä. Vähän aikaa sitten juuri löysin yhden paidan ja huivin, jotka oli molemmat -50%! Huonoksi puoleksi täytyy ehkä mainita se, että aika harvoin löydän sieltä mitään. Suurin osa vaatteista on kuitenkin sitä perus harmaata massaa.

- Sannunu
 
Fidassa hyvää on vaatteiden hyvä kunto ja pienet hinnat =)
 
Asiahan on nyt niin, etten ole koskaan käynyt Fidassa (vaikkakin olen monesti sinne halunnut). Sain itseasiassa tietää Fidasta sun kautta, jo ennen Fida-yhteistyötä siis. Kun olen nähnyt miten upeita löytöjä sä oot tehnyt niin tosiaankin tahdon vain enemmän ja enemmän päästä Fidassa käymään. Hienoja vaatteita halvalla, käy mulle! Eikä yhtään haittais sekään, että ostoksillani tukisin kehitysmaita :)
 
Fidassa kiehtoo erityisesti sen merkityksellisyys. Lahjoittamalla ja ostamalla tiedän oikeasti auttavani apua tarvitsevia. Olen useasti lahjoittanut tuotteita Fidalle ja ostanut tuotteita, vailla käyttötarkoitusta, mutta mielestäni ajatus on tärkein.


fools.lullaby@gmail.com
 
Fida on kiva, vaikka Jyväskylässä saisi tosiaan olla vaikkapa pari noita Fidoja. Ja hinnoittelu on välillä turhan ankaraa, jonka takias SPR-kirpparilla tulee käytyä enemmän!
 
Itse oon käynyt fidalla vaan pari kertaa, mutta tuo sörnäisten fida kyllä houkuttais ;) kunhan sais joskus lähettyä :D Kyllä siellä vaikuttaa olevan ihan hyväkuntosia tuotteita ja siisti paikkana(ne missä oon käynyt ainakin)

anniliina.salmi@hotmail.com
 
Kyseisestä sörkän fidasta olen löytänyt mm. muumimukin, kermansavi-piirakkavuoan, maailman ihanimman sydävalokuvakehyksen, muutamia vaatteita ja käsipainot! Näiden kyseisten löytöjen takia "aarteenetsintähimoni" ei ole laantunut vaan päinvastoin kasvanut ja niinpä aion pysyä jatkossakin uskollisena fida-asiakkaana :)
 
Hyvää fidassa on hinnoittelu, huonoa niinkin yksinkertainen juttu kuin myymälän puuttuminen Turusta! :) aino_emilia@hotmail.com
 
siis herran jesta toi eka H&M:n hame on niin unelma! oon kuolannu sitä siittä asti kun se oli joskus myynnissä shop onlinessa, mutta jostain syystä sitä ei tullu sillon ostettua, joka kyllä harmittaa paljon:< ja nyt näin sen täällä sun blogissa ja kaipuu heräs takaisin!
ps. sun blogis on ihan mahtava:) luen sitä päivittäin! ja odottelen innolla aina uusia postauksia:) jatka samaan malliin!
 
Kiva arvonta! En ole itse muistaakseni koskaan vieraillut missään Fidan myymälässä, muilla kirppareilla kylläkin. Ainakin sun löytöjen perusteella vaikuttaa todellakin tsekkaamisen arvoiselta paikalta!
penguinology(at)luukku.com
 
en oo ikinä käyny fidassa, mut nytkun asustelen täällä stadissa päin vähän aikaa niin aion kyllä koluta kirppareita iha urakalla! mut haluun silti osallistua !! :D
 
Fida on kyllä muuten ihan huippukirppis, mutta vähän pienemmiltä paikkakunnilta kuin stadista löytyy harvoin kunnon jackpot-löytöjä. Mutta usein löytää hyviä, muokkauskelpoisia tavaroita että pojot siitä:-)
 
Itse en ole tainnut Fidassa koskaan käydä, muilla kirppareilla senkin edestä. Lähellä omaa asuinseutuani ei ole Fidaa.
Uskoisin kuitenkin kuulemani perusteella, että kunnollinen kirppari kyseessä ja hyvään tarkoitukseen.
 
Oon elämäni aikana käynnyt kahdessa Fidassa, Mikkelissä ja Keravalla. Kummastakaan en löydä kovinkaan paljoa mitään positiivista sanottavaa. Usein vaatteet on ollu nukkasia tai muuten vaan huonokuntoisia ja tosi kalliita kuntoon nähden. Käytävätkin on tosi ahtaita ja ilma jotenkin tunkkainen. Plussaa taas siitä, että tuotteet on lajiteltu selkeästi. Kokemuksieni perusteella ihmettelenkin tosi paljon miten löydät noin hyviä löytöjä! Ehkä Helsingin Fidoissa on eri meininki, mutta näin ainakin noissa.
 
Tykkään tosi paljon tosta Kouvolan Fidasta, vaikka se on kylläkin hirmu pieni, ainoona miinuksena on se, että tuppaa monet tuotteet olemaan hieman ylihinnoiteltuja varsinkin laukut :I Mutta kuitenkin plussaa tavaroiden laadusta ja siitä, että kaikki on lajiteltu niin selkeästi, joten kaikki on helppo löytää! (:

p.s. ihana tuo ensimmäinen hamonen (:
 
osallistun (:
 
Kivoja ostoksia ! :)
-jenbouu
 
Mahtava palkinto!

Fidassa parasta on monipuolisuus ja laadukkuus, ikinä en ole löytänyt myynnistä esimerkiksi rikkinäisiä vaatteita. Risuja annan hinnoista, sillä osa vaatteista tuntuu ihan ylihinnoitetuilta, ottaen huomioon että kyseessä on kuitenkin kirppis. Mut kyllähän toki hyvästä työstä (valmiiks lajittelusta,palvelusta ja laadusta)pitää maksaa :)

vaaleanpunainenhattara@gmail.com
 
Aaaaah! Fidassa on semmosta seikkailuntuntua, vaikka toisaalta sitä tavaraa on niiin paljon :-D Nyt en ookkaa hetken käyny tekemässä löytöjä, eli lahjakortti vois motivoida siihen ahha :) Helsingin keskustan myymälöissä on kyllä just se, että kamaa on tosi paljon ja siistejä juttuja on vaikee bongata, etenki ku ne menee tosi nopeesti :D Pitäis varmaa käydä useemmin ni löytäis enemmän kivoja juttuja!
 
Oijoi! Ihania löytöjä, etenkin toi musta tulppaanihame. Fidasta ja yleensäkin kirppareilta löytyy aarteita.
Ja olen ehdottomasti mukana kisassa!
 
Mistään fidasta en oo koskaan lähteny tyhjin käsin, lempparilaukut on fidasta! ;)
 
Tykkään Fidassa siitä, että se on vähän kuin vaatekauppa. Toki tykkään tutkailla tavallistenkin kirppisten looseja, mut Fidassa on kivaa kun tavarat on luokiteltu tavaran mukaan :D Viimeinen löytöni Fidasta on keltainen vaaka norsun kuvalla :]
 
mukana arvonnassa :----)
ihania muuten nuo vaatteet mitä löysit ! :>
 
mahtava idea, lahjakortti kirppikselle! en oo ikinä tälläseen törmänny mutta hieno idea kyllä kerrassaan:) itse asun tampereen seudulla, ja tulee kyllä fidassa käytyä. fidassa hyvää on siistit tilat, alhaiset hinnat ja se löytöjen määrä! joka kerran kun fidalla olen käynyt niin jotain on mukaan tarttunut. risuja antaisin ehkä hieman henkilökunnalle, tiuskimista ja ns piilokettuilua joutuu usein huomaamaan......kokonaisuudessaan hyvä paikka kuluttaa aikaa ja tälläiselle materialistille täydellinen paikka tehdä löytöjä!
 
Oon aina halunnu käydä tuolla Fidalla ja nyt jos voittais ni tulis ainaki motiivi lähtee täältäpäin Helsinkiin :) Ja oon nyt lukenu sun blogia päälle vuoden ja edelleen oon kyydissä mukana..Oottelen innolla postauksia koska ne on tosi mielenkiintosia ja erilaisia jokaikinen. Ja ku melkeenpä joka ikisessä postauksessa on ollut mukana
valokuvia ni se kruunaa koko paketin.

Jatka samaan mallin Nadja, toivottavasti joskus törmäillään :-)
 
Iik ihana tulppaanihame! :)
 
Minäkään en ole ikinä poikennut Fidassa, en tiedä miksi ! Asun keskellä-ei-mitään ja lähimmästä kaupungista (Tampereelta) en ole Fidaa löytänyt/en ole jaksanut lähteä etsimään pitkän kävelymatkan takia ! Mutta ehkä nyt pitäisi korjata tämä vääryys :-)

Olen kuitenkin lueskellut Fidasta netistä ja idea/toiminta kuulostaa hienolta. Lisäksi ruusuina mainittakoon että muiden tarinoiden perusteella hintataso kuulostaa kohtuulliselta.

t. tuhatjuttua / mmaija92@gmail.com
 
kävin joskus fidoilla enemmänkin, mutta jotenkin innostus hiipu kun en tehny enää kauheesti löytöjä. mutta ehkä tommonen lahjakortti innostais taas käymään! :)

rreetta@hotmail.com
 
En oo ikinä Fidassa käyny enkä muutenkaan oo osannu missään kirppiksillä käyä kun ne harvat joissa oon käyny on ollu semmosia missä vaatteet yms ei melkein ole ees käyttökelpoisia jne :/ Mutta sais varmaan tosta lahjakortista tän kirppishiireilyn alkamaan ja Fida vaikuttaa hyvältä paikalta :-) siis kisassa mukana!
 
Ensinnäkin sun blogi on aivan ihana ja oon sen myötä ruvennu käymään enemmän kirppareilla kun oon nähny miten hyviä löytöjä sieltä tekee kun vaan penkoo. Fidasta on tullu monet kerrat tehtyä superhyviä löytöja jotka on noussu vaatekaapin lemppareiks. Lahjakorttihan ois oikein passeli tämmöselle suht tuoreelle kirpparipenkojalle!
 
Fidat on kaikki hyviä, mutta ärsyttää ettei Etelä-Karjalassa ole yhtään ainutta myymälää! :(
 
En ole fidassa käynyt ennen, mutta kuvistasi päätellen vaikuttaa tosi kivalta paikalta! Vaatteet eivät näytä miltään kirppisrääsyiltä vaan kunnon vaatteilta, joita tekee mieli ostaa :) Lisäksi kuvien perusteella vaikuttaa ihanalta paikalta!

Osallistun siis arvontaan :)
 
hih oon löytäny lempilaukkuni ja vyöni fidasta joten pakko osallistuu tähän jos tekis viel jotai upeit löytöi :)!
 
oh sentään. lahjakortti kirpputorille. silmiini ilmestyi uudenlainen kiilto 8)
 
Lahden fida on paras.
Se on sopivan kaukana keskustasta, joten kirppari ei kaikkien tiedossa oo.
nimim löysin 4 eurolla vagabondin nilkkarit :)
 
Osallistun arvontaan! En ole vielä koskaan käynyt Fidassa, mutta mieluusti kävisin, joten toivotaan että onni suosii :)
 
Fidan rahat menevät todella tärkeän asian auttamiseen :-)
 
Kannatan kierrättämistä ja ekologisen elämän vaalimista. Hyvä Nadja!
 
ihania ostoksia:D
 
Osallistun! Fida on kyllä tosi hyvä vaihtoehto tavallisille vaatekaupoille, tykkään:)
 
En oo ikinä käynyt Fidassa. Pari viikkoa sitten oli aika menettää Fida-neitsyys, mutta tietenkin se oli suljettu. Olisi siis loistava syys saada kroppa raahattua sinne, kun olisi lahjakortti mikä tuhlata ;)
 
oon käyny vaan muutaman kerran soukan fidassa (aina sun blogin innoittamana)oon mä sielt yhen paidanki ostanu :) ite tykkään sillee ku rahat menee hyvää tarkotuksee ja kivan siisti paikka mut toi soukan fida on ainaki vähä ahdas et ne rekit on tosi täynnä ja lähekkäin. pitäis varmaan mennä stadii fidailee :DD miten sä muuten löydät aina niin kivoja juttuja kirppareilta? :)

http://dontforgetme-jenny.blogspot.com/
 
Ainakin täällä meillä Fidan positiivisia puolia on ainakin se, että tilat on tosi siistit! Ja tavarat ja vaatteet lajiteltu näppärästi. Fidalta löytyy myös yleensä kaikkea vähän uniikimpaa tavaraa kuin ehkä joiltain muilta kirppiksiltä. Hinnoittelusta en tosin pidä, hinnat saattavat joskus olla vähän turhan korkeat kirpputoriksi. Toisinaan taas kyllä jotain merkkijuttujakin saattaa löytyä ihan hirveän halvalla..

thursdaycoffee@gmail.com
 
En ole käynyt koskaan fidassa, vaikka lähellä kotiseutuani on niitä jopa kaksi! En tiedä miksi en ole käynyt niissä, mutta blogisi innoittamana pitää mennä tarkastamaan ne, kun noin paljon positiivista palautetta niistä on tullut! (:
 
Ihania löytöjä. Varsinkin se harmiksesi hieman suuri hamonen :]
 
Mukana arvonnassa! Fida on erittäin jees mutta itse ehdin melko harvoin sielä käymään.

EssiE
 
Osallistun! Katselin listaa ja olin jo varma, ettei tällä suunnalla edes ole Fidan lähetystoria, mutta herranjumala, sellainen löytyykin Seinäjoelta! En oo varma olenko käynyt Seinäjoen Fidassa, en ainakaan muistaisi käyneeni, vaikka Seinäjoen kirppiksiä olenkin kiertänyt.. Seuraavalla kerralla pitänee sieläkin pistäytyä, kun kommentitkin Fidasta on ollu positiivisia tässä postauksessa. :)
 
Kivoja ostoksia! :) Fida on todella hyvä kirppari josta löytää aina jotain :) nii ja rahat menee hyvään tarkotukseen! :)

toi teksti on siis mun mutta nimi merkki ei näy jostain syystä... :o

smile.zzz.smile@gmail.com
 
nyt ois kyl nii vääryyttä jos toi lahjakortti ei tippuis mulle!!!
En oo ikin fidasta ostanu mitään, mut tän sun jutskan jälkeen alan varmasti käymään. En tienny et siel on kaikke noin mahtavaa :O Pidin paikkaa ennen aika luotaansatyöntävälta, mut hei ei se ookkaan paha!!!
 
Käyn usein Fidassa, lempparina on Hakaniemen Fida! Välillä teen löytöjä, välillä en :) Tykkään tosi paljon, tosin joissain tuotteissa on mun mielestä liian suolanen hinta :l

parsanorsu@hotmail.com
 
Arvontaan mukaan! :D

Itse en ole ikinä Fidassa käynyt, mutta sinne olisi kyllä mukava suunntata. Ainakin mitä on näiden sun päivitysten kautta nähny, ni vaikuttavat ihan laadukkailta ja hyvin hinnoiltellulta.
 
tuo fida näyttää aika hyvältä paikalta kun joka kerta raahaat sieltä jotain mukaan :) ! listan mukaan täällä jyväskylässäkin on fida, mutta sitä en ole aikasemmin paikantanut, joten pitääpä poiketa !
 
Fida on kiva ! Esimerkiksi Iso-Roballa kannattaa eka käydä Fidassa ja vasta sitten UFFilla koska Fida on miljoonasti halvempi niin ei tule sorruttua UFFin "aika kiva"-löytöihin niiin helposti (:
 
Rakastan sun uusii(ja vanhoi) tatskoi ja toi eka hame on hyvä löytö :)
 
joissaa fidoissa on liian kovat hinnat!
 
oon löytänyt elämäni ihanimmat takin fidalta, hintaan viisi euroa!!
 
En oo ikinä käyny Fidassa, mutta aina ku oot siitä jotain postannu nii oon aatellu että nyt pitäis käydä! En oo saanu viel aikaseks mennä, mutta toivottavasti pian menen (ja sitten ainakin jos voitan arvonnan) :D

-pullaiitu
 
Fidasta oon tehny kyllä hinta-laatu -suhteeltaan parhaat löydöt ikinä. Espritin farkkuhame ja farkkucaprit yhteensä 6 euroo ja kunto oli kuin uusilla! <3 Vielä kun mahtuis niihin taas ens kesänä :D..
 
Rakastuin tohon 80-luvun eläikuosipaitaan, todella sun näköinen !
Oon tosi harvoin kommentoinu sun blogiin, vaikkaa oon seurannu tätä jo päälle kaksi vuotta. Sun blogi oli eka, mitä koskaan luin ja sen kautta löysin tieni tänne blogosfääriin. Olet niin hirmusuloinen ! :)

hannasalomaa@yahoo.com
 
en ole koskaan saanut aikaiseksi käydä pyörähtämässä (pyörimässä) kyseisessä liikkeessä, mutta ehkäpä positiivisia asioita kuulleena, saan itseäni niskasta kiinni !

ihana toi 80-luvun tyylinen paita ! lovlov.

-onski
 
Kirpparit kun on suurena intohimona, on masentavaa asua Turussa. :(
 
mä en muista millon viimeks kävin fidassa, muistan vaa että itiksen fidassa oli mukavaa henkilökuntaa! mutta niin, täytyy oikeesti sanoo et oon ihan kikseissä ja halukas käymään fidassa joku päivä ku kattelen nadja näitä sun fida-ostoksii! :D
 
Fidassa hyvää on ainakin tampereella tosi hyvä ja avulias henkilökunta! Huonoa on ehkä esillepano tietyissä Fidoissa kuten Tammelassa. Tämä ei kyllä koske läheskään kaikkia liikeitä, toisissa esillepano on aivan loistava!
 
Fida on vanhassa kotikaupungissa mun luottopaikka kenkien osalta, vaikka viime aikoina sillä rintamalla onkin ollu vähän hiljasta. Nyt kun vielä täältä Jyväskylästä onnistuis Fidan bongaamaan, viimeks ku sitä etin ni en vaan löytäny ;D
 
vau! lahjakortti fidaaan tekis terää (8 Täällä Haminassakin on Fida lähetystori, mut tää on niin pieni paikka että ei tuolta mitään h&m matskuu todellakaan löydä tai sitten oon sokea. Itse oon löytäny vanhoja kasetteja, kirjoja, astioita, LAUKKUJA ! ihan mahtavia pieniä kesälaukkuja minne mahtuu just puhelin bikinit ja lompakko, fidalta niitä onkin ostettu jo n5 kpl:D aurinkolaseja (pullonpohjalasit) mageet:D vanhanaikaisen järjestelmä kameran ! ja just huiveja ja joitain tommosta :D pari paitaakin(: muutenkin tykkään kirppareista paljon(: Lisäksi fidat on siistejä puhtaita ja siellä on helppo etsiä jotain!
 
tykkään fidassa siitä kun siellä on yleensä semmosia vaatteita joita ei nää kauheesti muiden ihmisten päällä eikä ne oo semmosta "massavaatetta" ja sit kans siel on tosi vanhoi, mutta hienoja vaatteita :) sit kans tykkään siitä ku esim valtterin kirppiksellä on monta pöytää ja jokasen pöydän luona on yks myyjä, niin must fidas on kiva kun siel on vaan yks myyjä koko kaupassa ja vaatteita saa kattoo vähän ku vaatekaupassa. En keksi oikeen mitään risuja, fida on vaan niin ihana :)


-kisskisskiss
 
Fida on ihan loistava, oon tehny vaan pari hyvää löytöä, koska mulle on tosi vaikeeta ostaa käytettyä kuitenkin niin kovaan hintaan. Eli lahjakortit tulisi todellakin käyttöön. Mun parhaita löytöjä on ollu kimalle-glitteri-kengät joita rakastan enemmän kun mun laajaa converse-kokoelmaa ja pari super-retroilu paitaa. Tykkään muutenkin tosi paljon koko tosta fida-konseptista, second hand yhdistettynä hyväntekeväisyyteen, sehän on siis uff paremmilla tavaroilla.

-rusinamummo
 
ennoo tainnu fidasta koskaan ostaa mitäään, eli lahjakortti tulis tarpeeseen ;) oot herättäny kiinnostuksen !
 
Fidassa parasta on se, että monien muiden kirpparien tapaan siellä ei vallitse valtava tavarakaaos, vaan tuotteet on järjestetty siististi ja esille laitettu tavara on hyväkuntoista.
Joskus hinnat tuntuu vähän liian korkeilta joistakin tuotteista, mutta kun muistaa sen, minne Fidan tuotto menee, antaa pienen ylihinnankin anteeksi. Lisäksi ne kaikesta -50% -päivät ovat mahtavia! (:
 
Vau, ihan lahjakortteja. Itse löysin viime viikolla Jyväskylän Fidasta täysin uudenveroisen, puuterinsävyisen MaxMaran oversize-bleiserin, parhautta <3
 
kiva kiva!!
 
Fida on mun taivas (kaikki kirpparit tosin on), lahjakortti sinne vois olla ehkä joku paras piristys ikinä! :)
 
Arvontaan mukaan!

Fidasta oon löytäny ihania antiikki astioita sekä koriste-esineitä!
 
love your blog sooooo much :)

http://lusciousstyle.blogspot.com/
 
mun mielest on tosi kiva aina tukea fidaa ja muita sellasii lähetys toreja oon käyny tuolla sörkän fidassa ja kertonu kavereille aina innoissaa mitä oon löytäny sit ne on olla aina vaa sillee: Hyi saatana kirppis???!"¤%#¤ ja sillee ajattelee et vaan köyhät käy siellä :O nojoo en silti aijo kirppiksellä käyntiä lopettaa.
 
Osallistun! En kyllä kauheesti palautetta osaa Fidasta sanoa ku oon ehkä kerran käynyt, ainakin siellä oli siistiä ja hinnat oli suht edulliset :-----)
 
Jee, kanssa mukana!
 
Nämä uudistetut rempatut Fidat on kyllä ainakin sun kuvien perusteella tosi upeita ja tavara näyttää olevan tosi nätisti esillä. Fida on aina kuulunut noihin suosikki hyväntekeväisyys 2hand paikkoihin kun ne tuotteet on niin sopuhintaisia ja hyvänlaatuisia.
 
En ole itse käynyt Fidassa, mutta noiden sun löytöjen perusteella voisin itsekkin käydä siellä kurkkaamassa josko jotain tarttuis mukaan :)
 
Kisassa mukana minäkin!:)
Tykkään käydä kirppareilla muutenkin ja myös fidalla. Tulee hyvä olo kun käy kirpparilla eikä osta kaupasta uutena, vaikkei suuri asia olekkaan. Mutta hyvällä omallatunnolla ostaminen on yksi parhaimmista puolista ja no edullisemmat hinnat :)

-Ansu
 
Tampereen Näsilinnankadun Fidalla olen tehnyt hyviä löytöjä, tulee poikettua melko usein. Tykkään ehdottomasti! :)
 
Taas kivoja löytöjä :) Ja pitäähän se osallistua :D
 
Jee, kiva arvonta!
Mun on vaikee antaa ruusuja tai risuja Fidalle, koska en oo koskaan siellä käynyt. Sun blogin kautta sain tästä tietää, ja on kyllä iha mahtava hyväntekeväisyystapa. Seuraavalla Hki-reissulla ois kyllä ehdottttomasti tarkotus tutustua kyseiseen kauppaan. :]
 
Fida on kiva. Laaja valikoima yleensä.
 
Oi siistii, oon mukana arvonnassa!
Tykkään sun blogistas kun sä oot niin ihana, sun blogi on ihana ja kaikki postaukset on kivojaaa! :-) Ehdottomasti sun blogi on yks parhaista blogeista!!
 
upeita löytöjä! oon itekki innostunu penkomaa kirppiksiä:)
 
Kävin tarkistamassa ton Sörnäisten Fidan just mut mun mielestä muutos aikaisempaan ei ollu mitenkään erityinen. Mikä ei kylläkään haittaa koska käyn Sörkän Fidassa kuitenkin joka viikko ja löydän sieltä aina jotain :D

jeejeejee_@hotmail.com
 
En oo ikinä käyny Fidassa, mutta noiden ostoksien perusteella mitä oot löytäny sieltä niin sieltähän taitaa löytyä ihan loistavaa kamaa:)
 
Fida on ainakin täällä Jyväskylässä yks parhaista kirppiksistä!

Ainoa asia mikä harmittaa, että Fidalla on välillä tosi ylihinnoiteltuja tuotteita (siis vain jotkut tuotteet, yleisesti ottaen hintataso ok). Esimerkiksi käytetty tekonahkatakki saattaa maksaa saman verran kuin aito nahkatakki. Omasta mielestäni hinnoittelu pitäisi tehdä laadun, materiaalin ja vaatteen kunnon perusteella.

Bambiina
 
En oo koskaan käyny Fidassa, mutta kuulostaa kyllä tosi hyvältä!
 
oii kirppislahjakortti ois siisti!

rakastan sun kissaaaa! pikku linssilude <3
 
Tuntuu, että Fidoja on joka puolella! Tai sitten vaan satun asumaan sopivasti juuri kahden välissä.. ;) Mutta siis rakastan kauppaa, vaikkakin liian harvoin sinne eksyn. Heikko rahatilanteeni olisi nopeasti entistä heikompi.. ;)
Ja kisaan siis mukaan :)

maija@kiiw.net
 
oooooooooooo! kuulostaa ihanalta♥ haluan tosiaankin osallistua!

omat kokemukset fidasta on tosi positiivisia, mun mielestä siellä on yleensä tavarat hinnoteltu aika asiallisesti toisin kuin esim uffilla missä jostain kämäsestä lumpusta saa pulittaa viikon ruokarahat. sinänsä en kyllä voi sanoa että olis kauheesti tietoa aiheesta kun en hirveästi fidoissa käy, mutta ehkä lahjakortti voisi siivittää fidashoppailujani ;)

VR
laciniata@luukku.com
 
Oman paikkakuntani Fidassa en kovin usein käy, koska sieltä harvoin löydän mitään, mutta viime viikonloppuna kävin Helsingissä Fidassa ja yllätyin positiivisesti! Liike oli viihtyisä, tuotteet vaikutti laadukkailta eikä myynnissä ollut mitään roskiskamaa, ja tein hyviä löytöjäkin! Tosin huomasi että hinnat oli Helsingissä kalliimpia kun mitä täällä Joensuussa :x
 
Arvontaan vaan :'D

Koskaan en oo tainnut fidalta tyhjin käsin lähteä. Hyvää tavaraa ja samalla tulee auttaneeksikin. Eihän sitä siellä törsäillessä kauhean vihaiseksi itselleen voi tulla.

anu.ko@windowslive.com
 
ihana ensimmäinen hame ja viälä ihanempi kissakin kuvissa (-:
 
Käyn paljon kirppareilla. Fidassa on mun mielestä ihan hyvä hintataso, edullisempi ehkä mun mielestä kuin esim UFF. Itäkeskuksen Fidasta oon tehny monia tosi hyviä löytöjä. Plussaa usein söpöiksi tuunatuista sovituskopeista : DD

-kirppu
 
Fidassa on paljon tavaraa mut joskus hiukka ylihintasta.
 
ihan tyhmää kun Fida lopetti lähetystorinsa Turussa. :( nyt ei voi itekkään antaa sinne mitään vaatteita eikä varsinkaan pääse tekemään löytöjä. Kerran kun ei asuttu vielä Turussa niin ajettiin tunnin matka ihan vaa viedäksemme Fidalle tavaraa.. noh. tulipahan turha reissu tehtyä viimesillä rahoilla. ärsytti :D
voit arvata että oon ihan möks täällä kun katon mitä kaikkee oot löytäny Fidalta! :)
 
Löytyy aina kaikkea kivaa sieltä:)

Dipa
 
Oon tainnut vaan pari kertaa käydä Fidassa, koska täältä mun asuinpaikkakunnalta ei Fidaa löydy. :( Kivoja löytöjä pystynyt kyllä sieltä aina metsästämään! Lahjakortin houkuttelemana voisi kyllä taas käväistä. :)
 
Ooh, kirpparilahjakortti ois nii unelma! En ees osaa ostaa vaatteit nykyää normikaupoista.. Kelpais siis =)

prisca.n-s@hotmail.com
 
Miksi minä en tee noin hienoja löytöjä kirpputoreilta?!!?!! Varsinkin se ensimmäinen hame on upea!

Fida tekee hienoa auttamistyötä, mutta harmi kyllä esim. "mylläkkäpäivät" eivät ole kaikissa myymälöissä!
 
Fida on tosi jees! :) oon monet hyvät kirppisvaatteet sieltä bongannut ja ehdottomasti plussaa on ainakin se, että toimipisteitä on paljon enemmän kuin esimerkiksi uffilla. Tykkään!
 
Tykkään kovasti sun tyylistäs, vaikken ihan kaikkia vaatteitasi osaisi komerooni sujauttaa.

Kiitos kauheasti kaikista uusista ideoista ja muutenkin muodin ajantasalla pitämisestä. Sehän on paljon haastavampaa ravata itse kaupoissa ja tutkia muodin uusimpia tuulia, kuin vain avata toisen blogi, ja lukea kaiken valmiiksi tarjottimelle aseteltua. :)Hyvää työtä!

liila-neito@hotmail.com
 
fidalla ei oo tultu käytyy mut monilla muilla kirppiksillä kyllä, ehkä pitäis kävästä näytät löytävän sielt aina jotain ihanaa! tommone lahjakortti ois kyllä aika makee ku 20e kirpparilla kummiski on jo ihan kiva summa :)
 
ihan älyttömän hauska idea että kirppareillekkin on lahjakortteja :--D en oo tienny yhtään!
mutjoo osallistun arvontaan:))

-evey
 
Sullapa tulee olemaan kivat valinnanvaikeudet kun hieman tullut kommenttia :)

Toi hommaamasi tulppanihame näyttää kivalta,tosin jos ite sellasen hankkisin ni en tiiä sitte että sopiskos sitte meikäläisen päälle... Kiva ku löytää nykyää suht paljon kasaria,I LOVE IT! :)
 
Himokirppistelijänä toi ois aivan mahtava homma voittaa lahjakortti Fidalle! Fidalla on tullut vaan pari kertaa käytyä, mutta positiivista on ollu kyllä ehdottomasti tuotteiden hyvä kunto ja kohtuulliset hinnat..
 
yeah yeah yeahs!
 
En oo koskaan käyny Fidassa, mut saanko silti osallistua jooko jooko? :D

lost_souli@hotmail.com
 
ihana toi leopardipaita! :) en ole kovin montaa kertaa fidalla käynyt, mutta silti ollaan kisassa mukana! :)) mutta palvelu niillä fidan kirppareilla, joissa oon käynyt on ollut tosi ihanaa ja paljon oon tehnyt lastenvaatelöytöjä. tosin siskoni lapsille, omia ei vielä ole :D mutta siis kisassa mukana.
 
oow sulla on ihana blogi! oon lukenu sun blogia jo kauan mut sun blogis kokoajan menee vaan parempaan suuntaan! on kivaa ku postaat niin usein, toisin ku muut :D
mut joo oon käyny muutaman kerran fidassa ja kivoja juttuja sieltä on aina löytyny (:
ps. kivat tatskat!

juulia.keto@luukku.com
 
Sä löydät kyllä aina ihan hirveästi omannäköisiä juttuja eri kirppiksiltä... Olisko mahdollista saada siitä jonkilainen postaus, kun musta tuntuu et itse en oikeen löydä? :D

Fidat on mun mielestä siitä kivoja, että ne on siistejä ja kaikki tavarat on hyvin järjestetty. Huonoa taas että mun mielestä siellä on välillä aika kallista.
 
Fidan hyvä puoli on se miten sielä järjestellään tavarat: laukut laukkujen kans ja jne. niin vaatteita on mielestäni helpompi etsiä :) vaatteiden laatu on myös hyvä ! huono puoli on se että jotkut tavarat saattavat olla hintavampia kuin normi kirppareilla muttei kuitenkaan pahasti !(=
 
Fidassa on hyvää se, että tuotteet on selkeästi lajiteltu. Huonoa on melko korkea hintataso, tosin joukossa on joskus alakanttiin hinnoiteltuja helmiä.
 
En oo ikinä käyny fidalla mut näiden sun tekemien postausten ansiosta aion kyllä vierailla kyseisellä ketjulla kunhan eksyn kaupunkiin josta niitä löytyy. :) ihania löytöjä oot tehnyt!

- marie
 
Oi, kivoja löytöjä oot taas tehny :) Itellä on pelkästään positiivisii kokemuksia Fidasta! Paras mun tekemä löytö sieltä on eräänlainen farkkusortsi -haalari systeemi joka on aina vaan ihan liian ihana :D Vaikka ehkä himpun verran normaaleja omia kipukynnys kirppishintoja hipookin, menee tuotto kuitenkin hyvän asian tukemiseen. :) Ja vieläpä kierrätettynä! Gotta love it!

liinyli@hotmail.com
 
Mulla on henkilökohtasesti pelkkää hyvää sanottavaa fidasta:)

tykkään ku tuotteet on lajiteltu kätevästi ni ainaki on helpompi ettii sitä mitä on hakemassa:)

tuotteet on aina ollu hyvä kuntosia (ainaki mä oon onnistunu ostaa vaa hyväkuntosia), eikä hinnatkaa oo mitenkää ylihinnoteltu!

tykkään tykkään tykkään
 
Fidat on täynnä aarteita, samoin uffit. Kirppareilla on muutenkin niin superia shopata kun saa paljon halvalla :D
 
Osallistun !

Ite oon ainaki tehny parhaimmat kirppislöytöni Fidassa, sielt löytyy oikeesti vanhaa ja erikoist kamaa, mikä on jees :). Oon ite todennu, että ne ei ota sinne mitää hm ja gina riepui vaa just kaikkee üüber kasarii ja sillee!

joma :--)
 
Osallistuun :)

Fida on kyllä yllättänyt positiivisesti niin minut ja näköjään muutkin =D Sieltä löytyy ihan nykyaikasia vaatteita, mitä en jotenkin aluks siellä uskonu olevan =DD Ja tukee kuitenkin lähetystyötä mikä on aina plussaa =))
 
Vähään aikaan ei olekaan tullut Fidalla käytyä, kun työpaikka vaihtu Kurvin kieppeiltä pohjoiseen... Mut tykkään kyllä Fidasta, vaatteet on lajiteltu siististi ja värien mukaan ja on helppo käydä läpi kiinnostavat. Ja hintataso on parempi kun vaikka Uffilla.
 
mä oon käyny fridassa melko vähän, joten en osaa sanoa mitä mieltä oon. kerran löysin ihan älyttömän ihanan mustavalkoruudullisen rakkausmekon joka olikin mulla viimekesänä aina päällä kun mentiin rantsulle :)
 
En ole vielä koskaan käynyt Fidassa, ja sun innoittamana aion siellä ekaa kertaa vierailla parin viikon päästä kun tuun viikonlopuksi Helsinkiin. =)
-Simpe
 
Fidassa on plajon halpoja vaatteita, mutta ne voisi olla hieman paremmin näytillä.
 
aivan ihania hameitaa ;)) asuntopostausta ootellessa.. :p
 
Arvonnassa mukana! En muuten edes tiennyt että Fidaan saa myös lahjakortteja. :D

Hyvää Fidassa on mielestäni, että vaatteet ja muut tuotteet on lajiteltu ja kategorioitu hyvin. Lisäksi liikkeiden siisteys on hyvä asia. :)
 
Ainakin hinnat vaihtele tosi paljon eri kaupunkien välillä. Ihhis Pieksämäen Fidassa on tosi halpaa, mutta muissa tuntuu olevan jotenkin ylikallista. Ja jotain kertoo sekin, että kaveri kerto joskus pöytäliinasta, jossa oli kaupan hintalappu viel kiinni... kaupan hinta oli ollut 1 €, Fida pyys kahta... ehdottomasti käyttäisin oman lahjakortin siis Pieksiksen liikkeessä :DD
 
Fidan hinnat ovat kovin kalliit niissä tuotteissa joiden tiedetään herättävän nuoren naisasiakaskunnan mielenkiinnon :/
 
Kiva arvonta ekaksikin!
Mutta jooo tykkään kauheesti kierrellä kaikilla kirppiksillä ja löytyy aina jotain vähän erikoisempaa,mutta joo kisassa muana kans ;) Tosi hyvä blogi,harvoin seuraan täysin vieraan blogia niin säännöllisesti kun tätä,mutta tää blogi koukuttaa ;D
 
Lahjakortin innoittamana voisin kommentoida sen verran, että joka kerta Fidalla käydessä löytää jotain. Oon ostanut huippumakeen sohvan, kirjoituspöydän, melkein kaikki astiat ja korut sekä miljoona kivaa vaatetta eri Helsingin Fidoilta. Paras on Itis ja uusittu Hakaniemi. Tausta tuntuu luotettavalta toisin kuin Uffilla, joiden rahat menee rikkaille omistajille vaikka muuta väittävät.
 
Muistakaa ihmiset, että Fidoihin saa kanta-asiakaskortteja, joilla saa aina 17 euroa ylittävistä vaateostoksista 20 prosenttia alennusta. Vaateostoksiin lukeutuvat siis vaatteet, kengät, vyöt, hatut, huivit, kaikki minkä voit pukea yllesi. Kortti maksaa vain 1,70 euroa ja alennuksen saa käyttöön sillä punaisella minuutilla, voin sanoa kokemuksen syvällä rintaäänella että kannattaa hankkia, se on kuitenkin jo viidennes yhteishinnasta pois.
 
Fida on ihan älyttömän hyvä kauppa, vaatteet on laadukkaita ja sopivan hintasia yms + toi lahjakortti on ihan huippu hyvä idea ! -tidii
 
Kun oon käymässä Tampereella, käyn aina Fidassa. Tykkään Fidan kirppiksistä tosi paljon! :)
 
Fida on jees, pikkukaupungissa asuessani tuli käytyä siellä useinkin mutta nyt Helsinkiin muutettuani en ole muka ehtinyt käydä kertaakaan. Asia on korjattava pikimmiten.
 
en oo ikinä käyny fidalla mut sun fida-postausten ansiosta aion kyllä varmasti vielä käydä:)

senjaa_@hotmail.com
 
«Vanhin ‹Vanhempi 201 – 400 / 401 Uudempi› Uusin»

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]