Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

eilisen ostokset

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

eilisen ostokset

are you feeling fashionable?

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

 

eilisen ostokset

Olin eilen aika tuhma ja ostin pari juttua, vaikka Lontoon reissu onkin alle viikon päästä ja mun pitäis ehkä yrittää säästää sitä varten rahaa...



Apua mä ostin viininpunasta! Siis mulla ei oo tainnu olla tota väriä päällä sitten seiskaluokan. Jostain syystä kuitenki ihastuin rennon ja helpon löllöpaidan mallin lisäks myös tohon väriin, eikä hintakaan ollu paha; tää löyty GT:n alesta 4,90€:lla.



Toinen GT:n alelöytö on kultasilla "kivillä" tms koristeltu olkaimeton mekko jolla oli hintaa 9,90€. Tykkään tosta ihan sikana!



Mulla on tyyliin aina kylmä, joten tykkään käyttää hihattomien mekkojen kanssa jotain ohutta neuleentapasta esim. baarissa, ja tää GT:n trikoolörppäasia olkapääkoristeilla ajaa asiaa loistavasti. Tää oli normaalihintanen ja makso 24,90€.



Hennesistä löyty superihana pääskysvyö, mut siellä oli jälellä enää pelkkää M-kokoa ja toi liian iso. Onneks tommosen kuminauhavyön lyhentäminen ompelukoneella onnistuu jopa munlaiselta ompelutaidottomalta laiskiaiselta. Ostin samalla reissulla sovittamatta myös yhen mekon, joka päätyy kuitenkin palautukseen ku alko omatunto kolkuttelemaan :D Oon onnistunu lähiaikoina vähentämään shoppausta tosi paljon, eikä sen takia täällä blogissakaan näy ostosesittelyjä läheskään niin usein kun ennen.




Tän H&M:n aleista löytyneen mekon ostin melkeen kaks viikkoa sitten, mutten ollu aiemmin ehtiny esittelemään tätä. Hintaa oli kympin verran ja oonki ehtiny käyttämään tätä "jo" kahesti. Tää lähtee ehdottomasti mukaan Lontooseen! :)

Kommentit:
Kattelin tota pääskysvyötä yks päivä Hennesillä, ja heti ekana tuli mieleen ajatus "Tää näyttää just sellaselta mist Nadja pitäis!" haha (; Söpö se kyllä on.
 
ihania juttuja!
 
mustilla kivillä? eiks noi oo kultasii
 
wow great clothes!
I want ur dresses <3


kisses from behindblueeyes <3
 
heei koska lähet lontooseen? ite lähen 18. pvä :)
 
toi niiittimekko ! ois nii kiva pitää mennä kattoo jos löytyyis (;
 
kiva toi leopardi mekko! :)
 
wow millon oot menossa lontooseen ?
 
eikä, ihana toi ginan mekko! :)
 
No eihän se haittaa vaikka onki vähän tuhma ostamalla muutaman aletuotteen ja muutaman normaalihintasen!:D Kiva tuo GT:stä ostettu toppi vai mikä lie olikaan:)
 
Ouu toi vika mekko ! aika ihana, tosin vähän villikuvio mulle, mut ilman sitä huolisin tosiaankin omaanki kaappiin =)=)
 
multakin löytyy toi musta mekko! tykkäilen myös (=
 
oiii superkivoja ostoksia, ja ku noin halvalla sai niin samapa tuo oli ostaa :> voihan se olla, ettei lontoosta löydy niin paljon juttuja tällä kertaa. okei. not gonna happen mut...

juuli
 
kivoja ostoksia! :--)

ja täysin OT:nä, millä kameralla ja lisäsalamalla kuvailet? Ü
 
Tuli mieleen ku oot melko ahkera kirppistelijä, että oletko koskaan ostanut jakkua kirpparilta. Kuinka sellaisen vois pestä kun siinäkin lukee, että vain kemiallinen pesu. Ei oikeen huvittas viedä pesulaan.
 
Ihana toi hennesin mekko !!

ps. tää blogi on ihan mahti (:(::
 
Ootko eronut Eetusta?
Kun jossain postauksessa sanoit jotain "nyt kun asun yksin" moni oli laittanut siihen kommenttia, mutta et ollu vastanut !?
 
toi GT n kivin koristeltu mekko on supersöpö! kesäks tollane ois unelma... ♥
 
toi vimppa mekko on rakkautta, samoin ku toi eka paita♥ ja noi muut sit on just niin nadjaa :--)
 
äwww aivan ihana tuo viimeinen kapistus! mekko taitaa olla oikea nimi...
 
sä oot ihan perseestä
 
Minulla on hyvin paljon tuon viininpunaisen paidan kanssa samannäköinen paita, mutta valkoinen. Ostettu joskus Carlingsilta, ihana päällä. :)
 
Nadja mistä ginasta ostit ton mekon missä on noita kultasia niittejä (::, ja oliks niitä vielä paljon jäljellä ?
 
ihanat noi mekot! :)

http://annika-its-all-me.blogspot.com/
 
Alimmainen mekko pitää ehdottomasti nähdä päällä! Hengarista näyttää aika.. pelottavalta :D
 
NADJA!!
Please translate your blog for english! :)
 
NADJA!!!
Please translate your blog for english! ;)
 
Ihana toi gt:n mekko! Pakko ehkä mennä käymään siellä joku päivä jos sieltä tekee noin hyviä löytöjä :)
 
Vähä ihana toi GT:n mekko ja muutki!
 
Vähän hieno tuo Ginasta ostettu musta mekko!! :D
 
Löllöpaita näyttää just niin ihanalta löllöpaidalta!

http://oh-deardeer.blogspot.com/
 
Ihana blogi :) Olen uusi lukija ja tämä on ensimmäinen blogi jota jaksaa lukea :) teet aivan ihania kirppis löytöjä! Siitä sain inspiksen lähteä aamulla kirppikselle ja tarttui vaikka mitä mukaan :)

-Titu-
 
hee tänään just koitin tota alimmaista mekkoo ja oli kyllä ihan hauska, ja itse asiassa mulle tuli siitä kyllä sinä mieleen..
 
ihana tuo mekko jossa on tota kultasta tossa ylä reunassa ja tuo leopardimekko :0
 
mulla on tollanen samanlainen pääskysvyö:)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]