Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

oh happy day

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

oh happy day

are you feeling fashionable?

perjantai 14. tammikuuta 2011

 

oh happy day

Tänään on ihan superihana päivä!
Oon parantunu sen verran, että pääsin hoitamaan paritkymmenet asiat ja sain haettua blogin kautta saadut uudet kuulokkeet joista tulee kattavampi postaus myöhemmin mut voin nyt jo parinkymmenen minuutin käytön perusteella sanoa, että noi on ihanat!Suurin päivän piristys on ehdottomasti ollu se, että ostettiin rakkausLauran kanssa taas lennot Lontooseen! Tällä kertaa lennetään sinne helmikuun puolessa välissä ja ollaan siellä viikon verran. Ihan parhautta!Nyt alan valmistautumaan iltaa varten, koska suunnataan Caron kanssa Indiedaysin 1-vuotissynttäreille. Ihanat perjantait kaikille! :)


Kommentit:
Kiitos nadja kun olet postaillut tällä viikolla moneen otteeseen ja postauksetkin ollut kunnon postauksia :)
Voi mäkin haluaisin lontooseen ♥ ikinä en oo ollut mutta halu lähteä on kova
 
oi vähä siistii lähet lontoosee!! :) ja ihana postaus!http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/
 
Halusin vain tulla kertomaan, että järjestin viime yönä unessani ilmeisesti tietämättäni kotonani jonkinlaisen blogimiitin ja sinä toit mukanasi Ben Stillerin, jolla oli mörköpuku päällä. Ei mitään käsitystä siitä, keitä ne muut tyypit olivat. Minulla oli krapula, enkä halunnut jutella kenenkään kanssa, joten oli vähän vaivaantunutta.;)
 
JeeJee, Lontooseen ♥ Mäkin olen ollut siellä toooosi monesti, osasyynä varmaan se, kun osa sukua asuu siellä (ovat englantilaisia ;))

Ps. Ihana blogi, ja hyvä kun postailet paljon ♥
 
ihanan väriset noi kuulokkeet ::--)!
 
Heii käytätkö jotain meikkivoidetta? Jos käytät, niin minkä merkkistä, ja mistä ostat sitä? (: Kun mulla itelläniki on yhtä tumma iho kun sulla, enkä oo ainakaa tähän mennessä löytäny mitään sopivan väristä meikkivoidetta :( kiitos jo etukätee vastauksesta !!
 
Siis TAAS olet menossa Lontooseen! Eikä, oon sulle TAAS maailman kateellisin :( Mutjoo, nauti (:
 
eikö teitä kiinosta nähdä muuta maailmaa kun aina on sama kohde? : )
 
Tän kommentin ei oo tarkotus olla mitenkään loukkaava, mut miks te käytte koko ajan siellä Lontoossa? :D Onhan Euroopassa (ja muualla) vaikka mitä muita ihania kaupunkeja kuten Pariisi, Tukholma, Berliini, New York, Madrid, Rooma, Milano, Nizza ja lista jatkuu :) eikö vaihtelu virkistä?
 
Oon ehkä vähän kateellinen tosta Lontoosta.. taas :D
 
öö eiks joskus olis kiva käydä jossai muuallaki ku lontoos? tai no jos on frendei nii kyl mää sen sillee ymmärrän mut kuitekki oha se ihana paikka :D
 
eiii taas meet lontooseen! oon entistä kateellisempi :( mut huippukivaa matkaa jo nyt <3
 
kuinka sulla on varaa lennellä sinne lontooseen niin usein + shoppailut päälle? mäki haluuuuun
 
Hihi, mäkin oon menossa Lontooseen helmikuussa, ekaa kertaa :))
 
mitä jengi ragee 'taas lontooseen', eiks se oo nadjan oma asia minne se menee ja se saa mennä vaikka joka toinen viikko sinne :-)

oon superkateellinen :(
ps. oot ihana <3
 
Voi jee, menisitte välillä muualle pellet :D Kunnon perussuomalaiset jotka menee joka kerta samaan mestaan.
 
Ootteko käyny Pariisissa? Olin ite viime kesänä ja tykkäsin toosi paljon:)
 
miks et reissaa missään muualla kun lontoossa? :D
 
Ihanan näköiset noi kuulokkeet! Minkä merkkiset ne on? :)
 
"mitä jengi ragee 'taas lontooseen', eiks se oo nadjan oma asia minne se menee ja se saa mennä vaikka joka toinen viikko sinne :-)"

Hmmm, tätä kommenttia ennen ei kyllä ollu tullu yhtäkään raivoviestiä :-D Ja tähän vois vetää taas sen legendaarisen, et eix se oo jokaisen oma asia mistä ragee.....
 
nadja käy sielä siks että se löys sieltä elämänsä rakkauden jonka takia jätti myös eetun. moro
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]