Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

"ei siellä mitään oo"

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

"ei siellä mitään oo"

are you feeling fashionable?

perjantai 18. maaliskuuta 2011

 

"ei siellä mitään oo"

Toisen roska on toisen aarre ja sitä rataa. Löysin eilen kirppikseltä pari kivaa juttua, joita Cava ei ollu huolinu/huomannu. Meillä oli taas eilen jännä palaveri Kannelmäessä ja neiti oli käyny ennen paltsua siinä juna-aseman vieressä olevalla kirppiksellä jonka nimi tais olla Itsepalvelukirpputori Aino. Mä sit sanoin palaverin jälkeen käyväni kyseisellä kirppiksellä, ja Cava varotteli ettei sieltä löydy mitään kivaa. Ja eihän sieltä nyt mitenkään erityisen paljon juttuja löytyny, mut pari kuitenki:Lp-levystä tehty kulho 4€. Mun on jo kaaaauan pitäny tehä ite samanlainen, mut se on jotenki jääny.
Guessin rannekello 20€. Tää on mun elämäni ensimmäinen Guessin tuote, koska en yleensä pidä kyseisen merkin vaatteista ja asusteista. Tosin erästä Guessin rannekelloa mä joskus kattelin, mut löysinkin Lontoosta kivemman. Toi Oasiksen kello oli erään joulukuisen yön aikana lopettanu toimintansa, eikä patterin vaihtaminenkaan herättäny sitä henkiin. Oon siis jo jonku aikaa ettiny sille korvaajaa, ja nyt löyty. :)

Kommentit:
iihana toi kello!
 
tosi upee toi kello ja viel noin halpaki kaiken lisäks! tosi hyvä ostos. :)
 
ei kyllä välttist oo aito tua kello :d
 
ihana kello :)
 
Ihana toi kulho! Voiku osaisin itsekki tehdä tollaseN! :)
 
ihana kello!!
 
toi aino on mun vakkari kirppari, joskus sielt löytyy kyl yllättäviä löytöjä vaikka päälle päin ei siltä näyttäkkään, pitää vaan vähän jaksaa kaivella :)
 
Ootko katellut noita ikivanhoja postauksia, joiden kuvat oli ihan hirveitä ja kaikki ihkuissa polaroid-kehyksissä? :D Tää blogi on parantunut tosi paljon niistä ajoista, ainoa muoti / lifestyleblogi jonka kuulumisia tuun seuraamaan aika useinkin. Ja pointsit siitä, ettei oo noussut pissa päähän kun tästä blogista tuli suosittu.
 
Itsekään en ole mitenkään erityinen Guessin vaatteiden ihailija , mutta on tuo kello kyllä upea. : )
 
Voi luoja miten upea kello! En ikinä löydä normikirppiksiltä mitään noin hienoa :O
 
tosta ainosta sen verran, että itse olen kyllä moneen otteeseen todennut, että sieltä löytyy paljon kivaa kamaa, varsinkin jos jaksaa oikein kunnolla kaivella! Mutta kaipa se riippuu myös ihan viikosta. Itse pidän ainoa yhtenä lempikirpparinani :)

ps. AIVAN IHANA toi kulho!!!
 
uuupea kello:)!
 
Siisti kulho :----)
 
Hyyi Kannelmäki (sori tyypit:D)! Mut kiva kello sieltä löyty. :)
 
oot laittanu oman blogis osoitteen tohon cava-linkkiin :D
 
Miten ajattelit tehä tommosen kulhon ? Tosi upee.
 
Miten ajattelit tehä tommosen kulhon ? Tosi upee.
 
nadja sullae on annettu joku kirppariostamisen lahja koska mä oon käyny ainossa vaikka kuinka monta kertaa ku asun siinä aika lähellä enkä oo IKINÄ löytäny sielt mtn kivaa! :o epäreiluu, lahjota mulleki vähä ! :)
 
yritit oikee tasaaaa aikaa t.kaka
 
Vinkki kaikille kulhoon ihastuneille! Oon nähny läjäpäin noita Lappeenrannan linnoituksen Majurska-talon taideliikkeessä (www.majurska.com). Ei olleet hinnan kirossa. :)

t. Hanna
 
Olisin tosi kiinnostunut lähtemään lontooseen, ja itseasiassa taidankin varata lennot sinne ihan kohta.. Mutta sinä lontoo asiantuntijana, haluaisitko tehdä postauksen lontoosta missä on vaikka kaikki vaatekaupat yms mitä suosittelisit ja sellaset must see jutut? :-)
Olis tosi kiva jos viitsisit!

ps. Ihana blogi!!

-Riina
 
Älkää hyvät ihmiset tehkö noita kulhoja kotiuunissa, niistä irtoaa myrkkyjä kuumetessa.
 
ompa tosi ihana kello!
 
Mä tein itseasiasa tuollasen just eilen leivinuunissa, mutta ei ole kyllä yhtä hieno kun tuo :( Ei ollut lämpötila vissiin tarpeeksi tasainen ja toiselle puolelle tuli tiheämpi aaltokuvio.

Jos normisähköuunissa tekee niin kannattanee tosiaan tuuletella ja pistää ainakin liesituuletin päälle. ..Ja jos ei halua saastuttaa niin ei kannata tehdä ollenkaan.
 
very pretty blog & beautiful pictures:)), i'll follow you.
if you like, then visit: morlinn.blogspot.com :*
 
Itse pidän guessista hyvinhyvin paljon ja tuo kello on ihana!


http://elapaivakerrallaan.blogspot.com/
 
kiva kello mut näyttää vähän isolta sulle ku tolleen roikkuu? vai :D
 
pakkko kyl sanoo että mitee ees voi luulla tota aidoksi:d ei nuisa aidoissa lue tota quarz tekstii mikä taas kyl lukee yhessä mun seppälän kellossa :D ja guess ei ees tee nuin mauttomia kelloja!! :DDD
 
kattelin H&M nettikauppaa niin siellä tuli vastaan kyyhkysneule :D ja arvaat vaan kuka tuliki mieleen ! :D
 
ihania!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]