Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

yhteistyö fidan kanssa

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

yhteistyö fidan kanssa

are you feeling fashionable?

torstai 24. helmikuuta 2011

 

yhteistyö fidan kanssa

Mun blogista on varmaankin käyny ilmi, että suosin kirppiksiä ja kierrättämistä. Myyn tai lahjotan vanhat vaatteeni eteenpäin ja käyn paljon kirppiksillä ja second hand -liikkeissä. Lähiaikoina jälkimmäinen on vähän jääny työ- ja muiden kiireiden takia, mut ehkä tää uus yhteistyökuvio vie mut second hand ostoksille useemmin..?

Fida lähetystorit on kotimainen hyväntekeväisyysvaateketju, jolla on 30 myymälää pitkin Suomea. Myynnissä on hyväkuntosia lahjotuksina saatuja vaatteita, asusteita, huonekaluja, astioita ja sisustustavaroita. Fida lähetystorien tuotoilla tuetaan avustustyötä yli 30 maassa ja Fidan työ vaikuttaa noin 2 miljoonan ihmisen elämään vuosittain. Fida International on yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyötä tekevistä järjestöistä ja Suomen ulkoministeriön virallinen kumppanuusjärjestö.

Fidan tyypit siis lähesty mua ja kyseli, että kiinnostaisko yhteistyö ja tottakai kiinnosti! Sen lisäksi että saan tehdä ostoksia alennettuun hintaan, tunnen tukevani hyvää asiaa. Fida tekee mun mielestä ihan mahtavaa avustustyötä. Hyvä esimerkki on tositarina entisestä lapsisotilaasta joka sai paremman tulevaisuuden Fidan avustuksella.Tää yhteistyö ei tuu muuttamaan blogin sisältöä mitenkään muuten, kun että täällä tulee näkymään enemmän Fidasta tehtyjä löytöjä (joita on nyt jo aimo kasa jotka odottaa kuvaamista ja blogiesittelyä). Ylläolevassa kuvassa on mun ja Kirsin ostoskärry. Löydettiin "pari" helmeä Keravan Fidalta pari viikkoa sitten. Esittelen löydöt tarkemmin viikonlopun aikana :)

Niin ja jos lisätieto tai myymälöiden osotteet kiinnostaa, niin ne löytyy täältä. :)

Kommentit:
ui tykkään jo nyt tuosta leoparditakista tms!:D

http://riinamaaria.blogspot.com/
 
välillä mietin, että miten ihmeessä onnistut(te) aina löytämään jotain aivan sanoinkuvaamattoman ihanaa! : D
 
täälläkin rakastuttiin tohon leotakkiin, IHANA! <3

http://ready-for-fashion.blogspot.com/
 
Saat siis alennusta nuista tuotteista, ymmärsinkö oikein? Saako nuo avustuskohteet sitten vähemmän rahaa teän ostoksista kuin jos joku muu ostais nuo samat tuotteet? Jäi vaan mietityttään, miten tuo teän yhteistyö käytännössä toimii =)

Ja ihana takkia oioi! :D
 
aww, jos tuommonen fidan kirppis ois lähempänä ku 200km päässä :(( Vaikka en oo koskaan kirppiksistä ns. välittäny nii tuonne pääsy kiinnostas, ku tuolla sentään olis kivan näkösiä vaatteita :)

http://hanna-of-love.blogspot.com/
 
Kivaa että pidät tällästä asiaa esillä. Mukava yhteistyökuvio.Mulla on itellä ollut yli 5 vuotta Fidan kautta kummityttö Bangkokissa ja pääsen tapaamaan sitä Thaikkuihin huhtikuussa ekaa kertaa elämässäni. Awww <3. Ehkä voisit tehä tollasiinki liittyen jonku postauksen joskus. Vaikka itellä on menny joku 1200 e yhteensä tohon hommaan ni eihän se tunnu missään kun se on 20e kuussa suoravelotuksena. Meille länsimaisille pikkuraha mutta voi pelastaa jonkun elämän. Suosittelen, tulee hyvä fiilis itelle ja etenkin jollekin lapselle :).
 
TOI LEOPARDITAKKI! <3 ja vielä keravalta missä asustelen. buu miks oon kiertäny fidan kaukaa?! johtuu ehkä siitä että pienempänä kiertelin siellä pariin otteeseen ja viinalle haisevat miehet pelotti :--(
 
Mä en koskaan oo löytänyt vaatteita Fidasta.. tai muistakaan kierrätyskeskuksista. Ihan helmiä huonekalulöytöjä sen sijaan tosi paljon! :)
 
keravan fidalta? asun keravalla ja en oo koskaan löytäny sieltä mitään, voi sua onnekasta! :DD jotkut ne vaan osaa ettiä :)
 
Hei sulla on tosi kiva blogi! :o


www.limip.blogspot.com
 
missä sä tutustuit siihen lontoo poikaan, vai ootteko tuntenu jo pitemmän aikaa? onko se joku rokkari? :D
 
"Myyn tai lahjotan vanhat vaatteeni eteenpäin"

-no en nyt tiedä voiko kerran tai pari käytettyjä vaatteita vanhoiksi kutsua, musta ainakin tuntuu että myyt eteenpäin paljon käyttämätöntä tavaraa, no onhan se eräänlaista hyväntekeväisyyttä :-D
 
Ihana toi leoparditakki! (:

Ja pliis, olis ihanaa jos esittelisit mahdollisimman pian ne lontoon ostokset ((; ?
 
Fida on oikeesti ihan paras secondhand-liike! paljon parempi kun esim. uffi :)

Ite oon tehnyt paljon hyviä löytöjä kurvin Fidasta, mm. ihanan tekoturkin vitosella mitä käytin koko viime talven !

hieno juttu tää yhteistyö :)
 
milloin saadaan nähdä sun Lontoon ostokset?? :)
 
Tosi kiva juttu tää yhteistyö! Onnea vaan, vai mitäs tässä pitäis sanoa :D
 
vau hieno juttu!
 
en tiedä, voiko tuota sun toimintaasi kutsua kierrättämiseksi...
tai siis ostat lähes joka päivä jotain uutta rättiä, ei se ole tuossa mittakaavassa kyllä enä ekologista, vaikka ne kirppareilta ostaisikin :)
ja vaikka myytkin vaatteesi eteenpäin, niin hommaat vähintään yhtä paljon seuraavalla viikolla takaisin... "kun on PAKKO saada".
en halua tässä mitenkään provosoida, mutta blogiasi pidempään seuranneena olen huomannut tämän. itse et välttämättä edes tajua tuota hommaa :)
 
Nadja on Suomen suosituimpia bloggareita eli fida saa paljon näkyvyyttä. Itse en tiennyt koko fidasta mitään ennen kuin näin sen täällä.
 
Voisitko tehdä jonku yhteen kokoavan kirjotuksen kirppareista?:) Olis kiva tietää, missä siellä stadissa niitä on, kun siellä kumminkin joskus pyörähtelee:)
 
Oi kiitos täst postauksest tosi paljon, sun ansiost huomasin et yks noist Fidan myymälöist on tääl meilläkii päin ja en malta oottaa et pääsen kopeloimaa läpi sen kaikki aarteet! :D p.s. toi takki todellakin on tosi sulone ♥
 
Ite en ehkä haluis lähteä tukemaan _uskonnollista_ "hyväntekijää". Tiesitkö, että nuo kristilliset yhdistykset ym. tekevät sen riisikupin antamisen lisäksi samalla paljon käännytystyötä? Toisin sanoen "saat tän riisikupin, kunhan olet ensin kuunnellut tän jumalanpalveluksen." Toimii siis pitkälti samalla periaatteella kuin noi krishnojen "ilmaiset ruokailut"; annetaan safkaa, kunhan olet seurannut jonkin uskonnollisen ohjelman. Tällanen toiminta "tappaa" tiettyjen uskontojen ja kulttuurien tiettyjä kulttuuriperinteitä. Kärjistetty esimerkki ristiretket.

En halua täysin dumata koko juttua, mut moni ei tule tällaisia asioita ajatelleeksi.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]