Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

bestsellerin blogipäivillä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

bestsellerin blogipäivillä

are you feeling fashionable?

maanantai 7. maaliskuuta 2011

 

bestsellerin blogipäivillä

Käväsin torstaina pikasesti ennen töihin menoa Bestsellerillä bloggaajille suunnatussa tilaisuudessa. Bestsellerin merkkejä on mm. Only, Vila, Vero Moda sekä Pieces ja me saatiinkin vähän kurkkia tulevan kevään ja kesän vaatteita ja asusteita etukäteen.





Tulossa on paljon vaaleita sävyjä ja pastellivärejä, mitkä ei oo ihan mun juttu.



Löyty sieltä kuitenki jotain muaki miellyttävää, kuten esimerkiks nää korkeavyötäröiset farkkushortsit.






Mä salaa haluisin noi kukalliset nauhakengät :P



Myös eläinkuosia löyty, ja taitaa olla sanomattakin selvää että mä tykkäsin.




Nam ruokaa! Mulla tekis tällä hetkellä mieli tota juustoa, jota Moumou luuli ensin ananaspaloiks :D



Mimmiki oli uuden ihanan tukkansa kanssa paikalla ♥



Kivat kissankarvat tossa mun neuleessa...




Esittelyssä oli myös uusi MNY -niminen kosmetiikkasarja, joka on tulossa myyntiin keväämmällä. Goodiebagista paljastu pari sarjan tuotetta, mutten oo vielä ehtiny kokeilemaan niitä joten en osaa sen kummemmin kommentoida noita muuten, mutta kynsilakoissa näytti olevan miljoona kivaa sävyä jotka aion hamstrata itelleni.



Leopardihuivi kirppis
Tekoturkisliivi Vila, Nelly.com
Tekonahkabiker H&M
Mekko, johon vyö kuuluu Gina Tricot (uusi)
Kaulakoru CBT's Closet
Leggingsit Only
Saappaat Ellos
Laukku eBay

Kommentit:
ihana asu ja ihania juttuja tuolla tilaisuudessa! oon aikas kade :<
 
Ihana tuo sun pääivän asu (:
Tiedätkö että missä tota kosmetiikka sarjaa myydään sitte joskus?
 
lovelyy!! Kevättä ja kesää vaa odotellessa, tuol näytti olevan kaikkee rentoo. kelpaa mulle !! :)
oot ihanuus=)
 
sulla on aina niin kivoja asuja! :) kieltämättä aika ihanat nuo nauhalliset kukkakengät.. :-)

edismd-juuli.blogspot.com
 
noi farkkushortsit näyttää kyl tosi hyviltä :-)
 
Ooooh, pakko saada toi tokan kuvan reppu!
 
Voi että, en malta oottaa et nää ilmestyy kauppojen puolelle! ja ihana asu :)

http://ready-for-fashion.blogspot.com/
 
tykkään tost sun laukust niin paljon !!
 
Ihania värejä nuissa kynsilakoissa ja luomiväreissä :)
 
Noi farkkushorsit, minkä merkin/kaupan? IHANAT, oon ettiny just tollasia :) Millonhan tulis kauppoihin...
 
Apua, pakko saada noi shortsit, ei tälle vyötärö-lantio -suhteelle muuten saada kesähousuja mitenkään!!
 
Pakko latistaa sun MNY-intoa, niin ihania kuin värit ovatkin, ainakin kynsilakat on ihan susia. Ei kestä edes päivää kynsissä! Olin itsekin todella innoissani kaikista ihanista väreistä mutta joka kerran kun kyseistä lakkaa erehdyn kynsiin laittamaan, olen putsaillut/korjaillut niitä päivän loppuun mennessä :|
 
Täytyy kyllä pitää silmällä noita kukallisia nauhakenkiä ;) Et sattunut vilkaisemaan paljonko kyseiset kengät tulevat maksamaan? :)
 
APUA IHANAA 8DDDD tiiätkö millon noi ilmestyy kauppoihi? ja onks kaupoissa jo kevät vaatteita vai onks ne vielä kuvastoissa vaan? mulle iski kamala shoppailupakkointo ja iha pakko varaa aikaa nyt joku päivä sille!
 
Mullekin toi reppu! 8)
 
oliks toi ex-bloggaaja johanna yhdessä kuvassa? :O
 
Ihan jäätäviä noi korkeavyötäröiset housut ja shortsit. Näyttää tsi rumilta, eikä pikkasen vatsaa omaavaan ihmisen vatsakaan asetu vaatteen sisälle.
 
oi ihana asu! :-) aah mä taas diggaan tosi paljon ton malliston värimaailmasta, en malta oottaa että tulee kauppoihin. :>
 
Mä oon ihan mielettömän kade, ku pääset tollasii juttuihin:) Pystyykö tuolta jo ostaa juttuja, vai saako vaan hiplailla?;)
 
voi että rakastan sun blogia nadja, ja varsinkin sitä kun poseeraat :D<3 oot asukuvissa aina niin hienosti ja naisellisesti, ja pidät käsiä kauniisti. en tiiä ketään muuta joka osais poseerata niin nätisti :) hahah en tiiä kuuletko tällästä kommenttia kovin useesti mutta mä oon pistänyt merkille jo kauan aikaa sitten! nyt oli pakko tulla vielä kertomaan =)
 
onks sulla mitään hyvää keinoa millä sais just noita kissan karvoja pysymään poissa vaatteista ? (:
 
tosi kiva asu!:)
 
Kivannakoisia kylla nuo MNY-meikit ja kynsilakat yms yms, mutta Saksassa kun asuin viime syksyna pari kk, tuli noita kokeiltua ja kylla munkin on myonnettava ettei ne kylla kovin laatukamaa ole :/ Mutta eihan kaiken mitaan kallista kestokamaakaan tarvitse olla, ja taakin on vain mun kokemukseni rakentama mielipide, moni voi olla eri mielta :)

Pakko sanoa, Nadja, etta ma tykkaan hirveasti siita etta poseeraat aina (heh, tosi usein nyt ainakin) ihanasti hymyillen! Iloista naamaa on paljon kivempi kattoa ku kaukaisuuteen tuijottavaa "taiteellisuus"kuvaa, vaikkei eihan sellasetkaan mitaan kamalia ole. Ma vaan tykkaan enemman hymyilysta!
 
Saksasta hamstrasin noita MNY-meikkejä ja ne oli kaikki (poskipunaa lukuunottamatta) susia. Kynsilakat pysy ehkä päivän :(
 
ei ollu hyvä päivän asu nyt XD
 
MIstämistä tulee saamaan noita kakoskuvan nahkareppuja?!?! Pakko saada!

Kivoja kuvia taas kerran :)
 
rakastuin niin moniin asioihin tässä postauksessa! Miten sä oikee onnistut löytämään just sellasia ihanuuksia, joita itse hamuilen onnistumatta löydöksissä!? :D Ja rakastuin sun kisuihin! Mitkä ovat niitten nimet, kun en ole blogiasi seurannut kuin vasta 3-4 kuukautta. Sara on ainakin toinen ja todella söpö ja osuva nimi. :) Me Likey!
 
hei millonkas nuo tulee kauppoihin?:)
 
Jep, itsekin olin tulossa mainitsemaan parin muun tavoin, että kyseisen sarjan kosmetiikka on lähes poikkeuksetta tasoltaan erittäin huonoa, kynsilakat eivät kestä kuin ehkä puoli päivää hyvänä, luomivärit murentuvat eivätkä ole edes kovin hyviä laadultansa jne sekä värit ovat hailakoita...
 
hupsua! kävin kesällä saksassa ja siellä jo tuota samaista kosmetiikkasarjaa myytiin. ;) t. ihanan väristen luomivärien onnellinen omistaja
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]